+1 yılYani ciddiyet derken hangi anlamda söylüyorsun bilemiyorum ama insanların genelinde ciddilik kalmadı kimse kimseyi dinlemiyor en küçük bir hatalarında insanlar birbirini silip atıyor ikinci veya üçüncü bir şans vermek yerine sadece yaptığı hataları ve yanlışları görmeyi tercih ediyor.
Dolayısıyla erkeklerde ciddi ilişki kurmak neden zorlaştı çünkü sosyal medyanın ve toplumun kadına yüklemiş olduğu belli algılardan kaynaklı zorlaştı, hani şimdi siz diyorsunuz ya evet kadın köle değildir kadın yemek yapmak zorunda değildir kadın bulaşık yıkamak zorunda değildir kadını bir cinsel obje olarak göremezsiniz şunu yapamazsınız bunu yapamazsınız, aslında içinde bulunduğunuz kapitalist sistem sizi köle yapıyor farkında değilsiniz bir araba reyonuna gidin bakalım araba tanıtımlarını güzel mankenler bir giyim reyonuna gidin bakalım podyumda güzel mankenler veya çağrı merkezlerinde güzel sesli kızlar her yerde kadınları kullanıyorlar, her yerde ve her konumda kadınlar ön planda dolayısıyla durum böyle olduğu zaman erkeklerle kadınları basit bir şekilde görmeye başlıyor.
aslında sizi köle yapan veya basit konuma getiren erkeklerin gözünde ciddi ilişki kurmaya zorlaştıran erkekler değil içinde bulunduğunuz sosyal medyaya güzellik algısının yüksek olması ve insanların kadınlara sadece cinsel obje olarak yüklediği anlamlardan kaynaklanıyor.
İşte sonuç olarak da erkekler kadınlar hakkında ciddi düşünmüyor ya da kadınlar sadece para yakışıklılık mevki belli dünya menfaati çıkarları uğruna erkeklerle iletişim içinde geçmeye çalıştığı için erkekler de kadınları basit olarak görüyor bütün kadınlar aynı olmadığı gibi bütün erkeklerle aynı değildir ama toplumun çoğunluğu aynı olduğu zaman bütün topluma mal edilir20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi gözlemlerime göre;
Sosyolojik olarak bakarsak erkeklerden kaynaklanmıyor, ülkedenin içinde bulunduğu b*ktan durumun yansıması. İnsanlarda genel bir bıkkınlık, koyvermişlik, umursamazlık ve duygusuzluk hakim.
Sanki "Momo" kitabındaki Duman Adamlara dönmüşler.
Artık insanları çok çabuk tüketiyoruz. Sevgiyi çabuk tüketiyoruz. Her şeyi hızlı yaşıyor ve eskitiyoruz. Farklı tat sevgilere ulaşım da sosyal medya sayesinde bir tık uzağımızda olduğundan ciddi ilişki yaşamak, yalnızca bir insana bağlanmak insanlar cezbetmiyor. "Neden her çiçekten bal almak varken tek bir çiçeğe konayım ki" düşüncesi var. Bu yüzden bağlanmadan ayrılıklar yaşanıyor. Bir başkasını zaten önceden bulmuş ya kısa süre sonra bulacağını bilmenin rahatlığıyla bu yapılıyor.
Bir de üzerine çıkar ilişkileri (paraya, statüye bağlı) eklenince ilişki kurmak çok zor.
İnsanları oldukları gibi kabul edip sevebilecek bilince sahip kişilere denk gelirseniz aslında ortada problem yok.45 Yorumla- +1 yıl
💯♥️ benzetme çok güzel.
- +1 yıl
@MadamBovarry Mersi madam.
Kullanıcı adındaki roman karakteri ile Türk kadınlarının profili aşırı benzer geldi. - +1 yıl
Tamda bunu anlatır biçimden bir isim seçmek istemiştim , doğrudur. Kitap bilginizde çok güzel 👍😊
- +1 yıl
@MadamBovarry Teşekkürler
Madam Bovary kitabını tüm kızların okuması lazım. Sürekli olarak hatalı kararlar almalarının, yanlış seçimler yapmanın önüne geçecektir. Romantik olmak güzel, hayalperest olmak, çok zengin olma isteği ya da zengin erkek bulma isteği, romanlarda ve filmlerdeki gibi aşk yaşama isteği bunların hepsi güzel şeyler. Ama realist olmak lazım. Burası Türkiye, burada hayalinizde kurguladığınız gibi bir aşk yaşamak nadir rastlanır. Zihninizde kurguladığınız o aşk tasvirini, erkek arkadaşınıza yüklüyorsunuz. O'nu da kurguladığınız kişiye dönüştürmeye çalışıyorsunuz. Öyle biri olmadığını anladığınızda ise çok geç oluyor. Sonrası ise Bovary'nin ki gibi depresyon, bıkkınlık daha fazla hata. - +1 yıl
👍 Kesinlikle katılıyor ve böyle güzel düşünceli olup bunu da açık ifade edebiliyor oluşunuz aşırı derecede kıymetli. Şu dediklerinizi diyebilecek kalitedeki insan sayısı az. Teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle güzel düşünceli biriyle daha karşılaştığım için, iyi günleriniz olsun 💯😊
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnternetin ve teknolojinin sunduğu inanılmaz imkanlarla doluyuz artık.
Tek bir tuşa basarak sayısız insana ulaşabilir hale geldik. Elbette bu ulaşılabilir oluşun yanında kişisel menfaat ve algılarımız da değişti. Tek bir kişiye duyulan ilgi, sevgi veya tutku sosyal medya yüzünden kırılgan bir yapıya kavuştu.
Ve artık büyük çoğunluğun mottosu; "sen olmazsan başkası olur" mantığına göre şekillendi.
Haliyle de ciddi ilişkiler zorlaştı.
24 Yorumla- +1 yıl
Haklı bir görüş
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica
Yükle yükle hemen erkeklere yükle😄 aslında bu devirde ciddi ilişki kurmak zorlaştı. Bu sadece duygusal anlamda değil arkadaş anlamı içine geçerli.
21 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarla ciddi olmalı tabii :D ayrıca erkekler tabii ki ciddi ilişkiye uygun olmayan jsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler olsun, kadınlar olsun farketmiyor. Bu devirde ciddi ilişki düşünen birini bulmak çok zor. Gönlüne eğlence arayan, keyif isteyen kişiler.
42 Yorumla- +1 yıl
@PolyannaLisa dediğin çok doğru maalesef.
- +1 yıl
Ağzınıza sağlık
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Adam demek ki kendini ciddi ilişkide göremediği için kısa sürede ilişkilere tutunuyor. Bir de şu var ciddi ilişki bazı sorumluluklar yükleyeceği için bu sorumluluğu almamak adına düşünmüyor olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBunun aslında bir çok nedeni bulunuyor ilk olarak artık günümüzde gerçekten seven insan bulmak zorlaştı çünkü çoğu kişi çıkar ilişkisi yürütüyor. ve bununla birlikte herkes ya paraya ya da karşısında ki kişinin güzelliğine göre seçiyor. bu yüzden de erkekler çapkın oluyor yani kızları eğlence için kullanıyor gerçekten evlenmek isteyen ayda mutlu bir aile kurmak isteyen insan bulamıyoruz maalesef. buda bir çok soruna neden oluyor. benim için kadın erkek fark etmiyor ciddi ilişki isteyen insan bulunmuyor bu zamanda, insan da o yüzden evlilik düşünemiyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkek kadınla alakası yok bunun.
İlişkiler genel olarak ciddiyetsizleşti. İnsanlar gezeyim, tozayım, eğleneyim keyfime gelmezse değiştiririm kafasında. Kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar.
Herkes her sevgilim dediğiyle her şeyi yaşıyor falan. İlk buluşmadan öpüşenler falan var ya. Evliliğe özel bir şey bırakmıyorlarki evliliğin bir ciddiyetini bırakmadılar. Bir insana ait olmak, ömrünü ona adamak, birlikte bir ömrü geçirmek zor geliyor insanlara açgözlü oldu çoğunluk.
Özellikle kadınlarda bir cinslik var. Sürekli efendi, düzgün erkek atıyoruz diyorlar. Sonra nerde it, pışt, uçkuruna düşkün erkek varsa onlara aşık oluyorlar. Kullanılıyorlar veya üzülüyorlar. Sonra boş boş tüm erkekler aynı diyorlar. Veya düzgün olanı bulduklarındada değerini bilmiyorlar, gerçekten seven adamı cepte görüyorlar nankörlük ediyorlar falan.
Sonuç olarakta ortaya böyle erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden aşırı zorlaştı gibi sorular çıkıyor😏
Ciddi ilişki kurmak kolay adam olanı bulursanız ve öylesini hakedecek hanım hanımcık kadın olursanız😌10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslında zorlaşan bir durum yok. Sadece insanlar belli bir yaştan sonra seçici oluyorlar. O yüzden kişi uygun birini arıyor.
Demek istediğim şu çok özür dileyerek söylüyorum ilişki deneme tahtası değil o yüzden hayatımda bir kişi olsun ama evleneceğim insan olsun diye bekliyor.
Belki de bu yüzden böyle düşünen insanlar bir araya gelemiyor karşılaşamıyorlar belki de.
Evet etrafta birçok seçenek var ama bu seçeneklerle yola çıkılmaz. Ne onun zamanına yazık olsun ne de benim zamanıma yazık olsun.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Gördüğüm kadarıyla erkekler ve kadınlar tv eldeki dizileri görüp bi sürü şirket yönetiyor o şirketleri yönetenler önüne gelen kadınla birlikte oluyor oysaki gerçek öyle değil üniversite bitirmiş iş bulamamış ev erkeği olmuş erkekler iş bulmak icin o işten bu işe koşturan gençlerimiz ve genç kızlarımız buda erkeklerimiz ve kızlarımızı umutsuzluğa sürüklüyor sonuçta bu çözümsüzlük ilişki kurmada bi takım zorluklara neden oluyor. Oysaki gençlerin işi gücü olsa ekonomik özgürlüğünü kazansa herkes hayatından memnun olur. Bence sorun burada tv ler sanalda fabrikatör iş adamları ve yaltakcilariyla insanlara pembe günlere özendirip gerçekleri gözden saklamaya yönelik programlarla halkı oyalıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ciddi ilişki denildiğinde akla hemen evlilik geliyor. Kadınlar çok fazla darlıyor erkeklerde uzak duruyor. Ayrıca en büyük sorun ise hayatı sosyal medyada gördüklerimizden dizi filmde gördüklerimizle bağdaştırıyorlar öyle bir hayat istiyorlar. Bu da çok paradan geçiyor. Erkek garibim ne yapsın ki psikolojik olarak çok zorlanıyor. Kadınlar güçlü erkekten hoşlanır ancak erkeği güçlü yapacak kadındır.
24 Yorumla- +1 yıl
Ağlayarak okudum 🥹
- +1 yıl
Bir daha böyle açıklı üzücü şeyler yazma
+1 yılİlişki yaşı ne yazık ki 13e düştü❗️ Kadınlar rahat, yasalar taraflı ve pozitif ayrımcılık diye bir saçmalık var❗️ her şey bu kadar pahalı, p*rno cep telefonlarında, ilişki sokakta, evlilik riskli ve bir servetken kim neden evlensin❓️ Ayrıca çocuk için evlenmekte mantıksız ülkede bu kadar yabancı ve bizden bu kadar beyin göçü varken ❗️
19 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bak bir pozitif ayrımcılık daha❗️
Eşlerden birinin demiyor, kocanın diyor❗️
Kocanın tembellik yapıp çalışmaması artık boşanma sebebi sayılacak. Eşiniz tembel olsa boşar mısınız? ↗ - +1 yıl
Sakiiin :D
- +1 yıl
Yok ya sinirli değilim realistim sadece 🙂 Ayrıca kadınlar maddiyatçıydı, erkeklerde öyle oldu artık 🤣 Zenginde olsa çalışmayan kadın istemiyorlar artık 🙂
- +1 yıl
Al işte bak, sizden ne görüyorsak o
- +1 yıl
Yok bunu erkekler sizden gördü😁
- +1 yıl
Yaw he he 😌
- +1 yıl
Gerçekten öyle kocam değil mi bana baksın neyse evde temizlik, çocuk bakımı abartı🙂 Bana uysun sözümden çıkmasın yok artık dilediğimiz yapim bana karışmasın 😡 amazonlarda bu kadar değilmiş rl insaf❗️ Görende anne babası evde öyle zanneder. Gitsinler köle pazarından alıp boynunda iple gezdirsinler bari🤮
- +1 yıl
Abartmasak mı
- +1 yıl
He he he sözün bittiği yerdeyiz 🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü günümüzde kadınlar eskisi gibi erişilmez bir durumda değil evlilikte yaşananlar bekarken rahatlıkla yaşanır oldu bir erkek birden fazla çiçek koklaması varken neden sadece bir çiçekle yetinsin erkeğe bu seçeneği kadınlar sunduğu sürece böyle devam eder bu
10 Yorumla Ben 25 yaşındayım işim de var şükür sevdiğim yok evdekiler kız bakak veya sevdiğin varsa onu isteyek diyorlar ama şu ekonomide çok zor! Hele kızların nasılsa erkek alacak her şeyi düğün 1 kere oluyor her şeyi aldıralım demesi ayrı bir şey zaten heleki kızın arkadaşları dolduruyorsa şu düğünde şunu yaptı sende yap şu şunu aldırdı sende aldır diye baskı yapıyorsa tamam o iş al başına belayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnyargı ileri düzeye çıkınca.
Yaşanılan ilişkilerde hatalı seçim ve kararların sebebi sucsuzlara kesilince haliyle bütün erkekler şerefsiz ilan edildi.
Hal böyle olunca kişiler ilişki yaşamaya korkar oldu.
Hala daha insanoğlu akıllanmamis olanlar var.
Acele ediyoruz her zamanki gibi.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadınların Dm kutuları ağaç veren meyve gibi.
Sürekli bir den fazla seçenekleri var. Sorunca kanka/arkadaş derler.
Senle anlaşamayınca diğer seçeneklere yakınlaşma olur.
Bir bakmışsın kanka / arkadaş dediği kişi manitası olmuş. 😊17 Yorumla- +1 yıl
Sanki erkekler farklı da
- +1 yıl
Dm kutumuz max 5 veya 10 😅😅😅
Kadınlarla kıyas bile yapılamaz sjsjj - +1 yıl
Oha bizde o kadar yok 😬
- +1 yıl
Hiç bir güç beni buna inandırmaz 😀
- +1 yıl
Mesaj kutumuz kapalı ayrıca hıh 💅
- +1 yıl
KS ile sınırlı tutmayalım lütfen.
Diğer sosyal medya uygulamaları vs vs 😊 - +1 yıl
orada da kapalıdır jsks
Kızlar kime şans vereceklerini bilmediği için yanlış kişileri tercih ettiği için bu durum ortaya çıkıyor
Daha önce de dediğim gibi seven hep kaybediyor
Bizim gibiler ♿ daha çok kaybeder10 YorumlaŞu erkeklerin kendi yaptıkları p. çlikleri sanki kadınlar yapiyormus gibi söylemeleri yok mu🤦 o iğneyi kendilerine batırsinlar da sonra cikaramasinlar inşallah 😂
12 Yorumla- +1 yıl
He amin tabii ya hsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü kadınlar erkekleri çok bunaltıyor, daraltıyor hemen 2. ayda sahiplenip evlilik konusu açıp korkutuyorlar. Aynı şey gibi tasmalı köpeği gibi olsun istiyorlar erkekte haliyle istemiyor düşünmüyor
Karşısına elbet çok güzel, daraltmayan, eğlenceli, evlilik meraklısı Kezban olmayan bir kız çıkarsa o zaman küçük bir ihtimal düşünebilir ciddi ilişkiyi.
10 Yorumla
+1 yılMeselenin ciddiyetten ziyade samimiyet oldugunu dusunuyorum ben samimiyet eksik..
10 Yorumla
+1 yılValla istemeyenle kurmak zor şahsen ben istemiyorum ama kurtulamıyorum engelliyorum farklı numaradan geliyorlar sıhıldımmm
14 Yorumla- +1 yıl
abla sen neşelisin bunu sevdim bu sitede iki tane aklı başında olan kişisin biride takibimde ztaen :D
- +1 yıl
Ben neşem çekemeyenlere girsin sjks
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
neşeli ablam ya valla bir fırt neşe alabilir miyim :D
Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Çünkü her şey normal olduğundan daha da pahalandı kadınlar duvar kağıdı gibi oldu her şey boya her şey de bir yapmacıklık dolgu slikon botoks estetik say say bitmez o yüzden bende atlıyorum ihtiyar aracıma turluyorum misss
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKişisel olarak söyleyebilirim ki karşılaştığım kadınların o kadar sıra dışı geçmişlerini öğrendim ki kimseyi ciddiye almıyorum.🙈 Not : Teknoloji çağında geçmişinizi yalanlarla uzun süre saklayamazsınız.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkek kadın farkı yok bu konuda.
insanların, güven, sevgi, saygı ve anlayış kapatiseleri aşırı zayıf noktlara ulaştığı için
bu zamanda insanlar birbirlerine gerçek anlamda ciddi bir görüş ve bakış sağlayamıyor maalesef.10 Yorumla
+1 yılArtik her iki taraf içinde ciddiyet kavramı yok oldu. Cani sıkılınca sevgili değiştiren ve tek gayesi bel altı muhabbet olan birinden sadakat sevgi anlayış bekleyemezsin. Bu yüzdendir ki bu tarz şeylerden uzak durun, nasibinizi bekleyin derim…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar da ciddi ilişki kurmak isteyen var sanki 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Var tabii
- +1 yıl
Kimmiş?
- +1 yıl
Yanii vardır illaki sjsk
- +1 yıl
Tabiki vardır ama görünürde yok maalesef 😁😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çünkü gerçek erkek kalmadı karaktersiz çoğaldı gerçek adam erkek olan ciddi ilişki yani aşki ister gönül eğlendirme pisliklik bi kişiyi seviyorsan sevgili ol sevmiyorsan hayatına girme kalp oyuncak değil
10 Yorumla
+1 yılAynı şeyi nedense kadınlar için düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Nedense :D
+1 yıl😀 O yüzden kestirip lezbiyen olmaya karar verdim
11 Yorumla- +1 yıl
🤦♀️🤦♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sadece bizlerle kısıtlamadan ta sizleri de halkaya alsak bayan sosyetik?
18 Yorumla- +1 yıl
Tamam yahu alın djdj
- +1 yıl
Soruyu değiştirmenizi rica edeceğim
😊😊😊😊😊 - +1 yıl
Mümkünatı yok
- +1 yıl
Ama haksızlııııııııık 😊
- +1 yıl
Yioooo
- +1 yıl
Soru açarım bak
☺️😊 - +1 yıl
Tehdit mi bu :D aç
- +1 yıl
İşim olmaz (tehditle) 😊
+1 yılHerkes gününü gün etmeye başlayınca onlarda böyle bir karar aldı herhalde
12 Yorumla- +1 yıl
Ama herkes böyle yapmadan önce erkeklerdi gününü gün eden
- +1 yıl
Evet 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Aşkın kıymetinin bilinmediği, güven ortamının salisede tüketildiği bir yangın çağındayız. Sadece erkekler değil kadınlar da güven vaadetmiyor. ⭐
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı şeyi kadınlar için düşünüyordum. Ev araba fizik yakışıklılık boy bir sürü isteği var kadınların hangi birini yerine getirecez diye düşünüyorum 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBizde ayni şeyi kadınlar icin düşünüyoruz. Aslında insanlarla iletşim zorlaştı. Beklentiler arttı ama fedakarlık söz konusu olunca herkes ölü taklidi yapiyor
10 Yorumla
+1 yılAlternatifler çok fazla kızlar ciddi düşünen erkeklere pek yanaşmıyor erkekler eğlence arıyor umarım ciddi bir ilişkim olur bence çıkma teklifi geri gelsin😅
10 YorumlaBu biraz karşılıklı sanırım ve kimsenin kendini hatasız görmesinden kaynaklı. Ayrıca insanlar genel olarak üzülmek istemiyor. Bu durumu yaşayanlar artık kendini daha çok geri çekiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ne istediklerini biliyorlar mı acaba ki erkeklerden ciddiyet bekliyolar he
16 Yorumla- +1 yıl
Evet biliyorlar djks
- +1 yıl
Tabi tabi kesin öyle 😃
- +1 yıl
Öyle tabii hıh
- +1 yıl
Valla ozmn bana denk gelenlerin hiçbiri öyle ne istediğini bilen kişiler değildi. İlk kız arkadaşım hariç o gerçekten ne istediğini bilen biriydi. Diğerleri hakkında en kötüsü için bile kötü yorum yapmayayım ama cidden ne istediklerini bilmiyolardı. Kadınları çözemek erkekleri çözmekten bin kat zor. Benim gibi insanadan anlayan biri bile çözemediyse 😃
- +1 yıl
Sjdjhd erkekler ciddi ilişkiyi görünce neden kaçacak delik arıyor
- +1 yıl
Sana öyleleri denk gelmiş demekki. Yok bana denk gelmedi de etraftan öyle hissediyorum diyosan yanlış teşhis etmişsin 😃Ben demiyorum ki komple yanlış. Ama emin ol kadınların da o şekilde olanları var. Bence kadınların da çoğu ne istediğini bilmiyor. Erkekeleri kullanıyor. Benim gibi insandan anlayan biri bile çözemiyor kadınları diyorum ne diyim daha 😃
Sosyal medyanın olduğu bi çağdayız erkek talep çok var kızlara erkeklere de kızlar. Çok talep görüyor seçenek bol o yüzden ben bi ilişkiden çıktım mı diye düşünüyorum erkek kadın başka birini bulurm sıkıntı yok diyor o yüzden evlilikler ve sevgililik zorlaştı artık insanlar lar bişey yaşiyim takılıyım bırakıyım diyor benden önce de kimlerle takıldıysa olmaz diye düşünüyor evlilik aile kavramı yavaş yavaş yok oluduğu bi devirdeyiz
10 Yorumla
+1 yılCiddi ilişkinin veya evliliğin erkekler açısından pek bir artısı kalmadı bu devirde. Son 10 yılı baz alarak konuşuyorum. Son 10 yılda çok şey değişti.
10 Yorumla
+1 yılErkeği kadını kalmadı.. Ciddi ilişki kalmadı.. Evlilik kalmadı, hiçbir şey kalmadı..
20 Yorumla
+1 yılKadınlarla çok mu kolay önüne gelene veriyorlar sonra efendi seven adam arıyorlar bu ne ters düşünce
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Maddi manevi sorumluluk almak istemiyorlar sanırım… kadınlar içinde erkekler içinde böyle aslında… herşeye kolay ulaşılıyor… kolay tüketiliyor…
10 Yorumla
+1 yılherkes erişilebilir oldu teknoloji sayesinde sosyal platformlar sayesinde
kimse kimsenin degerini bilmez oldu10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlay sadece erkekte değil kadınlarda az değil bu konuda
Ancak bunun temelde sebebi akonomi yatıyor10 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak ağır geliyor, sevgili bile değil uygun partner olsa yeter gibi oldu. Uygun derken sorun yaratmayacak olan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ilişki olarak bakmazsak, normal bir arkadaşla bile ciddi şekilde konuşulmuyor ki. Herkes bir değişik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtık alternatifler çok fazla
30 Yorumla
+1 yılPahalılıktan evliliğe gidecek bir ilişkiye girmeye korkuyordur garibanlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınların ciddiyetsizliğinden dolayı. İnsan insanın aynasıdır...
10 Yorumla
+1 yılHer iki cins içinde durum böyle.
Alternatiflerin çok ve ulaşılabilir olması.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. merhaba neden zorlaştı zor olan nedir? Oysa biz erkekleri ayarlamak çok kolaydır
10 YorumlaBence de kızlarla ciddi ilişki kurulmuyor nasıl olacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü artık ciddi insanlar kalmadı ondan.
Kızı erkeği hepsi ciddiyetsiz10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCunku devir iyi deği hersey ateş pahası ve isteklerin bitmiyor boşalırcasına bile nafaka ödüyoruz
10 Yorumla
+1 yılİnan bizlere de zorlaştı. Güven ve tanıma meselesi yaa. Zorrr
10 Yorumla
+1 yılCiddiyet için ciddi kisi olması gerek bu laubali hayattada bu birsz zor
10 Yorumla
+1 yılÇünkü erkeklerin çoğu sorumluluktan kaçıyor istiyor ki onunla bununla konuşayım bana karışan olmasın
10 Yorumla
+1 yılKarşımızda o ciddiyete sahip kadın ya da kızlar bulamadığımız için olabilir mi acaba?
10 Yorumla
+1 yılKadınlar artık istediğini alınca tekmeyi basıyor ondandır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet doğru eskiden ciddi ilişki insanı idim artık olmuyorum a ko. Yemin ederim güvenmiyorum hep zarar gördüm insanlar güvenilmez
10 Yorumla
+1 yılAslında iki taraf için konuşmak yerine millet kendine zor bakıyor ciddi ilişki evlilik düşünemiyor kimse kolay kolay bu ekonomik şartlarda tabiri caizse popo yemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorumluluk almak istemiyorlar; lay lay lom kafasındalar
10 YorumlaKadınına denk gelmiyorlardır.
10 Yorumla
+1 yılee eskiden erkekler kızlara yürürdü şimdi tam tersi, yani bu devirde erkler kızlara yürüdüğü için sizin adınıza zorlaştı
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat