5 Ay oldu unutamadım ben eski sevgilimi ne yapacağız arkadaşlar :(

Bazı erkek arkadaşlarıma bakıyorum eski sevgililerinin ardından onca söz sarf ediyorlar unuttuk umursamıyoruz naparsa yapsın diyorlar ben onu bir yerde görsem diyelim gece vakti gördüm sevgilim değil ama ben hala of başına birşey gelir mi ki deyip düşünüyorum o kız ise beni görünce havalı havalı yürüyüp görmezden gelerek geçiyor..Ben onu cok sevdim sizlerin içindende çoğu üyemiz bilir ki bir bucuk senemi ona verdim onun da mesaj attığı bi takım zamanlar oldu ama araya öyle bir soğukluk girmişti ki arkasına bakmadan gitmişti şimdi ona unutamadım seni seviyorum demeye de korkuyorum o hayatımdan gitti gideli hayata küstüm ben yaşamak istemiyorum cnku o benim dostum sevgilim ailem herşeyimdi o gidince gercekten dostum bile olmadığını fark ettim en iyi dostumdu da benim yapmazdı böyle şeyler temizdi gecende de babasıyla karsılastık babası oldugunu bilmiyordum öğrenince titredim heycanlandım o adamın damatı olmak isterdim gelin ki ben bu kızı unutamıyorum cevremdeki kızlara bakıyorum sevemiyorum benden aldı duygularımı kimseye sevgi besleyemiyorum gururumda var yazamıyorum da ona ve korkuyorum da yardım edin 5 ay az bi zaman mı :(
5 Ay oldu unutamadım ben eski sevgilimi ne yapacağız arkadaşlar :(