Niyetim gerçek manada mutlu bir yuva kurmak. Ama Etrafımda beğendiğim ve talip olabileceğim hiç kimse yok.
Bugüne kadar hep evliliği düşününce birini tanırım diye düşünmüştüm. Ama iş okul vs diyene kadar anca hazır olabildim.2 senedir birini bulamıyorum. Kendimi çok geç kalmış ve yalnız hissediyorum. Bana bir fikir verir misiniz
Bugüne kadar hep evliliği düşününce birini tanırım diye düşünmüştüm. Ama iş okul vs diyene kadar anca hazır olabildim.2 senedir birini bulamıyorum. Kendimi çok geç kalmış ve yalnız hissediyorum. Bana bir fikir verir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Nasıl bir kız ile evlenmek istersin?
Yanıma yakışan ve dini hassasiyetleri olan biriyle
yaşın kaç
30..
biraz geç kalmışsın
Çok geç kaldım biraz değil çok
yanlış dusunce
Hangisi
geç ve yalnız kalma hissetmen cok yanlış düşünüyorsun hayatınin aşkı elbetki olacak sadece kendine yeterince zamanda süre verememissin ve senn gibiler için hemen olcak bir şey değil yeni yeni adapte oluyorsun bazı şeylere o yüzden gayet doğal böyle dusunmemelisin
Haklısın düşünce yapım değişti ama artık eskisi gibi bir okul ya da arkadaş ortamı yok ortalama 3 yıldır böyle bu süre de aslında yeterli olması lazımdı.
yani evlenmek için tabikide ortmaa girmek gerekli ama sosyal medyadan ya da kuzenlerin arkadaşları varsa tanisabilirsjn aktivite yapabilirsin emn olki kendni iyi hissetmene saglar
Sosyal medyada çok denedim hepsi de uzaklık sorun olduğu için olmadı. kuzen konusunda da bir kişiyi gösterdiler ama beğenmedim. Sanki her şey benim üstüme geliyor
illaki talip çıkar sana göre olumsuz dusunmemelisin yaş kac
30..
Asıl sorun da hiç talibin çıkmaması. Cogu tanıştırma işleri bile daha kızı gormeden iptal oluyor.
neden iptal oluyorki
Kız evlenmek üzere çikiyor, kızın konuştuğu olduğu çıkıyor, kızın yaşı büyük olduğu çıkıyor, fotoğraf gosteremiyorlar
sende görmediğin biriseyle görüşmem ne kdr doğru foto. bile ykk
Kız kpss ye hazırlanıyor gibi gibi şeyler aslında bence zaten gorsemde beğenmeyeceğim kızları belki ama bunca yıl bir kere şans guomez mi
üzülme ya sennde nasibinde vardır illaki üni bitirmissin çalışmaya basla derm
Zaten görüşmedim önden bir kız varmış deyip heveslendirdikten birkaç ay sonra iptal oluyor
Çalışıyorum zaten
ordan birileri ile yakın samimi olmaya calis
Bence benim suçum flört etme sevgili arayışında olmamak ve zina etmemek
Yok herkes aynı şeyi söylüyor ama yok yok
zina etmemek en dorusu cidden su kotu dünyada ama tanimaktan emn olki kötü bişey gelmez
Artık hiç bir şey bilmiyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Zoruma gidiyor haşa Allah'a guceniyorum.
Allah'a gucenmek ne demek öyle dusunmemelisn
Biliyorum buna hakkım yok ama artık sabrın sonuna geldim. Bubyasima kadar günah diye kızlardan uzak durdum sırf evlenmek için okul iş vs var diye. Tam kendimi yavaş yavaş toparladım derken yaş 30 oldu şimdide birini bulamıyorum. Allah isteseydi bu zamana kadar birini çıkarırdı. Ama o hala beni denemek istiyor sanırım. Ne zaman günah islicem o zaman vazgecicek ben helalinden istedim ama o ne yazıkki harama yonelenlere veriyor
saçmalama çok yanlış düşünüyorsun ya sen Allah'a sırt çevirme naislsan devam et her sabrın sonu vardır..
Neden böyle diyosun. Elimde olan bir şey yok ne yazıkki. Kac yıl sabredebilirsin
ya illa olur ;(
30 yaşına kadar sevgilin olmadan bir gün evlenicegini düşünerek beklersen ancak o zaman beni anlayabilirsin. Yoksa çok zor
anliyormm
Olur olmaz demiyorum iş işten geçtikten sonra hevesin kalmadiktan sonra isyan ettikten sonra olur. Ama diğer tarafta zina edip flört edenlere hemen olur onların isyan etmesine de gerek kalmaz. Gunun sonunda ben kötü olurum
onlarında evliliklerin duzgn oldklarni da dusunmuyotm bazı ksilern
O kadarlık sıkıntıları da olsun bir zahmet