Eski sevgilimle inisli cikisli bi iliskimiz vardi cok kavga ederdik nerdeyse hergün ama ondan sonra cok merhametli davranirdi bana sevgimiz sehvetimiz cok iyidi cinselligimizde öyle
Ama kavgalar hep devam ediyorsu kisitliyordu herkesden kiskaniyordu beni ailesinden bile
Ama son kavgamizda bana siddet uyguladi ve sonrasinda psikoljik siddetle destekledi bunu bende polise gittim uzaklastirma karari cikti
Üstünden 1-2 ay gecti ve ben sürekli agliyorum niye agladigimi bilmeden
Ilk baslarda ara sira aglayip toparlaniyordum ama Şu an hep agliyorum her gün nerdeyse
Ne yapicam brn nolursunuz yrdim edin
Ama kavgalar hep devam ediyorsu kisitliyordu herkesden kiskaniyordu beni ailesinden bile
Ama son kavgamizda bana siddet uyguladi ve sonrasinda psikoljik siddetle destekledi bunu bende polise gittim uzaklastirma karari cikti
Üstünden 1-2 ay gecti ve ben sürekli agliyorum niye agladigimi bilmeden
Ilk baslarda ara sira aglayip toparlaniyordum ama Şu an hep agliyorum her gün nerdeyse
Ne yapicam brn nolursunuz yrdim edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Narsist ilişki sonrası yoksunluk yaşıyorsun. Doktora görün derim
Cok bos hissediyorum
Böyle bsy olamaz
Narsistler karşısındakini kendine bağlı eder ( kısıtlayarak manipüle ederek) bir nevi kurban olursunuz ne yazık ki. Ve bu durum ciddi bir şey. Destek alman gerek. Şöyle düşün dünyaya onunla gelmedin onsuzda yaşayabilirsin
Tesekkür ederim yardiminiz icin
Destek almaya bakicam ozaman
Yalnız kalmamaya çalış oyalanacak birşeyler bul kendine. İşe gir, kursa git, hobi edin vs
Ilk basta öyle yaptim amaa sanki fazla oyalaninca da sonrasinda daha kötü oluyor
Yaşadığın şey kolay değil, zaman alması normal
Umarim en kisa sürede gecer
Allah yardımcın olsun, ağlamak dünyanın sonu değil yeterki birdaha yaşama o durumları
Allah razi olsun, bsyi özlüyorum ama Neyi Bilmiyorum onu özlemiyorum
Ama 7/24 aklima geliyor su son 1 haftadir hep
Güzel anilar geliyor aklima cok üzülüyorum
Önce güzel anılar gelir sonra kötü anılar sonra tekrar iyiler derken bir bakmışsın zaman geçmiş üstünden bayağı. Sonrası kötü bir hatıra olarak kalır geride o kadar her şey bitmiştir
Cok Tesekkür ederim yorumunuz icin
Umarim bi an önce düzelirim
Hayatim ellerimden kayip gidiyor
Derslerime konsantre olamiyorum aglayip duruyorum ya da uyuyorum
Ama onun hayati cok normal
Tamamen kendi hayatınıza odaklanın her şey her geçen gün daha da güzelleşecek göreceksiniz
Ellimden geleni yapixam
Tesekkür ederim
Rica ederim iyi geceler
Iyi geceler
Sevmeyin tek takılın hayatını yaşa ben evlendimde noldu çok kötü bişey bekar kal gez toz fb yap üzülme salla geç
Yapacak bir şey yok, kurtulmuşsun hayatına devam et.
yani olgun biriyim yardım ederim. ama yine de en büyük yardımı sen kendine edersin
Yardım almayı denedinmi depresyon belirtileri bunlar
Yok daha denemedim kendimi cok kötü hissediyorum ama bazende cok iyiyim
Yaşadığın travmanın etkisidir bunlar kabullenmeyis inkar ediş intikam hepsi iç içe geçiyor bı yerden sonra sinierin bosaldigi için ağlayarak dışa vuruyorsun
Gecermi bunlar
Cok önceden ayrilmaliydim ama yapamadim cok seviyordum onu
Siddet uyguladigi icin yüzüm kan icinde kalmisti polise gittim
Nasil yapabildi bunu bana anlayamiyorum ben onu cok sevdim
Ne hissedicegimi Bilmiyorum
Son cumlen şu anki ruh halini yansıyor ne hissedecegini bilmemek seni etkiliyor bariz bısekilde uzaklaşmak onu unutmak zorundasın sana ne yaşattığıni anlayıp şu anki durumu kabullen ve hayatına yeniden devam etmeye odaklan yeniden sevmeye mutlu olmaya odaklan bunlar seni kısa sürede tiplayacaktir
Kabullenemiyorum sanki
Basta kabullendim sandim ama yanilmisim su son 1 haftadir hep aklima geliyor ve anilarimiz canlaniyor gözümde
Ama yaptgii kötülükleri resmen yok sayiyorum böyle bsy olamaz
Bunun bı karşılı var insan doğasında yaşadığın şey korku paranoyasidir gelecekten korkmak bağımlı olduğun hikayeye döndürür çok ayrıntılı binkonu seninki emek gerektiriyor
En cokda onun hic bsy olmamis gibi yasamasi zoruma gidiyor
Ben kendime en iyis zaman taniyim
Cok tesekkür ederim yorumun icin
Yaşananlar sadece yaşanmış ve bitmiştir kimse yaşananlardan intikam alamaz o yüzden bu tür geçmiş hesaplamaları yapmamaya çalış oda sende bisekilde yolunuza devam edeceksiniz normal olanı budur her ne kadar darbeyi sen yemiş olsanda bu iç muhasebeni bitirmeye bak elbette kendine zaman tanimalisin ama zamanı iyi kullanmayı bilmediğin sürece sana acımasız olacaktır zamanı iyi kullanıp yaralarını sarmaya bak bu ilerde sana lazım olacak bol sans
Tesekkür ederim ama yaralarimi nasil saricagimi bile bilmiyorum
Sanki yollumu kaybetmis gibiyim
Satılmayacak yaramı var bu dünyada doğaya bak her şey olup yeniden canlanirken sence insana acılara tskilip kalirmi şu an duygusal bı çöküş yaşadığın için böyle dusunuyosun şartların nedir anlat ne yoldan gitmen gerektiğini bildiğim kadar yanitlarim
Sartlarim nasil yani soruyu anlayamadim ;(
Ama ben öyle bi yerdeyim ki bazen aklima hic gelmiyor su son 1-2 haftadir hep aklimda
Bugün abisi beni bi arkadasimla gördü skmdi yanlis düsünürmü diyorum
Sanki bana hic siddet göstermemis gibi davraniyorum hep eski yazistiklarimizi okuyorum ama sadece iyi olab seyleri
Kötü seyleri sanki beynim silmis
Kalbim desen zaten bilmiyor artik napicagini
Kendime cok kiziyorum nasil unuturum bana attigi dayaklari
Ve uzaklastirma karari var ama hala bana yazmasini aramasini bekliyorum
Engelli bende mecburi ama arasin cok istiyorum sadece görim beni düsündügünü diye
Şiddetin izin bedeninden geçer ruhunda izingecmez unutamazsın
İşin gücün mesgalen varsa binsure onlara yoğunlaşman seni bıraz avutur şu an denize bı anda düşmüş gibi boğulma refleksi veriyosundur önce bı suyun üzerine çıkıp nefes almalı sağlıklı düşünüp hissetmelisin sana bu zamanı kazandıracak eylemler yaparsan bu seni rahatlatır ne yaşadığını unutma o anlar neyi neden yaptığını yapmak zorunda olduğunu anlayacaktır sana
İnsan beyninin öyle oyunları vardır belli bı gereksinimden doğan bu hatıalarin kötü olanlarini silip iyileri hatırlatma durumuna kapılma çünkü hatıralar kişinin kaçış noktasıdır rahatlama gibi düşün yaşadıkların zor süreçler bunları iyi yonetip doğru yolu izlersen emin ol düşündüğünden daha çabuk toplar daha güçlü yoluna devam edersin ama bunu isteyip emek vermen azimli olman gerek sadece zamana bırakmak surcinuzatir dediğim gibi zamanı doğru kullanmayı bilmek gerek
Tesekkür ederim ellimden geleni yapicam
Ama kurtulmak istiyorum
Geri kendim olmak istiyorum
Yeni bir erkek yeni insanlar tavsiyem
Olur
Ben varsam üzülmeyin sende bir
Dertleşelim