Herangi bir sosyal medya uygulamasından tanışma suretiyle bir kız arkadaş ekledim neyse ertesi gün kabul etti tanıştık felan sonra istagram adresini verdi konuşmaya başladık telefonunu da aldım bir şekilde sonrasında kız lise 9. Sınıf öğrencisi olduğu için anlama kabiliyeti pek yok ilişki konularını burada benim hatalarım oldu 5 aya yakındır istagram üzerinden ve WhatsApp dan görüşüyorduk görüntülü ve yazışma şeklinde en sonda gidip görmek istedim kendisini ortak bir randevu ayarladık ancak 1 saat kadar el ele dolaştıktan sonrası ablası bizi fark etti ve kızıda alarak o alandan uzaklaştı kendim İstanbul'da kız ise Konya'da oturan birisi ama mesafeleri engel hiç bir zaman için etmedim hep ona saygıyla yaklaştım oda beni çok sevdiğine eminim ancak ailesi elinden telefonu almış ve kızlarının okumasını istiyor ancak kızın beni sevdiğine ise çok eminim bana şu an hiç bir şekilde ulaşmadı 2 hafta kadar bir süreç geçti elinde telefonu şu an için yok ve beni aramadı ne yaptın eve sağ salim vardın mı gibisinden konuşmadı da aile büyükleri beni istemiyor ancak kıza bir zararım dahi dokunmadı hep korumaya çalıştım kendimce ne yapacağım bu durumda aklım sürekli kendisinde kalıyor ailesi rahatsızlık verme diye beni arıyor sürekli ondan kaynaklı hattımı da değiştirdim ancak kızın beni sevdiğine eminim istagramdan bende hayla ekli kız birbirimizin hesapları da birbirimizde vardı bana bir yolunu bulup yazar mı lütfen yardımcı olun ağlıyorum her gün kızın yanına gitme niyetim var 14 gün sonra yakalanmadan onu görebilir miyim dikkat çekmeden
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne kız 9. Sınıf mı sen kaç yaşındasın. Kızın ailesinin yaptığı normal kız daha reşit bile değil umarım sende değilsindir. Kız ulaşmak istese illa bir şekilde ulaşırdı. Belkide Şu an zamanı değil gitmemelisin.
Ben reşit oldum kız daha reşit olmadı iyi niyetli birisiyim ben kötü niyetle yaklaşmadım yazışmalar da duruyor 1 ay oldu hayla haber yok ne yapmam lazım kız bana ne zaman döner sence çok özledim onu
Niyetin iyimi kötümü bilemem ama sen reşitsin kız değil kendi açından düşün biraz adın nelere çıkabilir. Kızın aileside bence bir konuda haklı kız henüz ergen onun için gelip geçici şeyler senin içinde gelir geçer. Kız 18 olsun o zaman tekrar çık karşısına 3 sene kadar yani o 3 senede seninde karşına yeni birileri çıkar. Ve lütfen kızın yanına gitme
Kızı çok özledim aşığım çok kendisine gitmek istiyorum illa ne öneriyorsun peki
Kız reşit değil diyorum sen gitmek istiyorum diyorsun. Gitme ilerde pişman olursun. Kızı unut kendi yaşında başkalarını bul. Kızıda her yerden engelle ki işleri zorlaştırma
Ya reşit değil ama kötü niyetli değilim kız beni iyi tanıyor ailesi de beni öğrendi akrabaları da öğrendi ancak sadece beni istemiyorlar kız okusun istiyorlar ailesine yakalanmadan görmem lazım onu uzaktan da olsa kıza çok aşığım kız da beni seviyor şu an zaten ama ailesi müsaade etmiyor
Gidersen kendini karakolda bulursun. Kız seni seviyorsa 2 haftadır ulaşmak için bir yol bulurdu. GITME
1 ay oldu kız hayla yazmadı neden yazmıyor olabilir sence birde 15 tatile girdiler 15 tatil bitene kadar haber beklemeli miyim ne öneriyorsun çok aşığım kıza bildiğin gibi değil
Babası dövmüş olabilir kızını ama kız neden dönüş yapmadı anlamadım dediğin gibi bitti mi acaba harbiden çok canım sıkılıyor aşığım anlıyor musun
Yav birak gitsin daha ne kizlar cikacak onune. Git okulunu oku mal misin
Kanka öyle ama seviyorum bunu yanına gitmek istiyorum tekrardan ne yapmam lazım
Olum ne isin var konya İstanbul . Hem gorup napican? Ailesi de istemiyor. Bosu bosuna maddi manevi kayip senin icin
Ne yapacağım şimdi kıza aşığım ben şu an için ailesi istemiyor sadece beni gizlice okuluna gidip görsem bir sorun olur mu
Olmaz da iste gordugunle kalcan anca. O kadar yol gidip gorup ne olcak?
Gidiyim 2 3 gün göreyim onu gizli saklı diye düşünüyorum 1 aydır haber yok babası dövdü mü naptı kızın niyeti ne ne yapmak istiyor öğrenmem lazım bir yandan knk kısa da olsa görsem gene yeter yakalanmamam lazım ama
Bosuna saplanti yapiyosun. Zaten kiz ufakmis. Valla polisle basin belaya girerse gorursun
Kanka seviyorum ben onu ama bizim aşkımız ne olucak
Tamam kardes nasil istiyosan oyle yap 😀
Yaşı dolsa hamile bırakayım hemen ama yaşı da dolmadı daha sahiplenmek istiyorum onu
Yav bi git mal misin nesin allahin sapigi hala yaziyo ya