Aşk İlişkileri Siz ne kadar yaşadınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Daha ilerisi varsa onu da yaşarız Güncellemeler+1 yıl Eeeeee? Siz ne kadar yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yaşadım. Gezdim, gördüm, eğlendim, yedim, içtim doydum. Bundan sonrası huzurlu yaşam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dilediğin gibi bi yaşamın olur umarım Yorumla DoluRakıŞişesi +1 yıl İsteyince olur Yorumla Soran +1 yıl Umarım olur Yorumla DoluRakıŞişesi +1 yıl Umarım. Sen olması için çabala olur Yorumla Soran +1 yıl Bende sorun yok istediğim hayatı yaşıyorum şükür Yorumla DoluRakıŞişesi +1 yıl Ne güzel işte sevindim adına. Ben de yaşıyorum. şu an ki hayatımız hiç bozulmasın dileğiyle o zaman Yorumla
iigizemiikizii Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ölüm tadını en güzel aşk verdi bize o yüzden fazlasını yaşadık ölüm bile tatlı artık bize 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ölüm tadını veren de var bu fani dünya da cenneti yaşatan da sadece biz denk gelemedik öylelerine Yorumla iigizemiikizii +1 yıl Biz sadece sevdik bu fani dünyada ama hep hüznü kederi biz yaşadık hep biz maf olduk... Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaşamadık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşa ustam yaşayamadım dememek için yaşa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşadım. Gezdim, gördüm, eğlendim, yedim, içtim doydum. Bundan sonrası huzurlu yaşam
Dilediğin gibi bi yaşamın olur umarım
İsteyince olur
Umarım olur
Umarım. Sen olması için çabala olur
Bende sorun yok istediğim hayatı yaşıyorum şükür
Ne güzel işte sevindim adına. Ben de yaşıyorum. şu an ki hayatımız hiç bozulmasın dileğiyle o zaman
Ölüm tadını en güzel aşk verdi bize o yüzden fazlasını yaşadık ölüm bile tatlı artık bize
Ölüm tadını veren de var bu fani dünya da cenneti yaşatan da sadece biz denk gelemedik öylelerine
Biz sadece sevdik bu fani dünyada ama hep hüznü kederi biz yaşadık hep biz maf olduk...
Yaşamadık
Yaşa ustam yaşayamadım dememek için yaşa