içimi dökücem ağlayamamak beni yok etti. Olm bir insanı kimse anlamaz mı be? bir yol göstereni olmaz mı? gel şu tarafa dönelim diyen de mi çıkmaz? hep mi yalnız olur? hiç mi sevdiği yanında olmaz? hayat bu derece tek mi yaşanır? ne düşünce sevinecek üzülecek ne kazanınca sevinip üzülecek kimse yok. O kadar boş ki kimsem yok. En ufak samimiyeti başımın üstünde tutup değeri veriyorum... hani bazı insanlar çocukken değer görmez çirkin olur ama 17-18 yaşına geldiğinde birileri çıkar ertesi sene insanlar onunla diyaloğa girmek için uğraşır ya. Suratına bakmayan kızlar sonra peşinden koşar ya sonra. ihanet eden dostları muhtaç kalır. öylee bir şey başıma gelsin istedim. Al işte hepsinden beter hayatı yaşadım hani ben nie değişemedim. Her yer çocukken çirkin olup değersiz olup değişenlerle dolu. Sokağa çıkıyorum tek çirkin benim. Ne giyerse giysin yakışmayanda benim. tarz tarz saçlar tertemiz suratlar şekli felan iyi bende nerde gereksiz özellik varsa almışım. Allah kim istemediyse onları alıp bana vermiş sonra yollamış buraya. Benim bir yol gösterenim olmadı yok yani imaj yapamadım da. Herkes yaptı birşeyler bir ben değişmedim. Kardeşim bile daha liseye geçmemiş ortamlara giriyor tarz tarz takılıyor. Ben onun yaşında yer fareesi gibiydim kimse sevmezdi önemsemezdi... Kuzenlerim var beraber büyüdük hepsi şimdi model gibi olmuş boy boy fotolar çevreleri kız dolu ortam dolu yine bir ben orta da kaldım. İlgi asla çekmiyorum. Ya da pardon çekiyorum ama gelip tiptip bakıp gidiyorlar. Kimse yakışıklı çocuk felan demedi. Kimse ya hiç mi bi insan beğenmez. Gelip bir konuşan kız da mı. Fit çocuğum kilom felan yok. Okulumda 110 kilo kilodan yürüyemeyen işi gücü deli hareketleri yapmak olan birinden bile hoşlanıldı. Ben yargılamadım beni onla kıyasladıkları zamandan bu aklıma geldi. Bir yol gösteren sağlam biir abimde olmadı ki bak şunu yap şuralara sokayım seni gör öğren. Yok olmadı... Hafta sonları evde patlardım biri arayıpta ya bugün gelde şurda bir çay içellim gelde bir şuraya gidip az turlayalım yok yani hiç bir şey yok... Sevdiğim bi dayım var oda kmlerce ötede. Tek güveneceğim insan o. Baba tarafından kuzenlerde alem yapanlar dolu biride demedi şu amcaoğlumuz var onuda bi görelim felan. Hayatta para hesabı yapmam ki benim gördüğüm terbiye de kolay kolay bir masaya oturuldu mu eğer para kazanılıyosa iş güç sahibiyse insan o masada asla herkes kendinin yediğini ödemez biri çıkar öder hatta hesaptan tartışılır yani. Ama harbi olmadı. Kız da olmadı ki karizmatik te değilim kaşlarımın şekli kötü çene yapım iyi üçgen ama estetikliği yok yani saçlarım şekil değil güzelliği yok. Konuşmam da kötü değil konuşulacak her konuda ağzım laf yapar iltifat ederim insanlara olmuyor be... Allahım nolur şu evrim midir ne halttır bana da yaşat... Çok değiştim şu an çok iyi diyebileyim artık mutluyum diyebiliyim... Amin
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler