Sevgilimle 2 yıldan fazla bir birlikteliğimiz vardı dün bitti o defalarca gitmişti ben sürekli engel oldum dün ayrıldık çıtını bile çıkarmadı engel olmaya falan kalkmadı şimdi bi profil resmi ekliyo bi kaldıriyo bi son görüldüyü kapatiyo bi açiyo.
Ayrılma nedenimiz benim sürekli ona karışıyor olmam ama durum öyle değil aslında
Zamanında sürekli başka erkeklerle kıyasladı başka erkekleri övdü bana sürekli bana karışman hoşuma gidiyo dedi beni kendimin bile tanımadığı bir hale soktu istediği de buydu sonra bana babamdan daha kötüsün dedi defalarca ayrıldık ama ben sürekli engel oldum dün bitti ve o şu an susuyor ve profil resmi ekliyo sonra kaldırıyo gene ekliyo sonra son görüldüyü kapatiyo sonra gene açıyor dün bana sen benim sadece sevgilimsin başka birşeyim değilsin dedi oysa önceden sen benim her şeyimsin derdi neden böyle oldu?
Ayrılma nedenimiz benim sürekli ona karışıyor olmam ama durum öyle değil aslında
Zamanında sürekli başka erkeklerle kıyasladı başka erkekleri övdü bana sürekli bana karışman hoşuma gidiyo dedi beni kendimin bile tanımadığı bir hale soktu istediği de buydu sonra bana babamdan daha kötüsün dedi defalarca ayrıldık ama ben sürekli engel oldum dün bitti ve o şu an susuyor ve profil resmi ekliyo sonra kaldırıyo gene ekliyo sonra son görüldüyü kapatiyo sonra gene açıyor dün bana sen benim sadece sevgilimsin başka birşeyim değilsin dedi oysa önceden sen benim her şeyimsin derdi neden böyle oldu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sakın cevap verme
Kesinlikle yazacak ya da arayacak
Azıcık sabret
Nerden biliyorsun yazacağını dün çok sakindi biterken ya yazmazsa?
Bekle göreceksin
Hep bekliyorum ama sanmam o öyle biri değil
Denemeden bilemezsin
ama özür falan dilersen
tekrar birleşelim falan dersen
baştan bitti bil o işi
Bitti zaten o mesele tekrar olsak bile asla eskisi gibi olmayız
belli olmaz
Knk wq den aradı kapattı ama arama geçmişini silerken yanlışlıkla aradım dedi
tamam
sorun değil de
tepki verme
Senin bunları fark edip kudurmanı istiyor
Neyi farkedip kudurmamı anlamadım
Sürekli sosyal medya hesaplarından resim kaldırıp eklemesi dikkatini oraya verip meraktan ona yazmanı istiyor ilişkiniz bitmiş gibi görünse de sadece süs olarak kalmış irbirinize alışmışsınız genelde uzun süreli ilişkilerde böyle bir şey oluyor sinirden ayrılma kararı alınıyor ama bir türlü iki taraf içine sindiremiyor. Bu gidişatın sonunda olay kabullenmeme fazla gurur yapmaya dönüşüyor mesela sen ona veya onu sana yazması gurur meselesi değilim ki aramızdan bir kişi yazdı nedense karşı tarafın hoşuna gidecek ve sizin zayıf olduğunuzu düşünecek en mantıklısı sadece beklemek
Sosyal medya kullanmıyoruz ikimizde kendisi istememişti kullanmamamızı bahsettiğim şeyi WhatsApptan yapiyo
Ben bekliyorum ama döneceğini sanmam
istemediğin biriyse daha iyi. İlişki bitmiş zaten üzülmeni istemem üstelik şöyle düşün senin ona karışman hoşuna gidiyor ve wp de böyle saçmalıklar yapmaması ne kadar sağlıksız bir kadın olduğunu gösteriyor
İstiyorum aslında ama bilmiyorum yazar mı acaba
Çok mu seviyorsun onu sevme sebebin ne
Gerçekten ona karşı ne hissediyorsun
Onu sevme sebebim yok , yani işte sebepsiz seviyorum hemde çok seviyorum ama işte beni sürekli başka erkeklerle kıyasladı başka erkekleri övdü şimdi tv bile izlese acaba gene erkeklere o gözle mi bakıyor düşüncesi beynimi kemiriyo
Bende istemsizce artık karışıyorum başta hoşuna gidiyodu
Sonra değişti alıştı işte ama çok seviyorum genede her şeye rağmen
Onun sana verdiği sevgiyi değeri başkalarının vermeyeceğini mi düşünüyorsun
Başkasını istemiyorum ki düşüneyim
Şu an sen yas dönemi'desin ailenden birini kaybettiğin zaman yine bunun gibi üzüleceksin ama sonsuza kadar devam edeceğin yok sen şu an reaktif depresyondasin araştırmanı öneririm
Araştırırım , teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Knk telden çaldırdı saniyesinde kapattı napim
Ama yanlışlıkla aradım dedi şimdi
Yanlışlıkla aramadı seni merak ettiği için bir bahane üretmesi gerekti bence duruma açıldık yeter ikiniz de birbirimize değer gösteriyorsunuz ani sinir yüzünden ayrılmanız saçmalık ara dedi ki nasılsın iyi misin iki gündür seni merak ettim sohbete gir ve devam ettir zaten kız da bunu istiyor
Bazen sinirinizi ve gururunuzu bir köşeye bırakıp insan gibi konuşmanız daha faydalı olacak
Hayır ama aradıktan sonra hemen kapattı 1 dakika durdu sonra arama kayıtlarını silerken yanlışlıkla aradım dedi
Tamam o hâlde salla devam ederse ararsın
Telefonu ben ona almıştım belki herşeyi silip geri yollicak
Bende telefon almıştım ama vermedi bana :)
Yazma bırak ne hali varsa görsün
Yazmıyorum zaten ama neden böyle birine dönüştü üstelik beni bu hale getirdikten sonra başka biri oldu
Oda normal değil gibi
Neresi normal
Yani kafası diyorum engel ac kapa vs
Bilmiyom, sence döner mi ya da yazar mı profil resmine bi karanlık oda koyuyo bi kelebek koyuyo
Yazar ya da senin yazmanı istiyor tekrar koş diye ama yazma
Yok yazmam ben asla
Şimdi wq den çaldırdı kapattı napim?
Wq kayıtlarını silerken yanlışlıkla aradım dedi
Yazmayin
Oralı olmayin