Anne babası beni istemiyor 15 tatil bitiminde kızın yanına gitmek istiyorum ne yapmam lazım çok çaresizim?

Herangi bir sosyal medya uygulamasından tanışma suretiyle bir kız arkadaş ekledim neyse ertesi gün kabul etti tanıştık felan sonra istagram adresini verdi konuşmaya başladık telefonunu da aldım bir şekilde sonrasında kız lise 9. Sınıf öğrencisi olduğu için anlama kabiliyeti pek yok ilişki konularını burada benim hatalarım oldu 5 aya yakındır istagram üzerinden ve WhatsApp dan görüşüyorduk görüntülü ve yazışma şeklinde en sonda gidip görmek istedim kendisini ortak bir randevu ayarladık ancak 1 saat kadar el ele dolaştıktan sonrası ablası bizi fark etti ve kızıda alarak o alandan uzaklaştı kendim İstanbul'da kız ise Konya'da oturan birisi ama mesafeleri engel hiç bir zaman için etmedim hep ona saygıyla yaklaştım oda beni çok sevdiğine eminim ancak ailesi elinden telefonu almış ve kızlarının okumasını istiyor ancak kızın beni sevdiğine ise çok eminim bana şu an hiç bir şekilde ulaşmadı 2 hafta kadar bir süreç geçti elinde telefonu şu an için yok ve beni aramadı ne yaptın eve sağ salim vardın mı gibisinden konuşmadı da aile büyükleri beni istemiyor ancak kıza bir zararım dahi dokunmadı hep korumaya çalıştım kendimce ne yapacağım bu durumda aklım sürekli kendisinde kalıyor ailesi rahatsızlık verme diye beni arıyor sürekli ondan kaynaklı hattımı da değiştirdim ancak kızın beni sevdiğine eminim istagramdan bende hayla ekli kız birbirimizin hesapları da birbirimizde vardı bana bir yolunu bulup yazar mı lütfen yardımcı olun ağlıyorum her gün kızın yanına gitme niyetim var 14 gün sonra yakalanmadan onu görebilir miyim dikkat çekmeden
Anne babası beni istemiyor 15 tatil bitiminde kızın yanına gitmek istiyorum ne yapmam lazım çok çaresizim?