Aşk dediğin "uçurumdan atlamaya benzer" lafı doğru mudur 🤔
#Aşkİlişkileri

Aşk dediğin "uçurumdan atlamaya benzer" lafı doğru mudur 🤔
#Aşkİlişkileri
Aşka inanmıyorum, ama aşkın tanımı şu şekilde yapabilirim sanırım Aşk ilk günlerinde güzel ve tarifsizdir, azalmaya ve şekil değiştirmeye başlayınca, o şeklin neye benzediği de ortaya çıkınca hemen durumu kavramak lazım, ya toz olacaksın o aşktan, ya da yakasına iyice yapışacaksın. Ne yazık ki genellikle ilk durum ortaya çıkıyor, toz olmak gerekiyor. Zaten aşk toz duman ediyor, ateşiyle yananı. Geride kalan yeteneği varsa şair oluyor, şanslıysa kilo veriyor, terk edenden önce yeniden aşık oluyor.
Doğru evet ama şöyle doğru günümüzün ilişkilerine baktığın zaman böyle doğru yani sen Düşünsene uçurumun kenarındasın ve uçurumdan bir adım daha attığın zaman aşağıya düşeceğini biliyorsun işte insanlar bunu bildiği için ilişkiye başlamak istemiyor yani diyor ki ben bir ilişkiye başlayacaksam ben ne kadar iyi taraf olursam olayım Ama son şeyini üzülen ben olacağım diyor O yüzden uçuruma gitmektense Aşk hayatından Uzak dururum gibisinden
Onu söyleyen hiç uçurumdan atlamışmı bir sor bakalım.
Aşk yavru bir kuşu elinde tutmak gibidir, istersen öldürür, istersen bir kılına zarar vermezsin.
Sorun kılına zarar vermeyecek kişiyi bulmak.
Aşk dediğin kurmaca. Beyin , doğduğun andan itibaren kayıt tutuyor her konuda ve bu kayıtlara uygun zevkler ve beğeniler gelişiyor. Sonra bir bakıyorsun biri tam da uygun , başlıyor beyin hormonları aktif etmeye. Sanıyorsun aşık oldum. Derken tanımaya başlıyorsun , alakası bile yokmuş.
Cevap
6Cevap
Yere çakılmayı beklemek belkide 😅
Risktir aşk! Tren demirlerin üstüne uzanıp ezilmeyi beklemek gibi, uçurumdan atlayıp yeri öpmek gibi
Değer mi onu düşünmek lazım 😄
Kadınlar badboylar ve playboylar için uçurumdan da atlarlar amuda da kalkarlar ama diğer adamlara Allahın selamını bile vermezler mevzu bundan ibarettir.
doğru yanındaki de seninle beraber atlamazsa öldüğünle kalıyorsun
Uçurumdan daha beter yanardağının içine balıklama atlamak gibi
biri var bana ne dese yaparim onun için herkesi düzenimi silerim bu aşk mı?
Bu ilişkiyi yaşayan kişilerin eylemlerine bağlıdır ya da neyi karşılarına aldıklarına
Öyle valla öldün mü kaldın mi bilinmiyor aşkta
Doğrudur herhalde
Asla değil hep boş işler
Havadaykenki anı kastediyorsa evet.
Doğru ne eksik ne fazla
Bence uçurum kenarında gezip düşmemeye benzer
O kadar da değil ya bu benzetme biraz fazla oldu
Uydurma
Yerine gore
Çok doğru
doğruu
Çok doğru