Şiirden anladığım söylenemez keza hiçbir kuralını dahi bilmem. Limanda yükümüzü boşlattıktan sonra boş zamanımda yazdığım amatörce bir şeydir. Naçizane görüşlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Amatörce yazdığım şiirime görüşlerinizi yazar mısınız?
şiirsellik yok açıkçası, cümleler birbiriyle bağlanmıyor.
uyan kadın, hadi uyan silüetinde dalgalar ağlar yanaklarında okyanus köpükleriyle hüzün kokan gözlerinle, gir hayatıma...
saygısızlık yapmamışımdır umarım, demek istediğimi biraz net göstermek amacıyla biraz göstermek istedim. olabildiğince kelimelerinizi değiştirmedim ama.
bence devam edebilirsiniz, biraz okuma yaptıkça oturur şiir algısı. kurallardan bahsetmiyorum, kelimelerin şiirselliğinden, ahenkten bahsediyorum. hem insan ne olursa olsun yazmalı :))
Kafiyeler olmasa kompozisyon derdim. Özneye hitap edeceğin zaman yani nesne obje herhangibi insani canlıya seslenirken onun ince ayrıntılarını merceğine al mesela ilk satır dördüncü sıradaki imgelemen, şiiri okuduğum sirada görüntü canlandi biran betimlemeler hitaplar içine çekiyosa evet olmuştur düz ve net grift değil ben beğendim
Çok teşekkür ederim güzel görüşün için. :) aklıma eseni kimseye zarar vermediğim yahut rahatsız etmediğim sürece yapan biriyim. Bu bağlamda benim için bir deneyim oldu bu da
Şiir pek denmez daha çok düz yazı gibi. Yinede cümlelerin tek başına güzel. Sadece bir araya getirirken şiir düzeni /kafiye uyumu olursa şiir diyebiliriz. Yinede ellerine sağlık , kesinlikle devam etmelisin 😊
Hevesimden yazmadım :) çok anladığım hatta sevdiğim de söylenemez. Bir kaç cümle bir araya geldi, dedim ben bunun devamını getiririm. Ve yazdım :) teşekkür ederim
Pek bende şiir den anlamam aslında hiç takip etmem ilgimi çekmez ancak hiçte fena değil anlamayan birine göre oldukça iyi bir başlangıç kulağa hoş geliyor 🙂🌹