Dış Görünüş
Zeka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani birçok kişi zeka demiş ama herkes ilk önce dış görünüşlerini etkilenir sonra konuşup muhabbet ettikçe karşısındaki kişinin zeka ve düşünceleri fikirleri önem vermeye başlar, yani dolayısıyla Yok ben görsellik benim için önemli değil karakteri önemli şu bu bunu bir kenara bırakacaksınız insanlar ilk önce karşısındaki insanın dış görünüşünden etkilenir daha sonrasında fikir düşünce ve zeka ön planda gelir.
Recep İvedik abinin de dediği gibi.
Bir programda "kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanır" sözünden dolayı genç kızlara "yakışıklı erkek mi yoksa komik erkek mi?" diye sorduklarında kızların çoğunun düşünce yapısı şu şekildeydi;
-Yakışıklı erkek ile bir yere gittiğinde herkes yakışıklı olduğuna kanaat getirir. Ancak yanınızda komik biri olduğunda insanların onun komik olduğunu anlaması için bir sohbet ortamı olması gerekiyor.
Yani kimse dışarıdan onun komik olduğunu anlamaz ama yakışıklı birine baktığında anlaşılır.
Bu zeka olayı da tıpkı bunun gibidir. Kimsenin dış görünüşüne göre zeki veya aptal olduğunu anlayamazsınız.
Aksini idda eden kim?
Dış görünüşü ne kadar güzel olursa olsun çok canım insanlar var. Ayrıca zeka her şeyi yapması için önemli. Boş konuşmaz nerede konuşacağını bilir nerede oturup kalkacağını bilir ne yapacağını bilir zeka olduğu zaman. Gerçekten zekasız insan ne kadar güzel olursa olsun çekilmiyor.
Cevap
45Cevap
Sevdiğim kadının zekası ve güzelliği
Zekadan tabi ki
Dış görünüş bir yere kadar. Zekadan yoksun bir kadınla nereye kadar götürebilirsiniz ilişkinizi. Sosyal medya bile görünüşü güzel ama zekası boş bir sürü insanla dolu. Yaşadığım bazı ilişkilerden de biliyorum, ne kadar şans veriseniz verin, ne kadar yürüsün diye uğraşırsanız uğraşın, olmuyor, yürümüyor. Bu dersi çabuk aldığım için de ayrıca mutluyum 😇
Benım ılk dıkkatımı ceken gozlerı olur.
Gozlere mudahale edemezsınız.
Eger bakmasını ve gormesını bılıyorsan cok sey anlatır bılene.
Yerı gelır sıze kalbını acar farkına varmadan.
Yerı gelır sıze oyle bır bakar dılınız dugumlenır konusamazsınız.
Bogazınızda bırseyler takılır.
Fark ettım ama keske bıraz daha once farkeydım dedıgım sey.
Zeka diye belirttim yalnız dürüst olmak gerekirse bu devirde her insanoğlu dış görünüşe önem veriyor. Yok önem vermiyorum desene bu böyledir... aksini söyleyen ikiyüzlülük yapıyor demektir.
İlk dışına bakarım sonra konuştukça zeki mi diye. Yakışıklı ama slak birine tahammül edemem.
zekasını görüntüsüne bakmadan, konuştuğu konuları duyarak da ölçebilirim az çok. bu yüzden önce dış sonra zeka falan diyenleri anlayabildiğimi söyleyemem.
zeka.
Bir yemeği yemem için önce dış görünüşünü beğenmem lazım ki tadına bakayım. Dışı güzel olmadıktan sonra tadının güzelliğinin pek bir önemi yok, nasıl olsa hiçbir zaman tadına bakmayacağım.
Bir gram bilgelik bir ton zekadan daha değerlidir.
Ne tek başına zeka nede tek başına güzellik yetmez. Ölçü şart.
Yüzüne bakılmayacak bir tipin ne kadar zeki olduğunun önemi yok yavrum. Eli yüzü düzgün olsun, sonra zeki olsun
Bir erkek olarak yalan yok dış görünüş. İlk olarak gördüğüm şey dışı o yüzden zekayı ilk bakışta bilemezsin.
İlk önce dış görünüş sonra zeka gelir. Sırf zeki biri etkilemez ama ortalama zekaya sahip güzel biri etkiler. Hayatın gerçeği bu bende böyle olsun istemezdim ama böyle.
Ilk etapta bile zekadan etkilenenler var aslında.
Yani bazen oluyor elbet ama en azından dış görünüşünde itici bir unsur olmaması şart.
Başlangıçta dış görünüş sonra zeka ve daha önemlisi düzgün karakter
ınsanın yası buyudukce cok tıpe bakmıyormus bunu ogrendım
aptal olduktan sonra istedigi kadar tipli olsun nafile cekilmez
insani etkileyici kilan zekadir
Önce dış görünüş sonra zeka dış görünüşü ilgimi çekmezse zekasını bilemem.
Daha çok zeka ama elbette dış görünüşten de etkilenir insan
Dış görünüş etkiler evet ama karakteride önemli benim için
İlk önce dış görünüşe bakarım herkes gibi sonra tanıdıkça zekasına kişiliğine bakarım
Yüzden ve fizikten güzel bir kadına asla hayır diyemem. Gerçek bu, açık sözlüyüm.
İlk görüşte dış görünül etkiler sonra zeka öne geçer
Tabi ki dış görünüşten etkilenirim. Dış görünüşünden etkileneyim ki en başta, onu tanıma isteği olsun içimde ve onu tanıdığımda zeki biri olduğunu görebileyim
İnsanlar kıyafetleri ile karşılanır, fikirleri ile ugurlanir
İlk olarak dış görünüş dikkat çeker tabii ki, sonrasında tanıdıkça ise zeka dikkat çeker.
Herzaman akıllı kendini bilen kadınlar ön plandadır
Önce her zaman dış görünüş önemlidir ama sonrasında zeka ön plandadır.
Dış gorunus ilk etkileme yöntemidir. Zeka ise 2 plandadır diyebilirim
Dışını beğenip zekasını keşfettiğimden etkilenirim
Ya boşuna sapyoseksüelim oyunlarına girmeye gerek yok %50-%50 dersim ama dış görünüşe biraz saha önem veriyorum açıkçası, salağın tekini de istemem ama
Dış görünüş önce dikkatimi çeker ama zekası yoksa hiçbir anlamı yok öyle söyliyim
Dış görünüş her türlü değişir. Estetik ameliyat, diyet, spor vs. şeklinde gidiyor. Maalesef zeka konusundan yoksun bir insana beyin nakli yapılamıyor. Tıp'ın çaresiz kaldığı nadir noktalardan...
Onun dış görünüşünden etkilendim ama zekasına da hayranım 😍
hiç bişi herkes seni yalnız bırakıyor hic bişi :(
Yakışıklı olsun da gerisi önemli değil
Zeka etkiler fazlasıyla
zekadan sadece zeka ahhhahahah
Önce dış görünüşe sonra zekaya bakarım
zeka yoksunu bir kadın ile asla yapamam
Aslında ikisi ama zeka öncelikli
Her ikisimden ama daha çok güçten ( makam olarak)
Önce dış görünüş etkiler ama sonra zeka ararım
İkisindende etkilenirim
zeka kalıcı çünkü
Her ikisi de aslında
Görünüş önemli.
Dış görünüşten kısa süreli etkilenirsin ama zekadan uzun süreli.
Etkilenmem ben ya
İlk dış sonra zeka
İkiside olmalı
kadınlarda dış görünüş erkeklerde zeka.
Dış görünüş
her ikiside etkiler beni
Zeka ayrı bı büyü dışı çeksin yeter
ikisi de lazım.
Zekadan.
Önce zeka ve karakter, sonra dış görünüş
İkisi de olmalı
Dış Görünüş.