Aşk İlişkileri Bir erkek neden yaşını küçük söyler? lılılull Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 36 olan biri 32 neden der Güncellemeler+1 yıl Yüz yüze görüştük sevgili olmuştuk ayrıca Bir erkek neden yaşını küçük söyler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
perqoloq33 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yalanla beslendiği için.. uzak dur çünkü daha fazla yalani üzer seni. 1 3 Yorumla lılılull +1 yıl Evet bu da başından beri tam inanmadığım halde Yorumla perqoloq33 +1 yıl Geçmiş olsun.. kurutuldigin için. Yorumla lılılull +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. aranızdaki yaş farkı ona göre çoktur ve bu farkı yalanla kapatıyordur. 0 1 Yorumla lılılull +1 yıl Evet yani 🙂 on yaş olabilir de Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açıklaması çok basit sana yakın olmak için 😂😂😂 0 8 Yorumla lılılull +1 yıl E yalan söylemiş nasıl cesaret Demek hala evlilik peşinde değil üstelik beni kandırıyor bekletiyorNasıl bir insan Yorumla Veysel454588 +1 yıl Bi kere sana karşı dürüst değil daha ne bekliyorsun ki Yorumla lılılull +1 yıl Bir şey bekliyorum demedim?İnanılmaz geldi ne cesaret Yorumla Veysel454588 +1 yıl Kafası bel altı çalışıyor maalesef Yorumla lılılull +1 yıl Napıyım?Bir de akademisyeen Yorumla Veysel454588 +1 yıl Ne olduğunun önemi yok diye düşünüyorum önce insan olmak lazım dürüst olmak lazım diye düşünüyorum Yorumla lılılull +1 yıl Tabii ki de hani hocalara saygım var öğrenciliğim biteli az oldu onun etkisinden Yorumla Veysel454588 +1 yıl Anlıyorum haklısın tabi ki Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Erkeklerin karı kız düşürmek için yapmayacağı şey yok 1 12 Yorumla lılılull +1 yıl O yaşta hâlâ bunun peşindeyse pes Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Ne diyorsun 70 yaşında olup @mcık isteyeni var Yorumla kurnaz11 +1 yıl bende o yaşta ister miyim acaba Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Her erkeğe göre değişir aslında Yorumla kurnaz11 +1 yıl bu yaşta çok aşırı istiyorum o yaşta da isterim bence Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl İsteyip istemediğini sormadım. Takip istediği neden atıyorsun? Yorumla lılılull +1 yıl @kurnaz11 ben evlilik yaşı olarak dedim Yorumla kurnaz11 +1 yıl nedenii burada acıklayamam :))) Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl İstek atıp durma rahatsız edici Yorumla kurnaz11 +1 yıl att bi sendee sonra geri çekersinn Yorumla Antimaskulızmm_ +1 yıl Özelden taciz edeceksin eminim Yorumla kurnaz11 +1 yıl o kadarda değil Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Büyük yazdırmışlardır 0 3 Yorumla lılılull +1 yıl Hımm Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl Takılıyorum bu yalanda binlerce ihtimal olabilir en iyisi kişiye sormak ☺️ Yorumla lılılull +1 yıl Anladım tamam😊 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yaşından dolayı kabul etmezsun diye 1 3 Yorumla lılılull +1 yıl Evet de o bana kalsınn şimdi etsem evliliğe gitse açığa çıkıcak gitmeyeceğini düşünüyorsa baştan beni kandırmk istemiş nasıl bir insan Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Herifin amaci seni yatağa goturmek Yorumla lılılull +1 yıl Bunu ben dedim zaten Yorumla
DareDevil_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Seni mi Tavlamaya calisiyo bu erkek acaba 😂? 0 2 Yorumla lılılull +1 yıl Evet Yorumla DareDevil_ +1 yıl Galiba sana yazmstim özelden dimi o senmiydin Yorumla
SapyoBey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaş farkını az göstermek istemiş 0 1 Yorumla lılılull +1 yıl Evet Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. E kafalamak için işte 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. canım iste 0 1 Yorumla lılılull +1 yıl Gerek de olmayabilirdi Yorumla
Elifinzilsesi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl İş ortamı mı sanal mı 0 7 Yorumla lılılull +1 yıl İnstagram Yorumla Elifinzilsesi +1 yıl Özgüvenli mş degıl Yorumla lılılull +1 yıl Iı biraz yaş, evlenmemiş olma kısmıyla ilgili üzüldüğünü fark ettrmşti laf aralarında Yorumla Elifinzilsesi +1 yıl Senın yas kac beklenti ne Yorumla lılılull +1 yıl 26 evlilik tabii Yorumla Elifinzilsesi +1 yıl Sorun etme derim 36 çok dıil Yorumla lılılull +1 yıl Hıı bu yönden bakmamıştım Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yaşını bilmiyordur 0 1 Yorumla lılılull +1 yıl Afdh Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Karaktersiz oldugundan 1 3 Yorumla lılılull +1 yıl Yani yalan söylemişse… Eğer üniversiteye 13 yaşında başlamamışsa böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani hep yalanmi Yorumla lılılull +1 yıl Ya Da Üstün zekalı tek ihtimal :D ya da avesis ‘e yanlış yazdılar Yorumla
Parçalayanpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Senin için 1 6 Yorumla lılılull +1 yıl :))) Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl Senin yaş kaç Yorumla lılılull +1 yıl 26 Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl Hm Yorumla lılılull +1 yıl Nasıl Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl İimiş napıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yalanla beslendiği için.. uzak dur çünkü daha fazla yalani üzer seni.
Evet bu da başından beri tam inanmadığım halde
Geçmiş olsun.. kurutuldigin için.
Teşekkür ederimm
aranızdaki yaş farkı ona göre çoktur ve bu farkı yalanla kapatıyordur.
Evet yani 🙂 on yaş olabilir de
Açıklaması çok basit sana yakın olmak için 😂😂😂
E yalan söylemiş nasıl cesaret
Demek hala evlilik peşinde değil üstelik beni kandırıyor bekletiyor
Nasıl bir insan
Bi kere sana karşı dürüst değil daha ne bekliyorsun ki
Bir şey bekliyorum demedim?
İnanılmaz geldi ne cesaret
Kafası bel altı çalışıyor maalesef
Napıyım?
Bir de akademisyeen
Ne olduğunun önemi yok diye düşünüyorum önce insan olmak lazım dürüst olmak lazım diye düşünüyorum
Tabii ki de hani hocalara saygım var öğrenciliğim biteli az oldu onun etkisinden
Anlıyorum haklısın tabi ki
Erkeklerin karı kız düşürmek için yapmayacağı şey yok
O yaşta hâlâ bunun peşindeyse pes
Ne diyorsun 70 yaşında olup @mcık isteyeni var
bende o yaşta ister miyim acaba
Her erkeğe göre değişir aslında
bu yaşta çok aşırı istiyorum o yaşta da isterim bence
İsteyip istemediğini sormadım. Takip istediği neden atıyorsun?
@kurnaz11 ben evlilik yaşı olarak dedim
nedenii burada acıklayamam :)))
İstek atıp durma rahatsız edici
att bi sendee sonra geri çekersinn
Özelden taciz edeceksin eminim
o kadarda değil
Büyük yazdırmışlardır
Hımm
Takılıyorum bu yalanda binlerce ihtimal olabilir en iyisi kişiye sormak ☺️
Anladım tamam😊
Yaşından dolayı kabul etmezsun diye
Evet de o bana kalsınn şimdi etsem evliliğe gitse açığa çıkıcak gitmeyeceğini düşünüyorsa baştan beni kandırmk istemiş
nasıl bir insan
Herifin amaci seni yatağa goturmek
Bunu ben dedim zaten
Seni mi Tavlamaya calisiyo bu erkek acaba 😂?
Evet
Galiba sana yazmstim özelden dimi o senmiydin
Yaş farkını az göstermek istemiş
Evet
E kafalamak için işte
canım iste
Gerek de olmayabilirdi
İş ortamı mı sanal mı
İnstagram
Özgüvenli mş degıl
Iı biraz yaş, evlenmemiş olma kısmıyla ilgili üzüldüğünü fark ettrmşti laf aralarında
Senın yas kac beklenti ne
26 evlilik tabii
Sorun etme derim 36 çok dıil
Hıı bu yönden bakmamıştım
Yaşını bilmiyordur
Afdh
Dayı sendromu
Sığır olduğu için
Özgüvensizlik
Küçük kizlara yavsamak icin
Karaktersiz oldugundan
Yani yalan söylemişse…