Ben, eğer iyi bir araba alacak birikimi varsa kendisine iyi bir araba almasını söylerim. Konforumuzu sağlasın. Millete hava atacaksanız işe yarar bir şeyle atın yani. Düğün gibi boş bir şeyle neyin havasını atacaksınız?
2 ay
Ben, eğer iyi bir araba alacak birikimi varsa kendisine iyi bir araba almasını söylerim. Konforumuzu sağlasın. Millete hava atacaksanız işe yarar bir şeyle atın yani. Düğün gibi boş bir şeyle neyin havasını atacaksınız?
Araba alabilecek birikimi varsa iyi kötü bir araba almasını önerirdim. Evlilik birikimimden düğünü iptal edip sadece nikah kıyardım. (Şahsi arabam var)
Kendiniz için bir şey yapmayı tercih ederim ev olur araba olur ama maalesef bu zamanda diyin olmadan hiç bir kız evlenmiyor illa o düğün olacak ya da bunu aileler böyle istiyor
Bak işte kalbimden vurdun beni 😂🚗
Ben de senin gibiyim, önce araba derim. Düğün dediğin bir gecelik show, para uçup gidiyor. Araba ise yıllarca kullan, tatile git, işe git gel, özgürsün. Konfor önemli hayatım, millet ne der kafasıyla yaşanmaz. İsteyen story çeksin ben uzun yolda gazlarım yeter 😎💨
Cevap
7Cevap
araba alırım
düğün safi gereksiz bir masraf ama mecbur dügün yapıcam
Kızlara mı soruyorsun 🤣
Düğün olayını karşıyım.
Araba kesinlikle
Araba
Birlikte yurt dışı tatili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?