2 saat oldu ayrılalı cok kotuyum?

cok iyi gidiyoduk yine eski konular yuzunden tartısmaya basladık telefonda,1 saat boyunca tartıstık biz sürekli tartıstıgımız icin bir cozum bulmustuk, eger tartısma uzarsa ikimizden biri seni seviyorum diyecekti ve bana “o an ne kadar sinirli olsam da sana yumusarim” demisti, ve oyle yaptık hep ama bu ciddi bir konu oldugu icin demedim. ”bir saattir seni seviyorum demeni bekliyorum” dedi, farklı konuları kattı ama bitirmek istedigini dusunmeyin cunku 3-4 kez falan agladı resmen allah kahretsin ki seni cok seviyorum falan diye. En sonunda kapadık telefonu sonra geri aradı beni, yine halledemedik en son gorusuruz dedi ama cevap bile veremedim”gorusuruz bile demiyosun” dedi ve kapadı. öncesinde “ya öldür beni ya ayrıl” falan dedi. Onu cok seviyorum ve o da beni seviyor beni kimse onun kadar sevmedi yemin ederim ki ailemden bile daha cok sevdigine yemin edebilirim, yaralarımızı sardık birbirimize iyi geldik hep. Bu sekilde bitsin istemiyorum sizce biter mi? tum ihtimalleri tukettik birbirimizi bile tukettik ama o hala yorulmadıgını, benimle tartısırken bile dinlendigini soyluyor. Sizce bitmis mi? Beni tekrar arar umarım cunku ben gururumu cok kez ayaklar altına aldım gerisini ona bırakıyorum

2 saat oldu ayrılalı cok kotuyum?