24 yaşındayım konuştuklarım oldu ama uzun ilişkim olmadı. Artık uzun bir ilişki istiyorum ama sanki tüm erkekler tükendi bulamıyorum kimseyi aşk yaşamak istiyorum sevmek sevilmek istiyorum doğru kişiyi nasıl bulacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sana bir abi nasihatı.
Her şey nasip kısmet. Kişi nasıl ise karşındaki insan da öyle olur. Sen neye niyet eder isen o karşına çıkar bunu unutma. Her Gönülde de Çiçek açmaz. Sen Gönül Evini temiz yuy ki gelende huzur bulsun. İşte karşındaki insan da bu hasletler arar.
Evvela yaşın daha genç. Benin sana nasihatım sadece evlilik üzerinedir.
Kesinlikle birisi hayatımda olsun diye hayatına birisini alma. İllaki karşına birileri çıkacak ama acele etme. Elbetteki kriterlerin olsun. Karşındaki insana bir bak, tanı onda güzel hasletler var mı? Güzel ahlâklı mı, merhametli, vicdanlı, güvenilir, sâdakâtli ve temiz kalpli bir insan mı diye sorgula.
Bir Kadın olarak bir çizgin olsun, bir duruşun olsun. İnsanları sohbet ettikçe, hasbihâl ettikçe tanırsın. Karşında ki insanın seviyesini hâl ve hareketlerinden anlayabilirsin.
Sen sohbet ederken, konuşurken sana kıymet veren insan seni can kulağı ile dinler, gözlerinin içine bakar, yüzünü baş çevresini başka yöne yöneltmez. Seni dinlerken yüzünde bir sıcaklık terennüm eder, hafif tebessüm olur. Sohbetinden sıkılmaz aksine keyif alır.
Ama niyeti başka olan insan seni affedersin düşürme peşindedir. Sen konuşurken seninle ilgilenmiyorsa, gözlerini sürekli başka yerlere kaçırıyorsa, ayaklarını, bacaklarını sallıyorsa, elinde telefonla ya da başka şeylerle ilgileniyorsa bil ki sana kıymet vermesiği içindir. Amacı başkadır. Böyle insanlar hasbihâlden sıkılırlar. "Boş boş konuşuyoruz yaa biraz gezelim, kafa dağıtalım" falan filan der. Hiç elini tutturmuyorsun, yan yana gelemiyoruz, yanağından bir makas vermiyorsun gibi seni yoklar.
Diyeceksin ki bunlar da olmasın mı? Olur krdeşim olur ama araya da Şeytan girer. Adamın istediği olur. Senin halis niyetin boşa çokmış olur.
Ez-cümle sana kıymet veren insan her daim senin yanında olur ve hasbihâl etmek ister, seni daha da tanımak ister.
Dedim ya birduruşun, bir çizgin olsun. Bu seni ve karakterini korur.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
12 Yorumla
Soran+1 yılayy🥺 kesinlikle öyle umarım hayırlı kişiler çıkar karşımıza
En İyi Cevaplar
+1 yılHangi platformda.. nasıl ve nasıl bir mücadele ile arayisiniz devam ediyor? Bu arayisiniz esnasında bir erkeğin sizi begenebileceği.. bu kız gerçekten benim için ideal bir eş adayı olabilir seviyesinde siz ve kişiliğiniz hakkında güzel izleniminin olusabileceği ortam. ya da durumlar oluşuyor mu? Genelde bu konuyla ilgili kaliteli dönüşler alabileceğiniz ortamlar olusuyormu? Oluşmasi için bir mucadeleniz var mı? Kati ve baskıcı toplumsal yapımız.. bazen bu gibi bir yolda.. arzu ettiginiz seviyede ilerleyebilmenize manimi oluyor gibi?
01 Yorumla
Soran+1 yılokul çevrem sosyal hayatımda birileri ile tanışıyorum çabuk arkadaş edinirim ama işler hiç o şekilde ilerlemiyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sabırlı olup bekleyeceksin doğru bir insanla tanışmayı ben öyle yapıyorum aceleye getirmiyorum.
En önemliside doğru bir insan istiyorsan önce kendin doğru insan olacaksın ki istediğin kişiyi gerçekten hakedesin.
Sırf sevgili yapmak için sevgili yapma sakın. Birini hayatın almayı düşünürsen bile önce onu çok iyi tanı sonra adımlar at böylece yanlış ilişkilerdende uzak olursun01 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum
+1 yılDoğru kişiyi bulmak için kriterlerini belirlemelisin. Sen bu güne kadar kısa ilişkiler yaşamışsın çünkü birlikte olduğun kişiler senin belirlemediğin bir kriterine ters düşmüş belkide. Öncelikle karman çorman haldeki o kriterleri belirlemen sonra ona uygun kişiyi araman lazım. Samanlıkta iğne aramak yerine iğnenin metal olduğunu belirlersen arama yolunda kolaylaşır.
013 Yorumla
Soran+1 yılsorun şu sanki çevremde hiç erkek yok
- +1 yıl
O halde erkekleri kendin uzaklaştırıyorsun demektir. Gerek mizacın gerek kapalı kutu olmandan dolayı
Soran+1 yılay hic öyle degilimm gercekten aksine arkadaslık kurarım sıcakkanlı biriyimdirr arkadaşlarım var tabiki bir sürü ama o şekil bir arkwdaşım yok
- +1 yıl
O şekil arkadaş zaten olmaz. Flörtte ilişki de hepsi arkadaşlıktan başlar.
Soran+1 yılbelki baslar o zaman bekleyeyim 😁
- +1 yıl
Bekleme bir an önce kriterlerini belirle
- +1 yıl
Şöyle düşün, çikolata alacağında bile kriterlerin var. En sevdiğim çikolata diyebilmenin sebebi kriterlerine en uygun olmasıdır. Hayatına alacağın kişi için de kriterler belirlemelisin ki ona göre arayabilesin
Soran+1 yılöyle üst kriterlerim yok efendilik merhamet vicdan bitti
- +1 yıl
Bunlar kriter değil, olması gereken şeyler. Hatayı burada yapıyorsun işte. Bu yüzden yanlış kişiler alıyorsun ve kısa sürüyor ilişkilerin. Sen resmen araba istiyorsun kriterin ise 4 tekerinin olması.. Bu kriter değil olması gereken bir şey zaten
Soran+1 yılben şöyle düşünüyorum birini tanıdığımda zaten hoşlanıyorsam o bana güzel geliyor sarışın isterim ama esmer biriyle tanışırım ve hoşuma gider sorun şu artık eskisi gibi kimseyle tanışamıyorum sanırım tanışıcak ortamım yok
- +1 yıl
Buna bir şey diyemem lakin ne insanlar var ki mutlular ve tanışma hikayeleri oldukça tuhaf
Soran+1 yılbelki ileride öyle bir şey yaşarım bilemiyorum hayırlısı 😁
- +1 yıl
Hadi bakalım :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
79Cevap
+1 yılBu dünyada insan birçok şeyi seçebilir, ama sevdiği kişiyi seçemez. Milyarda bir ihtimal ile dünyaya geliriz (hücrelerden bahsediyorum) ailemizi seçemeyiz, Anne, baba Oluruz, çocuğumuzu seçemeyiz, kardeşimizi seçemeyiz. Hayatımıza eşlik edecek insanı seçemeyiz (gerçekten sevmekten bahsediyorum) velhasıl sevmek bizim elimizde olan bir şey değildir aslında. İnsan belli bir yaşanmışlıktan sonra bir huzur arayışına girer, o anda bi eksiklik farkeder, her şey tamam da beni gerçekten ben olduğum gibi seven bunu genelde bencilce ister, bu eksikliğe çoğu zaman aşk deriz, sanki olunca her şey çok güzel olacak diye düşünürüz. Bunda bilinç altımızda bizi etkileyen bir sürü etken olabilir, okuduğumuz kitaptan tutunda, çocukluğumuzda yaşadığımız ya da şahit olduklarınız, seyrettiğimiz, Film diziler de olabilir. Bunlar alt benliğimizde yer edebilir. Gerçekten bunları istediğimiz hissine kapılırız, çoğu zaman bunları elde edince de tüketiriz hoyratça. Şimdi çevremde bakıyorum uzun ilişkiler, çoğu evliliğe dönüştüğünde çoğu zaman hüsran, hayal kırıklığı olur. Evlendiğim adam. Bu değil, ya da evlendiğim kadın diye. Birbirimizi tüketmeye başlarız, ama genelde hep başkalarını suçlarız, meseleyi kişiselleştirip ben haklıyıma dönüştürürüz. mesele kimin haklı olduğuymuşçasına. Çok uzattım farkındayım. İşin özü kader diye bir şey de var, tabi herşeyi kader diye adlandırmakta yanlış. Öyle maalesef istemekle olmuyor. 41 yaşına geldim. Bırakın uzun ilişkiyi, kısa ilişkim olmadı desem yeridir. Öyle ilişki terapisti gibi bişey demek, ahkam kesmek de haddim değil ama çok gözlerim biraz da hayat tecrübem oldu. Ne diyim Allah niyeti iyi insanlarla karşılaştırsın.
10 Yorumla
+1 yılAşk yaşamak istiyorsan yani bu senin istemenle başına gelecek bir durum değil gerçekten aşk, sevgi dediğimiz şeyler tesadüfen oluşan şeylerdir hiç beklemediğimiz anda başımıza gelir. Emin ol aşk ve sevgi istiyorum diye arayışta olan insanların buldukları kişilerle genel olarak ayrılıyor ve hüsrana uğruyor evet aşk için çabalayın ama birini hemen bulmak için aceleci olmayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılokadar haklısınki
Böyle isteyince olmuyor. Sal bi bak o seni bulur. Bi yerlerde karşına çıkar. Yok ben aceleciyim diyorsan günlere katılmaya başla teyzeler sana aday bulsun 😁
24 Yorumla
Soran+1 yılhahahah 😁 ay umarım beni bulur
Soran+1 yılteyzelere kaldıysak zor 😁
Soran+1 yılhahahah anneannemin günlerine bir giderim 😁
+1 yılDeneyerek, denemeden doğru mu yanlış mı teyit edemezsin. Denemezsen de bulamazsın zaten. Peygamberin nuh dağında kuranı beklediği gibi, partnerini beklersen gökten zembille inmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılbulabilsek keşke
- +1 yıl
Kurslara katıl. Arkadaşların varsa onlardan da rica edebilirsin. Genelde ilişki olayları öyle yürüyor zaten. Arkadaşının arkadaşı derken bulursun birini. Sanal platformları pek tercih etmiyorsanız yapacaklarınız bunlar yani. Artık teknoloji çağındayız, bulamamanız biraz tezat geliyor.
Ben de seninle 24 yaşındayım inan ki şuana kadar hiç ilişkim olmadı az çok flörtleştiğim olmadı normal de kafam da takıntı yapmazdım tek başıma gezerdim kariyerime odaklanıyordum ama artık yapamıyorum sevmek istiyorum sevilmek istiyorum hayat arkadaşım olsun onunla özel anılar biriktimek istiyorum kaderime ışık olsun nerde isteeee
02 Yorumla
Soran+1 yılaynısı
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım ben de aynı senin gibi yalnızım ve bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya artık ben de sevmek sevilmek mutlu olmak mutlu etmek istiyorum etrafımda el ele göz göze kol kola sarmaş dolaş gezen vakit geçiren çiftleri gördükçe içim yanıyor imreniyorum resmen yaaaa 😓😢
03 Yorumla
Soran+1 yılevet büyü mü var bizde
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen tanışmak isterim ne dersin çok ciddiyim 🙈❤️🙃
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun ilişki isteyen erkekler önce iş bulup düzenli bir gelir edinmek isterler. Örneğin, ben de üniversiteyi bitirdikten sonra ilk olarak iş aradım. Kiralar asgari ücreti bile geçtiği için evime yakın iş bulmak zorunda kaldım. Ancak 26 yaşına geldiğimde kız aramaya başlayabildim.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet kadın içinde öyle uzun ilişki için önce kendi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor ve neredeyse başardım ama bunun yanında insan tatlı heyecanlarda istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor knk. Ferminin geliştirdiği bir formül var medeni uygarlıkları bulmak için. Onu uyarlayınca bu işe her dışarı çıktığın sefer yaklaşık 0.00037 gibi bir ihtimalle hoşlaştığın bir kişi bulabiliyormuşsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılzekisin seni sevdim
- +1 yıl
Eyv ablacım
- +1 yıl
AA yok benden küçüksün
- +1 yıl
Eyv kardeşim.
Soran+1 yılhahahah yası yanlıs yazmısım profilde
- +1 yıl
Önemli değil ama olmasın bidaha
Soran+1 yılzekisin diye affedeceğim seni
+1 yılBir insan ile iletişime geçtikten sonra iliski kendini gösterecektir. Istemek yerine akısina birak. Ne istediğini bilmek en guzel sey gerisi zamanla gelir ve sen isteyende bazen karsindaki olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSahsen ben , 26 yaşindayim 5-6 yıl önce kız arkadaşım sağ olsun çok güzel bir kazık atıp gitmişti 5-6 yıldır sevgilim yok yaşına da geldiğini düşünüyorum evlenmek istiyorum artık Ama şans oluyor ya sanki piyasada kız yok
00 Yorumla
+1 yılAynı sorundan muzdaribim eger ki istiyorsan ilk önce kafan uyuyor mu? saatlerce konuşabiliyor musun? unutma herseye doyarsın ama muhabbetin bitmeyen kişiyle olur bunun çok iler ki zamanlarida var
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yeni nesilin uzun ilişki yaşayabileceğini sanmıyorum. Yaşayanlar ise birbirini aldatacaklardır. Sevgi, sadakat bağlılık, aile kavramı bu nesilde neredeyse yok
06 Yorumla
Soran+1 yılen korktugum sey aldatılmak ciddiyim
Soran+1 yılamin sende
Soran+1 yılay çok kötüüü
+1 yılsevgili arayış içinde olma. olursan o aşk hormonlu olur zararlıdır. bırak doğal halinle kal. hiç tahmin etmediğin zaman da kalbini pır pır yapan bir beyaz atlı prens karşına çıkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım ya
+1 yılValla bende uzun ilki yasiyacak kız bulamadım benimde hiç sevgilim olmadı tabi üzücü bu çağda herkesin sevgilisi var flörtü var ama kader diye bir şey var kaderin önüne gecemezsin hangimiz geçebildik ki ama tam tersine bence piyasa kız kadın dışı diye bir şey kalmamış kızlar çıkıyor evlilikten asıl ben çok çocukça davraniyorlar
00 YorumlaAynı durum bende var uzun ilişki yapmayı bir kıza bile zor tanısıyorum tanıstıgım kızlarda iki gün sonra sevgili yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılof of
Bu devirde sende benim gibi imkansızı istiyorsun ama yok olmaz 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılolucak olucak
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabırlı olmalısın mesela ben 25 yaşındayım şimdiye kadar çok konuştuğum oldu ama sadece 2 kişiyle sevgili oldum ve en uzunu 2 ay sürdü yani bunlar kısmet işleri hiç sitem etme
13 Yorumla
Soran+1 yılsitem değil de ne bileyim güzel duygular yani yaşamak isterim
Cevap sahibi+1 yılyapacak bir şey yok yani dediğim gibi şans işi kısmet işi bekleyeceğiz...
+1 yılBulamıyorsun temiz insan ben bıraktım aramıyorum herkes çıkar peşinde herkes çok güzel herkes çok iyi benim karşılaştıklarim hep böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Karsilikli saygi ve hosgoru varsa uzun iliski oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru kişii
Herkes neden bundan şikayetçi anlamıyorum, geleneksel yollarla bulunur yine diyeyim.
04 Yorumla
Soran+1 yılgeleneksel olmasın biraz eğlenelim tanıyıp zaman geçirelim
Soran+1 yılyok onları bende almayayım
+1 yılDoğru zamanda karşına çıkacak emin ol herşeyin bir zamanı var buna inanıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılay umarım ya
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşına çıkacaktır doğru kişi. Sadece ona soğuk yapma o kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım çıkar artık
+1 yılBen de istiyorum ama yok ya da ben bulamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hepsinin başı bağlı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insan bordo bereli gibidir. Doğru zaman geldiğinde o seni bulur.
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi inş
+1 yıl24 yaşındayım benimde hiç kız arkadaşım olmadı ne zaman olucak nasıl açılacam nereen bulacam onu bilmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Önce kadınsı bir kadın olmayı bilmek, erkeklere karşı kasmadan kolay görünmek gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç kasmam
+1 yılCancazim hayatında her şey 4-4 Luk bu mu kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılokul bitiyor iş olur aşk kaldı
Şapkadan tavşan çıkarır gibi bulunmaz herhalde.. denk gelicek.
01 Yorumla
Soran+1 yılhani hani nerede
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlan veriyorsun bir ton uzun ilişki arayan beyler sana ulaşıyor. Sende seç beğen işte.
07 Yorumla
Soran+1 yılhiç öyle bir insan değilim maalesef nasıl güvenilir öyle bir şeyde karşı tarafa
- +1 yıl
😂😂😂
Peki karşıda ki insan sana neden güvensin.
Herkes ne kadar güvenilir ya 😀
Soran+1 yılakrep bir adam akrep bir kadına çattın maalesef bana güvensin demedim 😁 senin ilan veriyorsun cümlene yanıt olarak söyledim zaten öyle bir tanışmadan kimse kimseye güvenmez?
- +1 yıl
Reel de tanıştığın biri de kötü olabilir. Veya Bi akrabanın sana tavsiye ettiği biri de kötü çıkabilir. Veya sen ona göre kötü olabilirsin.
Arkadaşlar güven denen şey karşılıklıdır. Karşı taraftan güvenmek beklemek saçmalıktır.
Soran+1 yılzaten karşılıklı olmalı bende onu söylüyorum
- +1 yıl
Tr kzı çok zorsunuz ya gerçekten
Soran+1 yılne alakaa ne alakaaa
+1 yılSevgili yapmak için sevgili yapma gibi bir hataya düsme insanları iyice analiz et tanı ve görüş
03 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten asla öyle bir şey yapmam su saatten sonra uzun iliskim olsun isterim
- +1 yıl
Umarım şansın acık olsun :)
Soran+1 yılteşekkürler 😁
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aramakla bulunmuyor kısmet nasip oluruna bırak
10 YorumlaDoğru kişiyi bulunca aşık olursun zamana bırak zamana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun ilişki için ancak yaşını aldın acele etmene gerek yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir formülü olsaydı kimse yalnız ve bekar kalmazdı :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni bulur bi bakıma kızın arayış için de olması saçma geliyor bana nedense ama senin bıçak boğaza dayanmış normal karşıladım
05 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahash neden kızlar seçer aslında eski insanlardan beri bu kanıtlı bir şey
Cevap sahibi+1 yılBen seçilmem secerim bende işler öyle yürüyor
Cevap sahibi+1 yılKi ayrıca erkek beğenir seçer adım atar baktıki kız yeşil ışık yakıyor devam ederler kızın erkeğe biseyler dayatması hoş değil bence tabi herkes faklı ben tecrübelerime dayanarak bu konuya el attım
Soran+1 yılyok yanlış anladın demek istediğim şuydu toplumumuzda önce erkek adımı atıyor seçiyor tabi ama asıl seçimi eskiden beri kadınlar yapıyor devam ya da tamam ve hiçkimse birbirine bir şeyler dayatmamalı hoşgörü en iyisi👍🏻
Cevap sahibi+1 yılBenim kafam iyie Şu an boşversen kim kimi alıp goturse gotursunb
+1 yılMörfi kanunlarına göre bir şeyin ne kadar peşinden koşarsan o senden o kadar kaçar, sen peşinden koşmayı bıraktığın an gelir ve seni bulur bence en mantıklısı bunu dene :)
03 Yorumla
Soran+1 yılan itibari ile bıraktım bulsun beni lütfen
- +1 yıl
Ahahaha aradım sordum yarın ulaşacakmış bulunduğunuz konuma :D
Soran+1 yılbeklemedeyim 😁😁😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bırakın bu ayakları düzgün insanı da siz beğenmezsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılbeğenirim
Cevap sahibi+1 yılbeni beğenmezdin hep reddediyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkul meslek vs durumları hakkında bilgi ver ona göre tavsiye vereyim
08 Yorumla
Soran+1 yılyeni diyetisyenim
Cevap sahibi+1 yılBaşladın mı göreve
Soran+1 yılhayır stajyerim henüz
Cevap sahibi+1 yılRabbim yakın zamanda görevinin başında eylesin
Cevap sahibi+1 yılYa ben kilo alamıyorum taktik alayım senden bi ara😅
Cevap sahibi+1 yılBuldum
Soran+1 yılamin inşallah
Cevap sahibi+1 yılSen bana kilo aldır seni alayım ikimizin de derdi bitsin 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşarak bulacaksın 👍
Konuşalım mı?
32 yaşında olgun biriyle konuşmak ister misin?
00 Yorumla24 yaş genç değil. Bulmak istiyorum derken yanlış kişiyi de bulup mahvetme hayatını. Öncelikle burdan uzak dur. Annene söyle belki tanıdıklarından falan bulur
01 Yorumla
Soran+1 yılyok canım öyle biri asla değilim buralardan felan sadece siteyi yeni gördüm ve yazmak istedim
Bunda anormal bir şey yokki, benimde senelerdir sevgilim yok. İstesem yapardım ama doğru kişi olmadan sevgili olmayı mantıksız ve saçma buluyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle düşünüyorum ama doğru kişi içinde birileriyle tanışmak gerekiyor artık erkek nüfusu bitti sanki sksosjsndlemfp
- +1 yıl
:))) inanki benimle aynı durumdasın ya. Bende artık gerçekten güvenilir ve sevebileceğim bir kız olsun diyorum ama doğru kişiyi bulmak içinde uğraşmıyorum yani yeni kızlarla tanışayım gibi bir derdim yok. Fazla üşengecim herhalde ya da hayat yoğunluğundan mı diyelim. :) Sende aynı durumdasın sanırım.. :D
Soran+1 yılevet kesinlikle üsengeclik değil baska bir şey bilemiyorumm
Soran+1 yılen sonunda süper biri çıkıcak eminim☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüz ekonomik şartlarında insanların çoğununun ekonomik özgürlüğü yok maalesef. Kiraların 10 bin tl nin üzerinde ve para algısının yok olduğu bu durumda uzun süreli iişki ya da evlenmek çok zor. Sen yinede araştırmalarına devam et.
14 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef çift olarak çalışıp beraber bir şeyleri inşa etmek lazım
- +1 yıl
Gercekci ve sosyolojik bir bakış açısı. Tebirk ederim guzel yorum.👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılAynen doğru söylüyorsun.
- +1 yıl
Teskkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılben de arıyorum o doğru kişiyi biliyor musun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen biyerde görmüştüm sevgili olmanın maliyeti 5k TL diye, ondan da olabilir dldkdjsksk
02 Yorumla
Soran+1 yılherkesin o yüzden var demek ekonomi kötü diyorlar birde sdksndlc
- +1 yıl
Ksjdjakskdjhs benim durumum oldugu halde yok, ekonomiyle bi alakası yok, düzgün insan yok 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver daha iyi. Güzel bir evlilik yap yıpranmadan üzülmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende bulamıyorum kimseyi önceden böyle değildi herkes evlendi gibi sanki kimseyı bulamadım konuşmak için
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha evet
Cevap sahibi+1 yılacaba napsak bizmi tanışssak valla sohbet muhebbet için
+1 yılAynı durumda bendeyim benimde adam akıllı uzun süreli bir ilişkim olmadı bu durumdan nasıl kurtulacağım bende bilmiyorum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılOnla bunla takıl sonra doğru kişiyi arıyorum edebiyatı yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılkimle takılmışım hayda
- +1 yıl
Konuştuklarım oldu yazmışın.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılArama üzerine düşme olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. doğru kişi bir gün karşına çıkacak, acele etme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yasindayim ben de bulamadim. Hanim hanimcik, utangac ve gulyuzlu bir kiz olsa ve beni sevse onunla mutlu bir hayat yasamak isterdim
00 YorumlaÖyle olmaz ya nasip kısmet belki hayat karşına kimi çıkarır belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılKeşke herkes senin kadar temiz ve temiz düşünceli olsa.
00 YorumlaBul beni ☺️ 2 ilişkim oldu 5+5 artık sanırsam sıradakiyle evlenirim
00 Yorumla
+1 yılAla ala hiç mi olmadı
30 Yorumlabelki aramayı birakmalisin o sana gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Sürekli evdeysen dışarı çıkmıyorsan zor kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be dışarlardayım gezmeyi severim
+1 yılAramakla bulunmuyor nasipse o seni bulur
02 Yorumla- +1 yıl
Rahat olur kendini iyi ifade edersen ne istediğinden emin bir şekilde hareket eder ölçülü ve tutarlı olur, yerinde ve uygun davranışlar gösterirsen mutlaka karşına birileri çıkacaktır
Soran+1 yılumarım
Herkes uzun soluklu ilişki yürütemez..
01 Yorumla
Soran+1 yılbbi denesek belki olurda deneyecek kisi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAma bu suratla olmazki
04 Yorumla
Soran+1 yılkırıcısın
- +1 yıl
Surarın kötü değil yanlış anlama.. Çok güzelsin sadece biraz tebessüm. 😇
Soran+1 yıltamam anlastık 😁
- +1 yıl
Tamam
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşındayım, hiç erkek arkadaşım olmadı. Uzun ilişki nasıl bulunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler