Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. arkadaş olarak gördüğüm pek çok kızdan o güzel hislerin itirafını aldım yanlış bulamıyorum çünkü yakın arkadaş olduysak bi beğeni vardır illaki zaten her şeyimizi biliyor tanıyor kendine yakın ve doğru buluyorki yakın arkadaş kalabiliyoruz bu gün kanka diyorsan yarın sultanımda diyebilirsin bu cihanda ne zaman neyin nolacağı belli olmuyor hisler fikirler değişebilir bu gün nefret ettiğin insan nasılki yarın en sevdiğin olabiliyorsa bununda normal olduğunu düşünüyorum doğru düzgün biri olmasa ortak yanların olmasa zaten o kişiyle yakın arkadaş olmazsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Orada kocaman "Kendi adıma konuşacak olursam istemeyeceğim bir durum olurdu." yazmışsın. Sadece başlık okuyup, detay okumadan cevap yazanlar genelde yaftalamayı severler. Aşağıdaki pembeliye kendini kanıtlamak, kimseye kendini açıklamak zorunda değilsin. Yine de uğraşıp anlatmaya çalıştığın o güzel kalbinden öpüyorum.
Karşı cins yakın arkadaşlarım ile zamanla kopukluk yaşadık ve şu an görüşmüyoruz. Çocukluğumdan bu yana 10 sene kadar hayatımda oldukları için artık kardeşliğe evrilmiştik. Şu an konuşuyor olsak yine aynı kafalarda devam ederiz. Onlarla evlenmem mümkün değil. Benim için ne kadar olumsuz görünse de başkaları için evrilme evlilik yönünde olabilir. Garipsenecek bir durum göremiyorum. :))15 Yorumla- +1 yıl
Çok anlayışlısın ben senin kalbini yerim 💜. Zaten şaka maksatlı yazdığım bi yazıyı çok ciddiye almış ama ben herkese hak veririm zatenn çok abartılacak bi konu diğil gözümde her iki görüşe de saygım var
- +1 yıl
Ben de seniii mwahh 😚
- +1 yıl
@johnnyepp hehehe ^^ senin de kalbini yerim
Eş dediğin insan zaten bir ömür en yakın arkadaşın olmayacak mı? öyleyse bu insanla sadece yatakta değil, dışarda da arkadaşlarınla vakit geçirdiğin gibi vakit geçirmek istemeyecek misin? öyleyse karşı cinsten birisiyle yakın bir arkadaşlık kurabiliyorsan yaş 35 40 olduğuğnda ve ikinizde bekarsanız neden olmasın. Zaten her şeyinizi biliyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin var sanırım böyle bi arkadaşı 😅 30’muza kadar evlenemezsek biz evlenelim bari cinsinden. 😅
16 Yorumla- +1 yıl
Yok ya o amaçla kurduğum bi arkadaşlık diğil cidden
- +1 yıl
Kimse o amaçla kurmaz ki, sadece çok iyi arkadaşındır, hayatın hakkında nerdeyse herşeyi biliyordur, başarısız ilişkiler, onun ilişkileri vs…herşey…çünkü genelde erkekler baba olmayı çok isterler, ama anneleri olacak kadında seçicilerdir. E günümüzde ilişkileri yürütmek de hiç kolay değil…daha yazıcam da baya uzun oldu, neyse deyip noktalayayım. 😅
- +1 yıl
Kızın biri sizin gibi kızlar yüzünden hayatımızın aşkını bulacakken kaçırıyoruz diyo da hayatının aşkı zaten hayatının aşkı olsaydı bütün kız olan arkadaşlarıyla arasına mesafe koymasını bilirdi iki kişinin arkadaşlığına ortada bi sebep yokken laf atması saçma geldi bu soruyu da insanların düşüncelerini öğrenmek için sormuştum
- +1 yıl
Açıkçası çok sıkı arkadaşlıkları varsa ve benden önceye dayanırsa saygı gösteririm, olacak olan şey zaten olurdu derim. Bu apayrı bir konu, hiç kimse kendi yürütemediği ilişkisinin suçunu bize atmasın. 😅 Benim anlatmak istediğim konu apayrı, herkes aşık olup evlenmek ister, ama olmuyorsa da bari yalnız yaşlanmayayım, sevdiğim, saydığım biriyle evleneyim de bi çocuğum olsun, bu kadın da ona güzel anne olur ve eğitim verir bakış açısı devreye girmeye başlıyo olgunlaştıkça.
- +1 yıl
İşte tam olarak da sorduğum şey buydu. Teşekkürler anlayışınız için 😌
- +1 yıl
Ne demek 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten evlenebileceğimi düşünmüyorum bu saatten sonra, ama aşıksam tabi ki evlenirdim benim için anlaşmak önemli. bazen en iyi arkadaş ile daha mutlu olabiliyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Bu saatten sonra¿ benim öğretmenim 40ına dayanırken evlendi.. Sana gelirsek hayatın baharındasın 🌸😌
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. bence olmazdi, arkadasca gördün birine sirf yalnizliktan duygusal baglanamaz bi insan
Yani benim görüsüm, cogu zaman zaten yakin arkadaslar sevgili oluyorlar, o gözle bakiliyorsa tamam, ama bakilmiyorsa olmaz :)
21 Yorumla- +1 yıl
Evet tamamen o kişiye nasıl baktığınla ilgili bir mevzu
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için imkansız o. Arkadaş olarak yaklaşmışsam o öyle devam eder, o kişiye bakışım değişmez. İlgim vardır arkadaş olarak adım atmışımdır ozaman olur ama arkadaş olarak görüp sonradan duygum değişmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Sanırım haklısınız evet 😌
+1 yılGerçekten hayatıma alacağım, beraber geçireceğim, kendimi adayacağım insanı bulamamışsam o arkadaşım da bu şekilde düşünüyor vs. ise o zaman düşünebiliriz.
ama pek taraftarı değilim yine de ben o insanı bulmak istiyorum :D
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes ister tabii ki
- +1 yıl
🍀
- +1 yıl
Hepsine cevap vermeye çalışarak neden kendini yıpratıyorsun:)
+1 yılBazı insanlar için ne basit ne mide alır bir durum bu. Arkadaş, kanka, kardeş gözlükle bakılan insanla beraber olmak. İyiliği dostluğu kardeşliği hiçe saymak. Benim karakterim böyle bir şeye müsade etmez. Ama görüyoruz ki insanlar değişmiş insanlıktan çıkmış buna midesi kaldıran kişiler varsa Allah kabul etsin.
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de hayıra baskınım zaten sadece insanların düşüncelerini merak ettim evet diyenlere de midesiz diyemeyiz bence
- +1 yıl
Niye demeyeceğim? Her türlü, eleştiriye açık değilseniz paylaşım yapmayın ozaman bu da benim görüşüm. Karaktersiz birine niye ben karakterli birisin demem lazim?
- +1 yıl
Hayır eleştiriyi kendi üzerime alınmadığım gibi hakaret edilmesi hoş değil çünkü evet diyenler de midesiz olmak için demiyolar bi insanın duyguları sabit kalmak zorunda değil bugün sevdiğiniz birinden yarın nefret edebilirsiniz aynı şekilde bugün arkadaş olarak gördüğünüz birine yarın başka bi gözle bakabilirsiniz ama bunun için iki tarafın da rızası olmalı tabii ki
- +1 yıl
Sözüm meclisten dışarı.
Şimdi kardeş kanka gözüyle baktığın birine yarın öbür gün aşkım, bebeğim diyebiliyorlarsa.. biri or*s*pu diğeri de or*s*pu çocuğudur benim için saygılarımla. - +1 yıl
İyi akşamlar
+1 yılKarşı cinsten en yakın arkadaşım yok olsa da evlenmem. Evde kalırım daha iyi ben evlilikten korkuyorum knk
22 Yorumla- +1 yıl
Evlilik fobisi mi ilk defa duydum ama günümüz şartlarını düşününce aslında mantıklı 🧐
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle 🥺
Hayır öyle bir şey yapmam evde kalmamak için evlilik saçma çok yanlış. Sevmediğim biriyle evlenmem çünkü karşılıklı sevgi olmayınca mutsuzluk olur
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk önemli bi faktör ben de evlenmek için evlenmeyi doğru bulmuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Evde kalmasam da evlenirdim. 😂 Uzun süre arkadaş kalabildiğin bir insanla sağlıklı bir ilişki olur. Tabii karşılıklı duygular varsa.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen duygular varsa zaten sevdiğin kişiyle en yakın arkadaş olup sırlarımı anlatabilmeliyim
işte siz kadınların bu kafa yapısı yüzünden kiz arkadaşı olan erkekleri belki de hayatımızın aşkı olabilecekken eliyoruz😏
118 Yorumla- +1 yıl
Bugün de suçlu olduk 😄
- +1 yıl
1 ölür 1000 diriliriz dermişim 😛 merak etme kimseye yavşamıyorum ve bu konuda da çekimserim - ironilerimi ciddiye alma- insanların fikrini öşrenmeye çalışıyorum sadece, soruya bi cevabın yoksa kenara çekilebilirsin
- +1 yıl
Ego meselesi diğil gelip soruma gereksiz duyar kasan sensin ayrıca sensin
- +1 yıl
Klavye hatası oldu
- +1 yıl
Yaa zaten o kişi hayatının aşkını bulursa önüne set çekecek halim yok yıllar sonrası için sordum gereksiz yükseldiysem kusura bakmayın ama düşüncenize katılmıyorum iyi akşamlar
- +1 yıl
Niye çekim? Benim hakkımda gereksiz önyargılı olan da sizsiniz basit bi cümleden tüm arkadaşlarını ayartmaya çalışan kız konumuna düşürdünüz bana arkadaş ayağıyla yavşamaya çalışan erkekleri saymıyorum bile. Ama laf atmaya bu kadar meraklıysanız durmayın içinizdeki tüm nefreti kusun. 😀
- +1 yıl
Kız yapınca diğer kızların ahını alır erkek yapınca hakkıdır dimi neyse daha fazla uzatmayalım cidden çok saçma yere gidiyo tartışma 😂
- +1 yıl
Kimse kimsenin ahını almiyor. Erkekle kadının sadece arkdasliginin çok çok çok minimum bir ihtimal olmasından bahsediyor insanlar sadece. Yoksa sen ister arkadaşim dedigin kişiyle sevgili ol ister kapı komşunla ol kime ne? Sadece arkdaslik kurmaları zor olması evet değişmez bir gerçek. Bu bu değiştirilemez gerçeğe rağmen senin şaka mahiyetli bile evde kalınca görürüm ben onu diyebilmek hiç hoş değil canim
- +1 yıl
Bu şekilde düzgünce düşüncenizi belirtseydiniz ben zaten haklısınız şakayı abartmamak lazım der geçerdim ama "azalarak tükenin tamam mı" gibi laflar da sözde beslemediğiniz nefretin ürünü olarak dönüş yaptı.
Düşünceniz hakkında yapacağım yorumsa dediğim gibi böyle bi durum söz konusu olamaz. Kızla erkeğin arkadaşlığı mümkündür ama iş sizin de dediğiniz gibi başka yerlere varırsa o zaman arkadaş yerine ilişkilerinin ismini koyarlar biter. Biz şimdiki zaman diliminden bahsediyoruz, altını çiziyorum şu an arkadaşlarsa arkadaşlardır. En azından benim için öyle - +1 yıl
Anladım iyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılSünnetine gittiğin biriyle olmaz ya 🤣🤣🤣 en yakın karşı cins arkadaşımla ne olursa olsun evlenmem. Sen de o çocuğun samimiyetine inan bence. Bazı erkekler bacımsın diyorsa bacilarisindir gerçekten. Fantazilerine alet etme 😅😅
10 Yorumla Vardı öyle 40oluncabekar kalırsak evleniriz diyenler... 40ı beklemedi hiçbiri:)))
11 Yorumla- +1 yıl
:'))
+1 yılAllah etmesin her haltını bildiğim biriyle aslaa😅😅
11 Yorumla- +1 yıl
😂😅
+1 yılEvde kalmış olsaydım. Kalmaya devam ederdim hdnsndj
12 Yorumla- +1 yıl
Ye iç yat felsefesi ✌️😂
- +1 yıl
Ahahah aynen bayb✌
Benim için imkansız ya çok yakın arkadaşım var ama hiç o şekilde düşünemem onu 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de düşünmem 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe inanmıyorum, birlikte yaşar hayat arkadaşı olurdum
12 Yorumla- +1 yıl
Ee evlilik de bu demek zaten inanıp inanmayacak bir şey yok bu bir müessese. Eğer birlikte yaşayıp hayat arkadaşı olmak ama evlenmek istemiyosanız bu biraz sorumluluklarınızdan kaçmak istediğiniz yönünde bir hissiyat uyandırdı 🤔
- +1 yıl
Müessese dediğin 300 milyar kredi çekip, kızın annesi ve kadın akrabalarının altın, lüks ve hava atma fantezilerini karşılamak ile başlayıp, üstüne yapmazsan, anlaşamadığında da ömür boyu maaş bağlamazsan girip, çıkamadığın kurum mu? Bu sorumluluk değil, kişinin kendisine ve geleceğine yaptığı çok çok net bir sorumsuzluk bana göre...
+1 yılKız istedikten sonra etkileşim de varsa olur o iş bence
11 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı bence sadece kızın istemesine bakmaz
+1 yılEvde kalmadan da evlenirdim. Eğer anlaşabiliyorsak sıkıntı yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı 🌸
- +1 yıl
Hayırı kalmadı evliyim zaten 😊
- +1 yıl
Ne güzel hep mutlu olunn
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukluk arkadaşı, sınıf arkadaşı vs olmuyor. Anca büyük bir çekim olacak ki öyle yönelirim.
14 Yorumla- +1 yıl
Umarım öyle bir çekimi bulursunuz
- +1 yıl
Bulurum elbette. Karşı tarafında onayı şart tabi.
- +1 yıl
Umarım karşı taraftan da onay aldığınız öyle bir çekimi bulursunuz
- +1 yıl
Bulurum elbette
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBak ben bahtsızım dedikçe bu soruları soruyorsun ğapcgöaşxğv oda evlenir kesin. d
11 Yorumla- +1 yıl
Ama ama senin bahtını açmaya çalışıyoruz cskcjsdğsf bi de ben fenomen olmaya çalışıyorum da 😅diğer kategorilerde her gün soru bulmak zordu o yüzden ben de aşk ilişkilerini seçtim şimdi de içim dışım sevgili sorunsalları oldu. . d
+1 yılEn güzel böyle olur, sevgi zamanla öğrenilir zaten. Böyle olan insanlar aşırı mutlu.
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında aynen sevdiğin insanla yeri gelince en yakın arkadaş olup içini dökebilmen lazım bu da güzel bir bakış açısı sevdim
- +1 yıl
Teşekkür ederim, ilk görüşte aşk denilen olay tamamen libidoya ve dış görünüşe dayanıyor. Bence gerçek aşk böyle arkadaşlıklardan çıkar.
Ufff çok zor soru jfkfkfk seyirciye sormak istiyorum 😅
117 Yorumla- +1 yıl
Kimi aramak istiyorsunuz sayın kedy bey?
- +1 yıl
😂😂 Evet kendisine bağlanamadık tüh napsak ki
- +1 yıl
Tamam tamam cevaplayacağım, öhöm bence şimdi şöyle: to be or not to be işte bütün mesele bu yanii oladabilir olmayadabilir ama olmamaya daha yakın gibi sanki ne dersin 😂
- +1 yıl
Doğru cevapp tebrikler kedy bey ahu hanımı da yanınıza almayı unutmayın 👻👾
- +1 yıl
Peki sence diğerlerini de yanımıza alalım mı yoksa sadece ikimiz mi 😌
- +1 yıl
Ama biri bu yorumu görürse senin suçun kedy haberin olsun 😂
- +1 yıl
Ben de perde arkasından destek veririm 😄🌸
+1 yılAslında en yakın arkadaşım demek en Kafa dengi, her şeyimi bilen, dert ortağım, gülüp eglendigim, her şeyi paylaştığım kişi demek. Yani, olabilir. Evlilikte de iyi anlaşıriz.
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmasam da evlenirdim 😅ben kolay kolay biriyle anlaşamam ki o yüzden erkek en yakın arkadaşım yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden olmuyor mu bişeyler :D ne anlam yüklüyorsunuz bu evliliğe ya
15 Yorumla- +1 yıl
Evlilik anlamlı olmazsa zaten evlenmeye lüzum yok. Onun haricinde insan hayatını paylaşmak isteyeceği bi yol arkadaşı ister bence 😌
Cevap sahibi+1 yılHayatını paylaşmak isteyeceği bi yol arkadaşı evlenmeden de olur aslında. Evlenenlerin durumu da hep ortada, sanki evlilik cennet bahçesi. Neyse temiz hayallerini kirletmiyim her şey gönlünce güzel olur umarım sevgili 19 yaş :)
- +1 yıl
Hayat arkadaşlarım var yani dostlarım var ama evliliğe karşı bi önyargım yok yine de teşekkür ederim umarım her şey gönlünüzce olur ama yaştan vurmaya çalışmayın 🙂
Cevap sahibi+1 yılYaştan vurmaya çalışmak derken? Tazesin hayatın kötülüklerini bilme demek istedim her neyse :)
- +1 yıl
Sevgili 19 yaş diyince öyle zannettim kusura bakmayın bu sorudan dolayı çok linç yedim de biraz sinirlerim gerildi 😞
+1 yıl@ahusiderinn00 bence olayı yanlış yazmayalım şimdi Allah'ın gücü öyle fazla ki sen bittim dersin bitmezsin öldüm dersin yine de yaşarsın kalpler Allah'ın elindedir kimin kimi ne zaman seveceğini bilemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim değil akrabam değil mahremim değil evlenirim n'olcak
12 Yorumla- +1 yıl
Kısmet diyelim o zamn
- +1 yıl
Aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Bu ülkede abazalıktan damacana ile yapanlar var sence arkadaşlıkmı düşünür
10 Yorumla
+1 yılEvde kalırsam dışarı çıkarımke cgxdfgc ¢
10 Yorumla
+1 yılEvet birbirimize söz verdik 30 yaşına kadar evlenmezsek birbirimizle evlenicez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç kimse evde kalmaz ya sanmıyorum Her körün her topanın bir alıcısı vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Çakardım belki ama evlilik için söz veremem
10 YorumlaBence bir insana ilk baktığın bakış açısıyla alakalı eğer arkadaşım diyorsam sonsuza kadar arkadaşım kalır. Şahsen yapmazdım.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız
abim ya da kardeşim dediğim birine asla o gözle bakamam ya. Herkese göre değişecek bir durum bu. Herkesin yapısı müsait olmaz bu tarz birlikteliklere.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kadınla evleneceğim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğişir bazıları gerçekten arkadaş kalmalı eşin olarak görmek garip geliyor
10 Yorumla
+1 yılHayatıma almak ıstediğimle arkadaslık cok önemlı ama ilk basta kardes gıbı görülen biri ile hayatta baska bır duruma dönüşmezdi olay
10 Yorumlakarşı cinsten en yakın arkadaşım yok ayrıca evde kalırsam evde kalayım niye biriyle evlenme ihtiyacı duyuyayim ki manyak mıyım ben
10 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem. Aşık olmadığım sürece evlenmem
11 Yorumla- +1 yıl
Evet duygular önemli umarım aşık olduğunuz biri çıkar karşınıza
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek erkeğe evliliğe karşıyım
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yılEn yakın arkadaşım yok o da mümkün olmuyo 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Olsun varsın 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalacağımı sanmıyorum :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel 😄
- +1 yıl
Sence kalır mıyım :D
- +1 yıl
Bilmem 😄
+1 yılGay mi olim yani
11 Yorumla- +1 yıl
Akfskflssfğs 😂
+1 yılEvlenirdım dermişim 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Senin yakın erkek arkadaşın mı var aşkım? Bunu bilmiyordum bennnn
- +1 yıl
Zaman gösterir 😂
Aşk olmadan evliliğin bir mantığı yok ki
11 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum aşk evliliği önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayırrrr evlenmem daha iyi onunla uğraşamam
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız
+1 yılYok ya o kadar da değil
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum 😂
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Karşı cinsten en yakın arkadaşım yok ki :/
116 Yorumla- +1 yıl
Ayıpsın. Biz ne güne duruyoz
- +1 yıl
Yok ben durum hakkında çekimserim 😂
- +1 yıl
Bunu dünyanın en odun kişisine söyledin niye istiyim direk kaçırırım 😄
- +1 yıl
Param yok 😞
- +1 yıl
Niye yollara düşecek kadar mecnun muyum ben 🙄
- +1 yıl
Bakalım bakalım 🙄
- +1 yıl
Uçan atımla geldim 🙄
- +1 yıl
Arkanda böö 👻
+1 yılevde kalmayı tercih ederim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Evet en büyük hayalim turşumu kursunlar 😄
+1 yılBenim lügatımda evde kalmak diye bir terim olmadığı için sorunun cevabı da bellidir sanırım:)
20 Yorumla
+1 yılHayır, evlenmezdim. Mantık evliliği olur bu. Ve ben mantık evliliği yapmayı düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek için doğru insan önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Evde kaldım zaten en yakın arkadaşım yok ki
14 Yorumla- +1 yıl
Evde kaldım demek için yaşınız erken
- +1 yıl
Belki çevrenizden biri denk gelir üzülmeyin
Gizli Üye(36-45)+1 yılNayır hiç evlenmem daha iyi
13 Yorumla- +1 yıl
Evet b😂
Cevap sahibi+1 yılSonra boşanınca arkaşından da olur insan😂
- +1 yıl
Zaten evlilik de öyle pat diye olacak bir şey diğil
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakın arkadaşına aşık mısın acaba cınım
11 Yorumla- +1 yıl
Değilim cınım
Büyük konuşmuyorum dbdb
20 Yorumla
+1 yılSevimli ve seksi bulursam neden olmasın
11 Yorumla- +1 yıl
İlgimi çekmeli, ona baktığımda birarada otururken konuşutken beni heyecablandırmalı, isteğim uyanmalı, öyle biriyni asla elden kaçırmazdım.😍
+1 yılEn yakın arkadaşım bekar kalmaz. Kalsa da evlenmem
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmak seçimse 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmak saçma bir tabir.
10 YorumlaEn yakın arkadaşım beni istemez 😄
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği