3 yıl bir şeye emek verdim ve o kişi kul hakkına girdi beni kıskandığı için hakkımı yedi verdiği sözleri tutmadı. Yarı yolda birakti. İletişimi kesti. Ahım kalmaz dimi kaç haftadır çok kötüyüm.
Güncellemeler
1 yıl
5 ay oldu ve kul hakkım çıktı. Onun yüzünden işsiz kalmıştım. Kendisi de çok çok iyi olan o işinden istifa etmek zorunda kalmis eden gerçekten bulurmuş
Elbet adalet tecelli edecektir yaradan tarafından...
1
11 Yorumla
Soran
1 yıl
İşsiz kaldım 3 yıllık emeklerimi yok etti beni kıskandığı için çok kotuyum. Projemde derece kazandım diye beni kıskandığı için sözlerini tutmadı emeklerimi hiçe saydu
Bilgisayar üzerine okudum. Bir proje sundum Türkiye adına dereceye girdim. Tüm işlerini iptal etti hoca beni kiskanmis diye dün öğrendim 3 yilim çöp oldu. Şimdi nasıl o alanda iş bulacağım onu arastiricam ama cop kötüyüm bu son 3 ay resmen beni oyalamis
Simdi konuya manevi olarak bakarsak kimsenin emegini cenabi Allah bos koymaz fakat biz kullar olarak sabirsiz oluyoruz ve hep konulara batini bakiyoruz zahirde birakmiyoruz O emeginin karsiligi baska kapida bunu bil sadece bekle ve zamani geldiginde Sen hakkini fazlasiyla alcaksin bende iflas ettim gunlerce issiz kaldim ama hep dik durdum kendimden asla taviz vermedim kimse yalvarmadim ama bak gine tir adim Ben hemde hic param yokken
Hmm bence yaptığının karşılığını buluyo insan bir şekilde. Annemin arkadaşı avukat mesela o daha stajyerken dolandırmış çalıştığı adam kadını küçük diye para falan vermemiş oyalamış sonra o adam iş yerinde vuruldu etme bulma dünyası cidden
Kadın oradan ayrılıyor tabi adam ondan sonra vuruluyor o ortamdan bir şekilde korumuş sanki Allah yani yıllar sonra da olsa görüyosun cezasını bulduğunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben hakkının onda kalacağını sanmıyorum...
Elbet adalet tecelli edecektir yaradan tarafından...
İşsiz kaldım 3 yıllık emeklerimi yok etti beni kıskandığı için çok kotuyum. Projemde derece kazandım diye beni kıskandığı için sözlerini tutmadı emeklerimi hiçe saydu
Başka bir kapı açılır mi işsiz kaldım
Mesleğin ne?
Allah büyüktür mutlaka sana yeni kapı açılacaktır lakin bunu evde oturarak beklemeyeceksin sende elinden gelen çabayı göstereceksin.
Bilgisayar üzerine okudum. Bir proje sundum Türkiye adına dereceye girdim. Tüm işlerini iptal etti hoca beni kiskanmis diye dün öğrendim 3 yilim çöp oldu. Şimdi nasıl o alanda iş bulacağım onu arastiricam ama cop kötüyüm bu son 3 ay resmen beni oyalamis
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Ankara
Ankara'da mutlaka projeni duyura bileceğin yerler var. Bence projen ile ilgili çaba sarfet.
Mutlaka bir şeyler çıkanacağına inanıyorum.
Yapicam şu an çok ağlıyorum Allah büyük yapicam
Lütfen kendini çok üzme... Hayat böyle zorlukları bazen can yakıyor.
Ama eminim ki bunun üstesinden geleceksin.
Sağ ol
Sende sağol... Bence sen çok zeki birisin. Projenin üstüne ne koya bilirsin? Bunu düşün ve alternatif projeler geliştir. Asla durma lütfen.
"Allah yarına bırakır, yanına bırakmaz" derler.
Ahın kalmaz ama bunu sen bu öğrenir misin bilemem
Depresyona girdim bildiğin çok kotuyum
Onunla vasfiniz neydi oncesinde
Üniversiteden hocamdi
Simdi konuya manevi olarak bakarsak kimsenin emegini cenabi Allah bos koymaz fakat biz kullar olarak sabirsiz oluyoruz ve hep konulara batini bakiyoruz zahirde birakmiyoruz O emeginin karsiligi baska kapida bunu bil sadece bekle ve zamani geldiginde Sen hakkini fazlasiyla alcaksin bende iflas ettim gunlerce issiz kaldim ama hep dik durdum kendimden asla taviz vermedim kimse yalvarmadim ama bak gine tir adim Ben hemde hic param yokken
Bir projede Türkiye adına dereceye girdim
Bunu kiskanmis işlerimi iptal etti
Senin isin aslinda cok yukardan biter bana tskip at Sana onemli bisey dicem ama dedigimi yapacaksan tskip at
Kendisi gibi insanlarla birbirini yerler evett
İşsiz kaldım 3 yıllık emeklerimi yok etti beni kıskandığı için çok kotuyum
Kimdi o şahıs. Narsist bir ite denk gelmişsin
Çok kötüyüm
Bugünden itibaren iyileşmeye başlayacaksın işteee :)
Allah cikarsin çok kotu etti beni
Amin meleğim 🙏🏻🥰
Sevgililik mi konu
İş hayati
Hmm bence yaptığının karşılığını buluyo insan bir şekilde. Annemin arkadaşı avukat mesela o daha stajyerken dolandırmış çalıştığı adam kadını küçük diye para falan vermemiş oyalamış sonra o adam iş yerinde vuruldu etme bulma dünyası cidden
Kadın oradan ayrılıyor tabi adam ondan sonra vuruluyor o ortamdan bir şekilde korumuş sanki Allah yani yıllar sonra da olsa görüyosun cezasını bulduğunu
Allah cikarsin çok kotu etti beni
Bu adam dolandırıcı gibi bişeyse LinkedIn de kullanıyorsanız git paylaş rezil et beni yaktı sizi de yakmasın bu adamla iş yapmayın diye paylaş adamı