Bir hamam böceği ne kadar zeki olursa olsun bir kelebek gibi sevilmez zeka önemli ama insanlar dış görünüşünü beğendiği kişilerde zeka arayıp seviyorlar dış görünüş yoksa seçenek bile olmuyor eğer en sonunda aradıklarını bulamazlarsa bir hamam böceği seçip dış görünüş önemli değil diyorlar.
Direkt olarak dış görünüş veya direkt olarak zeka demem. Çünkü sadece boylu poslu yakışıklı diye birinden etkilenmem veya ona tav olmam yine aynı şekilde dersleri çok iyi diye çalışkan biri diye zeki biri diye ona da hemen tav olmam.
Ben aslında hem dış görünüşü hem de zekasını iyi yerlere ulaştırabilen erkeklere tav olurum. Yalnızca bu sitede bile erkeklerin çoğusu zeka ve dış görünüş arasında bir seçim yapmak zorunda hissediyor kendini bizlere de böyle bir zorunluluk yüklüyor. Ancak ben ikisini birbirinden ayırmayan ikisinde de gayet başarılı olan bunun için çabalayan erkeklerden hoşlanırım.
İstediği kadar güzel olsun o yüzün ardı boşsa bir şeye yaramaz o iş.
Cem Yılmaz'ın dediği gibi "kadın ikna etmek için yaratılmıştır"
Zeki bir kadının ikna edemeyeceği erkek yoktur. Okeye dördüncü arasın bulamasın 100 km ötede ki adamı oyuna ikna eder getirir :D https://youtu. be/81zxTuF3e7c
Zekadan kastımız nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen, ağır başlı, efendi, kadına, çocuğa, yaşlıya saygı ve sevgi dolu, merhamet sahibi olduğu kadar adalet duygusu da gelişmiş, hayata karşı bir bakış açısı duruşu olan birazda espritüel birinden bahsediyorsak o insan her türlü gözüme hoş görünür zaten neyse yazdığım kadar kolay olmasa da kesinlikle beklemeye değer diye düşünüyorum. Nasip inşallah belki bir gün... 😊
Akıllı ve konuşması bile erkek farklı oluyor ya dış görünüş benim için o kadar önemli değil. Asla birinin dış görüşünü için konuşamam ama zekası için konuşurum
Dış görünüşün önemine fazla takılmıyorum, insan abartmadığı takdirde kendini güzel buluyorsa güzeldir, bunu yargılamam asla. Ağırlıklı olarak zekaya tav olurum.
Kesinlikle zekaya tav olurum. Hatta Zeki insanların tipi umrumda bile değil yani hayranlık duyuyorum onlara benim için vücut fiziksel hiçbir şey ifade etmiyor
Zeka her zaman zbshsksb dış görünüş dediğin nedir ki be sevdikten sonra güzel yakışıklı gelir zaten ama zeka beyin bizi var eden şeyler onun yerine gidip de omzu geniş diye tav olunmaz bence
Benim için hareketleri, mimikleri, konuşma tarzı, ses tonu ve düşünceleri dış görünüşünden çok daha önce gelir. Dış görünüş olarak bakımlı olması benim için kafi.
İlk gördüğümüz şey dış görünüş bizi etkileyen fakat dış görünüş bazen ne kadar güzel olursa olsun zeka olmuyor o yüzden zekası olan her güzelliğe vurgunuz :)