Son zamanlarda ortalık hiç iç açıcı değil seçim de yaklaştı kim kazanırsa kazansın asıl sorunlar seçimden sonra başlayacak olan yine bize olacak. Siz neler düşünüyorsunuz? Neden bu haldeyiz 😔😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Seçimlerin ikinci tura kalması da çok riskli. Eğer ikinci tura kalırsa tekrar yapılana kadar dışarıya hiç çıkmak istemiyoruö
sanmam, biz kaybedersek sorun yok oturur soguk su iceriz. yok eger kazanirsak da siz isyan etmeye kalkarsaniz dayagi yersiniz
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz siz de kastın nedir tam olarak anlayamadım. Ben de Türk’üm ve sadece ülkemin iyiliğini isteyen sıradan bir vatandaşım neden kategorize etme gereği duydun?
Benim için neden öyle dedin orasını anlayamadım. Düşünceleri doğru değil muhtemelen yaşı da küçük ama Sonuçta herkes kemdi dünyasında yaşıyor. Yapacak bir şey yok. Umarım ülkemiz için en iyisi olur
Ben gideceklerini sanmıyorum ya fırsattan istifade iyice yerleşirlerse? Hem savaş sonrası kendimizi nasıl toparlayacağız.
Savaşmak gerekirse hepimiz dahil savaşacağız zaten ama tek yol bu mu? İç savaşlar çok tehlikeli olur sonu gelmez… Dostum hepimiz dolduk taşacağız ama umarım iyice ülkemize zarar vermeyiz
Evet bunları ben yazdım ama yanlış bir şey göremiyorum. Savaşı desteklemediğim için mi bu yazdıkların😞 birbirimizi böyle ayırmayalım her zamankinden daha çok birlik olmaya ihtiyacımız var. Ben sadece ülkemin iyiliğini istiyoruö
Hem ülkemnde çıkan bir karışıklık bana nasıl zarar vermesin elbette zarar verir. Sorun yok ben etten kemikten ibaretim gerekirse savaşır canımı feda ederim ama bu süreçler zor ve sancılı
multeci dedigin insanlarla sen 1000 yil ayni vatani paylastin taa selcukludan beri. ne ara yabanci oldunuz. hatay multeci o zaman. zira 1939 da suriyeden ayrilip turkiyeye katildi. tum hataylilara multeci muamelesi yapalim hadi.
Kardeş ben ne dedim sen ne dedin😂 biraz kendine göre yorumluyorsun sanırım. Ülkeme zarar gelmesin başka ihsan istemem. Ülkeme zarar veren her kim ise o gidecek bu topraklardan.
multeci istemiyorum dedin bende sana multeci dediklerinle 1000 yildir ayni vatanda yasiyorsunuz dedim. aynen kim bu ulkeye zarar veriyorsa gider insallah.
Off offf çok zor günler bizi bekliyor umarıö ülkemiz için hayırlısı olur ama bu savaştan faydalanmak isteyenler de çok olacaktır. O yüzden ben savşa hiç sıcak bakamıyoruö
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kız valla bende korkuyorum. Arınma gecesi gibi olacak diye.
Ben de korkmaya başladım ama ölmekten değil. Ülkem için çok üzülüyorum😔😔
en iyisi oy kullandıktan hemen sonra köyüne git orada bir kaç gün dür baktın bir olay çıkmadı geri dönersin şehire
Ama hayat decam ediyor işimize okulumuza gidiyoruz.
rapor al geç o sorun değilde
sanmam, biz kaybedersek sorun yok oturur soguk su iceriz. yok eger kazanirsak da siz isyan etmeye kalkarsaniz dayagi yersiniz
Biz siz de kastın nedir tam olarak anlayamadım. Ben de Türk’üm ve sadece ülkemin iyiliğini isteyen sıradan bir vatandaşım neden kategorize etme gereği duydun?
katliam yapmak istiyen kafasi ucuk vatandasin yorumuna baktim ve biz siz ayirma geregi duydum. zira oksijen israfisiniz.
Benim için neden öyle dedin orasını anlayamadım. Düşünceleri doğru değil muhtemelen yaşı da küçük ama Sonuçta herkes kemdi dünyasında yaşıyor. Yapacak bir şey yok. Umarım ülkemiz için en iyisi olur
Ben gideceklerini sanmıyorum ya fırsattan istifade iyice yerleşirlerse? Hem savaş sonrası kendimizi nasıl toparlayacağız.
Savaşmak gerekirse hepimiz dahil savaşacağız zaten ama tek yol bu mu? İç savaşlar çok tehlikeli olur sonu gelmez…
Dostum hepimiz dolduk taşacağız ama umarım iyice ülkemize zarar vermeyiz
yani sana zarari olmayacigini bilsen sende bu veletle ayni fikirdesin.
Evet bunları ben yazdım ama yanlış bir şey göremiyorum. Savaşı desteklemediğim için mi bu yazdıkların😞 birbirimizi böyle ayırmayalım her zamankinden daha çok birlik olmaya ihtiyacımız var. Ben sadece ülkemin iyiliğini istiyoruö
Ben kesinlikle savaş yanlısı değilim yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Ben seçimler konusunda endişeliyim çok zor günlerin gelmesinden korkuyorum.
ayirmayalim diyip ayrimcilik yapiyorsun? firsattan istifade iyice yerlesirlerse diyorsun? kafaniz mi iyi arkadas sizin.
Hem ülkemnde çıkan bir karışıklık bana nasıl zarar vermesin elbette zarar verir. Sorun yok ben etten kemikten ibaretim gerekirse savaşır canımı feda ederim ama bu süreçler zor ve sancılı
Hayır kast ettiğim şey mültecilerin savaşta oluşan otorite boşluğundan faydalanması. İster katıl ister katılma ama ben ülkemde mülteci istemiyorum
multeci dedigin insanlarla sen 1000 yil ayni vatani paylastin taa selcukludan beri. ne ara yabanci oldunuz. hatay multeci o zaman. zira 1939 da suriyeden ayrilip turkiyeye katildi. tum hataylilara multeci muamelesi yapalim hadi.
Kardeş ben ne dedim sen ne dedin😂 biraz kendine göre yorumluyorsun sanırım. Ülkeme zarar gelmesin başka ihsan istemem. Ülkeme zarar veren her kim ise o gidecek bu topraklardan.
multeci istemiyorum dedin bende sana multeci dediklerinle 1000 yildir ayni vatanda yasiyorsunuz dedim. aynen kim bu ulkeye zarar veriyorsa gider insallah.
Haklısın orada düzeltme yapmam lazım
Biz burada hergün savaşıyoruz.
İsrail mi
Evet.
Türkiye den mi yerleştin
Askerlik yapıyorsun galiba
Bizde kadınlar da askerlik yapar. Zorunlu hepimize. Evet
Bence de kötü şeyler olacak
Umarım olmaz☹️
Kanlı bir seçim bizi bekliyor bence
Bence de umarım Türk halkı için hayırlısı olur. Çok kritik bir seçim. Ülkenin 100 yıllık kaderi yeniden yazılacak
Umarım adaletli, liyakatli günler geri gelir
İnşallah öyle olur ama asıl korktuğum bu günleri bile aramak. Hiç bir şey iyiye gitmiyor. Herkesin gözünü kan bürümüş
Ülkeye adalet gelsin bi, ülke mafyacılıktan sıyrılsın sen o zaman gör bu ülkenin güzelliklerini
Umarım o günleri de göreceğiz ama o yollar çok sancılı…
Evet aşırı sancılı alıştık artık doğum sancılarını çekmeye
Çıksın artık. arap temizliği yapacağız
Ben gideceklerini sanmıyorum ya fırsattan istifade iyice yerleşirlerse? Hem savaş sonrası kendimizi nasıl toparlayacağız
Bilmiyorum gözüm döndü silahlanır temizleyebildiğimizi temizleriz arabiklerin. Ciddiyim ölümüne
Savaşmak gerekirse hepimiz dahil savaşacağız zaten ama tek yol bu mu? İç savaşlar çok tehlikeli olur sonu gelmez…
Dediğim gibi arapların katledilmesi lazım artık. Bu pislikten kurtulmamız lazım bedeli ne olursa olsun. Burası Türkiye
Off offf çok zor günler bizi bekliyor umarıö ülkemiz için hayırlısı olur ama bu savaştan faydalanmak isteyenler de çok olacaktır. O yüzden ben savşa hiç sıcak bakamıyoruö
Uç düşünüyor olabilirim ama doldum artık 😄 kahraman olmayı hayal ediyorum😂
Dostum hepimiz dolduk taşacağız ama umarım iyice ülkemize zarar vermeyiz
Bazen daha büyük zarardan kurtulmak için böyle kararlar vermek lazım
15 temmuzda banka kuyruguna giren erkeğe bak hele, cs go oynamak mi sandin sen bu işleri süt bebesi
@sorgulayan34 daha sübyansın otur abinin önünde secde et. Kendin gibi laf cambazı sanma milleti. Taptığın olurum
İç savaşlar başı ve sonu belli olmayan bir karanlıktır maalesef 2 kurşun sıkmakla dinmez maalesef ben çıkmaması taraftarıyım
laflara bak Allahsiz biri cesaret eder de soyler ancak boyle seyleri. cimere sikayet ediyorum bisi olmaz muhtemelende belki olur hadi bakalim.
@sorgulayan34 önümde secde etmeye devam et köle:) kudur
Bişi olmaz korkma