İlişkilerde öyle daldan dala atlayan birisi değilim. Hatalarim elbette oldu ama kendime hep kötü karakterdeki kişileri çekiyorum bunu isteyerek asla yapmıyorum. Tanismak isteyen biri oluyor mesela belki düzgündür diye şans veriyorum daha 3. gunde sözlü hakaret vs hemen konuşmayı bitiriyorum ve kısa sürüyor. Genellikle hemen unutulan taraf oluyorum ve hiç bir zaman ilişkide değerli hissetmedim kendimi. Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa bende mi sıkıntı var. Gercekten ruhen çok yoruldum. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki iyidir diye şans vermende bir hata yok. Kendine yüklenme. Sonrasında karşı taraf böyle davranıyorsa o onun ezikliği aşağılık olmasından kaynaklı. Ama anlamadığım bu beyinsiz erkekleri görmene rağmen kendini neden suçluyosun? Senlik bir durum yok ortada farkında mısın? Onlar anne sütünü tam içmemiş bir baltaya sap olamamış ortadoğu maymunu? Ve sen sadece akıllıca davranıyorsun. Ya bir de sana hakaret etmesine rağmen devam etsen? Baksana etrafına bu beyinsizliği yapan kız ne kadar fazla. Kendisini sürekli eziyorlar. Sen niye eziyosun? Bir daha birine şans verirken onu araştır. Evet araştır sor soruştur yani ne var bunda. Direk biz tanımaya başlıyoruz ama onlar kendisini bi halt sanıyor. Yazık etme kendine sen değerlisin onlarsa bir HİÇ. Hakaret ediyorlar işte allahım deliricem böyle erkekleri mahvetmek istiyorum hiç mi anneniz sevmedi babanız sevmedi ya. KS de böyleleriyle dolu rezillik resmen
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende butip şey vardı
Sonra nedenini araştırdım yazıyorum şimdi belki sendeki böyle bişeydir
Beğenilme isteği vardı bende
Ve ne istediğimi bilmiyordum herkese şans verip tanımaya çalışıyordum böyle olmaz yani çapkınlık flörtözlük değil bu ne istediğimi bilmemek daha çok
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız..
Cevap sahibi+1 yılBişe dinledikten sonra geçti ince işlerde duydum potcastinde
Beğenilmek için ne yapmalısın 4. sezon yaz çıkar
Şans vermek kelimesini en başta kullanıyorsan bence daha başlamadan bitiriyor olabilirsin. Üstün görüyor olmalısın kendini o kişiden veya beğenmiyorsun ama bir deneyeyim diyerek başlamandan kaynaklanıyor. Ne zaman şans vereyim kelimesini unutursan her şey o zaman düzelecektir.
03 Yorumla
Soran+1 yılÜfffffff ne alakasi var yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran+1 yılAynen sırf biri tanışmak istediği için kendimi Sabancı'nın kızı hissediyorum göklere yükseliyorum. Az mantıklı yorum yapın ya lütfen.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence insanları direkt tanımadan hayatına alıyorsun. İlişkiye başlamadan önce süre ver mutlaka iyice kişilik analizi yap öyle kararını ver. Bu arada henüz benle tanışmadın herkes öyle değil 😇
04 Yorumla
Soran+1 yılBir insanı tanımak için hayatımıza almamız sohbet etmemiz gerekmiyor mu? Uzaktan kim kimi ne kadar tanıyabilir ki?
- +1 yıl
Hayatına almaktan kastım direkt flört aşamasına geçmek büyük ihtimal sende öyle yapıyorsun. Yeteri kadar tanımadan kimseyle ilişki düşünmemeni tavsiye ederim 😇
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Teşekkürler 😊😇
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer verme ve değer gorme arasındaki fark
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSağlam temeller üstüne kurmuyorsan çabuk çöker
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sorun sizde değil onlarda
00 Yorumla
+1 yılSebebi oldukça basit. Sen kriterlerini belirlememişsin. Öncelikle bunları belirlemen gerekiyor ki bunlara uygun olup olmadıklarını analiz edebilesin. Beni sevsin, güvensin, sahiplensin.. Bunlar kriter değil, olması gereken şeyler. Kötü insanları çekmiyorsun. Kriterlerini belirlemediğin için doğru insanları bulamıyorsun
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama arayış içinde değilim ki. Kimseyi uzun suredir hayatıma almamıştım. Sonra tek bir hatadan sonra devamı hep bu şekilde geldi
- +1 yıl
Bir arayış içinde olmamalısın zaten. Karşına çıkan kişileri analiz etmelisin. Hayatında illa birinin olması gerekmiyor. Doğru kişi olmadıktan sonra ne anlamı var
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeklif eden kişiyi bir süre tanımadan kabul etmeyin , hemen yarın ölecekmişiz bugün çiftleşmemiz gerekiyor gibi acele etmeyin, işin heyecanını kaçırmayın, atılan her mesaja işiniz yok gibi anında dönüş yapmayın, size 2 kelimelik atılan mesajlara destan yazmayın, ilk günlerden hemen sorunlarınızdan, ailevi problemlerinizden, eski sevgili ve arkadaş iş problemlerinden bahsetmeyin. Ben nereye düştüm ya bu ne biçim insan hiç mi iyi insan yok etrafında demek ki bu da sorunlu dedirtmeyin kendinize. Ben üniversitede çok yakışıklı beğendiğim bir beyi annesi ile ilgili daha sevgili bile olmadığımız halde hakaretli konuşurken duyduğum için reddetmiştim. Beni tanımıyor annesine böyle diyor , demek ki beni de anında harcar hissi uyandı çünkü. Sonra biri dedi haksızlık etme belki çocuk haklıdır. Gaza gelip şans verdik, ilk fırsatta uzaklaştı harcadı.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nathan22 teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşındayım. Konuştuğum kişiler hep böyle sitelerden beni tanımayan kişilerdi o yüzden konuştum saymıyorum. Görmediler duymadılar bile. Ne sevgilim ne de beni tanıyan flörtüm oldu. Şu saatten sonra biriyle tanışsam inan nasıl konuşacağımı dahi bilmiyorum. Bunlar hep tecrübe kısa süren şey ilişkin değil flörtlerin. E bu da doğal herkesle anlaşamaz ki insan. İnsanlar da çok terbiyesiz olmaya başladı son zamanlarda yaptığın şey uzaklaşmak en doğru olanı. Ama bunları tecrübe olarak kabul et.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Asosyal07 tecrubesizim 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Asosyal07 sanalda konustum tabii ki ama dedigim gibi iste mesela beni taniyan goren insanlar degil benim Ben oldugumu kimse bilmedi ki
- +1 yıl
İnsta veya wp den yazışalım işte nolcak ya. anlaşamazsak görüşmeyiz 👍🏼 arkadaşda olabiliriz hatta arkadaşa daha çok ihtiyacım var şuan🙂
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Evet sende sorun var. Hep yanlis insanlari kendine cekiyosun. Bu tesaduf degil. Istersen seni bi masaya yatiralim, artilarini eksilerini eksik ve yanlislarini ortaya dokelim
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır demeyi öğrenmek bende bir sorun olduğunu mu gösteriyor yani?
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim ilişkinin başında hemen kendimi teslim etmiyorum. Öyle vıcık vıcık ilişki yasamıyorum. Yani anlamıyorum ya gerçekten hayatıma dahil olmak isteyen ya ailevi problemi olduğunu öne sürüyor her türlü hakaret vs söylüyor ama başka herkese gayet mükemmel bir erkek profili çizmeye çalışıyor. Yani kötü davrandığı kişi ben oluyorum. Bende mi tüm sorun?
Soran+1 yılYoksa karşıma çıkan hep ki narsist kişiler oluyor. Çünkü artık problemin bende olduğunu düşünmeye başlayacağım
Soran+1 yılGenelde çok sert ve soğuk olduğumu söylerler. Hemen hemen herkes. Ama bende sevdiğim insanlara çiçek gibi acıyorum hemen öyle samimi olamıyorum
Soran+1 yılBu konuda haklısınız tanışmak isteyen hep başkasıyla haber gönderdi daha hiç karsima çıkip söyleyen olmadı sanirim bunu törpülemem gerekiyor. Sağolun varolun
- +1 yıl
Ve kaliplarindan da siyrilirsan sen kazanirsin. Uzerindeki fazla yjklerden kurtul hafifle. Zaman cok cabuk akip geciyor. Yasini yasamazsan ilerde pisman olursun ve hayatta cabuk yorulursun. Karamsarlasirsin, umutsuz olursun, hevesin kalmaz. Bu yaslarinin kiymetini bil. Mutluluklar
- +1 yıl
Böyle düşünerekte aman diyeyim hata yapma. Öncelikli olarak kendine nasil bir yol arkadaşı aradığını sor. Belli başlı kriterlerin olsun. Bunları gördükten sonra ilk üç ay o kişiyi tanımaya çalış. Onda hoşuna giden her halini ona tatlı bit dille söyle cok aşırıya gitmeden. Sevmedigin ozrllilleri icinde sandiviç taktiği uygula (ytb da bulabilirsin). ve sürekli tanışma periodunda olduğunuzu hatırlat. Ve en önemlisi ciddi düşündüğünü.
Hata yapıyor olarak görme sadece, zamanımınız sorunu bu, ayran gönüllü insanlar çok. Belki bazı adamlar ilk başta aslında anlaşılıyordur ama sen görememişsindir. Bu konuda biraz dikkat et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İnsanları tanımadan bir ilişki veya sevgililik durumuna girmek zaten yanlış bir durum
Tanıdığın biri olmalı tabi ki ama herkes kendini doğru tanıtmaz da elbet biri çıkar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden 3. günden sonra hakaret ile konuşmayı bitiriyorsun, sıkıntı nedir ki tam olarak?
İyi birini seçmen de sıkıntı yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf hakaret ediyor sağol diyerek konuşmaya devam mi edecektim.
- +1 yıl
Neden ki?
Soran+1 yılHer şeye okey demiyorum.
- +1 yıl
Ne gibi?
- +1 yıl
Muhtemelen cinsel şeylerdir okey demediği. Çünkü çoğu kendini akıllı sanan erkeğin, sonradan küfür eden erkeğin isteği bu yönde oluyor.
- +1 yıl
@frenchgirl16 her şeyin bir zamanı var, daha kızı tanımadan 3. günden de böyle aptalca bir istek olmaz ki.
- +1 yıl
Tamam da her erkek sence bu kadar hassas mı? Obje olarak görüyorlar kadınları. Klavye başındaysa bir de oh gelmeyelim beyfendinin keyfine
- +1 yıl
@frenchgirl16 Uzak durmakta fayda var. İşini bilmeyen bencil tipler işte.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirebir aynısını yaşıyorum benimde 2-3 ay sürüyor ve ya aldatıyorlar ya da yanlış yapıyolar ve dönüpte biri özledim demiyor ne olucak bende anlamadım anlam veremiyorum bu kadar kolay mı gerçekten bazı şeyler aklım almıyo hep aynı döngü
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim o kadar bile sürmüyor en ufak olumsuz harekette hemen konuşmayı kesiyorum buna rağmen hep öyle insanları kendime çekiyorum akıl alır gibi değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman daha iyi senin ben 2-3 ayda sevip değer veriyorum bide sonra üzülüyorum anca arkadaş olabilirmiyiz dertleşiriz? Çünki benimde sormak istediğim şeyler var
Cevap sahibi+1 yılTakip yolladım Samet ben
Soran+1 yılTekrar gönderir misiniz
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adınız neydi
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYa bulduğun kişilerde sorun var ya da sende.. konuşmak istersen konuşabiliriz mesaj kısmında
00 Yorumla bir ilişkiden kolay vazgeçmek erken bitmesine neden olur, kavga tartışma elbette olur ama bunlar çözülecek sorunlardır
00 Yorumla
+1 yılHemen hakaret eden biriyse unutsun zaten 😂 sanaldan buluyorsan sanal sıkıntı zaten. Yol izlememeliPes etmelisin
00 YorumlaAhh kuzum aynı seyleri bende yaşıyorum boş ver senı bulsun bulan kibar değer veren olucak elbet sal gitsin az gez toz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen git tanış o zaman madem sana belalı tipler geliyorsa hep. İlla birinin gelmesine gerek yok kadınsın sonuçta seçim hakkı senin.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce tart sonra muhabbet edebiliyor musunuz ona bak gerisi gelir ama dediğim gibi muhabbeti sarmiyorsa gerisi boş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte böyle böyle doğru kişiyi bulacaksın sende sorun olduğuna inanmıyorum bence sorun karşına çıkan insanlarda
00 Yorumla
+1 yılHer gelene evet deme, her gördüğünü iyi sanma. Kafanda doğru adam profilini oluştur ve gözlemle. Cesursan sen git, değilsen dikkatini cek.
00 Yorumla
+1 yılBazen doğru yapınca da biter biseyler. İnsanlar nankör
00 Yorumla
+1 yılOnu bizden iyi bilirsin sen pireyi devemi yapiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3. Günde hakaret ediyorsa o arkadaş biraz sıkıntılıymış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkin kısa sürüyorsa sendende kaynaklı da olabilir
00 Yorumla Yanlış yapmıyorsundur o zaman yanlış kişilere denk geliyorsundur
00 Yorumla
+1 yılSevgili olarak seçeceğin insanları iyi seçmen lazım kendine kriter belirle ona göre seç istediğini
00 YorumlaBenimde öyle kısa sürüyo bi gün gerçek aşkı bulucaz inanıyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılYanlışı kendinde arayarak yanlış yapıyorsun. Bu devirde herkes haklı.
00 YorumlaDemekş doğru kişiyi bulamıyorsun veyada hızlı davranıyorsun dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yanlış yapmıyorsun kendin de kusur arama. Sadece yanlış insanlar seni buluyor
00 Yorumla
+1 yılSendende kaynaklana bilir bilemezsin ama düzgün insan bulmak çok zor
00 Yorumlasıkıcımı konuşman ya da çok sexysin bişeyler bekliyolar olmayınca kaçıyolar
00 Yorumla
+1 yılVallah bak bendede neden bılmıyorum cokmu cırkınım diye bazen düşüncelere gırıyorum veya konuşmalarımı yanlış dıyorum artık kendimden şüphe duyar oldum çok sıkıldım bu durumdan o yüzden bırınle bulusmaktan konuşmaktan korkuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ve 3 senedır kımseyı hayatıma sokmuyorum
+1 yılKuzu sıkıntı sende değil senin karşılaştıklarında.. bunun farkına var. Ben seni anladım aslında. Ama dediğim gibi kendini manevi anlamda hemen teslim verme umutlanma iyice gözlem yap hemde iyice.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyal medya hesaplarını bırak. Ömür boyu mutlu olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medya üzerinden ilişkim hiç olmadı. Bu kadar ön yargı neden anlamıyorum ya.
Cevap sahibi+1 yılSosyal medya üzerinden ilişkin oldu demiyorum yanlış anladın. Bir ilişkin olduğunda sosyal medyaya vereceğiniz önemi birbirinize verin. Hatta mümkünse sosyal medya hesaplarınızı silin. Kavgaların çoğu takipçiler yüzünden veya diğer kıskançlık gibi şeyler yüzünden çıkıyor. İlişki bitiyor.
Soran+1 yılBu soyledikleriniz doğru fakat benim konumla hiç alakası yok. Sağolun yinede
+1 yılSınırlarını çizme vaktin gelmiş sanki her insana seni tanıma fırsatı vermen senin zararına olabilir biraz seçici davranmalısın en azından karakterlerini belli edip konuşmayı kesiyosun ya daha beteri olsa? :)
00 YorumlaHer tanışmak isteyene olur dersen böyle olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle yapma sevgili hemcinsim
- +1 yıl
Yapmıyorum. zaten bana ters her hıyarım var diyene tuzlukla konuşmak. 🤤
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kısa olsun beş tane olsun beşi de senin olsun boş ver
00 YorumlaKendinele felsefe yap ama çok ta düşünme insanlar değişik yaratıklar bazen çekip giderler bazen yanlız kalmak isterler o yüzden de çok takmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılYanlış bildiğin yolda; hеrkеslе yürüyеcеğinе, doğru bildiğin yolda; tеk başına yürü
00 YorumlaBen de öyleyim konuşalım mı :///
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki🙏🏻
+1 yılÇok üstüne düşünüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılı biriyim.🤦🏻♀️
- +1 yıl
Bende öyleyim valla adamı delirtirim bu konuda kendimi törpülemem lazım işte yavaş yavaş yapıyorum başarıyorum
- +1 yıl
Düşün biri aktif olduğu halde 5 DK geç cevap verse deliriyorum kendi kendime
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMemnun etme çaban yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden olsun?
+1 yılBeğenmiyor musnuz acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
erken teslim oluyorsundud
011 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi öyle değilim. Cok ciddi ve soğuk olduğumu söylerler.
Soran+1 yılYapım öyle maalesef
Soran+1 yılBu da asık suratlı olarak algılanıyor
Soran+1 yılHaklısın. d ama kimse için kendimi değiştiremem sağol
- +1 yıl
zaten kimse ya da birisi için olmaz. evrim değişim içinde bulunduğun topluma uyum sağlamak için olur eğer sağlayamıyorsan bünyen seni bir şekilde yok eder.
kimse için değişemem diyorsun ama içinde bulunduğun toplumun ahlakı örfleri gelenekleri ya da medeni ya da ceza kanuna göre hayat yaşıyorsun. aslında sen en başından değiştirilmişsinde neyse. - +1 yıl
hani böyle üstten bakıp ben böyleyim modun var ya sen aslında öyle değilsin. kibirli görünmeye çalışman acı verici çünkü bu konudan rahatsız olmasan bu soruyu açmazdın.
tabiki bana dert değil ama karşına aklını kullanan insanlar çıkar ülkede herkesin IQ seviyesi 89 değil değil o yüzden daha dikkatli ol söylemlerinde kendini reel hayatta itici konuma düşürürsün
saygılar.
Soran+1 yılNasıl yani daha açıklayıcı olursanız?
Soran+1 yılAma insan nasılsa öyle olmalı. Sirf birisi sevsin diye kendimi sempatik gösteremem ki. Ustelik kibirli de değilim öyle olsaydım zaten o fırsatı hiç vermezdim sürekli ben dilini kullanırdım. Tabi düşüncenize saygı duyuyorum.
+1 yılZamansız gelir sıkma canını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. seni görmeden bişe diyemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka bir yerde hata yapıldığı belli
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz isen oyuzdendir
00 Yorumla
+1 yılkısa dediğin kaç gün veya kaç hafta
00 Yorumla
+1 yılİlişki yapmakta
00 Yorumla
+1 yılTakilmalik insanlara denk geliyorsun demek ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. En sonki ilişkinde ne yaaşdın ona bak bulursun
00 Yorumlaİlşki ye nasıl baslıyorsun o önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz güven olması gerekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenden kastınız nedir?
+1 yılCano onlar şrfsz sorun sende değil
00 YorumlaSenin yine ilişkin olmuş benim o da olmadı 😂😂
013 Yorumla- +1 yıl
Hic olmadimi
- +1 yıl
Kac yasindasin
- +1 yıl