Kendisi spora gidiyor 185 boyunda 86 kilo. Gayet fit karın kası falan da var. Bende bu aralar biraz fazla yiyorum kilo aldım bana aşkım çok güzelsin ama sende biraz kilo aldın benimle spora mı gelsen hem birlikte yaparız hemde sende eski formuna kavuşursun dedi çok sinirlendim siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendi kocanın en kibar şekliyle yaptığı yoruma bile sinirlenip tanımadığın insanların fikrini sorman kadar abes bir şey olamaz
Sakin ol mekanın sahibi ben sizce spora gitmeli miyim diye sormadım kocama sinirlenme konusunda sordum
E kendin de fazla yediğinin ve kilo aldığının farkında olduğuna göre? Belki kendine yakıştırıyorsundur bilemiyorum kocanın ölçülerini vermişsin ama kendininkileri yazmamışsın o yüzden sağlık açısından bence spor yap derim. Kilo iyi bir şey değil ve kadın vücudunu da erkeğinkinden daha çabuk ve kötü bozuyor.
172 boyunda 63 kiloyum gayette memnunum eskiden 57 kiloydum ama şu an memnunum ben spor salonund spor yapmayı sevmiyorum
Sen kilondan memnunsan istemeyerek gitme o zaman boyuna göre kilon da normal bence
Bence oldukça kibar bi şekilde davet etmiş seni yani düşüncesini belirtmiş bence çok da sinirlenilecek bi durum değil
İstemiyorum o karışamaz
Senin gibi bir karım olsun, iki dakika tahammül etmez, valizini topla yallah baba evine derdim.
Anayasaya göre boşanan çiftlerde ev kadına kalıyor valizi toplayan sensin
haklı salma sen de kendini adam seni zayıf halinle sevmiş kendisine bakıyor sen de bak
Öyle bir dünya yok. Kapı orada ben buyum
ayrılır zaten yakında sen bu kafayla devam edersen merak etme
Kocam onun dediğini yapmadım diye benden ayrılacak ise kapı orada
bu onun dediğini yapmak değil nasıl bir düşünme tarzın var bilmiyorum ama adamın amacı sana emir verip zorla bir şey yaptırmak değil kendisi zaten spor yapıyor kendini öyle beğeniyor senin de öyle olmanı istiyor ne var bunda spor yapsan senin içinde iyi hem siz evlisiniz kocanın düşünce ve isteklerinin hiç mi önemi yok senin için
Rnde yapmak istiyorum
ee o zaman sorun ne
İstemiyoeum yazıcaktım istemiyorum
peki bayan inat
Bayan mı ! Yazık cidden
😂😂😂😂 en başta böyle biri olduğunu bilsem laf anlatmaya çalışmazdım inan takıldığın şeye bak BAYAN !!!
Cahiller takılmıyor buna. Eğitim önemli en başta orta okul terk olduğunu bilseydim hiç muhatap olmam
ya boş yapma bayan bir hitap şeklidir kadın cinsiyet belirtir hiç değilse benim kullanma amacım o aman ne anlatıyorum sana sanki kendisi ordinaryüs ya seviye yerlerde umarım en kısa zamanda ayrılır senden de kurtulur adam
Haddini bil. Orta okul mezunu halinle bana konuşma. Benim eşim benden memnun. Umarım sana da bir koca versinde milletin mutlu yuvasından gözünü çek.
saçma sapan konuşmayı kes ortaokul mezunu değilim 1 koca derdinde değilim 2 seni alan da akıl yoktur zaten dönüp senin kocana bakmam 3 mutlu olan insan böyle ufak şeyleri sorun edip bencillik yapmaz apaçık bencilsin ve dominant olmaya çalışıyorsun ayrılmazsa aldatır merak etme bu da 4
Orta okul terk bayan diye hitap eden cahillerle konuşmuyorum. Aldatır demişsin sanırım senin ilerde kocan ben gibi yaparsa başka erkeğin altına gideceksin. Aldatılmaktan senin gibi aciz kadınlar korkar. Devam et
konuş 89 konuş
Ben yarın kocası inat ettipi için hemen başka erkeğin altına gidecek aşif.. te ile daha fazla konuşamam. Evde kalmışlığın verdiği gazla devam et. Sümsük
Hayatım 172 boyunda 63 kiloyum hayır omzuma gelecek kadınsın. Eğitimin düşük erkek düşkünü a.. mı yanan bir or.. pusun bir tane erkek seni evine kadın yapmamış. Gerçi yapsa az inatçı olsa hemen aldatırım diyorsun namusta yok. Kuru baba evinde
89 kilon değil IQ puanın
Söylediklerimi evirip çevirip yanlış anlayan iğrenç küfürler eden seviyesiz bir insansın insan kendi neyse karşıdakini de öyle zanneder diye boşuna dememişler aman bırakma kocanı sakın başkası çekmez senin gibi mahalle karısını terbiyesiz
Ortaokul mezunu dediğin insanlar senden daha kültürlü akıllıdır kendini bir bok zannediyorsun ya komiksin daha fazla yazıp senin seviyene inmeyecegim...
Kudur evde kalmış orta okul terk ezik baba yanında sığıntı kız kurusu dowşsns
Allah sana şifa versin yorumlara baktım da kendinle sorunların var psikolojide buna ayna yöntemi denir buraya sormak yerine terapistine sor çok üzücü hastalığın nedir?
Öyleyim Hadi benimle muhatap olma jflwdjdjıejdjdıdıejdjdjelwns
Seninle muhattap olmak isteyen kimse olacağını sanmam
Olma o zaman. Kısır karı.
Ben senin diğer soruna kısır dşye yorum yaptığımdan oldu bu demi skksksjekek ben 22 yaşına üniversite öğrencisi ve bakireyim abla
Ulan valla kafayı yemişsin şizofrensin ben daha karı bile değil kızım hiç bir şey bilmediği insan halkında iddia yapmak geri-zekalılık örneği skskksjdjas
Ağla dkksdkdjdjjdjdjd
Muhatap olmuyordu hdksksksksks kudurdu
Kısır olduğun için bakire kızlara bile ağlayan sensin karı djsjdjsjjd
Ağlama yar 😘😘
Ablam ben bakireyim nasıl kudurabilirim şsşzşzişz şizofren olduğunu görünce şok oldum sadece💗Hafi kendine iyi bak üşütme çocuğun olmaz
Ay kendini ispat etmeye çalışıyor ezik kısır 😆😆
sinirlenecek bir şey yok bence
Sen ne istiyorsun peki?
kocan haklı kanka
Adam haklı
Haklı
Spora git