Ne kadar her şey eşit olunmalı dense de bu gibi mal, mülk eşlerden birinin üzerine de yapıldığı oluyor.

Ne kadar her şey eşit olunmalı dense de bu gibi mal, mülk eşlerden birinin üzerine de yapıldığı oluyor.

Ben genel olarak eşimin üzerine yaptırırdım ya da ortak olurdu. çünkü eşime güveneceğim için tüm hayatımı verebilirdim kalbim ile birlikte. ama bu tarz şeyler benim için önemli değil yani benim için mutlu ve güvenli bir evlilik olması daha önemlidir daha ön plandadır. bunların dışınada genel olarak ortaklaşa konuşup karar verirdik bu tarz konulara. yani senin benim olmazdı aslında her şeyi ortak yaptığımız gibi evimiz de bizim yuvamız olurdu.
Benim arabam benim arabamdır. Kocamın eviyse kocamın evidir. Gerçi ev ortak parçayla alınsa daha iyi ama araba üzerinden konuşalım. Benim volvom benimdir. Kocamın mercedesi kocamındır.(örn) ha arada birbirimiz kullanırız ama tapuda kim neyi kendi cebinden aldıysa onun ve bence birbirinin üzerine vs gerek yok
Ortaklığı sevmem genel olarak... Ama biriyle evlenmeyi de düşünüyorsam herseyimiz de ortak olur..
Teşekkürler
Her şey ortak. Hayat müşterek..
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
1Cevap
Kimin üstüne yapılsa da boşanma halinde yine ortak o yüzden takılmıyorum bu konuya. Evlilik sonrasında ne alınırsa eşit bölünüyor zira
Çok umrumda olmaz böyle şeyler. Söz verdiyse veya mehrimi oraya verdiyse isterdim
Evet
Bi ona bi bana😅 benim evim benim arabam benim üzerime özellikle onun üstüne yapmam ama tapunun kimde olduğuna da pek takılmam
Eşim benim üstüme yapar ha benim ha onun aynı şey 😎
hayat arkadasimsa ortak
Kendi adıma da aksam sonuçta yasal olarak ortak
Bence ortaklaşa olmalı
Ortak olmalı diye düşünüyorum.
Ortaklaşa elbette tercihim..
Ortaklaşa olmalı.
Ortaklasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?