Mesleginizi ovulmek icin kullanirmisiniz?
Butun erkekler paraya tapiyo kalbimin taslastigini hissediyorum istemeye istemeye guclu oluyorum
Erkeklere karsi icimde merhamet ve sevgi kalmadi guc savasi icine girdim
Mesleginizi ovulmek icin kullanirmisiniz?
Butun erkekler paraya tapiyo kalbimin taslastigini hissediyorum istemeye istemeye guclu oluyorum
Erkeklere karsi icimde merhamet ve sevgi kalmadi guc savasi icine girdim
Kesinlikle katılıyorum benimde kalbim taşlaşmaya yüz tuttu. Acil konuşmak gerekirse benim de kadınlara karşı merhamet şefkat hissim köreliyor doğru dürüst olmaktan yarar beklemiyorum ama zararını da görmek istemiyordum o yüzden değer görmek sevilmek için mesleğimdr kariyer yapma kendimi en üst formuna ulaştırma çabasını için her şeyi yapma girişiminde bulunabilir hissediyorum maalesef
Aslında bugün o duruma getiren aile yapıları var çocuklarını at gibi yarıştırıp ileride bak evlenince kız vermezler ne kadar iyi meslek ünvan o kadar avantajlı olursun diyerek erkekleri at gibi yarıştırdılar.
Biliyorsun ki çoğu kızlar makam mevki hava paraya aşık oluyor öyle olunca hava atıyor o tarz erkekler yeri geliyor kafede masanın üstüne araba anahtarı bırakıyorlar zaten onu yapan erkeklerinde niyetini az çok tahmin edebiliyorsun. Özellikle aileler çok yapıyor biri ile sohbet ettiğinde hiç nazar değecek mi düşüncesi olmadan hava atıyorlar benim çocuğum şurada şu işi yapıyor gibi.
Günümüzde kızlar evlenmek için bir çoğu genelleme yapmıyorum para ile evlendikleri için mecbur erkeklerde hava atmaktan geri durmuyorlar kimisi gözlere soka soka kimisi göstere göstere kimiside duyura duyura hava atıyorlar. Birbirleri ile yarışır hale geldiler.
Bütün erkeklerde paraya tapmıyor bunu sana söyleyeyim evlilik çok ciddi masraf olduğundan aslında size öyle geliyor beyaz eşyası düğünü takıları evi derken ister istemez hırs yapıp kazanmaya birikim yapmaya çalışıyorlar. Var mı var yok değil paraya tapan ama bir çoğu aile geçindirme iyi şartlarda yaşatma düşüncesinde oldukları için öyle görünüyorlar.
Ben mesleğimi övünmek için kullanmadım kullanmam da soran olursa söylerim sormadan söylemem
İçim rahat etmez öyle yaparsam. Tabi övünülecek bir mesleğim yok. Eğer insan hayattan keyif alıyorsa zaten parasını, mesleğini övmez. Keyif almıyorsa, o zaman övmeye başlar. Çalıştığım bir yerde, patron sürekli "biz burayı borçla döndürüyoruz" diyordu. Ama görsen 3 kardeşin altında 2 şer tane lüks araba vardı. 10 yıllık çalışan ablalar abiler var, onlara bari yüksek maaş verir insan ama yok, hâlâ asgari ücret veriyordu
Görünüşe göre Küreselciler Şeytan tarikatının , KADIN-ERKEK savaşı projesi gayet başarıyla işliyor. Artık Sağ sol savaşı yok , kadın-erkek savaşı istiyor dünyayı yöneten satanist kafirler ve bu gerçekleşiyor. Sonucunda Nüfus planlaması ve azalması olacak.
Cevap
15Cevap
Bence de acı durum
Sen yaratılışınla değer potansiyeli taşıyan bir varlıksın.
Ben paraya felan tapmiyorum maaşım yetiyor eşim çalışmasada olur yani genelleme yapmanı doğru bulmuyorum
Şükretmesini bileceksin vünmeye ve kendini seviye düşürmeye gerek yok
Detaylara bakilirsa, her ne yasadiysan seni cok etkilemis olmali.
Ne yasamissin bilemem ama paraya erkekler değil daha çok kadınlar tapiyor
Geneli öyle değil her şey para şöhret değil
Sadece insanlar artık şöhret ve para Peşine düştü bu da bencilliğin doğurduğu bir şey
Sen kariyere inanmışsın sadece kendini kandırıyorsun seven her türlü sever
Duruma göre değişir tabikii mesleğimi savunurum sevdiğim işi gösteririm ama sevilmek için bir şey yapmak hayattada zaten geçici bir mutluluk hissi verir.
Buna katılmıyorum ama elbette öyle insanlar da var.
O yüzden doktor peşinde koşan erkekler degilmi iki saatlik sevginiz var zaten
Tüm erkekler öyle değil
O neymiş öyle ya boş soru geldi bana
her şey öyle oldu artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?