Arkadaşlar eger yaşamadıysanız bilemezsiniz ;( yüzümde çook sivilce var ve geçmiyo hangi ilacı kullansam etki etmiyo artık insnların bana igrenc gözü ile bakmasından bıktım;( keske benimde güzel bir cildim olsa drmekten bıktım;(((lütfen bana bir öneri verin;((
Cevabın nedir?
İmexi kullanan bir arkadaşım çok uzun süreli kullandığı için cildinde siyah nokta yaptı onlar sonucunda cildi daha kötü oldu ama bana bişey önerdi sana yaziym onu. Bak en önemlisi istikrarlı olup sürekli kullanmalısın sabah akşam cildini temizle loreal paris in üç etkili cilt düzgünleştirici temizleme jeli var onla sabah akşam cilt gözeneklerini temizleyeceksin ardından seba med in temizleyici yüz toniği uygula bu sivilceyi kurutuyor ve kesinlikle sivilce sıkmak yok iz kalır oynama suratınla ayda bir peeling uygula suratına rahatlatır gözeneklerini ilaç olarak istersen aknilox %4 diye bir jel var yıllardır kullanırım sivilce kurutur buda beslenmene dikkat et yeşillikler özellikle maydonoz ve nane cildi canlandırır birde doğadan ın a c e vitaminli yeşilçayı var günde bir bardak bundan tüket tadı çok güzel zaten eğer bu dediklerimi uygularsan cildin bebek cildi gibi olur ben ilaç sonrası senin gibi oldum bunları uyguladım çevremede yaptırttım herkes çok memnun kaldı ve ciltleri düzeldi yağ bezeleri vardı arkadaşımın o bile geçti beslenmene dikkat et bunları uygula %100 garanti
12 Yorumla
Soran+1 yılÇooook sağol
En İyi Cevaplar
Koca kari ilaci gibi ama benim bir arkadasim kullanmis gercekten etkili kendi gozumle gormesem inanmam benim daha kullanmaya firsatim olmadi denemek icin ama kiz kullanmis gercekten etkiliydi kendi gozumle gordum simdi yarim dometesi rendele sonra rendeledigini suzgecte suz tam suyu olmali cunra icine macun kivaminda olacak sekilde un koy kivamini sen ayarlarsin zaten yuzune sur sonra kuruyuncaya kadar bekle bor kac dk yetrli yuzun cekiliyormis gibi oluyor falan sonra ilik suyla yika kesinlikle ilik su oomali bu hem sivilceyi kurutuyor kotu goruntuden uzak tutuyor hemde tenini beyazlatiyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılSwgol:))))
+1 yılBende seninle aynı derdi paylaşıyordum, doktor bana acnegen verdi ( içerik olarak roaccutane ile aynı sadece markası değişik ve bu devlet tarafından karsılanıyor ) 1-2 gün de hemen etkisini göstermeye basladı cildim fenaaa halde kurudu, tabi dudaklarda catlıyo - puan yani :) 1 ay içinde de sivilceler azalmaya baslıyo. En sinir bozucu tarafı hap sürekli yüzünü kuruttugu için sürekli yüzünde beyaz kurumus yag kalıntıları olusuyo bu da sürekli yüzünü yıkaman veya kesinlikle bepanthen kullanıp yüzünü kremlemen nemlendirmen gerekiyor. Eğer yapmazsan suratın una basmıssın gibi duruyo ve ovaladıgın an yag kalıntıları yağmaya baslıyo beyaz beyaz. dudakların berbat olucak bastan söyliyim tabi nemlendiriciyi sürekli kullanmazsan günde 7-8 e kdar kullanmalısın cünkü hemen kuruyor. Gelelim fasülyenin faydalarına eğer düzenli kullanır aksatmazsan 7-8 ayda işin biter KALICI bir şekilde kesinlikle sivilce çıkmadan yaşarsın hapı bırakınca zaten cildin dudakların normal hale gelir yağ dengesine kavusur ama sivilce cıkmaz :) bir eic hakettim sanırım :))
49 Yorumla- +1 yıl
Aksine bakmalısın ön kameradan kontrol etmelisin yani, kurudugu zaman özellkle cene dudak arası gibi yerler hemen catlar, ıslak mendille sil , nemlendiriciyi sür bu kadar :) hem sivilcelerin gecmeye basladıgını görmek istemez misin baktıkca :))
- +1 yıl
Aknetrent kullanıyorum son ay bu ama aksattm biraz bu yüzden bir ay daha kullanabilirim. Çok faydası oldu kesinlikle. Ama hatırlatmak isterim ki garantisi yok yani kalıcı değil 3 5 yıl sonra tekrar çıkabilir sivilce o zamana da tedavi daha kolay. Süreçte yaşananları arkadaş özetledi. İntihar gibi şeyler yok çevremde kullananlardan da duymadım intihar olmasa da ilaca bağlı bunalım vs. Ama kullanırken krem kullanmaya dikkat edilmeli. Ben unutkanım ve dudaklarım kuru çatlak bazen bazen de zaman bulamıyorum. Velhasıl ilaç çözüm olur ki eic seçilen arkadaş güzel anlatmış
- +1 yıl
Asabiyet yapıyormuş kızlarda ama hiç rastlamadım
Slak kiz aglayarak ve sikinti yaparak daha cok sivilcen cikiyoo yuzunee yagli bisey surme yuz temizleme jelleri ile yika sonra tonik ile gozenekleri sikistirir. Eger sivilcelerin sadece anlindaysa sikintidan olusur ama diger taraflardada varsa ergenlikten jaynaklanir
21 Yorumla
Soran+1 yılÇoook sagol
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
34Cevap
Dogum Kontrol haplari Geciriyo cildin tertemiz oluyo Simdi Dogum kontrol diyince sacma sapan düsüncelere kapilmasin Kimse cilde cok iyi Geliyo Dr una sorup yazdirabilirsin üzülme canim Gecmis olsun..
14 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? ilk defa duydum eger zararı yoksa kullanırım
Soran+1 yılÇoook sagol:)
Hepimiz o aşamadan geçtik, neden bu kadar sıkıntı ediyorsunuz ki.
Örneğin ben, insanlar ne der diye hiç düşünmedim. Biliyordum ki eninde sonunda geçecek ve güzel bir cilde sahip olacağım. Arada birkaç tane çıkabiliyor. Dalin şampuanı ile devamlı lifledim.
Ve o birkaç taneden bile eser kalmadı. Sizde canınızı sıkmayın, onlarla yaşamayı öğrenin ve sevin.
Açıkçası ben öyleydim. :)02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel keşke senin gibi olsaydım:(
+1 yılbence kafaya takmadan bir dermotologa görünmen en iyisi olacak... gecmiş olsun ve Allah sifa versin... bu arada kafasına göre cevabının ne sonuclar kestirecegini düşünmeyen arkadaslar söylediklerinizle karsınzdakine zarar verebilirsiniz... daha dikkatli olun bence..
00 Yorumla- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılburdan ilaç tavsiyelerine sakın UYMAA
önce iyi bir doktora git cilt testini yaptırsın neden çıkıyor sivilceler.. ondan sonra sana tedavi versin.. burdan milletin söylediği ilaçları alıpta yüzüne sürme yoksa daha beter olursun
belki yemek tarzından kaynaklanabilir yda başka sorun vardır... doktora git mutlaka00 Yorumla bir ilaç var karacigeri baya yoruyor bir iki ay dudakların çatlayıp dökülüyor ama sivilceye son veriyor. bence zor değil ama iki ay baya çekersin uyku falan da yapıyor. yorgun halsiz oluyorsun abuk sabuk rüyalarda cabası. ama kardesim kullandı 1 ay hiç kalmadı.
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? adını biliyormusun?
- +1 yıl
ilacın adı acnegen süper yan etkisi olan bir ilaç devamlı lipstick sürmen lazım dudaklara falan cildiyeciden yazdırıp alabilirsin doktorun talimatından fazla kullanma sakın hızlı sonuç için ölürsün. ciddi söylüyorum ama 2 ay düzenli kullan ki zaten 10 gün içinde etkisini görürsün.
Dermatoloğa gittin mi? Cidden bir yıl önce benim de çok vardı. Test falan yaptılar ona göre ilaç verdiler şu an öyle bir sorunum yok ama cildimi sürekli temizliyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılGittmedigim doktor resmen kalmadı
Soran+1 yılÇook sagol:) yarın gitmeyi planlıyorum:)
Kuzenimde de aynı sorun vardı karamsarlığa kapılma ama kız bunun için amerikaya tedaviye gitti fakat sonuç hüsran şu an 30 yaşına yaklaştı ve sivşlce izleri halen var. Bence sen daha gençsin ve dert etmemek en iyi tedavi başkasının ne düşündüğünü düşünmemeye çalış
00 Yorumla
+1 yılTermallere git çamur banyosu kil banyosu ıvır zıvır bir sürü hastalığa iyi gelen alternatif tıp tedavisi var git sanada inşallah şifa olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.milliyet.com.tr/.../ umarım geçer:D
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol:)))
Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Yaşadım biliyorum ne yaparsan yap geçmiyor o dönemde. Denemedigim ilaç kullanmadıgim krem kalmadı ama geçmiyor şu an seni çok iyi anlıyorum merak etme
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi geçtimi ne kullandın?
+1 yılsivilceli kızlar çok güzel bence ya cildiyeye görün
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha sagol
Cildiyeye git tek cozum. butun gazli icecekleri birak. cikolata cips hepsini birak. patates kizartmasi gibi kizartmalarida yeme.1 tane sivilce kalmaz. ayrica gunde 7 8 kere yuzunu yika. ozel sivilceler icin sabunlar kremler var kullan duzenli.1 ayda hic biseyin kalmaz
00 YorumlaDoktorun vermedigi hiç bir ilacı kullanma sakın yuzunu tamamen kaybedersin.. aşagıdaki ilaçların hepsi iyi ilaçlar ama senin cildindeki tepkisine doktorun testler sonucunda karar verir.. Sakın doktora gitmeden kimyasal olan hiç bişey kullanma..
00 YorumlaEtrafındaki insanların güzel olması seni üzmesin onlar kullandıkları o kadar krem wb. Şeyler olmasa görürüm ben onları ve şunu unutma seni seven her türlü sever ve insanların dış görünüşü benim için 5 para etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRoaccutanin cok faydali oldugu biliniyor gerci o yasaklandi ama onun gibi sadece ismi farkli ilaclar var icerik ayni yani ama eger kullanacaksanda iyice doktorlarla konuş çünkü çok bilgili biri o ilacin kısırlik yaptığını söyledi. Bu yüzden iyice araştır canim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDert ettiği sıkıntıya bak.
Benim burnum kambur kanca şeklinde ve yandan iğrenç görünüyor ama çok şükür ki elim kolum tutuyor. Çok şükür. Millet baksa ne olacak bakmasa ne olacak ailem arkamda olduğu sürece. Beğenen böyle beğensin yoksa edebiyen sussun20 Yorumla
+1 yılbende kardeşimde de çok vardı ilaçların pek faydasını görmeyeceğini anlamaslısın ne yiyecek ne ilaç sivilce çıktı diye stress yaparsan sivilceler azmaya devam ediyor sivilce için ilaç kullanıosun saça veya başka orgaa etki edip saç döküyor saç dökülünce steres yapıosun al sana bir daha sivilce stresten uzak dur zor ama sallamamaya çalış ve 2 günde bir bütün yüzüne elma sirkesi sür pamukla gece yatmadan 2 saat önce sür 1 saat sonra yüzünü yıka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEee roaccutane veya türevlerini kullansana. Sivilce sorununu çözebilecek en etkili ilaç. Eğer bu da işe yaramiyorsa artık yapabilecek bir şey oldugunu sanmıyorum doğal sürecine bırakacaksın ta ki kendisi geçene kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılSen kullandın mı?
Cevap sahibi+1 yılben kullandım ama bir iki ay falan bıraktım hemen çünkü çok fazla sivilce sorunum yoktu gerek yok dedim. ama birçok arkadaşım geçmişte kullandı ve sivilcelerden kurtuldular. eski kız arkadaşım vardı o da ne yapsa fayda göremezdi ona aynı şeyi önermiştim ve bu ilacı kullanarak kurtulmuştu sivilcelerinden. aslında şu an tam dönemi kullanmak için çünkü yaz aylarında kullanılması pek önerilmez. bir cildiye doktoruna git ve kullanmak istediğini söyle o seni yönlendirir
Cevap sahibi+1 yılsöylendiği kadar da zararlı değil bazı insanlar gereksiz abartıyorlar. bu ruh haliyle hayatını sürdüreceğine ilacı kullan, daha sağlıklı olur
dermatoloğa gidiceksn sana roaccutane hapı vericek uzun bir süreç tedavi olcaksın bu snn yağ ve ter bezlernn aktivitesine göre değişir minimum 1 sene ama
00 Yorumlabenzamycin diye bir krem var, onu öneriyorlar.
sakın ağır bir ilaç kulanıyım deme, sivilcelerin geçer, ama psikolojik sıkıntıya girebilirsin, öyle ilaçlarda var...02 Yorumla
Soran+1 yılEvet onları kullanmayı cook düşündüm ama zaten psikolokim nozuk hepten gider;(() cidden cok etkiliyor mu?
- +1 yıl
Valla doktor bana zamanında bir ilaç vermişti, bir iki hafta kulanıp bırakmıştım, yanağımı dudağımı kurutmuştu, beyaz beyaz oluyordu.
bir arkadaşa rastgeldim, o 2 yıl boyunca kullanmış,
iyi ki bırakmışsın o ilacı dedi, ben kullandım sivilcelerim geçti ama psikolojim alt üst oldu dedi, haberin olsun...
ergenlikten sonra geçer yüzünde kalmaz sakın fazla uğraşma çukurlar oluşur daha kötü olur seninki geçici bende su çiçeği izleri var :( ben napayım camdan aşağı atayım kendimi
00 YorumlaMaden suyu ile yika yüzünü bitkisel yöntemler dene üzülme kendinle barışık ol...
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim feci doluydu yuzum gorunmuyordu lise zamanlarinda ama sabahlari dogal sabun ve buz gibi suyla yikadim aksamlarida cigdemi hayatimdan cikardim 3 4 aya duzeldi
00 Yorumla
+1 yılbit maden suyu al beypazarı olan dan git buz kalıplarına o maden suyunu dök donmasını bekle ve yüzüne sür bir 10 dk boyunca her gün bu işlemi yap sivilceler gidicek merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin:O
- +1 yıl
cidiyim
+1 yılKuzeniminde oyle bir sorunu vardi. baya dikkatle kullanmasi gerekn bir ilac icin imzasini verdi ve ilaci kullandi sonuc cok guzel oldu. kimden duyduysam baya etkili oluyormus. ama baya yam etkileri varmis.
00 Yorumlagece yatmadan yüzüne sirke sür sabahta yüzünü yıka sivilceleri kurutuyor canım :)
00 Yorumla
+1 yılBiliyorum bu zor olacak ama kendinle barışık olmayı başarmalısın. Eleştiri her zaman gelir, önleyemeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılBen anlarım derdinden ama ne yapalım seninkini çaresi olabilir ama benimkinin yok Ama hayat bana doğuştan 1 gol attı diye maçı bırakacak halim yok
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne derdin var ;(Allah yardım etsin
- +1 yıl
Bildiğin çirkinim iste ama bugün bir değişik oldum Aynaya gittim ve tanrıya fısıldadım :yaradılışın mükemmeliyeti dediğin bu mu? Elinden gelenin en iyisi bumu?
+1 yılRoaccutane kullan ben kullandım tavsiye ederm ama hapı kullandıgın zaman çok agresif oluyorsun yan etkisi bu yüzün kızarıyor ılk ay ama sonrasında bembeyaz oluyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
yararlı yan etkisi sadece yüzdeki sivilceleri temizlemesi.. ben kullandım depresyon a girdim bu hapı kullanınca ben ama kişiden kişiye degışır bu
klasik olucak ama dokunma bide bazı ilaçlar var çok takıyosan onlardan kullan karaciğere zararı var ama sivilceyi geçiriyo
00 Yorumlaonu kullan bunu kullan diyenlere inanma herkes doktor bu memlekette arkadaşların bildiğini doktorlar bilmiyor sanki iyi bir doktora git yapılabilecek en güzel şey
00 YorumlaCildiyeye git bebişim ağlama. Sivilce herkeste çıkar.
00 Yorumlakaç yaşındasın kzıım ne takıcaksın bırak geçer onlar zaten yani allaha şükür bir eksiğin yok bu acıdan bak sivilce dedğin nedir geçer gider
00 Yorumlakanka bende aynısı vardı fakat bana güzellik katıyor gibi geldi için hiç elleşmedin kendin kendine 3 enede filan halloldu
00 YorumlaAllah sabir versin genc dostum
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol
imex al ecvazeneden 1 hafta kullan cips yeme kesin geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni. sefa diye bir. krem. var al. onu kullan
Ben. yuzume jilet atmistim. onun izi bile. gecti o kremle00 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılnadixa , imex bunlardan kullandın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabii :/
- +1 yıl
Walla çok etkiliydi bunlar yüzüne bakamadığım kız şimdi barbie bebek gibi :D
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. V maskesi tak kardeş.
10 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yıldevaamlı yüzünü yka.. olmaz ya.. :(
00 Yorumla Kimyasal peeling denedinmi
00 YorumlaMaden suyu sure bilirsin.
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol sür cildine, yeminle geçirecektir.
00 Yorumla Diğer konusunda 481 cevap paylaştı. ergenliğin bitince geçer sivilcelerini sıkma
00 YorumlaDiğer konusunda 965 cevap paylaştı. Her duydugunu kullanma dr git
00 Yorumla
+1 yılFotoğraf 📷 çekip göndersene
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. hormonlar duzene girince gecer bir sure sonra
00 Yorumlabak kendi haline bırak oynadıkca öyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de cok var canım. Yuzum dolu..
00 Yorumla
+1 yılBenm icinde agla.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılroaccutane
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaa ama çok yan etkisi var sivilcem geçsin derken öldürür mazllah :D
Soran+1 yılÇook zararlı diyorlar
Soran+1 yılAynen;((
Cevap sahibi+1 yılben kullandım hiçbişey olmadı her ay kontrole gittim artık 0 sivilce cildim de güzel ama kemiklerim biraz daha inceldi sanki ayrıca çok yürüyünce bacağım ağrıyo
Cevap sahibi+1 yıldoğum kontrol hapı demişkler o herkese olmaz eğer polikistik over varsa veriyolar
Soran+1 yılÖyle mi:O
Cevap sahibi+1 yıladetinin 2. ya da 2. günü git baksınlar kist var mı diye. sonra yoksa roaccutane yzsınlar korkulacak bişey yok düzenli kontrol yaptırırsın
Cevap sahibi+1 yılkulaktan dolma bilgiyle hareket etmeyn herkes doktor kesilmiş mk.
Alkol ile yıka
00 Yorumla
+1 yılcildiyeye git:(
00 YorumlaDermatologa gözük.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkil maskesi
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi