Hayatımda biri olmazsa yaşayamaz gibi hissediyorum, nasıl kendi başıma mutlu olabilirim?

Bilmiyorum biri beni sevsin korusun istiyorum. Sürekli aldatıldım benim yerime başkasını tercih ettiler. Hiç bir zaman esas kız olamadım. Biri benim sevsin istedim hep, çok mu şey istiyorum ya? Sürekli acı çekiyorum birisi için. Ve hayatta yanımda biri olmadan yasayamaz gibi hissediyorum. Bu çok kötü bir şey biliyorum da tabiki. İlgiye aç gibiyim ama tek kişiden görmek istiyorum bu ilgiyi. Ben de ona ilgi göstereyim karşılıklı sevgi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben bu hissi nasıl aşacağım ya? Yalnız kalmaktan korkuyorum. Beni kullanıp atıyorlar hep sevsinler diye her şeyi yaptım zor da olsam kolay da olsam sevmiyolar. Anne rolüne de burunsem sevmeyip kötülük etsem de olmuyor ben resmen diğer kadın olmak için doğmuşum sevilemiyorum. Babam bile sevmiyor beni başka erkek nasil sevsin ki.. ben nasıl kendi başıma mutlu olabilirim yardım edin..
Hayatımda biri olmazsa yaşayamaz gibi hissediyorum, nasıl kendi başıma mutlu olabilirim?