Aday adayı dahi yok. Ve yaşıt erkekler ya kapılmış ya da çoğu ben evlenmem nasılsa kadın bol ve ulaşılıyor zihniyetinde. Çoğunuzun düşüneceğinin aksine 30 a kadar gezip tozup dağıtıp şimdi de olgunlaşınca evleneyim diyen biri değilim. Zamanı gelince olur dedim ama etrafımda herkes bir şekil muradına ererken bana kısmet olmadı, sosyal olmadığım için de kimselerle tanışamadım. Kendimden küçüklerin yuva kurduğuna tanık oldukça mutsuz oluyorum ve hayata geç kaldığımı düşünüyorum. Bir düzenim olsun istiyorum ama içime sinmeyen biriyle de sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenmiş olmak için evlenmek zaten başlı başına saçmalık.
Denkgeldiğimiz dönem gercekten çok kötü erkekler söylediğin zihniyette bide senin yaslarına gelen erkeklerde doğal olarak 25-30 aralığında tercih yapıyorlar.
Kadınlar ise yoğun ilgiden dolayı hep daha iyisi olsun istiyorlar. Erkeklerin yoğun ilgisinden kaynaklı kafaları oldukça karışık. Erkeklerin cogunu yedek kulubesine atıyolar. Doğru kişiyi aramak yerine serseri tipleri tercih ediyorlar ve mutsuz ilişkiler falan feşmekan derken ister istemez belli yaşa geliyorlar ve evde kaldım hissi başlıyor. ( Bu yazdıklarım ile seni kastetmiyorum. Genel olarak gözlemledigimi söylüyorum.)
Aslında bunların genel sebebi yayginlasan sosyal medya (Instagram vs vs.) oldu diyebilirim. Herkes herkese kolayca ulaşabilir hale geldi. Erkekler önüne gelene yazıyor. Kızlar ise nasıl olsa elimin altında bir sürü seçenek var istediğimi seçerim 3-4 tanede yedek kulubesine atarım kafasında.
Bu arada linçlenmek istemem ben izlenimlerimi belirttim sadece. Gerçekler bunlar maalesef.
Hiç iyi zamanlarda değiliz maalesef...
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet devir kötü herkes çıkar peşinde. Şanssızlık işte. Bizim gibiler de arada kaynadı ne yazık ki.
- +1 yıl
Aynen öyle.
- +1 yıl
Serseri tipleri tercih etmiyoruz
- +1 yıl
@Iııııııılllll buyuk bir cogunluk ediyor. %75lik kesim.
- +1 yıl
Biz değiliz
- +1 yıl
@Iııııııılllll siz kimsiniz hfghgg
- +1 yıl
Evlenmek isteyen sosyal olmayan
- +1 yıl
@Iııııııılllll gel evlenek hfhdhdh
- +1 yıl
Yani he evet doğru
- +1 yıl
@Iııııııılllll bu evet mi demek oluyor jxhdh
- +1 yıl
asgh tekliflere açığım hani
- +1 yıl
Mesaj atamiyorum sana
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSon cümlen öyle manidar ki, çok manidar.
Elbette ki içine sinmeyen birisiyle sırf evlenmiş olmak için evlenme.
Sen sanıyor musun ki her evli olan, her ebeveyn olan mutlu, onlara sorsan hayalleri başka, yaşadıkları bambaşka.
Kendini tanımadan 20'li yaşların başında evlenenler nasıl da pişman, çoğunun ağzından bana göre değil evlilik cümlesini işitir insan.
Evliliğin ilk zamanları cicim ayı değil biliyor musun? Evliliğin ilk zamanlarında çiftler birbirine, birbirinin ailesine alışmaya çalışırken birbirini değiştirmeye de çalışıyorlar, ego savaşları başlıyor, senin ailen, benim ailem kavgaları başlıyor ve birbirlerini yiyen eşler, evlilik fedakarlıktır, evliliğin ilk üç yılında, beş yılında, kimisi için de 15. yılına kadar adaptasyon sorunu oluyor.
Elti, görümce, kayınbirader, kayınvalide, kayınbaba derdi, eşin akıllı değilse bir savaşın içinde buluyorsun kendini, eşinin ailesiyle, belki de eşinle bir savaş içinde oluyorsun, ne de gidebiliyorsun, ne de kalabiliyorsun, sadece bedeninle eşinin yanındasın, bir de çocuk olduğunda iyice mahkum oluyorsun.
Tabiki herkes için aynı değil, kimisi gidebiliyor, kimisi o mutsuzluğa mahkum etmiyor kendini, kimisi evliliğini mutlu temeller üzerine inşa ediyor, üçüncü kişileri karıştırmıyor, onlara söz söyletmiyor.
Ama çoğu evlilere sorsan nasıl da özlüyorlar bekarlık günlerini.
Bir düzenim olsun diyorsun, belki de şu an en düzenli şekilde yaşıyorsundur hayatını, evlendin ve eşinin arkasını topluyorsun, kendi alanına girmeye çalışan bir eş, özgürlüğünü kısıtlayan, kendin olmana izin vermeyen bir eş. Her evli mutlu değildir.
Herkes 20'li yaşlarda evlenecek diye de bir kaide yok, hiçbir şey için geç değil. İçine sinmeyen bir hayatın içinde bulma kendini sakın, senin hayatına da imrenenler var unutma14 Yorumla
Soran+1 yılZahmet edip bu kadar açıklayıcı yazdığın için çok teşekkür ederim. Haklısın ama işte çevrende daha çok mutlu örnekleri görünce iyimserliğim, umursamazlığım bir yere kadar yetiyor sonra karamsarlığa teslim oluyorum tekrardan. Aslında hayatımda biri olsa her şey daha iyi olucak düşüncesine benziyor. Sanki bir bu eksikmiş gibi hissi işte.
Soran+1 yılAyrıca EİG senindir.
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek🌺 Tabiki mutlu çiftler de var, insan imreniyor onlara baktıkça, felaket tellallığı da yapmak istemem ama boşananların sayısı daha çok ne yazık ki, neden öyle acaba? Eskisi gibi uzun soluklu olmuyor evlilikler, belki de geç evlenmek daha avantajlıdır, kendini tanımayan insanların evliliği facia oluyor, kendini tanımadan evlenmemeli insan, kendini tanımayan başkasını da okumakta güçlük çekiyor. Sosyal olmadığını, bu sebebten kısmetsiz olduğunu ifade etmişsin ama bu iş daha çok nasip işi bence, nasıl sosyal insanlar var, nasiplerini arayan ama o kadar sosyal olmalarına rağmen nasipsiz olan.
Senin nasibin elbette ki seni bulur, nasibin sana gelir nerde olursa olsun, bazen beklemeye de değiyor, duayı hiçbir zaman eksik etmemeni tavsiye ederim.
Rabbim gönlüne göre, tertemiz, hakkaniyetli, bir ömür mutlu olacağın bir insan çıkarsın inşallah karşına
Soran+1 yılAmin inşallah isteyen herkese 😇.
+1 yıl33 yaş evlenmek için geç değil ama genç bekar erkek istemek için biraz geç. Senin yaşıtların evlenecek olsalar bile daha genç kadın isterler. Senin 40 yaş altına bakmaman lazım. Ben olsam öyle yaparım.
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdan bende muzdaripim
20li yaşların başından beri yuva kurmak istedim nasip olmadı.
110 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki erken niyetlensende olmadığı zaman olmuyor 🤷♀️. Erkekler daha avantajlı yaşça küçük de bulabiliyorsunuz, kadınlar da öyle değil. Kendimizden yaşça küçük abest oluyor ( evet iki üç yaş dahi olsa ), yaşıtlar daha küçüklere bakıyor kısaca seçeneklerimiz çok kısıtlı. Otuzlu yaşlarda erkekler çoğu artık evliliğe daha da uzak bakıyor. Sen her halükarda bulursun kafana göre birini, hakkında hayırlısı.
- +1 yıl
Saol da benim cevrem pek yok
Bulduklarımda kafa dengi değil.
Bu zamanda bir kadınla tanışmak da kolay değil.
Sosyolojik olarak kötü bir toplumuz maalesef.
Soran+1 yılTanılırsın ya, yani evlilik düşünen bir kadınla tanışma olasılığın ciddi düşünen erkek bulmaktan kolay. Bu yönden şanslısın. Senin seçme özgürlüğün yaşıtın bir kadından fazla olucaktır. Yakışıklısın da zaten. Allah sevdiğine bağışlasın.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Peki sen neden zamanında tercih etmedin?
Zamanın da ayağına gelenler oldu mu?
Soran+1 yılYok olmadı. Üniversite okudum eğitimime odaklıydım. Okulum bitsin vakit gelince nasibim çıkar sandım ama öyle olmadı. Görücü usulü tanıştırılmak istenilen biri oldu bir kaç yıl önce, onu da istemedim, evliliği şiddet yüzünden bitmiş birisiydi. Bile bile kendimi ateşe atamazdım.
- +1 yıl
Sende haklısın zaten bu zamanda hak etmeyenler haketmediği insanlarla birlikte.
Çevremde de var mutlu numarası yapan, arada hovardalığa çıkan.
İyi bir insana benziyorsun hemen umudunu kesme bence.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İster istemez umudun tükeniyor bir yerden sonra daha gerçekçi bakıyorsun. İyi biri olman hak ettiğin gibi birine rastlayacağının anlamına asla gelmiyor ne yazık ki. Sabrın sonu hep selamet olsa keşke ama hakikat çok başkaymış.
- +1 yıl
Hayat işte ne ile karşılaşacağını bilmiyorsunun ya da ne başına geleceğini.
Dert etme bir gün seninde yüreğine dokunan birin olur :)
Vaktin varsa sohbet etmek isterim özelden sana uyarsa :)
Soran+1 yılSoru için üye oldum, hesabı siliyorum, teklifin için teşekkür ederim. Bahtın açık olsun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. İstanbuldaysan bir çay kahve içeriz diye umut etmiştim. Sen bilirsin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır geç değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geç değil ama seçenekler çok azalıyor, mutlu veya mutsuz evlilik bir şekilde yürüyor. Sende o trenin içinde olmadığın için bu duyguyu hissedemiyorsun. Erkek veya kadın birbirini kullanıp atabilirler yıllarca, ne de olsa temiz birini bulurum diye ama zaman geçince her şey başına geliyor insanın. Açıkçası kadının yalnız kalması aşırı tehlikeli çünkü erkeklerin çoğu ona kullanmak gözüyle bakar, bu kadının psikolojisini çok bozar. Erkek parayla veya çevre ile hallediyor bir şekilde. Bence az çok güvendiğin ve beğendiğin biri ile evlen geç. Çok düşünme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kanka bu yaşda evlenemen kadar Normal bir şey mi var devir çok değişti yaş ortalaması çok yükseldi evlenememek de artık evlilik eskisi gibi tatlı değil gerek ekonomi olarak gerek değişen zihniyetler olarak bugün evlenen yarın boşanma davası açıyor bekarlık daha iyi😄
10 Yorumla
+1 yılBende 36 ve bekar takılmaya devam.
şu an bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de evlilik yaşı çok ilerledi.
Öncelikle evlenmiş olmak için sakın evlenme. Kaldı ki kafa dengi hayatla barışık pozitif düşünceli birini bulman daha iyi olur.
Neyi nerede aradığında çok önemli. Son olarak evlilik için kendini strese sokma ve kafa dengi birisi bulduğunda kaçırma.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi açından karamsar bir tablo çizmiş olsan da hala evlenip evlenmemek konusunda kararsızsın. Nedense herkes muradına eriyor ama sen eremiyorsun. Herkese kısmet var ama bir tek sana kısmet yok. Akp hükümeti gibisin :) Dış güçler senin evlenmeni istemiyor :) Kısmet, nasip bunlar bahane. Bu bahanelerle devam edersen bir 33 sene daha nasip beklersin. Ama asıl önemli nokta, kendinden küçüklerin yuva kurmasına tanık olup mutsuz olman. İşte bu, ciddi bir sorun. Başkalarının hayatlarına değil, kendi hayatına odaklanmalısın. Odak noktanı değiştirmelisin. Aksi halde başka hayatlara baka baka mutsuz olmaya devam edeceksin. Çünkü bunun sonu yok. Bugün evlilik konusu yarın da evlensen de diyeceksin ki onlarda şu var, biz de bu yok. Yine mutsuz olacaksın. Kendini değiştirme vaktin gelmedi mi? Yoksa böyle mi devam edeceksin?
10 Yorumla
+1 yılBenim kuzenim 47 yaşında evlendi. Evlendiği kadın da 44 yaşındaydı. İkisinin de ilk evlilikleri. Yani geç falan değil
11 Yorumla
Soran+1 yılİstisna örnekler tabi hep vardır, tercih meselesi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo elbet kariyer yapan okul okuyan para biriktirmeye çalışan o yüzden geç evlenecek erkekler olabilir. Ben mesela daha yeni mezunum askerlik, para biriktirme, kariyer yapmak için biraz geç evlenirim. Kadınlara vaktim yok
110 Yorumla
Soran+1 yılGeç evlenebilirsin de kafana uyan bir aday bulmakta çok beklene derim. Zaman geçtikçe seçenek azalıyor bunun bilincinde ol. Üstelik erkeklerin avantajı yaş farkı sorunun olmaması. Kadın için kendinden yaşça küçük eş garip karşılanıyor maalesef.
Cevap sahibi+1 yılBenim evlenmem çok zor bir ihtimal 22-23 yaşına geldim bir kızla çay içmişliğim bile yok. Para zaten yok
Soran+1 yılDert etme. Daha çok gençsin vaktin bol nasılsa nasibin çıkar ama bende bekledikçe çıkma olasılığı azalıyor ve hatta tükenmiş gibi. Gönlüme göre biri olmadıktan sonra da ne anlamı kalır ki.
Cevap sahibi+1 yılArtık evlenilmez zaten hayat pahalı bir evlilik en kötü 300bin-400bin yani evim Barkım yok zaten
Soran+1 yılBunları düşünmek için erken, yoluna bak, her şey olacağına varır zamanla.
Soran+1 yılHakkında hayırlısı.
Soran+1 yılOlsun *
Cevap sahibi+1 yılAmin ama düşünmeden olmuyor bugün diyebilim düzgün bir kızla karşılaştım kız benle evlenecek misin dese haklı olarak ben evet senle evleneceğim diyemem. O yüzden kızlardan uzak duruyorum
Soran+1 yılBu düşünceler için fazla gençsin boşuna yıpratıyorsun kendini. Akışa bırak.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belkide haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. boş ver evlenip ne yapacaksın? Millet boşanıyor zaten
25 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdekiler mutlu. Tek tük ayrılan azınlıkta. Onlar dahi ikinci kez evlendi. Haliyle insan isyan edebiliyor yanlız kaldığı için hala.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Yaşıtız öyle sanıyorum ki seni en iyi ben anlarım. Hicbir zaman öyle bir derdim olmadı, tabi herkes de bir değil ama bugün evlensen belki de asıl istediğinin bu olmadığını düşüneceksin. Mutluluğunu tek bir şeye bağlamamalısın ve belki yaşayabileceğin en huzurlu günlerin bugünlerdir keyfini çıkarmaya bakmalısın. Nasip olduğu zaman olması gereken kişiyle olacaktır zaten.. Hakkında hayırlısı olur insallah🌷
Soran+1 yılSeninde hakkında hayırlısı, güzel dileklerin için teşekkür ederim 🌻. Aynı şekilde ben de evlilik merakında olmadım hiç ama vakti geldi diye hissediyorum, bu yüzden yer yer paniğe kapılıyorum. Bundan sonra olursa da gönlümce biriyle olmaz düşüncesi beni üzüyor.
+1 yılHayır değil 40 a kadar yolu var üzülme evlenmeyen yaşlanmıyor zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️. Bir iyi yanı o zaten, pek çökmüyoruz, tesellisi.
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey için geç değil biraz sosyalleşmen gerekiyor sadece kısmetinde seni bulacaktır
22 Yorumla
Soran+1 yılSosyalleşme ortamlardaki erkeklerin niyeti belli maalesef. Günü birlik heycan peşinde hepsi, ciddiyetsiz kişiler. Üniversite zamanında sanırım doğru eşleşmeler için en iyi vakitti, yaşıtlarla tanışmak açısından. Neyse kedi besleriz bizde.
- +1 yıl
:) bu kadar ümitsiz olma illaki kısmetin bir yerlerde merak etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 36yım. Görüştüklerim ya aşırı asosyal, ya ruh hastası ya da sadece seks peşinde.. Evlenmeyi düşünmüyorum artık. Kimseye ısınamıyorum. Düşünsene adamın elinde iki seçenek var. Biri ben diğeri 25 yaşında onlyfans kullanan bakire olmayan biri. Adam kıza para harcayıp onun peşinde koşuyor. Yani bu devirde doğru dürüst olmak erkeklere göre değil. Fahi şE olabiliyorsan kıymetlisindir.
19 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. her şey tersine döndüğü gibi artık bişey yaşamamış kişileri ayıplıyor, arızalı tip olarak görüyorlar.
Cevap sahibi+1 yılArızalı ya da sorunlu olan biz değiliz. Herkes talep ettiğini alacak. Layık oldukları ne ise onlarla çöplüklernde kokuşmalar diliyorum
Soran+1 yılİnşallah öyle olur. Duygularımızı, iyi niyetimizi istismar etmeye çalışanlar beter olsundu umarım.
- +1 yıl
Karşıdan beklentileriniz neler bilmiyorum, bazılarının beklentisi zaman ilerledikçe arttığından bu kararı vermek zorlaşabiliyordur belki.
Çevre de önemli. Evden çıkmayan biri maalesef göz önünde olmaz, anca aike akraba çevresi vs genişse ondan bundan haber gelebilir
Onun dışında ortam gerekli
Cevap sahibi+1 yılYukarıdaki yazı ve hemcinsinizin tercihiyle bizim durumumuzun ne alakası var. Yok evden çıkmayan biri yok karşıdan beklentileriniz.. Mesleği olan çevremde sevilen ve karşımdaki erkekten de adam olmasını bekleyen biriyim. Şimdi önyargılarınızı alıp az ötede oynayın.
- +1 yıl
Yanlış anladınız, ben bazıları demiştim herkes değil.
Tabiki kendine göre olan birini istersin.
Ben bazıları fazla beklenti içine girebiliyor, ve yaş ilerledikçe beğenmek de zorlaşabiliyor gibi
Cevap sahibi+1 yılNeyse uzamasın lütfen
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi biri çıkar karşına, kısa zamanda
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 33 yaşındayım bekarım hiç sevgilim de olmadı sosyal hayatım da olmadı gençliğim boyunca hep sevgilim olsun istedim ama olmadı şimdi evlenmek için geç kalmış hissediyorum hatta bana hiç gerçekleşmeyecek bir hayal gibi geliyor büyük ihtimalle evde kaldım yalnız yaşlanacağım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç geç değil ama evlilikte bir keramet yok boşuna dert etme. Hatta evlenmek değil evlenmemek başarı yazdığın her doğru kelimeden dolayı, başına dert alma boşuna...
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmidir erkenmidir bilmiyorum ama gelişi çok tehlikeli, herşeye göz kırpıyor gelirken bi evlenme cesareti getiriyor belki 30 yaş değil 30 yıllık tecrübe veriyor bu cesareti bir o kadar da dur saçmalama diyor bana bu otuz yaş çok ikizler burcu gibi geldi.
010 Yorumla
Soran+1 yılO 30 öyle bir çabuk geliyor ki hiç anlamıyorsun 🙄. Vakti var demicekmiş elini çabuk tutacakmışsın.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi düşünenler 20li yaşlarda önüne çıkan ilk erkekle evlenip baba kapısını aşındırıyor. Mahalle dedikoducusu gibi yafta yapmayın.
Soran+1 yılO da kötü ama bu durumda çok iyi değil.
Cevap sahibi+1 yılÖrgüye başla sakinlik verir.
Soran+1 yılÇok kötüsün.
Cevap sahibi+1 yılGece geç saatlerde sokak lambasının ışığından gözlük camları parlayan gözlemci teyzeler bile artık bunları konuşmuyor.
Soran+1 yılNe diyorsun oğlum 😂 anlamadım seni valla. Hormonlar alarm veriyor diye bişey sorduk, ne senin derdin beni gömüyorsun burada. 🙄
Cevap sahibi+1 yılAcelesi olan acile.
Soran+1 yılİnşallah evde kalırsın, gıcık 😂.
Cevap sahibi+1 yılEvde kalacam tabi otelde mi kalcam.
+1 yılÇok geç değil ben 31im
Erkekle kadın aynı değildir dersin belki ama inan çok geç değil.
Baskalarına sorarsan geç olabilir, sen kendini mutlu hissetmeye bak
10 Yorumla
+1 yılAslında 30lara kadar hayat ve cinsellik doya doya yaşanır 30larin başlarında evlenilir. Ama senin bu saate kadar bir icraatin olmadığı için erkek bulman çok zor bulsan da erkeği etkileyip nikah masasına oturtamazsın
13 Yorumla
Soran+1 yılSende y jenerasyonundansın buna göre senin dediğin gibi doya doya cinsellik yaşanmıyordu 30 a kadar o nasıl bi düşünce ya ayrıca. Öyle yapanlara da 30 a kadar milletin koynuna girdin şimdi evlenmek için keriz arıyor dersiniz.
Kadınlar ne yapsa hata anlaşılan.- +1 yıl
Sen millete bakarsan iste böyle yaya kalırsın. Sanki evlrnsen bile muhteşem bir cinsellik yaşayacağını mi sanıyorsun en vasat en tatsız tuzsuz hali olacak. O da ayda yılda bir. Neyse geçmiş olsun. Bir bardak soğuk su iyi gelir
Soran+1 yılBen aile kurmaktan bahsediyorum ama sen evliliğe sırf cinsel açıdan baktığın için demek istediğimi anlamamışsın. boş ver. Herkesle cinsellik yaşarsın önemli olan hayat arkadaşı bulmak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle erkeklere de kimse bakmiyo kart zampara oluyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yıl@asdfghj010 Çok kötüsün. Taze dediklerin senin yüzüne bakmaması dileğiyle. Edepsiz.
Bende öyleyim bekle karşına sevdiğin adam çıkar, umutsuz olma böyle düşünerek erken yaşlanırsın 🙂☺️
20 Yorumla
+1 yılAy milleti gerçekten anlamıyorum millet cinsellikten bahsetmiş hiç cinsellik yasamamana şaşırıp ayiplamislar yuh gerçekten
22 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Sonra da temiz kız ya da kadın yok muhabbeti yapan da yine bu gibi tipler. Dürtülerimize yenik düşmedik, önümüze gelenle birlikte olmadık pardon ya.
- +1 yıl
Sen Allahtan hep hayırlısını iste umarım karşına çıkar. Duanı eksik etme sakın
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılTam beni anlatmışsın. Ben de 33 üm, hiç kimse girmedi hayatıma.
27 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya hiç sevgilin olmadı mı
- +1 yıl
Hiç olmadı evet.
- +1 yıl
Peki senin hoşlandığın biri de mi olmadı merak ettim ondan soruyorum
- +1 yıl
Okul dönemlerinde kaldı.
- +1 yıl
Belli olmuyor bu işler ya, ben meraklıyımdır kusura bakma sormak istediğim şeyler oluyo
- +1 yıl
🙂😇
- +1 yıl
Ne gibi ?
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kısmet olmadı derken armudun sapı üzümün çöpü diyerek olmadı değil mi? ya da Anadolu tabiri ile sekiz çarıklıyı sen beğenmedin, dokuz çarıklı seni beğenmedi bu günleri yakaladın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır seçicilikten değil, tanışacak ortamlarda bulunmadım. Arkadaşım az. Sosyal hayatım yok. Bana o düşünceyle kimse yaklaşmadı. Olmadı işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz geç gibi görünse de yanlış bir adım atmaktan iyidir.
10 Yorumla
+1 yılYeni insanlarla tanış ailen arkadaşların aracı olsun bulursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İyi bir işin varsa bence gayet kolay eş bulursun ama yoksa zor bu devirde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bence bunalmışsın iyice. Bir işe gir çalış, kendine bak erkek gelir zaten sana..
10 Yorumla Adı üstüne nasip bu işler. Hayırlısını iste. Neyin nerden geleceği belli olmaz.🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yıl25-30 arası ideal ama hayatta hiçbir şey için geç değil. Nasip kısmet artık.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de 28 yaşındayım benim de kız arkadaşım olmadı.
+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum eski zamanlarda samimiyet beraberlik daha iyi oluyordu
10 Yorumla
+1 yılEVLENMEK İÇİN AĞLAYACAK EVLİLİKTEN KURTULMAK İCİN DE AGLAYACAK OLAN BİRİNE NE CEVAP YAZILIR Kİ BİLEMEDİM.
- BENDEN SANA BİR AKIL AKLIN VARSA BEKÂR TAKIL... ✌️🤫
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Güzelliğine bağlı hem niye kapılsın bak ben hala bekarım
10 Yorumla
+1 yılHayatinin her aninda evlenilebilir nasipde yoksa fayda yok
10 YorumlaBence 35 e kadar yolu var. Evlenip iki gün sonra boşandıktan sonra bir anlamı kalmaz. Dert etme bence hiç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Gel kız ben seni alayım. Harbi diyorum 😉 beğenirsen yaz. Ekonomik durumları konuşmadan ama bana bak beğenirsen yaz. Ciddiyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil, kaldı ki bazen gecikmesi iyidir derler. İnsan olgunlaştıkça evlilik konusunda cs daha mantıklı karar alabiliyor
00 Yorumla Sosyal çevre olmadan aday bulmak zor olur. Anca görücü olur ama o da ne kadar olur içine siner bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBende 26'yım aynı durumdayım, takma kafana. Her şey evlilik değil. Demek ki kısmet değilmiş.
07 Yorumla
Soran+1 yılSen daha dur bakalım ya hem erkeksin zamanın var daha.
- +1 yıl
yok be bu yaşta tanıştık tanıştık daha gezicen tozucan kızı tanıcan nişan düğün 4 sene gidiyor kafadan zaten. 30'dan sonra o işler bir erkek için nanay. bide 30'a kadar her erkekle yiyişip gününü gün etmiş kızlar sonunda benim gibi efendi erkekleri istiyor o yüzden girmem o topa :)
Soran+1 yılSende kendinden küçük birini bulursun bu durumda. Erkekler kendinden 10 yaş dahi küçük kadınla olabiliyorken, kadınlar erkekten üç dört yaş büyük olunca hoş karşılanmıyor. Sende dert edecek bir durum yok rahat ol.
- +1 yıl
O herkes için geçerli değil ben 35'e kadar evet derim şu an mesela kafam uyarsa. Aksine kadınlar kendinden küçük erkek istemiyor elalem ne der kafasında olduğu için. Kendimden küçük insanlarla konuşuyorum ama anlaşamıyorum hiç olgunluk yok hep çocukça hareketler bilmiyorum.
Soran+1 yılSen bi otuza gel o düşüncen değişecek , küçükler cazip gelecek bu sefer de. Neyse hayırlısı olsun senin içinde.
- +1 yıl
Çıtır fantezim olmadı hiç dostum, mantıksal bir insanım rasyonelim yani kafam uyuşmadan olmaz. 20 yaşındaki kızlar daha ağzı süt kokan hayata dair en ufak bir bilgi birikimi tecrübesi olmayan baba parası yiyen insan güruhu.
Soran+1 yıltamam dostum dediğin gibi olsun. 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik için geç değil de çocuk doğurmak İçin yaş geçiyor
06 Yorumla
Soran+1 yıl50 yaşında Seray Sever ikiz sahibi oldu. Tıp o konuyu halleti. Sorun birlikte bi hayatı paylaşacak kişiyi bulmak.
- +1 yıl
Doğru diyorsun tıp o işi halletti ama çoğun annanesimisin diye sorulmasını tıp halledemiyor
Soran+1 yılOnu da hallediyor estetik sağolsun yaş aralığı gittikçe kapanıyor zira 20 li yaşlarda kızlar bile estekik yaptırdığı için o yapay görünüme ulaşıyor.
- +1 yıl
O zaman acele etmeye gerek var mı
Soran+1 yılAcele etmeyeyim dediğim için bu noktadayım zaten daha da etmezsem aday kalmaz zaten yok denecek kadar az. Sorun orada.
- +1 yıl
Zaten bu yaştan sonra gelecek olan aday sayısı çok az olacak gelen seni beğenmicek seni beğenen sen beğenmicen armudun sapı üzümün çöpü derken zor olacak insan belli bi yaştan sonra seçici oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısmetin yaşı olmaz. Rabbim iyi ki bugüne dek evlenmemisim dedirtecek kısmet çıkarsın en yakın zamanda
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah isteyen herkese.
+1 yılGeç değil, kendini diğer insanlarla kıyaslarsan geç kalmışlık duygusunun ortaya çıkması normal. Herkesin hayat koşulları ve nasibi farklı
20 Yorumla
+1 yılgeç falan değil artık çoğunluk 30'dan sonra evleniyor
10 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissediyorsan neden geç olsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılAday yok aday herkes kapılmış. 😂 şimdi hazır hissedince yine bir aday ve süreç gerekiyor bunlar hep zaman ve çaba boşuna olma ihtimali tekrardan birimi tanı filan bunları düşününce umutsuzluk oluyor işte.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de evlenmem neden evleneyim ki birileri eğlenirken ben neden kafamı yorayım bir sürü masraf yapayım gerek yok gay olurum yine de evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yşta kimse evlenmez ablacım şansına küs, şahsi fikrim mutlu olmaya bak evlenmeye değil
03 Yorumla
Soran+1 yılAblacığım mı 😂 yaş aralığımız aynı 😂 neyse.
Cevap sahibi+1 yılHatta ben daha büyüğüm de, şimdi küçük görüneyim diye ablam diyorum
Cevap sahibi+1 yıl😆😆
+1 yılTam zamanı tam artık evlen hayırlı iş bekletilmeye gelmez
10 Yorumla
+1 yılBen bekarım. Arayış içinde degilim ama kısmet bakalım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum. Peki ailenle mi yaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde evlenmek istiyorum. Bu konuda ciddiyim. Hangi sehirdesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada zaman kaybetme o zaman çık dışarı asosyal olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık ne denk geldiyse 40 yaş üstü çocuklu mucuklu zor
00 Yorumla
+1 yılÇok kasma eğlencene bak olursa evlenirsin olmazsa da çaktırmaya devam edersin. Çaktırmıyorsan da sen kaybedersin
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin.
- +1 yıl
Zevk almıyorsan senin için yapabileceğim bir şey yok🤷🏽♂️
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla 33 yaşında evlenmemem çok büyük bir şans çok doğru bir karar ve evlenince çok güzel bir hayatın olacak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Biraz gecikmişsi maalesef. ama evlenmek için evlenmem
00 YorumlaSenin durum havim cok dusunme olagı varsa olur sacları dokesin sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılYazım hatalarına bakılırsa senin durumun daha VAHiM.
Bol bol sosyal çevrelere gir aklına yatan birini bulursan 40da uygun
03 Yorumla
Soran+1 yılYuh amma yaptın ya yedi yaş büyük de fazla yani.
Soran+1 yılTamam sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevlilikde acele etmicem nezaman ettiysem olmadi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeç sayılmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Herseyi akışına bırak kürek çekip kendini yorma
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek için evlenmeyin Allah aşkına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasip kısmet ne diyeyim 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
10 Yorumla - Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026