Biseksuel olmasını sorun etmezdim ama benden gizledi ve homofobik gibi nefret ediyor igreniyor gibi davrandı. Dürüst olmadığı için öfkeliyim. Sizce ayrılmalı mıyım?
10 gü
Sevgilimin biseksüel olduğunu öğrendim, ne yapmalıyım?

Biseksuel olmasını sorun etmezdim ama benden gizledi ve homofobik gibi nefret ediyor igreniyor gibi davrandı. Dürüst olmadığı için öfkeliyim. Sizce ayrılmalı mıyım?
Merhaba, evet dürüst olması gerekirdi yani bu işin sonunda ne olursa olsun, böyle bir şeyi saklamaması gerekirdi yani ben olsam ayrılırdım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bu senin için ayrılma sebebi ise gerçekten ona değer verip onu sevmiyorsun kendini ona olan sevgini sorgulamalısın ilişkinin temelinde sevgi saygı ve güven olmalı sana doğruyu söylemeyerek güvenini kırmış olabilir ama seni kaybetmekten korktuğu için söylememiş olabilir mi ya da cesaretini topladıktan sonra kendi söyleyebilirdi onu dinledin mi?
Bu tür durumlarda alınacak tepki veya baskı bir sürü nötr tutumlar hep güncel olduğu için size farklı bir rol model gibi göstermiş sizin burada yapmanız gereken şey onunla ciddi ciddi elinizden geldiğince ona incitici davranmadan sorular sormak hislerini anlatmasına müsade etmek çünkü karşılıklı aşk-ı muhabbet bunu gerektirir
Seni kaybetmek istemediği için biseksüel olduğunu saklamış olabilir. Bence buna bu kadar öfkelenmemelisin. Olabilir yani, saklamış olabilir. Ama bak sonunda öğrendin
Görüş
51Görüş
İğrenmiş olduğundan emin ol. Eğer iğreniyorsa sen ayrılmasan bile o senden belli bir zaman sonra ayrılacaktır. Ama iğrenmiyor ve dediğin gibi bisex bir bireyse cinsellikte keyif bile verir. Bazen ona belden bağlamalıyla zevk verirsin bazen de geniş bir bireyse sokaktan birini çevirirsin threesome yaparsın ne olacak.
Daha kendi içinde kabullenememiş bu durumu. Kendine saygısı olmalı insanın. Ne ise o olmalı. Homofobik gibi davranması saçma. Bence ayrılmam en doğrusu. Ama karar senin
bıseksualse olmaz... yarın oburgun farklı fantezıler ısteyecek... senı baskalaryla paylasak threesome falan... dırek ayrıl bence.. sahıplenmeyen erkekten hayır gelmez.
senın durumda sıkıntılı karsı cıns sevgılı yaparsan ve benım gıbı heteroysa oda senı kadında olsa baskasının dokunmasına ızın vermez normalıde bu zaten... bızım toplumda bazı erkekler var sevgılım lezbıyen olabılır dıyen bunların sıze saygı duydugundan oyle dusunmuyorlar ya da normal karsılamalarından degıl mesela... cıkarlartı oldugu ıcın senın kız olan sevgılınle de yatarız onuda yataga atarız dıye beklentıdeler yanı aldatmaya semın aramak ıcın .. neler var neler ooo ... kendı hemcınsle sevgılı olursan tamam bu senı ılgılendırıyorda ama karsı cıns sevgılı yaptıgınızda asıl sorunlar baslar...
homofobik biri değilim insana insan oldugu ıcın deger verıyorum ama aşkta sevgide aynı kalpte ıkı kısı olmaz...
Biseksüellerin aynı anda iki kişiyle birlikte olacağı varsayımı neye dayanarak yaptın ki?
@mutantnproud benim bahsettiğim durum karşı cinsinden flörtü olan biseksualler için geçerli.. karşı cins biri ile ilişkisi başladığında bu insan zamanı geldiğinde hayatına kendi hemcinslerinden birini alacak sonrasi zaten karışık pizza.. ben durum tespiti yaptım.
Şöyle düşün, sen heterosun ve bir kadınla birliktesin, hayatındaki kadının diğer kadınlarla aldatıyor musun? Hayır? Biseksüel biri de ilişki içinde olduğunda hayatındaki insanı başka bir insanla aldatmaz, aynı anda 2 cinsten de flörtü/sevgilisi olmuyor yani öyle bi şey değil bu.
Aldatılmak için illa ki birisiyle beraber olmasına gerek yok.
Bu tür kritik bir konu bile aldatmadır.
Ve her aldatma, doğal bir ayrılık sebebidir.
Neticeyi siz belirlersiniz.
cut.
Bunu kabullenmek zor hatta bana göre değil. Gerçekten mide meselesi.
Bi insan genel konuşuyorum birseyden alakasi olmadigi halde aşiri nefret ediyosa içten icten jce o seye ilgi duydugu icjndir
Şimdi şöyle bişey var ben biseksüelim bazen bana fazla geliyor ve homofobik davranıyorum (yani kendime ve lgbt bireylerini eşcinsel ilişkiler yokmuş gibi davranıyorum) ama bu beni değiştirmiyor o da bu dönemde olabilir
Ve ya bunu saklama amaçlı yapmıştır
Bence aranızda sevgi yok olsaydı bunu düşünmezdin
Bende biseksuelim ama napalım toplum baskısından çekiniyoruz bende dışarıda kamufle olmak için homofobik gibi takılıyorum ama içten içe bitiyorum
Çekinmistir ama sonuçta söyledi. Ben de eşime evlendikten sonra söylemiştim.
Nasıl yani hem sizden hem erkeklerden mi hoşlanıyor. Bu biraz sıkıntılı bir konu
O biseksüel bile değildir direkt gaydir. Kendini kabullenememiş tüm eşcinsel erkekler bu şekilde davranıyor. Önce biseksüelim der, sonra gay olduğunu kabullenir ama sadece aktifim der falan filan
Aşırı homofobik görünen insanlarda eşcinsellik sık görülüyor bence. Toplum baskısından veya senin tepkinden korkmuş olabilir. Biraz anlayışla karşıla
Senin onu reddetmen veya küçük görmenden ve daha sayamayacağım birçok şeyden korktuğu için sana söylememiş. Biraz empati yapsan anlarsın aslında. Fazla üstüne gitme ve sarılıp uyuyun
Biseksüel olduğunu belli etmemek için, eğer öğrenirsen onu terk edersin diye hemen doğruyu söylememiştir.
Çok basit aslında. Kabullenemiyorsan ayrılırsın. Keyifli geceler.
Evet ben olsam ayrılirim hem duygularini saklamis hemde ne o öyle bi erkegin sevglini becermesi mi hosuna gidiyor?
bıseks sevgılıyle kalmaya devam edersen hastalık kapman cok yakındır. ayrılayaımmı nedemek sen nasıl seks yapacaksın
Oda bi şey mi ben eski sevgilimden ayrıldıktan sonra onun biseksüel olduğunu öğrendim, ilişki içerisinde bana bundan bahsetmemişti bende ona bahsetmemiştim biseksüel olduğumdan, ikimizde ilişki boyunca birbirimizin biseksüel olduğunu birbirimizden saklayıp homofobik gibi davranmışız birbirimize :D çünkü çekiniyorduk birbirimizin vereceği tepkiden ama ayrıldıktan sonra ikimizde rahat rahat söyledik birbirimize :)
Uzun bir süreden sonra barıştık ama artık kendi yolumuzdayız hayatımıza başkaları falan girdi arkadaş olarak devam ediyoruz. Ayrılmamızın görüşte bahsettiğim konu ile alakası yoktu bu arada öyle anlaşıldıysa, o ilişki bitip tekrar arkadaş olduktan sonra öğrendiğimiz bir şeydi zaten.
Aranızda sevgi ve saygı kalmamış ayrica güven temeli hiç oluşmamış. Ben olsam bitiririm
Öncelikle seni yanlış anladığı için yanlış anlaşılmayı duzeltebilirsin. Sevgilini gayet iyi anlıyorum bir zaman sonra insan bazı şeyleri yaşadıktan sonra önyargılı olabiliyor...
En İyi Görüş