Aşk İlişkileri Bu sözden ne anlıyorsunuuuuuuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor “Tutunmaya değer olan, sana tutunup bırakmayacak olandır” Güncellemeler+1 yıl Güncelll Bu sözden ne anlıyorsunuuuuuuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BOSS4 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Pamuk ipliğinede bağlasan durmak istiyen koparmaz bağı. Zincirede bağlasan durmak istemeyeni tutmaya yetmez. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yukardaki söz bu söze gönderme mi sence?“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.” Yorumla BOSS4 +1 yıl Aynı mantığa çıkıyor ama Yorumla BOSS4 +1 yıl Hayatın birde gerçeği var seveni incitirler. 😁 Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yani ne olursa olsun senin destekçin olacak kişinin yanında olmak kıymetlidir diyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yukardaki söz bu söze gönderme mi sence?“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.” Yorumla
ÖlüMelodisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. sana tutundugunda kendisini kurtarip seni birakmayacagi ne malum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yukardaki söz bu söze gönderme mi sence?“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.” Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl olabilir Yorumla Soran +1 yıl Ben bu sözü beğenmiştim;“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.”Karşı taraf da;“Tutunmaya değer olan, sana tutunup bırakmayacak olandır”Bunu beğenmiş. Benim yerimde olsaydın ne anlardın? Yorumla ÖlüMelodisi +1 yıl Olabilir doğru Yorumla
BenBitmisimk Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Meal : yari yar olanin yar sarar yarasini, yari yar olmayanin felek s*ker anasini 0 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hep karşıdan beklerim demekle aynı şey gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yukardaki söz bu söze gönderme mi sence?“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.” Yorumla hayırmışermi0 +1 yıl Özde aynı şeyleri söylemişler. Değer veren yanında olan makbül. Aynı zamanlarda atıldıysa evet görmesi için. Yorumla Soran +1 yıl Ben bu sözü beğenmiştim;“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.”Karşı taraf da;“Tutunmaya değer olan, sana tutunup bırakmayacak olandır”Bunu beğenmiş. Benim yerimde olsaydın ne anlardın? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Süslü sanatlı mecazi bir şey yok açıkca anlatmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yukardaki söz bu söze gönderme mi sence?“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.” Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gibi Yorumla
memedaliş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Yalan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yukardaki söz bu söze gönderme mi sence?“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.” Yorumla memedaliş +1 yıl Yukaridaki sozu istedigin tum sekillere buruyerek algilaya bilirsin fakat genel olarak yorumu yapistirdim yalan dolan bos laf oyle biri yok. Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Gayet acik 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yukardaki söz bu söze gönderme mi sence?“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.” Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Aynen tamda bunla alakali Yorumla Soran +1 yıl Ben bu sözü beğenmiştim;“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.”Karşı taraf da;“Tutunmaya değer olan, sana tutunup bırakmayacak olandır”Bunu beğenmiş. Benim yerimde olsaydın ne anlardın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pamuk ipliğinede bağlasan durmak istiyen koparmaz bağı. Zincirede bağlasan durmak istemeyeni tutmaya yetmez.
Yukardaki söz bu söze gönderme mi sence?
“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.”
Aynı mantığa çıkıyor ama
Hayatın birde gerçeği var seveni incitirler. 😁
Yani ne olursa olsun senin destekçin olacak kişinin yanında olmak kıymetlidir diyor
“sen karmaşalarını çözmeye çalışırken, elinden tutup seni bekleyen, sana yanında olduğunu ve inandığını sessizce hissettiren biri, senin evindir.”
sana tutundugunda kendisini kurtarip seni birakmayacagi ne malum
olabilir
Ben bu sözü beğenmiştim;
Karşı taraf da;
“Tutunmaya değer olan, sana tutunup bırakmayacak olandır”
Bunu beğenmiş. Benim yerimde olsaydın ne anlardın?
Olabilir doğru
Meal : yari yar olanin yar sarar yarasini, yari yar olmayanin felek s*ker anasini
Hep karşıdan beklerim demekle aynı şey gibi
Özde aynı şeyleri söylemişler. Değer veren yanında olan makbül. Aynı zamanlarda atıldıysa evet görmesi için.
Ben bu sözü beğenmiştim;
Karşı taraf da;
Süslü sanatlı mecazi bir şey yok açıkca anlatmış
gibi
Yalan.
Yukaridaki sozu istedigin tum sekillere buruyerek algilaya bilirsin fakat genel olarak yorumu yapistirdim yalan dolan bos laf oyle biri yok.
Gayet acik
Aynen tamda bunla alakali
Ben bu sözü beğenmiştim;
Karşı taraf da;