Aşk İlişkileri “Bir gece ansızın gelebilirim” diyen kişiye kapı açılır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu kadar yürekten çağırma beni, Bir gece ansızın gelebilirim.“Bir gece ansızın gelebilirim” diyen kişiye kapı açılır mı? “Bir gece ansızın gelebilirim” diyen kişiye kapı açılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Bunu diyen kadın ise tabi ki açılır. yeter ki gelsin 0 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl O nasıl cümle ya soyguna gelir gibi 😂 direkt kapıya ikinci kilidi vururum 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Nereye gidicen 🙄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evine Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Gel bekliyorum 🔥 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Konum atarım, yiyorsa gelmesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😁 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Uyuyorsam açamam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu diyen kadın ise tabi ki açılır. yeter ki gelsin
O nasıl cümle ya soyguna gelir gibi 😂 direkt kapıya ikinci kilidi vururum
Nereye gidicen 🙄
Evine
Gel bekliyorum 🔥
Konum atarım, yiyorsa gelmesin
😁
Uyuyorsam açamam.