Kaçarak evlenmek doğru mudur sizce?

şu an ki eşimle 2 seneye yakındır görüşüyorduk ve küçük bi tartışmadan dolayı ayrıldık 2 ay ayrı kaldık ve depresyona girdim normalde bakımsız biri değildim ama yemek bile yemiyodm 38 kiloya kadar düştüm eşimle (o ara olan sevgilim) bana akrabalardan görücü geleceğini bile bile bnden ayrıldı iki ay sonra görücü geldi ve yurt dışından biriydi babamin ortağının yigeniydi benden yaşta büyüktü ve eğer onunla evlenseydim babamın ortağıyla olan yakınlığı artacak maddi açıdan yukselecektk kendi kendime düşündüm sevdiğimi alamazsam maddi açıdan bakarm dedm daha sonra şu an ki eşim bunu duymuş ve beni aramaya mesaj atmaya başladı çok seviyodm kiyamiyodm bi başkasıyla sözlüylen onunla görüşüyordm bitiremiyodm babamın korkusundan diyemezdm babam deli dolu biriydi 18 yaşındayım ama bana vururdu da döverdi de korkuyodm bi pazar günü buluşma kararı aldk ve ben sadece onun olmak istedm ama yapamazdı kiyamazdi biz otururken babam aradı bi dk icinde evde ol eğer olmazsan seni öldürürüm dedi telefonu kapattı kardeşimi dövmüş gelme abla dedi korktum gidemedm ben onun için başkasına razı oluyordum maddiyati düşündüğüm icin ama babam bana öyle söyleyince kaçtık şu an 4 aydır evliyim ufak tefek tartışmalar oluyor ama çok mutluyum ailesi benim kına gecemi de yaptı gelinlik de giydim istediğim herşeyi de aldılar babam da kendisi öyle söylediği için kendini haksız buldu kendisi geldi benim yanıma ve kusmedi bana bi tek üzüldüğüm sey annemin çok ağlaması ve kız kardeşimin tek ablasıym o kadar hazırlıksız yakalandık ki nikahima pantolanla gelmişti oysaki çok hayali vardı benim düğününde neler yapacağını söylerdi pişman olduğum tek şey de bu içimdeydi kimseye anlatamadım size anlatmak istedim sizin düşüncelerinizi de merak ettim.

Kaçarak evlenmek doğru mudur sizce?