azcık matematikli bir Soru, hesapla yaz bakalım 🤔 Yaşamakta ayak direyeceksin. Belki bahtiyarlık değildir artık, boynunun borcudur fakat düşmana inat bir gün fazla yaşamak. Nazım Hikmet 💪Günün Mottosu:
Karşındaki her kim olursa olsun korkma! O an ne yapmak istiyorsan onu yap. İleride keşke desen bile üzülme. Çünkü o an onu yapmak istiyordun ve yaptın. Eğer hayatta yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı kendi mutluluğumuz için değil de başkalarını memnun etmek için yapıyorsak her zaman mutsuz olur ve giderek yaşlanırız. Şimdi usulca arkana yaslan ve derin bir nefes al. Ve şu sözleri tekrarla. Ne olursa olsun hayat anlıktır ve ben an'ı yaşayacağım. Kimsenin ne düşündüğü umurumda bile değil. Hayat benim hayatım. Kendimi seviyorum. Carpe diem. 🌸
Aha aha aha. Ben 85'den 90 aldım. 2. maddeye ne desem bilemedim. Onun dışında hepsi benim için geçerli.
Hayat %1 azınlık hariç kimseye güzel değildir. Hayatımızı biz güzelleştirmeye çalışırız. Ben bu mottodayım. O yüzden de hayata pozitif bakıyorum hep. Yaşıyor muyum bilemem ama yaşamaya çalışıyorum diyelim.
Şimdi sosi, ben sabahları neşeli değil ama dinç uyanırım. Neşeli ve Dinç uyanmak 10 puansa, sadece dinç uyanmak 5 puan sayılır mı? Ona göre hesap kitap yapacağım :D
Düşmanlık değil bu, ben kin ve düşmanlık besleyen biri asla değilim ve olmadım da, sen de çok iyi biliyorsun :P
1 - Son derece huysuz uyanıyorsun, bu huysuzluğun da gıcıklığına yansıyor, gün içinde görüyoruz :D 7 - Kendini ayna da beğenmeyince daha bir huysuz oluyorsun. Hep huysuz olduğun için her gün beğenmediğin sonucu çıkıyor. 9 - Çok kinci birisin, kin tuttun mu vah o kişinin haline :D
Benim adıma cevap veriyor bide, bi kere sabahları yataktan ayrılmak çok kötü bir his ama huysuz olmuyorum, kahvemi içiyorum ve kendime geliyorum. Sonra aynada kendimi beğenmeme gibi bir şey olamaz çünkü işe giderken özenmem 😃 aynayla pek işim yok. Veee beni bilen bilir asla kin tutamıyorum
1) Yarım puan. Zinde ama söverek kalkarım. 2) Tam puan 3) Yarım puan. Karışmayı da severim tek kalmayı da çok severim. 4) Tam puan 5) Tam puan 6) Puansız 7) Ya tabi ki <3 :D 8) Puansız 9) Puansız. Bazen çok kinci olabilirim.