Neden yalnızsınız sizinle mi alakalı yoksa çevrenizle mi alakalı?
(sevgilisi olanlar için demiyorum)
Neden yalnızsınız sizinle mi alakalı yoksa çevrenizle mi alakalı?
(sevgilisi olanlar için demiyorum)
Aile yapısı yüzünden yalnızım sürekli eve para vermek zorundayım ailem sürekli psikolojik baskı yapıyor rahat bir şekilde kimseyle tanışamıyorum benimle ile tanışmak isteyen kızları da red ediyorum sürekli
nereye kadar aileni dinleyeceksin ilerde pişman olmadan buna bir son vermelisin
Kendi evimi alma sürecindeyim kiraya girip birde saçma sapan ev sahibi kahrı çekmek istemiyorum
umarım istediğin her şey olur
Cevap
13Cevap
Sevilmediğim için
Aşık olmaktan korktuğum için dir ya da daha bir sevgiliye hazır degilim aslında herşeyden önce kimseye güvenemiyorum belki bir gün biri karşımıza çıkar
çoğu insanın yalnız olma nedeni güvenmemek aslında peki bu güvenenler nasıl güveniyor anlamıyorum 🤷🏻♀️
tam olarak bu doğru bahane hepsi
teşekkürler size de 💫
Çevreyle değil benimle ilgili biraz insanları pek güvenemiyorum
insanların çoğu güven vermedigi için aslında çevre ile alakalı olmuyor mu
Vallaha ben tercih etmiyorum. Unide son senem ilişkiyle falan ugrasamam Şu an
aynen bende
Çünkü daha kafa kafaya çarpışabileceğim bir kadına rastlamadım.
Kendimle alakalı boş kalabalığa gerek yok. Yalnızlık bu yüzden iyidir
Kendimden büyüklerden hoşlanıyor olamam hayatımda kimse olmaması, diğerine ağır ve olgun olmam yasitlsrimi uzak tutuyor
ne demek istediğini tam anlamadım :/
Sevgililigi kastettiyseniz kendimden büyük kadınlardan hoşlanmam yalnızlığımın sebebi
ne kadar büyük 5 yaş 10 yaş?
10 11 yasa kadar
Anormalmi
yok niye olsun herkes normal mi ki
Teşekkür ederim gerçekten çünkü çocukluğumdan beri hep sorumluluk aldım yük bendeydi kendinyasitlarim çocukça şeylerle meşgul sevgisi belli değil istediği belli değil
zaten çocukluğumuzda yaşadıklarımız şimdiki bizi oluşturuyor asla düzeltemiyoruz yalnız olma sebeplerimden biri de bu, çocukken de hep yalnızdım alışkanlık oldu bir nevi ne kadar düzeltmeye çalışsam da aşamıyorum ne yazık ki
İçiniz mi dolu sizin? Kendimi gördüm bi an
doluyum evet arada da aklıma geliyor herkesin bir derdi var işte bizimkisi de bu 🙂
Dost bulmakta zor biliyormusunuz
dost diye bir şey hiç yok bence o kelime neden var anlamış değilim
Yalnızlasip kalakaldık anneden babadan yaradan dosttan
her şey gönlünüzce olsun iyi günler
Güzel bir soruydu bilmukabele hatırlanmak üzere bir yorumda iyi günler
soruyu beğendiğiniz için ben teşekkür ederim ✨
Sizde benim sorularımı beğenirseniz ödeşiriz 😇
😊
canım manyaklığından kızları kandırmıyoruz kandırıp yatağa atmıyoruz ondan yalnızız
bence tam tersi bunu düşündüğün için yalnızsın
Yani ben dürüst davrandığım için bak senden bile olmayı alamadım ama ben ciddiyim hiç kimseyi kandırmak istemediğim için kandırmadığım için yoksa ben kandıran bir erkek olsam her hafta biriyle olurum emin ol
öyle yapanlar yüzünden bu haldeyiz ya zaten gerçekten seven kalmadı herkes çıkar peşinde bu yüzden küsmeye güven yok maalesef 🤦🏻♀️onlar gibi olmaktansa böyle yalnız ol daha iyi
kimseye*
Yalnızım evet yalnızım ama bakirim azgınlıktan kudurdum artık zaten azgınlıktan buradayım gir Bir yaptığım yorumları yap azgınlıktan yani
yok kalsın 👀
Yok yorumlara bak diyecektim yani benim yaptığım yorumlara bak
anladım anladım dlslsksmsmsn
Bazen kendimden utanıyorum kendimden iğreniyorum
yapma o zaman ben erkekleri de anlamıyorum bu kadar mı tutamıyorsunuz kendinizi bizim yaradılışımız böyle diyenleri asla anlamıyorum cidden ya da bende bir problem var
İtici biriyim
insan kendine böyle der mi hocam
😄
İyi insanlar yanlız ölür
iyi biri olduğumu düşünmüyorum ama yalnızım?
çok takıntılı ve asabi bir insanım ve kimseye merhamet edemiyorum
evet insanlara karşı herkes sahte geliyor bende ister istemez böyle birine dönüştüm
Benle alakalı sesizim ve yalnızlığı severim
galiba benimle alakalı ben istemiyorum :D
Bilmem
Kendim😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?