• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden aşırı zorlaştı?

Sosyetic_SheqiiL u
Sosyetic_SheqiiL Takip Et
FenomenMaster Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
416
Yapay Zekaya Sor

Selammmss

biraz daha ciddiyet❣️

Alaayyn delunum benim
Alaayyn delunum benim

#sosyetic

Güncellemeler
+1 yıl
Süper Soru @livaneli 🙏
Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden aşırı zorlaştı?
İlişki Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Yani ciddiyet derken hangi anlamda söylüyorsun bilemiyorum ama insanların genelinde ciddilik kalmadı kimse kimseyi dinlemiyor en küçük bir hatalarında insanlar birbirini silip atıyor ikinci veya üçüncü bir şans vermek yerine sadece yaptığı hataları ve yanlışları görmeyi tercih ediyor.

Dolayısıyla erkeklerde ciddi ilişki kurmak neden zorlaştı çünkü sosyal medyanın ve toplumun kadına yüklemiş olduğu belli algılardan kaynaklı zorlaştı, hani şimdi siz diyorsunuz ya evet kadın köle değildir kadın yemek yapmak zorunda değildir kadın bulaşık yıkamak zorunda değildir kadını bir cinsel obje olarak göremezsiniz şunu yapamazsınız bunu yapamazsınız, aslında içinde bulunduğunuz kapitalist sistem sizi köle yapıyor farkında değilsiniz bir araba reyonuna gidin bakalım araba tanıtımlarını güzel mankenler bir giyim reyonuna gidin bakalım podyumda güzel mankenler veya çağrı merkezlerinde güzel sesli kızlar her yerde kadınları kullanıyorlar, her yerde ve her konumda kadınlar ön planda dolayısıyla durum böyle olduğu zaman erkeklerle kadınları basit bir şekilde görmeye başlıyor.

aslında sizi köle yapan veya basit konuma getiren erkeklerin gözünde ciddi ilişki kurmaya zorlaştıran erkekler değil içinde bulunduğunuz sosyal medyaya güzellik algısının yüksek olması ve insanların kadınlara sadece cinsel obje olarak yüklediği anlamlardan kaynaklanıyor.

İşte sonuç olarak da erkekler kadınlar hakkında ciddi düşünmüyor ya da kadınlar sadece para yakışıklılık mevki belli dünya menfaati çıkarları uğruna erkeklerle iletişim içinde geçmeye çalıştığı için erkekler de kadınları basit olarak görüyor bütün kadınlar aynı olmadığı gibi bütün erkeklerle aynı değildir ama toplumun çoğunluğu aynı olduğu zaman bütün topluma mal edilir

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ModernKöle
    ModernKöle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi gözlemlerime göre;
    Sosyolojik olarak bakarsak erkeklerden kaynaklanmıyor, ülkedenin içinde bulunduğu b*ktan durumun yansıması. İnsanlarda genel bir bıkkınlık, koyvermişlik, umursamazlık ve duygusuzluk hakim.
    Sanki "Momo" kitabındaki Duman Adamlara dönmüşler.

Artık insanları çok çabuk tüketiyoruz. Sevgiyi çabuk tüketiyoruz. Her şeyi hızlı yaşıyor ve eskitiyoruz. Farklı tat sevgilere ulaşım da sosyal medya sayesinde bir tık uzağımızda olduğundan ciddi ilişki yaşamak, yalnızca bir insana bağlanmak insanlar cezbetmiyor. "Neden her çiçekten bal almak varken tek bir çiçeğe konayım ki" düşüncesi var. Bu yüzden bağlanmadan ayrılıklar yaşanıyor. Bir başkasını zaten önceden bulmuş ya kısa süre sonra bulacağını bilmenin rahatlığıyla bu yapılıyor.
    Bir de üzerine çıkar ilişkileri (paraya, statüye bağlı) eklenince ilişki kurmak çok zor.
    İnsanları oldukları gibi kabul edip sevebilecek bilince sahip kişilere denk gelirseniz aslında ortada problem yok.

4
    5 Yorumla
    • MadamBovarry
      MadamBovarry
      +1 yıl

💯♥️ benzetme çok güzel.

Yorumla
    • ModernKöle
      ModernKöle
      +1 yıl

@MadamBovarry Mersi madam.
      Kullanıcı adındaki roman karakteri ile Türk kadınlarının profili aşırı benzer geldi.

Yorumla
    • MadamBovarry
      MadamBovarry
      +1 yıl

Tamda bunu anlatır biçimden bir isim seçmek istemiştim , doğrudur. Kitap bilginizde çok güzel 👍😊

Yorumla
    • ModernKöle
      ModernKöle
      +1 yıl

@MadamBovarry Teşekkürler
      Madam Bovary kitabını tüm kızların okuması lazım. Sürekli olarak hatalı kararlar almalarının, yanlış seçimler yapmanın önüne geçecektir. Romantik olmak güzel, hayalperest olmak, çok zengin olma isteği ya da zengin erkek bulma isteği, romanlarda ve filmlerdeki gibi aşk yaşama isteği bunların hepsi güzel şeyler. Ama realist olmak lazım. Burası Türkiye, burada hayalinizde kurguladığınız gibi bir aşk yaşamak nadir rastlanır. Zihninizde kurguladığınız o aşk tasvirini, erkek arkadaşınıza yüklüyorsunuz. O'nu da kurguladığınız kişiye dönüştürmeye çalışıyorsunuz. Öyle biri olmadığını anladığınızda ise çok geç oluyor. Sonrası ise Bovary'nin ki gibi depresyon, bıkkınlık daha fazla hata.

Yorumla
    • MadamBovarry
      MadamBovarry
      +1 yıl

👍 Kesinlikle katılıyor ve böyle güzel düşünceli olup bunu da açık ifade edebiliyor oluşunuz aşırı derecede kıymetli. Şu dediklerinizi diyebilecek kalitedeki insan sayısı az. Teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle güzel düşünceli biriyle daha karşılaştığım için, iyi günleriniz olsun 💯😊

Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

İnternetin ve teknolojinin sunduğu inanılmaz imkanlarla doluyuz artık.

Tek bir tuşa basarak sayısız insana ulaşabilir hale geldik. Elbette bu ulaşılabilir oluşun yanında kişisel menfaat ve algılarımız da değişti. Tek bir kişiye duyulan ilgi, sevgi veya tutku sosyal medya yüzünden kırılgan bir yapıya kavuştu.

Ve artık büyük çoğunluğun mottosu; "sen olmazsan başkası olur" mantığına göre şekillendi.

Haliyle de ciddi ilişkiler zorlaştı.

2
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Haklı bir görüş

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      +1 yıl

Evet.

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      +1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Rica

Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Yükle yükle hemen erkeklere yükle😄 aslında bu devirde ciddi ilişki kurmak zorlaştı. Bu sadece duygusal anlamda değil arkadaş anlamı içine geçerli.

2
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Arkadaşlarla ciddi olmalı tabii :D ayrıca erkekler tabii ki ciddi ilişkiye uygun olmayan jsjs

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

77

Cevap

• PolyannaLisa
    PolyannaLisa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Erkekler olsun, kadınlar olsun farketmiyor. Bu devirde ciddi ilişki düşünen birini bulmak çok zor. Gönlüne eğlence arayan, keyif isteyen kişiler.

4
    2 Yorumla
    • DallasVegas
      DallasVegas
      +1 yıl

@PolyannaLisa dediğin çok doğru maalesef.

Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

Ağzınıza sağlık

Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Adam demek ki kendini ciddi ilişkide göremediği için kısa sürede ilişkilere tutunuyor. Bir de şu var ciddi ilişki bazı sorumluluklar yükleyeceği için bu sorumluluğu almamak adına düşünmüyor olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Bunun aslında bir çok nedeni bulunuyor ilk olarak artık günümüzde gerçekten seven insan bulmak zorlaştı çünkü çoğu kişi çıkar ilişkisi yürütüyor. ve bununla birlikte herkes ya paraya ya da karşısında ki kişinin güzelliğine göre seçiyor. bu yüzden de erkekler çapkın oluyor yani kızları eğlence için kullanıyor gerçekten evlenmek isteyen ayda mutlu bir aile kurmak isteyen insan bulamıyoruz maalesef. buda bir çok soruna neden oluyor. benim için kadın erkek fark etmiyor ciddi ilişki isteyen insan bulunmuyor bu zamanda, insan da o yüzden evlilik düşünemiyor.

1
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Erkek kadınla alakası yok bunun.
    İlişkiler genel olarak ciddiyetsizleşti. İnsanlar gezeyim, tozayım, eğleneyim keyfime gelmezse değiştiririm kafasında. Kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar.
    Herkes her sevgilim dediğiyle her şeyi yaşıyor falan. İlk buluşmadan öpüşenler falan var ya. Evliliğe özel bir şey bırakmıyorlarki evliliğin bir ciddiyetini bırakmadılar. Bir insana ait olmak, ömrünü ona adamak, birlikte bir ömrü geçirmek zor geliyor insanlara açgözlü oldu çoğunluk.
    Özellikle kadınlarda bir cinslik var. Sürekli efendi, düzgün erkek atıyoruz diyorlar. Sonra nerde it, pışt, uçkuruna düşkün erkek varsa onlara aşık oluyorlar. Kullanılıyorlar veya üzülüyorlar. Sonra boş boş tüm erkekler aynı diyorlar. Veya düzgün olanı bulduklarındada değerini bilmiyorlar, gerçekten seven adamı cepte görüyorlar nankörlük ediyorlar falan.
    Sonuç olarakta ortaya böyle erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden aşırı zorlaştı gibi sorular çıkıyor😏
    Ciddi ilişki kurmak kolay adam olanı bulursanız ve öylesini hakedecek hanım hanımcık kadın olursanız😌

1
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aslında zorlaşan bir durum yok. Sadece insanlar belli bir yaştan sonra seçici oluyorlar. O yüzden kişi uygun birini arıyor.

Demek istediğim şu çok özür dileyerek söylüyorum ilişki deneme tahtası değil o yüzden hayatımda bir kişi olsun ama evleneceğim insan olsun diye bekliyor.

Belki de bu yüzden böyle düşünen insanlar bir araya gelemiyor karşılaşamıyorlar belki de.

Evet etrafta birçok seçenek var ama bu seçeneklerle yola çıkılmaz. Ne onun zamanına yazık olsun ne de benim zamanıma yazık olsun.

2
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

Gördüğüm kadarıyla erkekler ve kadınlar tv eldeki dizileri görüp bi sürü şirket yönetiyor o şirketleri yönetenler önüne gelen kadınla birlikte oluyor oysaki gerçek öyle değil üniversite bitirmiş iş bulamamış ev erkeği olmuş erkekler iş bulmak icin o işten bu işe koşturan gençlerimiz ve genç kızlarımız buda erkeklerimiz ve kızlarımızı umutsuzluğa sürüklüyor sonuçta bu çözümsüzlük ilişki kurmada bi takım zorluklara neden oluyor. Oysaki gençlerin işi gücü olsa ekonomik özgürlüğünü kazansa herkes hayatından memnun olur. Bence sorun burada tv ler sanalda fabrikatör iş adamları ve yaltakcilariyla insanlara pembe günlere özendirip gerçekleri gözden saklamaya yönelik programlarla halkı oyalıyor

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Ciddi ilişki denildiğinde akla hemen evlilik geliyor. Kadınlar çok fazla darlıyor erkeklerde uzak duruyor. Ayrıca en büyük sorun ise hayatı sosyal medyada gördüklerimizden dizi filmde gördüklerimizle bağdaştırıyorlar öyle bir hayat istiyorlar. Bu da çok paradan geçiyor. Erkek garibim ne yapsın ki psikolojik olarak çok zorlanıyor. Kadınlar güçlü erkekten hoşlanır ancak erkeği güçlü yapacak kadındır.

2
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Ağlayarak okudum 🥹

Yorumla
    • ouzinyo
      ouzinyo
      +1 yıl

Kıyamam 💆

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Bir daha böyle açıklı üzücü şeyler yazma

Yorumla
    • ouzinyo
      ouzinyo
      +1 yıl

Olur, denerim 😏

Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

İlişki yaşı ne yazık ki 13e düştü❗️ Kadınlar rahat, yasalar taraflı ve pozitif ayrımcılık diye bir saçmalık var❗️ her şey bu kadar pahalı, p*rno cep telefonlarında, ilişki sokakta, evlilik riskli ve bir servetken kim neden evlensin❓️ Ayrıca çocuk için evlenmekte mantıksız ülkede bu kadar yabancı ve bizden bu kadar beyin göçü varken ❗️

1
    9 Yorumla
    • SevmekGuzel007
      SevmekGuzel007
      +1 yıl

Ayrıca bak bir pozitif ayrımcılık daha❗️
      Eşlerden birinin demiyor, kocanın diyor❗️

Kocanın tembellik yapıp çalışmaması artık boşanma sebebi sayılacak. Eşiniz tembel olsa boşar mısınız? ↗

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Sakiiin :D

Yorumla
    • SevmekGuzel007
      SevmekGuzel007
      +1 yıl

Yok ya sinirli değilim realistim sadece 🙂 Ayrıca kadınlar maddiyatçıydı, erkeklerde öyle oldu artık 🤣 Zenginde olsa çalışmayan kadın istemiyorlar artık 🙂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Al işte bak, sizden ne görüyorsak o

Yorumla
    • SevmekGuzel007
      SevmekGuzel007
      +1 yıl

Yok bunu erkekler sizden gördü😁

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Yaw he he 😌

Yorumla
    • SevmekGuzel007
      SevmekGuzel007
      +1 yıl

Gerçekten öyle kocam değil mi bana baksın neyse evde temizlik, çocuk bakımı abartı🙂 Bana uysun sözümden çıkmasın yok artık dilediğimiz yapim bana karışmasın 😡 amazonlarda bu kadar değilmiş rl insaf❗️ Görende anne babası evde öyle zanneder. Gitsinler köle pazarından alıp boynunda iple gezdirsinler bari🤮

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Abartmasak mı

Yorumla
    • SevmekGuzel007
      SevmekGuzel007
      +1 yıl

He he he sözün bittiği yerdeyiz 🤣🤣🤣

Yorumla
  • Mrengineerac
    Mrengineerac Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Çünkü günümüzde kadınlar eskisi gibi erişilmez bir durumda değil evlilikte yaşananlar bekarken rahatlıkla yaşanır oldu bir erkek birden fazla çiçek koklaması varken neden sadece bir çiçekle yetinsin erkeğe bu seçeneği kadınlar sunduğu sürece böyle devam eder bu

1
    0 Yorumla
  • AVŞARLAR
    AVŞARLAR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ben 25 yaşındayım işim de var şükür sevdiğim yok evdekiler kız bakak veya sevdiğin varsa onu isteyek diyorlar ama şu ekonomide çok zor! Hele kızların nasılsa erkek alacak her şeyi düğün 1 kere oluyor her şeyi aldıralım demesi ayrı bir şey zaten heleki kızın arkadaşları dolduruyorsa şu düğünde şunu yaptı sende yap şu şunu aldırdı sende aldır diye baskı yapıyorsa tamam o iş al başına belayı

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Önyargı ileri düzeye çıkınca.
    Yaşanılan ilişkilerde hatalı seçim ve kararların sebebi sucsuzlara kesilince haliyle bütün erkekler şerefsiz ilan edildi.
    Hal böyle olunca kişiler ilişki yaşamaya korkar oldu.
    Hala daha insanoğlu akıllanmamis olanlar var.
    Acele ediyoruz her zamanki gibi.

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Çünkü kadınların Dm kutuları ağaç veren meyve gibi.
    Sürekli bir den fazla seçenekleri var. Sorunca kanka/arkadaş derler.
    Senle anlaşamayınca diğer seçeneklere yakınlaşma olur.
    Bir bakmışsın kanka / arkadaş dediği kişi manitası olmuş. 😊

1
    7 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Sanki erkekler farklı da

Yorumla
    • Akrep-Bir_Adam
      Akrep-Bir_Adam
      +1 yıl

Dm kutumuz max 5 veya 10 😅😅😅
      Kadınlarla kıyas bile yapılamaz sjsjj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Oha bizde o kadar yok 😬

Yorumla
    • Akrep-Bir_Adam
      Akrep-Bir_Adam
      +1 yıl

Hiç bir güç beni buna inandırmaz 😀

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Mesaj kutumuz kapalı ayrıca hıh 💅

Yorumla
    • Akrep-Bir_Adam
      Akrep-Bir_Adam
      +1 yıl

KS ile sınırlı tutmayalım lütfen.
      Diğer sosyal medya uygulamaları vs vs 😊

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

orada da kapalıdır jsks

Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Kızlar kime şans vereceklerini bilmediği için yanlış kişileri tercih ettiği için bu durum ortaya çıkıyor

Daha önce de dediğim gibi seven hep kaybediyor

Bizim gibiler ♿ daha çok kaybeder

1
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Şu erkeklerin kendi yaptıkları p. çlikleri sanki kadınlar yapiyormus gibi söylemeleri yok mu🤦 o iğneyi kendilerine batırsinlar da sonra cikaramasinlar inşallah 😂

1
    2 Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Amin de kız😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

He amin tabii ya hsjs

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çünkü kadınlar erkekleri çok bunaltıyor, daraltıyor hemen 2. ayda sahiplenip evlilik konusu açıp korkutuyorlar. Aynı şey gibi tasmalı köpeği gibi olsun istiyorlar erkekte haliyle istemiyor düşünmüyor

Karşısına elbet çok güzel, daraltmayan, eğlenceli, evlilik meraklısı Kezban olmayan bir kız çıkarsa o zaman küçük bir ihtimal düşünebilir ciddi ilişkiyi.

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

Meselenin ciddiyetten ziyade samimiyet oldugunu dusunuyorum ben samimiyet eksik..

1
    0 Yorumla
  • KayıpPsikopat_2
    KayıpPsikopat_2 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Valla istemeyenle kurmak zor şahsen ben istemiyorum ama kurtulamıyorum engelliyorum farklı numaradan geliyorlar sıhıldımmm

1
    4 Yorumla
    • KayıpPsikopat_2
      KayıpPsikopat_2
      +1 yıl

abla sen neşelisin bunu sevdim bu sitede iki tane aklı başında olan kişisin biride takibimde ztaen :D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Ben neşem çekemeyenlere girsin sjks

Yorumla
    • KayıpPsikopat_2
      KayıpPsikopat_2
      +1 yıl

aynen

Yorumla
    • KayıpPsikopat_2
      KayıpPsikopat_2
      +1 yıl

neşeli ablam ya valla bir fırt neşe alabilir miyim :D

Yorumla
  • MatemiDem
    MatemiDem Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.

Çünkü her şey normal olduğundan daha da pahalandı kadınlar duvar kağıdı gibi oldu her şey boya her şey de bir yapmacıklık dolgu slikon botoks estetik say say bitmez o yüzden bende atlıyorum ihtiyar aracıma turluyorum misss

1
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.

Kişisel olarak söyleyebilirim ki karşılaştığım kadınların o kadar sıra dışı geçmişlerini öğrendim ki kimseyi ciddiye almıyorum.🙈 Not : Teknoloji çağında geçmişinizi yalanlarla uzun süre saklayamazsınız.

1
    0 Yorumla
  • korkmazCHT
    korkmazCHT Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

erkek kadın farkı yok bu konuda.
    insanların, güven, sevgi, saygı ve anlayış kapatiseleri aşırı zayıf noktlara ulaştığı için
    bu zamanda insanlar birbirlerine gerçek anlamda ciddi bir görüş ve bakış sağlayamıyor maalesef.

1
    0 Yorumla
  • VuslatYolunda
    VuslatYolunda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Artik her iki taraf içinde ciddiyet kavramı yok oldu. Cani sıkılınca sevgili değiştiren ve tek gayesi bel altı muhabbet olan birinden sadakat sevgi anlayış bekleyemezsin. Bu yüzdendir ki bu tarz şeylerden uzak durun, nasibinizi bekleyin derim…

1
    0 Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.

Kadınlar da ciddi ilişki kurmak isteyen var sanki 😊

1
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Var tabii

Yorumla
    • ggoodvolunteer
      ggoodvolunteer
      +1 yıl

Kimmiş?

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Yanii vardır illaki sjsk

Yorumla
    • ggoodvolunteer
      ggoodvolunteer
      +1 yıl

Tabiki vardır ama görünürde yok maalesef 😁😅

Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Çünkü gerçek erkek kalmadı karaktersiz çoğaldı gerçek adam erkek olan ciddi ilişki yani aşki ister gönül eğlendirme pisliklik bi kişiyi seviyorsan sevgili ol sevmiyorsan hayatına girme kalp oyuncak değil

1
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Aynı şeyi nedense kadınlar için düşünüyorum

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Nedense :D

Yorumla
  • Ghost_King
    Ghost_King Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

😀 O yüzden kestirip lezbiyen olmaya karar verdim

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

🤦‍♀️🤦‍♀️

Yorumla
  • seyyah3534
    seyyah3534 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bunu sadece bizlerle kısıtlamadan ta sizleri de halkaya alsak bayan sosyetik?

1
    8 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Tamam yahu alın djdj

Yorumla
    • seyyah3534
      seyyah3534
      +1 yıl

Soruyu değiştirmenizi rica edeceğim
      😊😊😊😊😊

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Mümkünatı yok

Yorumla
    • seyyah3534
      seyyah3534
      +1 yıl

Ama haksızlııııııııık 😊

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Yioooo

Yorumla
    • seyyah3534
      seyyah3534
      +1 yıl

Soru açarım bak
      ☺️😊

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Tehdit mi bu :D aç

Yorumla
    • seyyah3534
      seyyah3534
      +1 yıl

İşim olmaz (tehditle) 😊

Yorumla
  • BirAnanasAldirdim
    BirAnanasAldirdim Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Herkes gününü gün etmeye başlayınca onlarda böyle bir karar aldı herhalde

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Ama herkes böyle yapmadan önce erkeklerdi gününü gün eden

Yorumla
    • BirAnanasAldirdim
      BirAnanasAldirdim
      +1 yıl

Evet 🙄

Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

#selamgençlik 🍀🍀

⭐ Aşkın kıymetinin bilinmediği, güven ortamının salisede tüketildiği bir yangın çağındayız. Sadece erkekler değil kadınlar da güven vaadetmiyor. ⭐

#tubasueda 🍀🍀

0
    0 Yorumla
  • Veysel454588
    Veysel454588 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Bende aynı şeyi kadınlar için düşünüyordum. Ev araba fizik yakışıklılık boy bir sürü isteği var kadınların hangi birini yerine getirecez diye düşünüyorum 😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • Fincandaki_ruh
    Fincandaki_ruh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Bizde ayni şeyi kadınlar icin düşünüyoruz. Aslında insanlarla iletşim zorlaştı. Beklentiler arttı ama fedakarlık söz konusu olunca herkes ölü taklidi yapiyor

1
    0 Yorumla
  • orhanoviic
    orhanoviic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 93%
    +1 yıl

Alternatifler çok fazla kızlar ciddi düşünen erkeklere pek yanaşmıyor erkekler eğlence arıyor umarım ciddi bir ilişkim olur bence çıkma teklifi geri gelsin😅

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Bu biraz karşılıklı sanırım ve kimsenin kendini hatasız görmesinden kaynaklı. Ayrıca insanlar genel olarak üzülmek istemiyor. Bu durumu yaşayanlar artık kendini daha çok geri çekiyor.

1
    0 Yorumla
  • çilingiroğlu-61
    çilingiroğlu-61 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Kadınlar ne istediklerini biliyorlar mı acaba ki erkeklerden ciddiyet bekliyolar he

1
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Evet biliyorlar djks

Yorumla
    • çilingiroğlu-61
      çilingiroğlu-61
      +1 yıl

Tabi tabi kesin öyle 😃

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Öyle tabii hıh

Yorumla
    • çilingiroğlu-61
      çilingiroğlu-61
      +1 yıl

Valla ozmn bana denk gelenlerin hiçbiri öyle ne istediğini bilen kişiler değildi. İlk kız arkadaşım hariç o gerçekten ne istediğini bilen biriydi. Diğerleri hakkında en kötüsü için bile kötü yorum yapmayayım ama cidden ne istediklerini bilmiyolardı. Kadınları çözemek erkekleri çözmekten bin kat zor. Benim gibi insanadan anlayan biri bile çözemediyse 😃

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Sjdjhd erkekler ciddi ilişkiyi görünce neden kaçacak delik arıyor

Yorumla
    • çilingiroğlu-61
      çilingiroğlu-61
      +1 yıl

Sana öyleleri denk gelmiş demekki. Yok bana denk gelmedi de etraftan öyle hissediyorum diyosan yanlış teşhis etmişsin 😃Ben demiyorum ki komple yanlış. Ama emin ol kadınların da o şekilde olanları var. Bence kadınların da çoğu ne istediğini bilmiyor. Erkekeleri kullanıyor. Benim gibi insandan anlayan biri bile çözemiyor kadınları diyorum ne diyim daha 😃

Yorumla
  • h1rass
    h1rass Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Sosyal medyanın olduğu bi çağdayız erkek talep çok var kızlara erkeklere de kızlar. Çok talep görüyor seçenek bol o yüzden ben bi ilişkiden çıktım mı diye düşünüyorum erkek kadın başka birini bulurm sıkıntı yok diyor o yüzden evlilikler ve sevgililik zorlaştı artık insanlar lar bişey yaşiyim takılıyım bırakıyım diyor benden önce de kimlerle takıldıysa olmaz diye düşünüyor evlilik aile kavramı yavaş yavaş yok oluduğu bi devirdeyiz

1
    0 Yorumla
  • Gökhannnnn_
    Gökhannnnn_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Ciddi ilişkinin veya evliliğin erkekler açısından pek bir artısı kalmadı bu devirde. Son 10 yılı baz alarak konuşuyorum. Son 10 yılda çok şey değişti.

1
    0 Yorumla
  • igdonducakss
    igdonducakss Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeği kadını kalmadı.. Ciddi ilişki kalmadı.. Evlilik kalmadı, hiçbir şey kalmadı..

2
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendiss
    AskeriiMühendiss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınlarla çok mu kolay önüne gelene veriyorlar sonra efendi seven adam arıyorlar bu ne ters düşünce

1
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Maddi manevi sorumluluk almak istemiyorlar sanırım… kadınlar içinde erkekler içinde böyle aslında… herşeye kolay ulaşılıyor… kolay tüketiliyor…

1
    0 Yorumla
  • kendalliste_
    kendalliste_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

herkes erişilebilir oldu teknoloji sayesinde sosyal platformlar sayesinde
    kimse kimsenin degerini bilmez oldu

1
    0 Yorumla
  • MarstakiJupiter
    MarstakiJupiter Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Olay sadece erkekte değil kadınlarda az değil bu konuda
    Ancak bunun temelde sebebi akonomi yatıyor

1
    0 Yorumla
  • BenKalenderMeşrebimm
    BenKalenderMeşrebimm Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Sorumluluk almak ağır geliyor, sevgili bile değil uygun partner olsa yeter gibi oldu. Uygun derken sorun yaratmayacak olan.

1
    0 Yorumla
  • tutkidogru
    tutkidogru Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Sadece ilişki olarak bakmazsak, normal bir arkadaşla bile ciddi şekilde konuşulmuyor ki. Herkes bir değişik

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Artık alternatifler çok fazla

3
    0 Yorumla
  • MasalliaPolatova
    MasalliaPolatova Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Pahalılıktan evliliğe gidecek bir ilişkiye girmeye korkuyordur garibanlar

1
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kadınların ciddiyetsizliğinden dolayı. İnsan insanın aynasıdır...

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Her iki cins içinde durum böyle.

Alternatiflerin çok ve ulaşılabilir olması.

1
    0 Yorumla
  • Mendevil
    Mendevil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.

merhaba neden zorlaştı zor olan nedir? Oysa biz erkekleri ayarlamak çok kolaydır

1
    0 Yorumla
  • Vabis-06
    Vabis-06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 86%
    +1 yıl

Bence de kızlarla ciddi ilişki kurulmuyor nasıl olacak

1
    0 Yorumla
  • BlackDeacker
    BlackDeacker Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Çünkü artık ciddi insanlar kalmadı ondan.
    Kızı erkeği hepsi ciddiyetsiz

1
    0 Yorumla
  • yaralı_gönlüm
    yaralı_gönlüm Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 73%
    +1 yıl

Cunku devir iyi deği hersey ateş pahası ve isteklerin bitmiyor boşalırcasına bile nafaka ödüyoruz

1
    0 Yorumla
  • visualsutdio
    visualsutdio Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

İnan bizlere de zorlaştı. Güven ve tanıma meselesi yaa. Zorrr

1
    0 Yorumla
  • Ghostmale01
    Ghostmale01 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Ciddiyet için ciddi kisi olması gerek bu laubali hayattada bu birsz zor

1
    0 Yorumla
  • sarımınlaciverti
    sarımınlaciverti Takip Et
    Yoda Yaş: 119 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü erkeklerin çoğu sorumluluktan kaçıyor istiyor ki onunla bununla konuşayım bana karışan olmasın

1
    0 Yorumla
  • Andromeda999
    Andromeda999 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Karşımızda o ciddiyete sahip kadın ya da kızlar bulamadığımız için olabilir mi acaba?

1
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKee
    KaRa-MaSKee Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Kadınlar artık istediğini alınca tekmeyi basıyor ondandır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet doğru eskiden ciddi ilişki insanı idim artık olmuyorum a ko. Yemin ederim güvenmiyorum hep zarar gördüm insanlar güvenilmez

1
    0 Yorumla
  • Hakoderler
    Hakoderler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Aslında iki taraf için konuşmak yerine millet kendine zor bakıyor ciddi ilişki evlilik düşünemiyor kimse kolay kolay bu ekonomik şartlarda tabiri caizse popo yemiyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sorumluluk almak istemiyorlar; lay lay lom kafasındalar

1
    0 Yorumla
  • Pikauv
    Pikauv Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Kadınına denk gelmiyorlardır.

1
    0 Yorumla
  • __OgulcanK__
    __OgulcanK__ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

ee eskiden erkekler kızlara yürürdü şimdi tam tersi, yani bu devirde erkler kızlara yürüdüğü için sizin adınıza zorlaştı

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden aşırı zorlaştı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlişki de neden hep zor şeyleri erkekler yapıyor? 13 cevap verildi
Erkekler için ilgi vermek neden zordur? 35 cevap verildi
İlişki bitirmek neden erkeklere bu kadar zor geliyor? 7 cevap verildi
Bir erkekle sevgili olmak ciddi bir ilişki neden bu kadar zor? 6 cevap verildi
Bi erkek ilişkiyi neden ağırdan alır? 5 cevap verildi
Erkekler neden ilişkide çok ağır? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi en iyi kim anlar?
  • Dost musun, düşman mı?
  • Sevmeyi biliyor musunuz?
  • İç organlarınız sağlam mı?
  • Kadınlar sohbet edebilme yeteneğine erkekler ise güzelliğe mi bakıyor?
  • Seni En Çok Kim Sever?
  • Uzaylı gelip alsa gider misin?
  • Ben yeni birini nereden bulacağım?
  • Manuel vitesli araba alınır mı sizce manuel vites zor mu?
  • Dudaklarımda estetik olduğu çok belli olmuyor dimi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨