İliskilerde paranin konumu ne olmali?

Merhaba size uzun zamandir kafa taktığım birsey sormak istiyorum.

6 aydir cok guzel giden evlilik düşündüğümüz bir ilişkimiz var sahiplenici romantik iliskimiz gercekten duygusal anlamda da cok yuksek bir iliski fakat kendisi farkli bir ilde yasiyor ve beni gormek icin yol parasi otel parasi harciyor elinde cok fazla para kalmiyor o yuzden bende harcamalarimizda yardimci oluyordum Yanima geldiğinde destek oluyordum. Acikcasi yanima geldiginde cok para harcadığı için kendimi kotu hissediyordum ve yardimci oluyordum. Parasi kalmadigi icin Sehir disindayken yemegini alip jest yapiyordum ama artik bana bu aksam yemek alalim mi seklinde kendi soylemeya basladi ve bu da beni rahatsiz ediyor evlilik icin bir adim atalim diye ailesini birakip yasadigim sehirde ev tutucak yanima yerlesmek icin gelicek bir suru fedakarlik yapiyor ilk ay kirasinda yardimci olacagimi soyledim. Ama harcamalar konusunda rahatsiz olduğumu dile getiremiyorum. Sormadan direk al demesi de canimi sıkıyor ne yapmaliyim. Konuyu acmak istiyorum ama konunun yanlis bir yere gitmesini istemiyorum. Arada kendide bu konunun onu rahatsiz ettigini benimde cok fedakarlik yaptigimi soyluyor. yine de rahatsiz oldugu dile getirmek istiyorum.

İliskilerde paranin konumu ne olmali?