Şu cümleye katılırım Doğrudur Aşk uçurumdan düşmek gibidir Sadece bu söze katılıyorum Çünkü eskiden yine insanlar arada bir sevgi sadakat vardı ama şimdi artık Aşk insanı öyle bir uçurumdan aşağı itiyor ki aslında aşk değil Bunu yapan insanlar insanlar seni adeta uçurumdan aşağı öyle bir itiyor ki orada ya Can veriyorsun ya da oradan düzlüğe çıkmak için çırpınıyorsun Eskiden olsa evet Aşk çok güzel yaşanması gereken bir duyguydu ama yeni nesil insanlar bunu artık Felaket derecede bozduğu için ağaçtan ne kadar uzak yaşarsa bir insan o kadar şerefli ölür
Katılıyorum.. Aşk herşeyden önce kendi benliğinden vazgeçmektir. Bu sebeptendir ki aşık olan kişi, kendisinden vazgeçer ve uçurumun kenarından atlıyormuş gibi benliğini boşluğa bırakır. Eğer kendi egosunun varlığını hissedebiliyorsa; kişi zaten aşık değildir, sadece aşık olduğunu sanıyordur. Belki fiziksel çekim, belki hoşlantı ama kesinlikle aşk değildir..
Evet katılıyorum. Bu düşüşü el ele göze alamayacak kişi ile aşk yaşanmaz demek. Aşk ise ikili birlikte o yara düşmeyi kabul etmeli. O zaman aşka yürümeden önce ne kadar çok dşünülmesi gerektiğini anlamış oluyoruz.