Hayır mı desem Evet mi?

İyi akşamlar millet! 🙇🏻‍♀️ Bir soruyla geldim size. Kısa kesicim, lakin pek uzatmayı sevmem. Benim kalbimi kırdılar, paramparça ettiler. İnsanlara ve aşka ne güvenim ne de inancım kaldı. Şimdi o kişi yok hayatımda. Gitti 3,5 yıl önce. Veda bile etmeden. Neyse şimdi başka biri girdi hayatıma birden. Her acıya alışmışken. Her şeyi yoluna sokmaya çalışmışken. 3 ay oldu. Ve ben bugün o kalbimi kıran kişinin hayatında biri olduğunu öğrendim. Fotoğrafını gördüm başka biriyle. Ve yine yıkıldım… canım acıdı. O gülerken ben bu haldeydim. O devam ederken, ben acaba ona ihanet daha doğrusu kalbime ihanet ediyorum mu diye soruyordum kendime. canım kafam… anladım, ben tekrar aynı hataya düşmek istemiyordum. Aynı şeyleri yaşamak hissetmek acı çekmek istemiyorum. Ve tanıştığım kişiye bir veda mesajı yolladım. Ben yapamam dedim. Açık açık her şeyi söyledim. Tekrar sevemiyorum dedim. Denedim ama olmuyor dedim. Devam edersek bu sadece kendimizi kandırmak olacak. Öyle de zaten. Onu da üzmek, hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Kabul etmedi tabi ki de. Uzattı konuyu. Şimdi benden bir cevap bekliyor. Ya evet diyecem, ve biz devam edecez. Ya da hayır diyip yolumuza bakacaz.

Arlanmaz kalbim “evet, dene en azından” derken aklım ,, sen deli misin? Tekrar aynı şeyler mi yaşamak istiyorsun. Hiç mi akıllanmadın? Diyor!

Ben 3,5 yıl önce kendime söz verdim. Kimseyi almayacak ve kimseyi sevmeyecektim. Ondan başkasını… ama şimdi? Ondan başkasına nasıl bakar gözlerim? Nasıl sever kalbim ondan bir başkasını? Ya aynı şeyler yaşarsam? Korkularıma esir oldum belki de…
Bana yardımcı olur musunuz? Kafayı yiyecek gibiyim…
Hayır mı desem Evet mi?