Ölsek mutlu olur muyuz?

içimi dökücem ağlayamamak beni yok etti. Olm bir insanı kimse anlamaz mı be? bir yol göstereni olmaz mı? gel şu tarafa dönelim diyen de mi çıkmaz? hep mi yalnız olur? hiç mi sevdiği yanında olmaz? hayat bu derece tek mi yaşanır? ne düşünce sevinecek üzülecek ne kazanınca sevinip üzülecek kimse yok. O kadar boş ki kimsem yok. En ufak samimiyeti başımın üstünde tutup değeri veriyorum... hani bazı insanlar çocukken değer görmez çirkin olur ama 17-18 yaşına geldiğinde birileri çıkar ertesi sene insanlar onunla diyaloğa girmek için uğraşır ya. Suratına bakmayan kızlar sonra peşinden koşar ya sonra. ihanet eden dostları muhtaç kalır. öylee bir şey başıma gelsin istedim. Al işte hepsinden beter hayatı yaşadım hani ben nie değişemedim. Her yer çocukken çirkin olup değersiz olup değişenlerle dolu. Sokağa çıkıyorum tek çirkin benim. Ne giyerse giysin yakışmayanda benim. tarz tarz saçlar tertemiz suratlar şekli felan iyi bende nerde gereksiz özellik varsa almışım. Allah kim istemediyse onları alıp bana vermiş sonra yollamış buraya. Benim bir yol gösterenim olmadı yok yani imaj yapamadım da. Herkes yaptı birşeyler bir ben değişmedim. Kardeşim bile daha liseye geçmemiş ortamlara giriyor tarz tarz takılıyor. Ben onun yaşında yer fareesi gibiydim kimse sevmezdi önemsemezdi... Kuzenlerim var beraber büyüdük hepsi şimdi model gibi olmuş boy boy fotolar çevreleri kız dolu ortam dolu yine bir ben orta da kaldım. İlgi asla çekmiyorum. Ya da pardon çekiyorum ama gelip tiptip bakıp gidiyorlar. Kimse yakışıklı çocuk felan demedi. Kimse ya hiç mi bi insan beğenmez. Gelip bir konuşan kız da mı. Fit çocuğum kilom felan yok. Okulumda 110 kilo kilodan yürüyemeyen işi gücü deli hareketleri yapmak olan birinden bile hoşlanıldı. Ben yargılamadım beni onla kıyasladıkları zamandan bu aklıma geldi. Bir yol gösteren sağlam biir abimde olmadı ki bak şunu yap şuralara sokayım seni gör öğren. Yok olmadı... Hafta sonları evde patlardım biri arayıpta ya bugün gelde şurda bir çay içellim gelde bir şuraya gidip az turlayalım yok yani hiç bir şey yok... Sevdiğim bi dayım var oda kmlerce ötede. Tek güveneceğim insan o. Baba tarafından kuzenlerde alem yapanlar dolu biride demedi şu amcaoğlumuz var onuda bi görelim felan. Hayatta para hesabı yapmam ki benim gördüğüm terbiye de kolay kolay bir masaya oturuldu mu eğer para kazanılıyosa iş güç sahibiyse insan o masada asla herkes kendinin yediğini ödemez biri çıkar öder hatta hesaptan tartışılır yani. Ama harbi olmadı. Kız da olmadı ki karizmatik te değilim kaşlarımın şekli kötü çene yapım iyi üçgen ama estetikliği yok yani saçlarım şekil değil güzelliği yok. Konuşmam da kötü değil konuşulacak her konuda ağzım laf yapar iltifat ederim insanlara olmuyor be... Allahım nolur şu evrim midir ne halttır bana da yaşat... Çok değiştim şu an çok iyi diyebileyim artık mutluyum diyebiliyim... Amin

Ölsek mutlu olur muyuz?