2 yıl oldu ayrılalı hala çok seviyorum, unutamıyorum. Bana çok kötü şeyler yaşattı, tabi ki iyi zamanlarımızda oldu. Fakat beni böylesine üzen bir insanı hala unutamıyor olmam beni yıpratıyo. Sizinde böyle hikayeleriniz var mı? Varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim, belki bir yararı dokunur bana da
Cevabın nedir?
+1 yıl3 yıl çıktım saçma bişey yüzünden ayrıldık tam ayrıldığımız zaman şehir değiştirmek zorunda kaldım babamın tayini nedeniyle İzmir'e taşındık defalarca Ankara'ya gittim belki görürüm diye 1 2 defa gördüm daha kötü oldum İzmir'e geldin başka birileriyle tanış dediler tanıştım ama her tanıştığım kişide onun özelliklerini aradım olmadı yapamadım subay olmamı isterdi şu an harp okulundayim ikinci sınıf 6 ay önce karşısına çıktım unutmadım unutamadım dedim subay olmamı isterdin oldum kaldığımız yerden devam edelim mi dedim çok geç kaldın dedi geç olsun güç olmasın dedim sıfırdan başlarız göreve başladığımız zamanda evleniriz herşey düşlediğimiz gibi olur dedim ben hayallerimizi gerçekleştirdim dedi evlenmiş ya yanından kaçtım sinir krizleri geçirdim 3 gün hastanede yattım zor toparladım kendimi hatta halada toparlayamadim ne başkasını sevebiliyorum nede başkasıyla mutlu olabiliyorum 22 yaşındayım ama bitmiş hissediyorum normale donecegim günü bekliyorum kimseyi beklemeyin kimseyi kendinizden çok sevmeyin kimse için bişey yapmayın kendiniz için yapın buda benim hayatimdi inşallah okuyup bazı şeylerden ders çıkarabilirsiniz kısaca anlatmaya çalıştım
344 Yorumla- +1 yıl
beni terkeden eski sevgilimde astsubaydi neden boyleler meslekleri yuzundenmi boyle tahammul edilmicek konuma geldik biz?
- +1 yıl
@Kumralvampir___ bana mesaj atar mısın ben sana atamadım
- +1 yıl
Seven bırakmaz abi biz neden bırakmadık sadece daha paralısını bulmuştur ondan evlenmiştik artık aşkta sevgide yalan 2 yıl oldu benimde hadi ordan gitti hayatımdan defalarcakez yanlış yaptı bana ama ben ona misilleme yaptım onun yaşattıklarının sadece bir tanesini yaşattım ama o tek kalemde silebildi neymiş efendim biz erkeğiz bizim karı kız ayaklarımız olmalıymış hay * sevginide aşkını da kusura bakmayın
En İyi Cevaplar
Allah hayatınizda olan hayırsızlari bir sekilde hayatınizdan cıkarırmışki ilerde daha fazla bele gelmesin diye başınıza ve her serde bir hayır her hayırda bir ser vardır.. öyle birini seveceksin ki Allha iyiki olmamış diye dua edeceksin.. Allah deger kıymet bilen iyi insanlarla karşılaştırsın arkadaşım..
178 Yorumla
Soran+1 yılYa ne güzel bir yorum yazdın öyle. Çok haklısın. Allah'ın bir bildiği vardır elbette inşallah dediğin gibi olur :)
- +1 yıl
Evet kesinlikle o acıyla isyan edip günaha girebiliyoruz ve saglıklı düşünemiyoruz sonra sonumuz gene nep hüsran oluyor.. okadar cok genc bayanlarla konuştum ki zamanımda anne mi babami dinkemedim cok pışmanın diye dert yanlar oldu.. insan gençken bazı gercekleri göremiyoruz malesef.. tecrübe ediyoruz ama bazılarımıza fatura agır çıkıyor..
Soran+1 yılİsyan ilk zamanlar ediyordum ama sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkına vardım. Şimdi ise sadece bekliyorum hiçbir şey yapmıyorum. En doğrusu ve mantıklısı da bu zaten.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyelerin için. Uygulayacağım :)
- +1 yıl
sana yaşattıkları için unutamıyosundur zaten hala sevdiğinden degil bende aynı seyleri yasıyorum atlatamadm ne yazikki
+1 yılMekan değiştir, insanlara şans ver.. Ortak arkadaşlarınızla görüşmeyi azalt..
Saplantılı halimden hoşlanmıyordum; 3 aylığına farklı bir şehire gittim. Farklı uğraşlar buldum..
En azından azalır emin ol..51 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu azaldı elbet acılarım dindi sadece masumca bir sevgiye dönüştü. Yeni insanlarla tanışmak en doğrusu yarın üniversitem başlıyo yeni bir hayat yeni arkadaşlar. Eminim geçicek bu sefer :)
+1 yılBende ayniyim hala aktifsen kullanici olarak yazsana bana
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
Sana şöyle söyleyeyim arkadaşım 4 seneden beri hayatıma sürekli giren çıkan sevdiğim biri var ben onu çok sevdim çünkü anneme benziyordu. Bana dünyada en çok zararı o verdi ama sevildiğimi sadece onda hissettim. Hergün şiirlerle uyandırıyordum. Ömrümü adamıştım yoluna saçma bir sebeple evlilik teklifi edeceğim gün elimde yüzükle terkedildim. Ama her geçen gün daha çok seviyor Ve özlüyorum. Her gelen mesajda her arayan kişide onu arıyorum. O bu sürede birçok kişiyle sevgili oldu. Aldığı nefesten haberim var ama hiç engel olmadım hiç karşısına çıkmadım. Ailem arkadaşlarım hep karşıydı hala öyle iyileştim diye kandırıyorum herkesi , evlenmek istiyorum diyorum birini buluyorlar tanışmam için tanışmadan vazgeçiyorum. Ben onun hayalini bile aldatmaktan korkuyorum. Kendimi paralar ve aşkımdan yanarken o başkaları İle rahatça takılıyor. Ruh hastası gibi görünüyorum bunu biliyorum. Ama içimden gelmiyor. Nasıl unuturuza gelirsek unutamayız. Bizim gibiler cellatına aşık olmuşlardır. Yani karasevda. Unutmak istemiyoruz çünkü...
90 Yorumla2022 yazında bi dügünde köyde görmüştüm gördüğüm andan öylesine tutulmuştumki ona daha önce hic yaşamadım aşk duygusunu bi görüşte yaşadığımı hissetmiştim eve gelip ismini ögrenip her yerden istek atmıştım o kabul etti sonra yazdım ona wp Instagram her yerden benim yaşadıgım yer küçüktü numarasını falan bulmak zpr olmadı cok neyse yazdım konuştuk yazdıgım zaman onun sevgilisi varmış bana söylemişti benimle konuştu ama severek degildi sonra arkadaş olalım dedi kabul ettim konuşmayı kestik sonra bir iki gün konuşup tüm yaz onun yazmasını beklemiştim kimseyle konuşmuyordum bi kac arkadaşım vardı hepsiyle kestim konuşmayı sadece onun beni sevmesini bekliyodum neyse aradan zaman gecti kış geldi ortak bi arkadaşımız vatdı onunla ona furkanı sevdiğimi söyledim oda gidip aramış falan furkan şaşırmıştı yazdan beri ne zaman gecti kız unutmadı daha beni falan demiş neyse ona olan sevgimden etkilenip oda benden hoşlanmaya başladı yani ben öyle sanıyodum neyse biz tekrar konuşmaya başladık 6 7 ay boyunca sevgili olduk o süre icinde duymadıgım hakaret tehdit cinselik teklifi kalmamıştı ama herşeye rahmen sevgim bitmedi en son artık Nisan ayında uzak mesafe faln istedigi şeylerde yerine getirilmeyince herşeyi bitirdi 2023 yılında her şey yaşndı bitti şu an 2025 ben herşeye ragmen hala onu seviyorum ama onun beni ni gün olsun sevmediğininde farkındayım herşeye rahmen bitmiyo sevgim o gittikten sonra ni tane sevgilim oldu onunlada yapamadım furkanı unutamadıgım icin o gün bu gündür belki sever umuduyla onu bekliyorum belki gün gelir diye sezsizce bekliyorum onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı durumdayım hala çok seviyorum ve bekliyorum. Ama dönerse tekrar güvenebilir miyim bilemiyorum. Aynı acıları tekrar yaşayabilme ihtimalini göze alamam. Çünkü bu süre içinde birkaç defa dönüşler yaptı ve tam bu defa sorun yok dediğim anda teslim olduğum anda yine bırakıp gitti :( Kimse onun gibi değil deli gibi seviyorum. Ama artık istemiyorum. Hayatım boyunca elini tutamayacağım birini sevmek istemiyorum. Hala görmek zorunda kalıyorum. Dokumamıyorum, İçim gidiyor sarılamıyorum :( Uzaktan sevmekten yoruldum. Ben artık onu sevmek istemiyorum. Bende yaralar açan birini sevmek istemiyorum :(
43 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten aynı durumdayız. Kafamda aynı sorular var ama artık dönmiyceğine eminim. bir süre sonra sende alışacaksın. İnsanız her şeye alışıyoruz zamanla. Bende artık onu sevmek istemiyorum ama onu sevmemek için uğraşma işe yaramıyo akışına bırak
Cevap sahibi+1 yılEn kötüsü de ne biliyor musun bir araya gelince bencilce davranıp seni üzüyor bıkmadan usanmadan tekrar öldürüyor ve sen yine affediyosun. Bu yüzden kendine kızıyosun. Aslında bunları yaparken zihninde ona dair oluşturduğun profili de yavaş yavaş öldürüyor. Biraz da bu ölümü kabullenemiyoruz. Sevdiğim insan bu olamaz bunu yapamaz diyoruz :( Ama herşey gibi bu da geçecek. Belki bir keşke cümlesi kalacak yüreğinin köşesinde bir yerlerde ama doğru kişiyi bulduğunda o da silinip gidecek. Ve ben şuna inanıyorum biz iyi insanlarız değer biliyoruz sevmek eyleminin hakkını veriyoruz. Elbet bir gün Rabbim o sevgiyi gerçekten hakeden birini çıkaracak karşımıza.
- +1 yıl
Konu ne zaman açıldı bilmiyorum ama eski sevgilimle geçen yılbaşında ayrıldık 1yıl 2-3 ay arasi oldu ama sesini yavaş yavaş unutmaya başladığın insanın kokusunu ya da gülüşünü unutamıyorsun deli gibi özlüyorsun inan ki dostum 2.5 yıl çıktık hiç bir kız hiç bir insan onun verdiği huzuru vermiyor verilen en iyi melekti sanki o gidince herşey alt üst oldu uyuyamıyorum 1 yıldır düzgün çok bağlandım o bize gelirdi biz onlara giderdik aileler bile çok yakındı taki geçen yıl başı beni aldattığını öğrenene kadar görsen Şu an o kadar şey yaptı aldattı Ama karşıma geçip kollarını açsa koşa koşa gidip sarilirim onu bile görmezden gelirim o kadar güzel sevdim ki onu o ise başkasında aradı mutlulugu 1 yıldır mutluluk kelimesi hayatımdan çıktı onu görünce gözlerim doluyor o boynuna sarıldığımda ki kokuyu çok özledim be dostum keşke gelse hiç bırakmasam öl dese ölürüm o kadar çok seviyorum :(
İnsan pişmanlıklarıyla olgunlaşır, Güzelliği ile sevilir. En büyük pişmanlık doğru zaman da doğru yerde yanlış bişey yapmaktır. Pişmanlık hayatımın özeti ve 2 yıldır hayatıma giren çıkan kadın sayısını bile bilmiyorum hiç kimse o olamadı aslın da onu mu arıyorum yoksa ondan kopmak mı istiyorum onu bile bikmiyorum. Yorucu, güzel bir şarkı slow bir parça veyahut herşey anımsatıyor 2 yılda belki 50 kere rüyam da gördüm onarılamıcak yıkımlar yaptım, yapmışım. Geri toplamaya çok uğraştım olmadı.”Sevmiyorum” dedi. Zaten o sevsin diye sevmedim sevmeyi de kendim seçtim acı çekmeyi de ama ademoğlu işte hangi kararırının arkasın da durabiliyor ki.
80 YorumlaÖnce son olanları göz önüne alır analiz edersin binlerce şey kurarsın kafanda, sonra dinlediğin şarkılarda kendine anlamlı cümleler bulmaya çalışırsın saatlerce günlerce dinlersin, balkonunda kaç tane izmarit eskitirsin hatırlamazsın, bir gün tam o sizden çıkıcakken o her türlü gelir unutmayın hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Bazen kabullenmek gerekir onun sizin içinizi ve sizin onun zihnini hiç bir zaman öğrenemeyeceğinizi kabullenmek, o iplerin koptuğu son ana dönmek istersiniz ama ipleri kopartan değilsinizdir çaresizlik hiç hak etmeden bu duruma düşmek aylar geçer mevsimler geçer ve bu duruma siz getirmemişsinizdir. Gençliğinizi günlerinizi birini düşünmeye harcamamak lazım hayat çok uzun değil bir gün anlayacaktır
30 Yorumla
+1 yılben 2 aya yakındır ayrı gibiyim dünyam yıkıldı ama pek üzmemeye çalışıyorum kendimi hala peşinde olsam da işte 4 yıl sonunda bitmiş gibi olunca insan bir eksiklik hissediyo sosyal aktiviteler sayesinde kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu bir süre sonra böyle yaşamaya alışıyo insan, belki bir gün geçer birisi gelir de unutturur diye sadece bekliyorum bakalım. Bende ilk zamanlar yalnız kalmamaya çalışıyodum gezip tozuyodum ama gerçekten insan eksik hissediyo kendini. Çok zor
Ayrılalı 1 seneyi aştı fakat her gün sabah onu düşünerek uyanıyorum her akşam onu düşleyerek uyuyorum böyle bi durumu yaşamamış arkadaşlar buraya olayı sakin kafayla dinleyip unuturum falan diyenler tamamen palavra bazen unutulmuyor kardo acık acık söyleyim bazen o kafadan cıkmıyor rolleniyosun he ya bitti falan tamamen anlık hareket Hayırlı Akşamlar
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=0bwNU5jkXLg
Hala unutamıyorum, her bir bakışı gülüşü dün gibi aklımda gözlerimi kapayıp sürekli onu orada saklamak beni bir nebze mutlu ediyor05 Yorumla
Soran+1 yılBir de şöyle bir durum var ki bu tarz slow şarkılar dinleyince insan daha kötü oluyo. Dinlenmemesi gerek :/
Cevap sahibi+1 yılBelki de ben mutsuz olmak istiyorum olamaz mı biz mutlu olmak için sevmedik
Soran+1 yılValla ne diyim herkes kendine göre bir nebze haklı
Cevap sahibi+1 yıldelirdim ben delirttiler beni böyle oldum sonra
Soran+1 yılİnsan kendinin psikoloğudur ben hep kendimi iyiye yöneltmeye çalışıyorum sende öyle yap düzelt kendini
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. bir gün biri çıkar karşına ve herşeyi unutturur sana merak etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlarınız için :)
+1 yılDers aldın.. unutulmaz zaten bosuna uğraşma.. suya hapsedeceksin Deniz Seki'nin şarkısında söylediği gibi
00 Yorumla
+1 yılUnutmamak için çabaladığın şeyleri yapmaktan vazgeç aperatif olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem bunu da
unutamamak çok kötü birşey olsa gerek ama seni üzen birisi için kafaya takmaya bile değmez geçmişi boşver geleceğine bak
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın geçmişi artık unutmak gerek yoksa böyle yaşanmazz
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık daha temkinli olurum sütten ağzım yandı bir kere :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şeyler oldu sonra bitti
sonra tekrar başlayacaktı
olmadı
bugün ben inat ettim öbür gün o inat etti
hasılı onu seveli tam 11 sene oldu
11 sene
geçti mi? dersen
geçti diyemem212 Yorumla
Soran+1 yılDurumun benden de vahimmiş. Umarım benim durumum o kadar sürmez 11 yıl çok fazla nasıl dayanıyosun
Cevap sahibi+1 yıl:D
o bizim kavuşmalarımız mahşere kaldı..
sen beni boş ver
bişeylerle ilgilen bir şeyler yap
ona yoğunlaşma
başka birini ara
başka birileriyle dene
çivi çiviyi söker
Soran+1 yılÇivi çiviyi söker elbet ama henüz karşıma unutturacak biri çıkmadı. Beklemedeyim :))
Cevap sahibi+1 yılbende aynı durumda olduğumdan
sana daha iyi bir tavsiye veremeyeceğim :D
Soran+1 yılKelin ilacı olsa başına sürer diyosun yani :D
Cevap sahibi+1 yıl2 sene nedir ki?
ben 11 yıl geçirdim
bir süre sonra insan acıya alışıyor
ara sıra kalp ağrısı şiddetlenince bir sersemlik oluyor ama onun dışında alışıyorsun
yani diyeceğim o ki
halin çok kötü değil
şu an çok kötüymüşsün gibi geliyor ama
zamanla alışacaksın
Soran+1 yılİnsan her şeye alışıyo buna da alışılır elbett
Cevap sahibi+1 yılbunları gülerek yazıyorum
karşına istediğin gibi biri çıkar olabilir
onun dışında
geçecek diye bir hayalin olmasın
çünkü büyük ihtimalle geçmeyecek
sen acıya alışmaya çalış :D
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum herkes bir değil sonuçta :))
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi düzgün birini bulmalısın
düzgün biri olursa geçer
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
2.5 yıl sürdü ne diyorsun... O süre boyunca kimseyi sevemedim. Daha geçen hafta mesaj atmış ama attığıyla kaldı. Keşke yeniden başlasa. Her şeyi yaparım halbuki.
01 Yorumla
Soran+1 yılAkışına bırakmak en doğrusu eğer senin kaderinse eninde sonunda seni bulur. Ben buna inanıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz 2 yıl önce 1 yıllık sevgiliydik. Ve hala unutamıyorum. Hatta şu an bunu yazarken bile onun odasını izliyorum. Evlerimiz karşı karşıya. Asla unutamıyorum onu bilmiyorum nasıl olacak ama, bazen unutuyorum tamamen onu, ama biraz zaman alıyor ve yine hatırlıyorum. beni çok çok üzdü ve 3. şans bile verdim ayrıca. onu da ben terk ettim ama bilemiyorum işte ne yapacağımı. Bunun bir çaresi yok galiba...
22 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, bunu görünce kalbimde bir yerler sızladı. Aynı şekilde oldu bizimde. 2.5 yıl önce 1 yıllık sevgiliyken ayrıldık. Ondan da ben ayrıldım. Severek ayrıldım. Şu an 21 yaşındayım. O zaman çocukmuşum. Düşünememişim, düşünememişiz. Çok severek yıkmışız her şeyi. Ayrılığın ilk yılı hep ondan nefret ettiğimi sandım, belli ki kızgındım. Ama zaman geçtikçe o eski bir pişmanlık gibi gün yüzüne çıktı yavaş yavaş. Hep aynı sevgiyi arıyorum hayatımdaki insanda. Ne zaman umutsuzluğa kapılsam, sevilmiyormuş gibi hissetsem bir uykusuzluk tutar ki beni, sonra hiç çıkmaz aklımdan. Hep takipteydim ve hala da öyleyim. Şimdi ikimizin de hayatında başkaları var. Kızmıyorum ona da.. zaman geçiyor.
- +1 yıl
Ama yine de hep ona geri dönsem mi diye düşünüyorum. Hep dönsem nasıl olur nasıl mutlu oluruz diye hayaller kuruyorum. Yıllar sonra ilk görüştüğümüz an nasıl olur diyorum. Sever mi, sevinir mi.. yoksa unuttum der gider mi. Hiç bilmiyorum. Biz ayrıldıktan sonra bir kez dahi konuşmadık. Ama tek dileğim sadece arkadaş bile olsa bir kez onunla oturup konuşmak. Bunu hakettiğimizi düşünüyorum. Bir anlık sinirle çektik gittik. Hiç konuşmadan. Umarım bir gün.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkutuyosun beni ya 5 aya girdim. birak unutmayi hala bekliyorum donmesini boyle giderse beyin ameliyati olucam herhalde. gerci riski buyuk olduktan sonrada belli bir sure robot gibi yasiyosun ama care yok galiba
113 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevdiysen ne yaparsan yap unutulmuyo, izi kalıyo. Komik ama bende hala gelicek bir gün diye bekliyorum. Kendini kandırmaktan başka bişey değil. Üstelik bizim ayrılma nedenimiz ailesinin beni istememesiydi. O da beni seviyo eminim ama imkansız aşk dedikleri bu olsa gerek
Cevap sahibi+1 yılinanmicaksin ama aynen benimkide oyle ailesi istemedi akabinde sorunlarimiz basladi cok kirdik birbirimizi. ama o kadar ozelimiz varki sevdiginden bende eminim ama caresizim iste. yurek aglar gittiginden beri dua ettinmi hic
Soran+1 yılÖzellikle ailesi tarafından istenmemek cidden insanın gururunu çok kırıyo. Ailesi istemeyince o da senden uzaklaşıyo. Bu durum ilk başlarda canımı çok yaksada artık alıştım. Sadece masumca uzaktan seviyorum. Evet unutayım diye her gece dua ediyorum ama ne fayda. Demek ki hala zamanı var
Cevap sahibi+1 yılama Ask zorluklara dayanmak degilse niye ask. neden ilk engelde biter. insan anlayamiyo. duadan kastim donmesi icin ettinmi.
Cevap sahibi+1 yılve ozel degilse niye istemedi ailesi
Soran+1 yılDönmesi için etmedim. Etmemde zaten duayı daha çok unutmak için ettim
Soran+1 yılBenim ailem açık onun ailesi ise kapalı. Annesi benim açık olduğumu öğrenince istemedi haliyle. Bana annem seni çok sevecek falan demişti zamanında. Ben seni olduğun gibi seviyorum değişmeni istemiyorum demişti. Sonra beni bu şekilde kabul etmedi. Verdiği sözleri tutmadı zor zamanlar yaşadım Allaha şükür şu an o zamana göre gayet iyiyim
Cevap sahibi+1 yılsebep sadece bumu. keske bu kadar basit olsaydi benimde. ben ise donmesi icin ne kadar dua ettim. artik edemiyorum acimida bosa saldim. onuda ya oldursun ya da kalbimden supursun misali. ama hala cok seviyorum
Soran+1 yılYapacak bişeyimiz yok beklemekten başka. Keşke anlattığım kadar basit gözükse her şey ama değil malesef
Cevap sahibi+1 yılyok yanlis anlama bana kiyaslarsak demek istedim. mutlaka zordur acidir tabi. ins doner ya bir omur beklerim doncegini bilsem valla
Soran+1 yılDöneceğini bilsem bende bir ömür beklerim de işte bilemiyoruz. Unutmaktan başka çıkar yol yok :)
Cevap sahibi+1 yılbelkide Allah kavusturur ins bizi ve hic ayirmaz
Soran+1 yılİnşallah hayırlısını neyse o olsun
+1 yılBaşkasıdan hoşlandığın anda geçicek. Takıntı yapmışsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılSorunda bu zaten başkasından hoşlanamıyorum. Çok denedim. Takıntı mı orasını bilemiyorum
- +1 yıl
zamana bırak. bende senin gibiydim şu an mesaj atıyor cevap bile vermiyorum. O derece bitti içimde, kendiliğinden.
Soran+1 yılZamana bırakmaktan başka çare yok zaten. Bakalım belki bir gün benimde içimde biter.
Neden unutasın ki sen onu unutmak için sevmedin oda senin hayatında bir anı olarak kalsın 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılBana iyi şeyler yaşatmış olsaydı unutmak için çabalamazdım. Öyle bir insanı hala seviyo olduğum için sürekli kendime kızıyorum
Soran+1 yılZamana bıraktım sadece. Belki geri gelir, belki de onu bana unutturacak bir başkası gelir...
Soran+1 yılUmarım :)
herkesin sevgisi sevdiği kadarmış ben 4 yıldır unutamıyorum ben ne yapayım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 2 yıl acı çektim. Ama 2 yıl sonra döndü ve tekrar beraber olmak istedi. Ne kadar içim yansada, sevsemde kabul edemedim :(
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden kabul etmedin peki :(
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın. Bende aynı durumdayım hala çok seviyorum ve bekliyorum. Ama dönerse tekrar güvenebilir miyim bilemiyorum. Aynı acıları tekrar yaşayabilme ihtimalini göze alamam. Çünkü bu süre içinde birkaç defa dönüşler yaptı ve tam bu defa sorun yok dediğim anda teslim olduğum anda yine bırakıp gitti :( Kimse onun gibi değil deli gibi seviyorum. Ama artık istemiyorum. Hayatım boyunca elini tutamayacağım birini sevmek istemiyorum. Hala görmek zorunda kalıyorum. Dokumamıyorum, İçim gidiyor sarılamıyorum :( Uzaktan sevmekten yoruldum. Ben artık onu sevmek istemiyorum. Bende yaralar açan birini sevmek istemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılKadir çok güzel açıklamış. Kabul etseydim yine bırakıp gitcekti eminim. Kimseye güvenim kalmadı malesef :(
+1 yılİnşallah gelecekte yanındakiye yaşlanır aklındakiyle ölürsün olayına dönmez çünkü bu gerçek ve can yakıyo
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende sevgilimi oyle uzmustum ama cok seviyodum seviyorumda hala keske dönse yaa zalımın kızı
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin bu kadar takacağını falan hiç düşünmezdim ama anladım ki erkekler daha duygusal bu konuda :)
- +1 yıl
1.5 sene oldu be kanka sesini unuttum nerdeyse. Kokusunu gülüşünü ozledim
Soran+1 yılElimizden bişey gelmiyo ki keşke gelse
YA BAKİ ENTEL BAKİ kardeşim. Bunu bir araştır derim
10 Yorumla6 sene oldu ben unutamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutulmuyo malesef
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. bir ilaç yapmayı dusunuyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir piyasaya sür işe yararsa kesin alırım
+1 yılTek care onla yapamadiklarini baska biriyle yapmak
01 Yorumla
Soran+1 yılYa her şeyi o kişiyle yaşadıysan?
+1 yılDegmez
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende biliyorum ama kalp bu
- +1 yıl
Ben de 10 senedir mahvoldum. coktum. rsmn. ama gidene elveda sevene can feda.
Soran+1 yılHer seveni de bu kalp sevmiyo ki
- +1 yıl
Dogru. senin hytn
beyin ameliyatı ol
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi fikirmiş
Soran+1 yılTıp bu kadar ilerlemiş olsaydı onunla yaşadığım şeyleri, onu tanıdığım zamanları beynimden sildirirdim nerdee
Soran+1 yılBak ben bir araştırayım onu o zaman :))
+1 yılyenisi unutturuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYenisi unutturmuyo, onu da denedim
- +1 yıl
napalım be ablacım dönmüyorlar işte, ağlasak sızlansak nolur
Soran+1 yılAynen öyle valla
+1 yılMontla *ıç
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar eski sevgilimi 2 yıl oldu hala unutamıyorum sizce unutmak için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler