4 yıldır beraberiz esmerim 2 sene önce kendi isteğimle sarıya boyamıştım sonra yine siyah yaptım akınca siyah yaptım. sevgilim saçını boyat diyor yine. Saçların bakımsız eskiden bakımlıydın boyalıydı diyor oysaki saçım çok gür koyu kahve kuaför bile boyama diyor. hep her lafı boyaya getiriyordu parasını da vermişti boyattım. Rengi yine akınca bu sefer de eski Bali’ne çevir istersen dedi. Bir o ilk 2 sene önce boyattıgıö siyahı hatırlattı diyor kötü olmuştu sen de biliyordun diyor. Dışarda saçıma dokununca kızıyor bozucan dokunma diye niye dokundun bozdun diye. Normal mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dış görünüşe bu kadar önem veriyorsa boş biridir.
Sana nasıl biri olman gerektiğini söylüyorsa ve sen de onun dediklerini yaparsan seni hep yönlendirmeye devam edecektir.
Seni her halinle begenmiyorsa, bariz bir şekilde bakımsız değilsen, seni sadece dış görünüşün için seviyordur.
Bu adamdan olmaz aşkım. Daha çok toy, gidecek yolu var.
Beni terketti sevgim bitti dedi 3 ay sonra geldi
Kilomu da 4 sene önceye göre 4 kilo almışım o seneki fotomu atıp bak burada heryerin zapzayıfmış dedi
Şimdi hepsi şakaydı diyor ben. göbekliyim niye öyle diyim
Sana mobing uyguluyor. Bu hoş bir şey değil. Seven insan bunu yapmaz. Ayrılmanız iyi olmuş.
Yok ayrıldı benden evlilik planlarımız vardı dediki evlilik saçmalıktı vs. Şimdi geldi dinledim işte o zaman dedi alınganlık yaptın şakaydı
Psikolojik olarak iyi değildim. Su amda konuşuyoruz İşte kiloma bişey demedi ama kaç kilosun siye ısrsr etti sanana dedim söylemedim.
Hani bana çok değer veriyor çok ilgileniyor ama dış görünüşümü de çok önemsiyorum. Güzelim ama maddi imkanım yok. Pahallı ruj markaları falan sayıyor bunlardan alalım. Hangi parfümü kulllanıyorhm markası falan önemsiyor. Ben 3 tane defactodamn kazak alıyorum mesela diyor bir tane al Zara al gibi gibi
Gitti güzeldi ama şimdi geldi yaptıkları hersey kafamı karıştırıyor.25 yaşınd işi gücü yerinde bir de
Yok ya işi gücü yerinde olsa ne olur. Kimse sevgilisine baskı yapmamalı. Ne giyip ne süreceğine karışamaz.
5. Hafta kumaş pantolon giydim niye jean gitmiyon hep pantolon giyiyorsun dedi. Biliyorum değer veriyor çok önemsiyor ama hani giydiklerini de önemsiyor pembe kazak giydim işte daha basit tonlar git herşeyle uysun dedi
3 ay sonra döndü şu an konuşuyoruz o eskisi gibi yine çok yakım davranıyor da İşte davranışları?
Evlilik saçmalıktı sevgim bitti dedi şimdi de Evlilk düşünüyor planlar yapıyor
canım bı çocuk o boş ver onu. Sana değer vermiyor, yanında bir vitrin olsun istiyor. Yine de sen bilirsin.
Ona eskisi gibi davranmıyorum diye belirsizsin ipin ucundasın dedi
Ben o kadar yıla üzülüyorum insan niye böyle yapar
Üzülme boş ver. Başka birini bul. Gerçekten büyülü gibi onun etkisinde kalmışsın, üzülmen gereken kendinsin. Başkasını bul çok daha mutlu olacaksın. İyi günler.
Sağolun
Ne kadar saçma Bi sohbet ya bende çakma sarışın sevmiyorum ama beğenmiyorum da demem yani güzel güzel izah ederim
Şimdi burada dış görünüş önemli diil der herkes önemli bence ama anladım kadarıyla zaten siz güzel Bi hatunsunuz
Biraz tatlı dil olsa hersey daha güzel olur
Evet güzelim ve bana dış görünüşümle ilgili çok şey söyledi. Basenlerşn zayıf olsa bacakların daha zayıf olur 4 sene önceki fotomla aramda3-4 kilo var burada heryerin zapzayıfmış dedi
Sebesizce evlilik planları da varken sevgim bitti dedi Evlilk saçmalıktı terketti
Doğal halimi seviyorum kuaförlere gidince ünlülerin kuaförüydüm o bile maşallah çok kaliteli saç dedi
Bir o beğenmiyor kendi rengimi. Şimdi terkedip geldi ya bişey demiyor saçıma falan
Demek ki sana onu yakistirmis
Yani bu beni beğenmediğini göstermez mi
Ama doğal halim o öyle tanıştık
4 sene önceye göre 4 kilo almışım o halimi atıp bak burada heryerin zapzayıf dedi
Basenlerin daha zayıf olsa bacağın uzun olur dedi. Sonra sa heps şaka dedi alınganlık yapma
Yuhh bunlarda denilmez ki ama
Dedi terketti geldi işte 2 ay sonra şimdi de hatlarımı biliyorum dedi. evlilik planları da yapıyor affetsem mi bilmiyorum
Iyice öğren başkasına gidip geldiyse hiç yaklaşma
İşte onu öğrenebilsem konuşmam
Ama öyle birde gitti ki önce ara verelim dedi1 ay sonra ben kızınca da terketti
Hani terketmiyordu yani ara verelim demişti ama fotolarımızıda kaldırmış aradayken konuşunca da kızıyordu o zaman da ayrı gibiydik
Ya daha ne anlıyorsun seven terk edermi
Evet öyle bencede ama psikolojik problemleri olduğunu söyledi
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik evlencez diyor o kadar yıl kafam allak bullak
Güzel sebepmis inandin mi yoksa
Ya inanmadım ama ailede. birisi intihara kalktı dedi yalan söylüyorsun da diyemedim
İlginç
Bir erkek niye gider aniden bir de öyle bir bitirdi ki 2 yıldır böyleydik vs bitti olmaz saha şyi anlaştığını bulursun daha gençsin demişti ben senle iyiydik oyaladım diyince
Tkp edermisin ordan devam edelim
Tamam