Altın konusu hakkında fikri olan yazabilir mi?

Öncelikle selam. Sorum biraz uzun olucak lütfen yardımcı olun. 2 buçuk senedir görüştüğüm sevgilimle 3 ay önce sozlendik. Sozlumun ailesi başka şehirde yaşıyorlar geliş gidiş masrafı falan diyerek durumumuz yok ayağına yatarak sözümde sadece kuru kuruya hiç begenmedigim bir yüzük aldılar ve başka da bir şey takmadilar. Hadi dedik bu söz nişanda dugunde yaparlar. Ama nişan da mi yapicaz diyorlar. Sozlum sen onlara bakma biz istedikten sonra olur falan dedi tamam dedim ama altın konusu hiç açılmıyor. Sozlum sırf nişanı düğünü yapabilmek için okulunu bıraktı başka şehire çalışmaya gitti. Çok fazla bir şey istemiyorum nişanda bir bilezik ve yüzük düğünde de olması gerektiği gibi 2 3 bilezik set. Set olmasa da olur yani. Ama sözlüm diyor ki bunları babam yapmaz benim para biriktirip almam lazım. ve babasının maaşı çok çok iyi. Sirf bu yüzden sozlumle aramız bozuluyor ben nasıl biriktiricem beklemekten usanmadin mi sırf altın için elaleme gösteriş icjn mi evleniyorsun benimle falan diyor. İşte elimizden gelmeyince ne yapalım diyor. Bende diyorum ki bu senin yapman gereken bir şey değil ama her kızın hayalinde yeni evliyken şıkır şıkır dolaşmak illaki vardır bunu ailenin düşünmesi lazım. Ama yok ailem yapmaz beni beklicen diyip duruyor. Beklemesine beklerim ama aramız soğuyor. Bende düşünüyorum acaba altından vaz geçip tek bilezige razı olup nişanda da düğünde de aynı bilezikle gelin mi olsam diyorum. Ama kafam çok karışık sonrasında pişman olur muyum diye korkuyorum. Akıl akıldan üstündür bana akıl verebilecek içime su serpicek bı büyüğüm çıkar umuduyla yazıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Altın konusu hakkında fikri olan yazabilir mi?