Sabah kavga ettik. Genelde kavgalar onun yüzünden başlıyor bana ben senle nerden evlendim şimdiki aklım olsa asla dedi bende evlenmeseydin beni beğenen erkek var dedim rengi attı kim beğeniyor seni dedi ne diyorsun sen dedim ağzından kaçırdın kim beğeniyor seni benim karımı kim beğenebilir lan gözünü oyarım o adamın öldürürüm onu söyle rahatsız eden senin peşine düşen aklına girmeye çalışan bir adam mı o gittiğin kursta mı beğenmiş seni dedi saçmalama dedim o kursa bir daha gitmeyeceksin dedi kolumu tuttu ben bu işi bırakmam dedi sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
erkekler dışardaki kızlara bakıyorlar sonra da evlendikleri kadın onlara b*k geliyo sanıyorlar ki onlar beğenmiyor diye kimse o kadını istemiyor
Kocamın kimseye bwlıcağını sanmıyorum ama beğenebilir beni sonuçta
İnsanin basina ne gelirse dilinden gevezeliginden sebep gelirmiş
Kocama mı dedin bu cümleyi evlenmeseydim demeseydi bunu duymazdı
Sana itafen soyledim gülüm
İyi o da öyle cümle kurarss
O zaman onun icinde gecerli
sıcmşsın. adamın fitili ateşlenmiş artık aklının ucunda hep kalacak. ağzından çıkanı kulağın duymaz ise sonuçları dha da ağır olabilir.
adam kadına senle evlenmeseydim diyor
Gerçekten beğenen var o da kıymetimi bilsin
@you4myselfcontrol sinirle söylenen sadece bir laf. kadının söylediği direk adamın karısına hedef olunması. ikisini ayırt edemiyorsan beynine yazık. adam öyle dediyse kadın da bende senin gibi bk kafalı ile evlenmekte hata etmişim bunu bende fark ettim diyebilir, ya da keşke evlenmeseydin evlenirken bayıla bayıla aldın beni de pişman ettin vs gibi misilleme yapılabilirdi.
sinirle aklında olmayan bi şeyi söyler mi insan bimiyorum
@you4myselfcontrol soruyu soran arkadaş hala beğenen var diyor ne diyeyim. elma ile armutu karıştırıyor hala.
Bende sinirle söyledim. Sözlerin sınırını o mu belirliy4o
Evet var. Çokta normal beni beğenmesi kocam bana kötü davranacak sanacak beni kimse beğenmiyor
arkadaşım elma ile elmayı armut ile armutu karşılaştır. adam öyle dediyse benim dediklerimi demelisin. eğer adam nereden evlendim hala beğenen var taliplerim var vs vs deseydi söyle eyvallah hala burada bile cahillik yapıyorsun. ben sana karşı tarafın hamlesine aynı hamle ile karşılık vermeni söylüyorum.
kavgalar neden çıkıyor ki bu önemli bence
ohooo o valla yazık sonra bu ülkede neden kadın şiddeti var böyle akıllıca kavga etmeyi bile beceremiyorsun hemen adamların namus damarına basıyorsunuz
sanki adam senle nerden evlendim bana karı mı yok her yer karı bana herkes hasta demiş gibi adama söylediği laflara bak. hata etmişsin sen ağzından çıkanı bilmiyorsun. adam seni şimdi takibe alınca neden böyle yapıyorsun deme hiç
Bende diyorum ki hiö onun bana bir şey demediğini düşün ben ona bu cümleyi sinirle kurdum. Bitti
inşallah adam sakin biridr bunu kafasında kurmaz. bende o kadar söyleyim.
Kurarsa kursun
sonra ağlamayın bu ülkede kadına şiddet vaaar diye bağıra bağıra. azıcık akıllı olun diyeceğim de sıkıntı orada işte. diğer yorumlara bile gerçekten beğenen var yazıyorsan senin kafa sabit fikirli, yoruma açık biri değilsin nerede nasıl kavga edip ne söyleyeceğini bilmeyen bir tipsin.
Ne biçim konuşuyorsun sen gizliden çıksana bir sen seni şikayet edeyim şiddetin bahanesi mi olur ne hakla vurabilir. Kafaya bak boşansın memnun değilse kimse kimseye vurmaz sen ne hakla şiddeti savunusun. Yazıklar olsu. Ben beğenen var dedim beğeniyorum demedim aldatan o kadar erkek var onları da dövelim yazık sana
O bana evlenmem diyince ne söyleyeceğibi biliyor demi bende onu dövseydim keşke
öncelikle asla ben şiddeti savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.
Allah uzun ömür versin kadına şiddette var var diyip duruyorsunuz diyosun ne demek bu kadın böyle derse dayağı hak eder yazıklar olsun
aynen böyle derse şiddeti hak eder diyo
kursa beraber gitmeyi dene 1 hafta kendi şahit olsun olmadigina
Gerçekten beğenen var beni yalan değil
seni begenmeleri normal yanliz is sende bitiyor kocan sana guvenmese inan coktan boşardi en azndan uyarmis o yuzden nefsine hakim olmayi dene evli isen uzak dur o tur insanlardan
Uzak duruyoeum zaten eşim kıymet bilsin diye söyledim
ama hosuna gitmis ki aklinda kalmis
Hayır bilerek söyledim
Takip eder artık içine kurt düşürmüşsün adamın
Etsib ben ona ben birisinş beğendim demedim biri beni beğendi dedim doğru da adamon biri bana aşık olmuş
Bosanim gitsin
Öyle biri var mı peki
Var. Bana ilanı aşk etti hatta
Evli oldunuzu biliyor mu
Bilmiyormuş söyledim kusura bakmayın dedi
Heee anlamadim yani sonuçta var yalan söylemişsiniz kursa gitmenize izin vermiyormu şimdi
İzin alan yok. Yarın kurs var gidicem tabi o konuşşun dursun
Kaç yılık evlisiniz ve bu arada diğerleri sizi haksız bulmuş ama bence haklısıniz çünkü senle evlenmeseydim ne demek ya ama sizi kıskanmasi çok güzel hala seviyor demekki
4 yıllık evliyiz. Seviyor ama kızgın adam sert bir kızdı mı bağırıyor bana
Neden kavga etiniz ki özel değilse
Ay çocuk meselesi ben istemiyorum o istiyor ama genelde ota boka kızıyor zaten
Hmm anladım ne kursuna gidiyorsunuz araba mı
Dil
Hmm anladım şu an konuşuyormusunuz küsmüsunuz
İşe gitti bilmiyorum. Delirdi ama sabah kapıları çarpıp seni kim beğenebilir benden başka lan diyip durdu. Sonra çekti gitti.
Kaçta geliyor ki
Yarım saatte gelir
Yemek yicekmisiniz
O işte yedi ben dışarıda. Kanka
Kus kalmak istemiyorsan bı kahve felan yapıp icseniz en azından kus kalmazsın
Elbette
Kaçamak mı yapmak istiyosun
soru detayını okumadan yorum yazmayın
Okudum bunun sonu iyi değil yani yanlış cümle kurmussun
Hayır saçmalama
Adamın içine kurt dusurmussun dikkst et
Kendisi bilir.