• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yaş 33, sizce evlilik için geç mi🤨?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
28
Yapay Zekaya Sor

Evet bi türlü nasibim çıkmiiyor yasımda geldi diyorum , sizce çok mu gec kaldım?

#evlilik

Yaş 33, sizce evlilik için geç mi🤨?
Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

Hayır geç değil bazen erken evlenmek de iyi olmuyor. hatta geç yaşta evlenenler daha mutlu olabiliyor. Sevgi, kişisel gelişime yardımcı olur

Olgun bir insan asla kendi başının çaresine bakmayı bırakmazlar ve sevgi ona yalnızca güç verir. Olgun bireyler bakış açılarını değiştirmekten korkmazlar ve eksikliklerini kabul etmeye hazırdırlar. Anlayışlı ve özenli olabilirler. Olgunluğun yaşla pek bir ilgisi olmasa da uzmanlar, olgunluğa erişebilmenin bazı tecrübeler sonucu olduğu konusunda hem fikirler. Bu sebepler erken yaşta evlenenlere oranla geç yaşta evlenenler ilişkide daha özgür ve mutlu hissedebiliyorlar. Her şeyden önce sevgi, fedakarlığı gerektirir Kendi kendine yeten bir kişi, boşluklarını partneri ile doldurmaya çalışmaz. Hatta tam tersi; sahip olduklarını paylaşmaya bayılırlar. Psikolog Morgan Peck, erken yaşlarda daha çok alma eğilimindeyken belli bir olgunluğa eriştiğimizde daha çok verme eğiliminde olduğumuzu söylüyor. Sevdiğin insanı düşünmek, onun için yeri geldiğinde fedakarlık yapmak erken yaşlarda daha zor olabiliyor. Sevginin ana yönlerinden biri iradedir

Belli bir yaştan sonra hayattaki önem ve öncelik sıralamamız değişebiliyor. Çoğu zaman istediğimiz şeyler huzur, sevgi ve sadakat oluyor. Uzmanlar, geç yaşta evlenen bireylerin dikkatini partnerlerine daha fazla verdiğinin altını çiziyor. İlgi odağı partnerinden şaşmıyor ve iradelerine daha fazla sahip çıkabiliyorlar.

Sevgi sorumluluktur

Sorumluluk, bir yetişkini çocuktan ayıran bir özelliktir. İlişkinizle ilgili olarak aynı kıyaslamayı kullanabilirsiniz; olgun mu, değil mi? İlişkide güvenebilmek çok önemlidir. Peki siz o güvenilir kişi olmaya hazır mısınız? Evet, böyle bir yöntem ciddi yükümlülükler getirir ama aynı zamanda ilişkinizi güçlendirir ve gerçeğe dönüştürür.

Sevmek, birbirimizin bireyselliğine saygı duymak demektir

Olgun bir insan zaten hedeflerini oluşturmuş ve kendini bulmuştur, bu yüzden başkasının kararlarına saygı duymaya hazırdır. Böyle bir ilişki baskıdan uzaktır. Taraflar birbirlerine özgürlük verir ve her zaman bir uzlaşmaya varmaya çalışırlar. Sadece kendi çıkarlarıyla meşgul olan insanlar dinlemeye, anlamaya veya hiçbir şeyi kabul etmeye hazır değildir.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Benim yaşım 36 olmasına rağmen hiçbir şekilde evlilik düşünmüyorum Evet Eskiden evlilik hastası bir insandım yani daha doğrusu şöyle söyleyeyim İlla bir kız arkadaşım olsun derdim İlla bir işte Biriyle sevgili olayım evleneyim onunla bir yuva kurayım Düzenli bir hayatım olsun derdim ama şu an günümüze baktığımız zaman artık gerçekten özellikle ortadadogu toplumlarına baktığımız zaman artık bunun imkansız olduğunu ve Aslında hayatta Bizim daha farklı önceliklerimizin olduğunu keşfettikten sonra bu işleri artık bıraktım Onun için yani arkadaşlar şunu söylüyorum size odaklanmamız gereken daha farklı şeyler var Örneğin kendi hayatımız gibi kendi geleceğimiz gibi bunlar bile tehlikedeyken şu an evlilik düşünmek sizce ne kadar doğru Onun için yok yaşım 33 oldu Yok Yaşım 40 oldu Yok yaşım şu Oldu bu Oldu diyerek böyle kendinizi psikolojik buhranlara sokmayın olacaksa olur olmayacaksa da olmaz arkadaşlar yani bu çok önemli bir şey değil

2
    0 Yorumla
  • Honestchange
    Honestchange Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.

Geç diye bir şey yok önemli olan hissettiğiniz biriyle olması yoksa her an evlilik kararı alabilirsiniz doğru kişi analiz etmek hissetmek düşüncesi bakışı kalbinizin atması bunlar önemli çevrenizde vardır mutlaka

0
    0 Yorumla
  • Melusangel
    Melusangel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Kardeşim evlilik için geç bir yaş değil önemli olan doğru insana doğru zamanda bulabilmek sen de bunun için sabredeceksin dua edeceksin Allah senin karşına daha iyi bir insan çıkartırım acele işe şeytan karışır diye bir deyim var Allah sana bir insanı en iyi şekilde karşına çıkartır emin ol ama her insana da güven duyulmaz evrenin yaşı geç ya da erken diye bir şey yok belki yaşta evlenirsin sıkıntı yaşarsın belki şiddet görürsün bu tür şeylerden uzak durmak için de doğru zamanı beklemen lazım Ve bu da dua ile olur canım sevgilerle

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

91

Cevap

• ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Hayır hiç bir şey için geç değil. Daha o gün çocukluk arkadaşım evlilik için geç kaldığımızı ve bizden küçüklerin bile evlendiğini söylüyordu. Ben bunu kabul etmedim. Çünkü yaş yalnızca sayıdan ibaret olduğunu düşünüyorum. Hayatı yaşamaya devam edin.😘

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok tesekkur ederim

Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Ya saçmalamayın.

Nasipse gelir bir şekilde. Değilse de üzülmeyin.

Ama hayatınızı evlilik ile devam ettirmek istiyorsanız, bunu belli edin.

Ben 46 yaşındayım ve çekinmeden etrafıma söylüyorum. Günümüzde anne baba değil, kişi kendisi arayıp bulmak zorunda kalıyor. Çünkü kimse aracı olmak istemiyor...

2
    0 Yorumla
  • LoLoManyag
    LoLoManyag Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Şu açıdan geç evlendin diyelim çocuk sahibi olmak istedin 35 yaşında çocuğun oldu desek gençlik çağlarında belki hastalanıp yataklarda olucaksın bu ne kadar doğru ben erken evlilik taraftarıyım eğer evleneceksem çocuğun gençliğini hastane köşelerinde heba etmesini istemem

1
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hiçbir şey geç kalmış sayılmaz. İnsan istediği her yaşta evlenebilir bunu takıntı haline getirmeniz lazım.

Herkes erken evlenecek diye bir şey yok. Önemli olan hayatımıza ideal eş seçmektir. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Aradığınız kişide güzel ahlak merhamet vicdan Güven Sadakat temiz kalpli olmak gibi güzel hasletler yoksa o kişiyle yola çıkılmaz.

Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Benimde farklı değil ilk tanismada tamam diyip 1 gün sonra bana göre değilsin diyip karar değiştirenler gittikçe artıyor.
    Artık ne düşünsem bilmiyorum
    Çok garip bir durum var.
    Bir insana neden aynı cumle duymak zorunda bırakılır anlamış değilim.
    Çok iyisin ben boyle birini istemiyorum.
    🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂

1
    4 Yorumla
    • Edaaa97
      Edaaa97
      +1 yıl

Allah affetsin son yazdığına güldüm 😅😅

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Ben çok denk geliyorum.
      1 değil 2 değil artık inanmam ama hocaya gitmeyi düşünmeye başladım.
      Bu kadar olmaz heralde

Yorumla
    • Edaaa97
      Edaaa97
      +1 yıl

Git git açılsın yolun 🙏🏻

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Pek inanmam ama bilemedim ya gideceğime nasıl guvenicem

Yorumla
  • bastiyan
    bastiyan Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.

Bende 45 olmuşum, Sana Davsiye

1 engellere takılma, düşersin

2 Güzel her zaman güzeldir

3 sen sus gözlerin konuşsun

4 Sevgi veya mutluluğun kaynağı içeridedir

5 Canının her istediğini yapmamaya çalış

Sonuçta bir taraf pes edecektir

Son olarak, ilişki müziğe benzer, ya melodiyi bileceksin ya ritmi

1
    0 Yorumla
  • Wjej3j3j322j
    Wjej3j3j322j Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yaşım 28, aksine evlilik fikrinden uzaklaştım iyice..

20 yaşında bile daha çok istiyordum öyle söyleyeyim. Ama herkes bir değil. Umarım gönlünüze göre bir es adayı bulursunuz ❤

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iyi dileklerin icin teşekkur ederim kuzum Rabbim sana da hayirlisini nasip etsin

Yorumla
  • Gecelerdessiz
    Gecelerdessiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Meslek var mı ev hanımı mısınız bence geç değil evlilik bu önemli olan uygun birini bulmak evlilik için hazır hissediyormusunuz hiç citdi biri olmadı mı

1
    0 Yorumla
  • Andakibosluk
    Andakibosluk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Ruhun asla yaşı yoktur ve zaman kavramı göreceli bir kavram o yüzden sen kendine şunu sor evlenmek istiyormuyum? İstiyorum diyorsan buna ne kadar hazırsın? Gerçekten istiyormusun? Çünkü insan bazen istiyorum der ancak içindeki derinliklerde istemeyen parçaları vardır. Aksi halde insanın gerçekten istediği bir şeyin olmaması imkansız

1
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Her zaman geçtir, her zaman erken, neye, kime, hangi zaman dilimine göre baktığına bağlı! Kısmet kısmet bu işler…

2
    0 Yorumla
  • loveislife
    loveislife Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

evlilikte artık yaş diye bir şey yok. zamanı geldi gelmedi diye de yok. kendini evlencek gibi hissedersen evlenirsin.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ya fettah ya vehhap ya zulzelali vel ikram ve furkan 74. Ayeti bol bol okuuuu

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Canım beniimmmmmmm cok tesekkur ederim evet bende bazen dualar okuyunca kismet açıliyor sonu gelmiyor siz bu dualari okudunuz mu peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Okumasam demem zaten. Sozlendim halada okuyorum. Bazi insanlarin nazardan gunahtan kismeti kapaniyor. Bende onlardanim cok zor oldu. Cook okudum okuduktan sonra kismetim acildi. Sozlendim halada cikiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Netten cok aradim sey diodu kapiyi dogru calmasini bileceksin yaziyordu. Okadar dogruki. Evlilik is ne bileyim sifa icin ayri ayri esma ayet var. Hwpsina ayri okuyumca rabbim yolunu aciyor. Ama ilk tovbe et gunahlardan. hergun ya gafur ya tevvap ya afuv cek. Sonra nazara ya basir oku. Somra tikaniklik varsa fettah oku sonra evlilik icin oku ya vehhap ya zulcelali vel ikram. Ayetide. Gor bak 2 ay icince oluk oluk kapilarin aciliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayyy cok sevindim evet kuzum benimde olmuyor messala benn de taha suresini cok okudum bi kac kisi cikti ama sonu yok simdi hiç cikmiyor mesala özeniyorum evlenmek istyrm mutlu yuvam olsun diye heycan yaptim bak okuycam bunlari peki 100 kere mi okudun bana burdan dmden yazarmisij canım orfan konuşalim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birlestirerek okuyoruz demi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sustun canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen her esmayi 100 er kez okuyorum. Taha sureisni bende bi kere okudum. Ama encok yazdiklarimi okudum. Faydasinida gordum. Bazen cok kismet cikiyor ama oluru olan olmuyor arasindan sen sececeksin. Ben okudum 10 kadar gorucu geldi 12. Yasima huyuma uygun biriydi onla sozlendim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ama bazen kritere takilmayacaksin ben uni mezunuyum calsiirim uni mezunu biriyle olmak isterim dedim. Uni mezunu cok geldi ama kafam hic uymadi. Sozlum lise mezunu ama kafalarimiz ayni yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mutlulugun sifresi diye bir site var. Evlilik hakkinda ayet esma paylasmis istersen altta soru soruyorsun. Bide ilahiyatci tuba die instagram hesabi var. Ben bu ikisinden cok faydalandim. Tubanin kitabini aldim. Gereksiz seylerle doldurmamis kitabi ayet esma ne ye ne okunur yazmis. Gayet net kitap. Hem siteye hemde kitaptan yararlan dedim kitabi al bence cok iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kuzum iyi akssmlar bende simdi istegini kabul ettim aynen bak bende taha suresini okuyunca 5 kisi cikti cikmadi degil ama olmadi sacma sapan kisilerdi, furkan suresine basladim 4 gun sabah namazinda 40 kere okudum 1 i daha cikti daha ondan ses yok mesala ama biraktim ona tekrar baslicam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben istek atmadim jsjsjsjgizli hesap nereye atacam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kafaya bak ya ajsjssj siz acın ben hemen istek atayim detayli konuşlm olurmj

Yorumla
  • ZpAtş
    ZpAtş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Nasip bu işler geçi erkeni yok. Erkenden evlenip boşansam mı aacaba dicene, belki de bekarlık sultanlıktır.

1
    0 Yorumla
  • benjaminss890
    benjaminss890 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Biraz geç evet ama kendine göre birini bulamadıysan yapacak bişey yok. Benim teyzemde 33 yaşında evlendi. Şimdi iki çocuğu var ve iyi ki bu yaşta evlenmisim diyor.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya kuzum ckmyr cktı ama kafa yapımiz uyusmadi ben cocuk sahibi olamam diye korkuyorum

Yorumla
    • benjaminss890
      benjaminss890
      +1 yıl

Hayır hayır öyle düşünme teyzem 34 yaşında ilk cocugunu 35 yaşındada ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Ki olmasa bile zaten tedaviler var canını sıkma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kadar özeniyorum ki , mutlu yuvam olsun diye teyzene Şu an cok özendim rabbim daim etsin mutlulugunu cqnım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yaşım 40 oldu uzun yıllar evlenme için çırpındım çabaladım dua ettim ama hiçbir şey değişmedi bu vakitten sonra evleneni xiksinler bu vakitten sonra gelen nasibi xikeyim

2
    0 Yorumla
  • desperate06
    desperate06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Bence geç değil birde genç gosteriyorsa. Sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.

Bende 33 yaşındayım bekarım evlilik için geç kaldığımı düşünüyorum ama maalesef evlenebileceğimi sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • drkatil
    drkatil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 57%
    +1 yıl

Evliliğin yaşı olmaz. Erken olduğunu düşünüyorsan erkendir. Geç olduğunu düşünüyorsan geçtir.

0
    0 Yorumla
  • yorgunyalniz
    yorgunyalniz Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

Kadınlar için, özellikle çocuk düşünüyorsa biraz geç.

Yine de geç olsun güç olmasın demek lazım..

0
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

çok geç kalmadın.
    benim de nasibim çıkmıyor açıkçası.
    çözemediğim bir konu :)

1
    1 Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

nerede yaşıyorsun ki?

Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Senin kriterlerine de bağlı biraz, normalde geç değil

0
    0 Yorumla
  • GiZLiZEVKLi
    GiZLiZEVKLi Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evlilik te yaş sorun olduğunu hiç sanmıyorum mutlu oluyorsan gerisi boş:)

0
    0 Yorumla
  • İk4126
    İk4126 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bu zaman kadar olmadıysa kısmetin elvet gelir geçte olsa

0
    0 Yorumla
  • sevgiperisi034
    sevgiperisi034 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.

Evliliğin yaşının gecmi erkenmi diye bir zamanı yok nasibin nezaman çıkarsa ozaman evlenilir

0
    0 Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

O kaş kaldırmadan sonra geç diyen diyen kendi mezarını kazmış olur herhalde. 😃

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Senin yaşındayım 3 çocuğum var 😬gecikiyosun acele et

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ben anlamıyorum vala bende ne var kismetim kapalı diyorum bende cok uzuluyorum kuzenlerim hep evlendi 1 kuzenle ben kaldım onun isi filanda var bende tık yok ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şaka bi yana nasip kısmet bu işler.. Bir de insan 25 ine kadar evlendi evlendi evlenmedi armudun sapı üzümün çöpü diye kimseyi beğenmiyor. Kuzenim var 40 yaşında kültürlü birini aradı durdu bu yaşa geldi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen kuzum bende cimri olsun istemiyorum mesala kendini gelistirmis olsun istiyorum fazla tipede bakmiyorum meaala

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

40 yasinda ilk evliliğini yapan bile var, birsey merak ediyorum bakiremisin. Ben 30 yasina kadar evlenmezsem bekaretimi verirdim yani

0
    0 Yorumla
  • AlparslanKorallar
    AlparslanKorallar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Geç, benim yaş 25 mayısta 26 olacam geç kaldım diye baya canım sıkılıyor sen düşün. Birisi çiksa karşima evlenecem isterse benden buyuk olsun bir an önce cocuk sahibi olmak istiyorum.

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok guzel morel verdin saol

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Açık oldum sadece benim görüşüm bu boşuna geç değil vs diye kimse kimseyi kandırmasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iyi de zaten uzuluyorum yani kafama takıyorum.

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Bende maalesef hatta aileme bile kizdim bu konu yuzunden.

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Yaşıtlarım arkadaşlarım çoktan evlendi çocuklari oldu 3 yaşina geldi bizde yaşlanmaya devam her geçen gün çocuk bize dede nine der herhalde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende oyle dusunuyorum psikolojim bozuldu bence kismetim kapalı benim

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Bende bu kısmet kapalılığına yorumluyorum maaleseff

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Elimiz ayağimiz duzgun yakisiklilik desen var karakterimizde şukurler olsun saglam. Işimizde iyi her şey yerinde ama iş evlenmeye gelince sanki dünyada kadin nufusu sanki 10

Yorumla
    • Kroma
      Kroma
      +1 yıl

Eee benimde mi gec kardeşim kendi adına konuş yaş 26 Nisan 'da 27 olacağım hiçbir zaman evlenecek çocuk sahibi olacak kadar büyük hissetmedim kendimi abimde 46 yaşında bekar

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Kendi adima konusuyorum okuma özürlümüsün buyuk gormediysen kucuksun demektir hadi uza

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Kendini kandirma yani bosuna dostum

Yorumla
    • Kroma
      Kroma
      +1 yıl

Sadece ilk yorumu okudum diğerlerini okumadım diye okuma özürlü müyüm o kadar sığ mısın sana tavsiyem insanları yargılamadan önce böyle emir verir gibi içinde ki agresif yaratığı çıkarma hemen haydi ikile

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Yargılamamı lan oğlum sen süpriz yumurtadanmi ciktin evde kalmissin gelmissin burada edebiyat yapiyorsun uzamayacksan ben uzatirim seni lastik gibi

Yorumla
    • AlparslanKorallar
      AlparslanKorallar
      +1 yıl

Anlama vr idrak edemem sorunun var senin elini yuzunu bi yika oylr gec karsima

Yorumla
  • siklaman
    siklaman Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

çocuk istiyorsan 35 den önce yapsan iyi olur ama 35 den sonra olmaz da değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Fazla geç değil. 33 yaşında evlen dünyaya bir kere geliyorsun ilk gün 33 kere saks çek kanka 33 yaşına kadar ki o istediğini ilk gece çıkar acısını

0
    0 Yorumla
  • v0lkn
    v0lkn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

En olgun zamanlardasın takılma değerini bilen biri çıkar

0
    0 Yorumla
  • Adem_gun
    Adem_gun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bende 32 asla düşünmüyorum, birarada yaşanır ama o imza atılmaz

0
    0 Yorumla
  • Pikauv
    Pikauv Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Birazcık evet 😁

0
    0 Yorumla
  • hot_chocolate
    hot_chocolate Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Allah gönlüne göre versin

2
    0 Yorumla
  • falcaata47
    falcaata47 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Hiç bir şey için geç değil. Rabbim gölüne göre versin bir ömür mutlu, huzurlu bir yuvan olsun

0
    0 Yorumla
  • kingvictorius
    kingvictorius Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

35+ geç sayılır bence

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Hiç bir şey için geç değil

1
    0 Yorumla
  • ismailmemis97
    ismailmemis97 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

bu devirde evlenilmez

1
    0 Yorumla
  • Yağmurrluu
    Yağmurrluu Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.

Ben de aynı durumdayım. Kısmet diyelim.

1
    7 Yorumla
    • beyzaaa21
      beyzaaa21
      +1 yıl

Kanka kısmeti kovalamak lazım değil mi

Yorumla
    • Yağmurrluu
      Yağmurrluu
      +1 yıl

:):)

Yorumla
    • beyzaaa21
      beyzaaa21
      +1 yıl

😂 emojiden pek bir şey anlayamadım kızdın mı kızmadın mı

Yorumla
    • Yağmurrluu
      Yağmurrluu
      +1 yıl

Yok kızmadım. Gülümsedim. :)

Yorumla
    • beyzaaa21
      beyzaaa21
      +1 yıl

Anladm, haksız mıyım kovalama konusunda

Yorumla
    • Yağmurrluu
      Yağmurrluu
      +1 yıl

Ben kovalamıyorum olursa olur :)

Yorumla
    • beyzaaa21
      beyzaaa21
      +1 yıl

😂😂😂😂

Yorumla
  • nedennnFASULYE
    nedennnFASULYE Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

aylık kazancın 20bin üstü değilse nasip gelmez!

1
    0 Yorumla
  • hwjdkkwl828
    hwjdkkwl828 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Günümüzde geç değil 33

1
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.

Özellikle bu devirde imkansız geçmiş olsun.

1
    0 Yorumla
  • _uyuyan_güzel_
    _uyuyan_güzel_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Halam 40 yaşında evlendi

1
    0 Yorumla
  • Moongirl82737374
    Moongirl82737374 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Evlilikten çok daha önemli şeyler var

1
    0 Yorumla
  • __SoulleSs__
    __SoulleSs__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Evde kal işte ne yapcan evlenip

1
    0 Yorumla
  • Serkan_87
    Serkan_87 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Normal ilk defa mı olcak ewlenince

1
    0 Yorumla
  • HardFastFierY
    HardFastFierY Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bende 32 oldum galiba benimde kısmetim kapalı hoca falan bulursan haber ver 😅

0
    0 Yorumla
  • terziayca
    terziayca Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.

Hayır 35 yaşında evleneni biliyorum

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

acaba kısmetimmi kapalı:[

Yorumla
    • terziayca
      terziayca
      +1 yıl

Valla bilmiyorum benimki de kapalı 25 yaşıma rağmen evlenmek istemesek acaba nolacak bir de öyle düşünmeyelim bakarsın çıkar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rabbim seninde karsina hayirlisini cikarsin kuzum

Yorumla
    • terziayca
      terziayca
      +1 yıl

Amin abla sağol

Yorumla
  • Merrtfurkann
    Merrtfurkann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Sevdiğin yokmu görücü felandamı çıkmıyor

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hic birsey yok anlqmadım iste ne var bende

Yorumla
    • Merrtfurkann
      Merrtfurkann
      +1 yıl

Üniversite okudunmu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

okudukta n oldu

Yorumla
    • Merrtfurkann
      Merrtfurkann
      +1 yıl

orada kısmetin çıkmadı hic ya veya sevgilin

Yorumla
  • _Hans_
    _Hans_ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kadın icin biraz gec kalinmis bir yaş

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet kismetim kapalı evlenemiyorum cıkmıyor kimse

Yorumla
    • _Hans_
      _Hans_
      +1 yıl

Kendin biraz bişeyler yapmaya caliş, begendigin kisilere yakinlik goster...
      Yaptin mı boyle şeyler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

30 yaşında bakir olarak evleneli 3 ay oldu halen daha bsey yapamadık aşırı sinir bozucu oluyor artık

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yoo ben ideal

1
    0 Yorumla
  • Oskibey
    Oskibey Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

Bende 33 yaşında bekarım bazen olmayınca olmuyor

0
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Yok ideal yaşlar çıkar birisi m. etme

0
    0 Yorumla
  • Maskelimucize
    Maskelimucize Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

Sanmıyorum ben 34 yasimdayım sorunmu değil

0
    0 Yorumla
  • Metexsoydan
    Metexsoydan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenme bence bekarlık iyidir bence

0
    0 Yorumla
  • _stetoskop
    _stetoskop Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 58%
    +1 yıl

kısmet olmayınca olmuyor ya

0
    0 Yorumla
  • Gökhannnnn_
    Gökhannnnn_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Geç değil direkt evde kalmışsın.

0
    0 Yorumla
  • Yorgunn-1-Adamm
    Yorgunn-1-Adamm Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Bence bu saatten sonra evlenme

0
    0 Yorumla
  • _GEYGünlükleri_
    _GEYGünlükleri_ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır geç değil tâbi ki

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaş 33, sizce evlilik için geç mi🤨?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

33 Yaş evlenmek için geç mi? 13 cevap verildi
33 yaş evlenmek için geç kalınmış bir yaş mı? 50 cevap verildi
33 yaş evlenmek için çok geç bir yaş mı? 19 cevap verildi
33-34 yaş civarı çok mu geç sizce evlilik için? 13 cevap verildi
33-34 yaş evlilik için çok mu geç sizce? 8 cevap verildi
33 yaş evlenmek için artık çok mu geç? 107 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨