Bitmiş bir ilişkiyi tekrar başlatmaya değer mi demek istiyorum, anlayan olmaz şimdi. 😝

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bitmiş bir ilişkiyi tekrar başlatmaya değer mi demek istiyorum, anlayan olmaz şimdi. 😝

Yani samimi ve doğruyu konuşmak gerekirse öyle ya da böyle hayatında bir şeyler yaşamışsın bir şeyler bitmiş gitmiş o ilk heyecanımı o ilk zevki kimse yakalayamaz yani dolayısıyla bazı şeyleri zorlamanın gereği olduğunu düşünmüyorum, bir defa zaten bitmiş bir ilişkiyi tekrar başlasanız bile o heyecanı yakalamak ne kadar mümkün olabilir bilemiyorum ama olmayacak diye bir şey de yok ama nasıl ayrıldığınız ve ne sorunlarla ayrıldığınız önemlidir.
Eğer ki yaşadığınız şeyleri duyguları düşünceleri bir kenara bırakıp olumsuzlukları bir kenara bırakabiliyorsanız o ilişkiden güzel bir şeyler tekrar çıkabilir ama durmadan yaptığınız hatalar ve iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşmalarla devam ediyorsa kusura bakmayın ama bitmiş bir savaşı tekrar başlatmaya değmez...
Bence herşeye rağmen içinde başarılı olma ihtimalini de barındıran çabadır. birbirini kaybetmeyi göze alamayan iki kişinin çabası boşa atılacak bir çaba değildir. ortada hala kaybetmeyi göze alamayacağımız bir çift göz, tutmaya doyamadığımız eller, öpmeye doyulmayan dudaklar, içinde bize hala daha fazla yer olduğuna inanılan bir kalp ve yaşanacak daha çok güzel günleri olduğuna inanılan bir aşk varsa, hiç bir çaba boşuna değildir. o çabayı gösterenlere de sonuna kadar helal olsun'dur.
Hayır tabi ki bitmiş bir şeyi tekrar başlatmaya değmez. ama türk kızı bayılır eski sevgilisi ile görüşmeye ya da onu düşünmeye veya bitmiş ilişkisini tekrar başlatmaya :P
Cevap
8Cevap
Hayır değmez. Giden gittiği yerde, kalan sevdiğinde kalsın..
Tekrar o enerjiye girmek zor oluyor ve aşırı yorucu o yüzden hiç başlamamak daha iyi bence 😬
bitmesine sebep ola şartlarda bir değişiklik var mı
Başlattığın zaman daha uzun ve sıkıntılı sürüyor savaş
ben devlet devlet kurarım o yüzden savaş benim için sadece vakit kaybı
Sonunda kaybedeceğim bir savaşa asla girmem.
Bittiği yerde bırakmakta fayda var 🥰
Ya yeneceğiz. Ya ölceğiz vazgeçmek yok
Kalbinin sesini dinle
Kızın kolyesi kazağı güzelmiş
Hayir bir fayda saglamaz
değmezz
Değmez değseydi bitmezdi zaten diye düşünüyorum 🙄
bence gerek yok
Zaman kaybı
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?