Bir kız sizin ona çok ihtiyacınız olduğunu biliyor başta hep yanınızda oluyor sizin yanlışlıkla yaptığınız hatalar yüzünden iş vb sebeplerle yeterince ilgilenmeyişiniz ve kısıtlayışınız birazda kırıcı konuşmanız sebebiyle ayrılıyor her yerden engelliyor kardeşinden bile ulaşır mıydınız yeni bir şans ister miydiniz ama takipçi artırıp fotoğraf atıp pek umurunda değil gibi davranıyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır beni engelleyen kişiyi engellerim bir daha yazmam.
Ama sen hatalısın
Ona göre düşün
Önüne bak umursama aşklar ilişkiler çok değersiz oldu eğer o terk ettiyse geri döner
Ben terk ettim ama hak etti dönsün istiyorum hala ama
Benide kız arkadaşım terk etti üstelik engelledi 2 yıllık ilişkimi canı sagolsun hep mutlu olsun ailemle tanistirdim sonra uzun zamandır düşünüyordum bunu dedi olabiliyor yani bunlar 1 ay oldu şimdi toparlamaya baktım bana çok şey öğretti eksiklerimi gördüm belkide daha iyisi olacaktır hayat bu eğer ki sen terk ettiysen onu hatırlatacak şeyler yap ortamında bulun engelli değilse seni hatırlatacak paylaşım yap
Engelli ortak ortamlardanda çıktım sen kıza hiç yazmadın mı yeni sanş istemedin mi
Soğudum dedi artık eskisi gibi sana içim atmaz dedi hicbirsey eskisi gibi olamaz dedi ertesi gün tekrardan mesaj attım yine aynı böyle yaptıkça daha çok soğuyorum dedi ne yaptıysam olmadı kalbim sökülecek nefesim duracak gibi oldu kendime olan saygımdan sustum ve hoşçakal dedim. Hatirlamamaya çalışıyorum ha biz hemen nişan yapacaktık babamın elini opturdum yani olaylar ciddiye binince mi oldu bilmiyorum belkide boylesi hayırlıdır şu an iyiyim en azından daha iyi yapacak birsey yok napalım
Kıza niye yazmadım biliyor musun telefonum çalındı ben ayrılık acısıyla arabada unuttum herseyim gitmişti
Şimdi yaz sadece özledim de bu bahane değil ki 2 yıl
Valla sana vereyim numarasını sen de o derecede kalbim kırık
Neden kırık kalbin neden gitti
Bide son soruna cevap vereyim unutturmak yerine eskiyi daha çok aratıo galiba en ufak bir şeyde Dion ki o öyle değildi o böyle demiodu
Biraz ilgisiz davrandım ama ne sıkıntılar çektiğimi biliyordu birazda ters yaptım bir kaç gün konuşmadık sonrada mesaj attım oda ayrılmak istediğini söyledi verdiğim emeklere üzüldüm ben kalbim ona kırık hep yanında oldum her konuda arkasındaydim beni bir hoşçakala sığdırdı bende 2 gün öncesinde babamla nişan yapalım onu konuşuyorduk
Bak bir insanın ne kadar sorunu olursa olsun ilgisizlik değil de sevdiğine anlatıp destek beklemek gerek aslında sende haklısın o da çok kırılmış sende kırılmışsın ama 2 yıl harcanır mı belkide herşeyin birikmesi sonucu da olmuş olabilir
Konuşup içinden çıkarmayacağımiz birsey olduğuna inanmıyorum anlattım herseyi çok çabaladım severek bitirdik ne olursa olsun şunu yapmazsan olmaz şunu şunu yapacaksın derse kendimi duzeltirdim ama ama soğudum diyince ne desem boş yarın doğum günüm ama mesaj bile atmayacak unutmuştur bile beni 2 yılın hatırıda olmadığını görünce tam anlamıyla vazgeçmiş olacağım unutup yoluma devam etmeye calisacam Allaha emanet ettim onu herseyede koşacak dermanım kalmadı sessizce köşeme çekildim acı ama unutacam belkide daha iyi birşeyler olacak hayatımda bilemezsin daha iyileri olur hayatında hep mutlu olur inşallah hep güler
Giden zaten herşeyi göze alarak gitmiştir Dion yani RABBİM hayırlısıysa yarın yazmasinı nasip etsin içimden geldi
Kalbi temiz birine benziyorsun duan kabul olacak inşallah yarın yazarsa aramız duzelirse ilk sana haber verecem sizinkide bir an önce düzelir inşallah duzelmezse dua et duası var
Güzel haberini bekliyorum çok teşekkür ederim
Buradan yazarım
Tamam
Aramadı
O zaman iyi ki bitmiş herşeyi bu kadar basitse
Önümüze bakacaz
En mantıklısı