Nişanlım sürekli her şeye laf söz yapıyor, hep de gezmek istiyor. Ne yapmalıyım?

Aileler 4 bilezikte anlaşmışlar babası da tamam yapabilirim demiş nişanlım sürekli benim ailem nasıl yapacak diyor benim ailem de 2 bilezik takacak dedim yani he takarlar dedi ben beyaz eşyamı aldım buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi yanında da mikro dalga hediye verdiler onlar daha birsey almadı nişanlımın doğru düzgün işi yok Şu an vardı da oradan ayrıldı Şu an kendine dükkan açtı akşama kadar orada oturuyor biz hayatımızı İstanbul’a kurmaya karar verdik ben en başta dedim oda kabul etti şimdi ben senin her dediğini kabul ettim diyor yoksa Hatay da oturacaktık Hatay akrabaları kaynıyor adım başı akraba ben orada oturmak istemiyorum en başta anlaştık ama sanki şimdi laf söz yapıyor bilezik konusu açılınca sen parayı çok seviyorsun diyor ben hiç değer vermem diyor parası olmayınca aşırı mutsuz oluyor sürekli İstanbul’a gelmek istiyor gelsin ama burada gerçekten çok para harcıyor babam da çok kızıyor bu evlenecek geldi mi gitmek bilmiyor diyor ne yapmalıyım?

Nişanlım sürekli her şeye laf söz yapıyor, hep de gezmek istiyor. Ne yapmalıyım?