- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi, ev hanımı ise maalesef bu özensizlik çok yaygın. Evde sürekli eşofmanla, ayıcıklı pijamayla gezen bir kadını, kadınlığını göstermedikten sonra ne kadar arzulayabilirsin ki? Üstelik, bir ev hanımının eşi evdeyken daha şık olması için, çalışan bir kadına göre daha fazla zamanı olabilir. "Beni beğenen böyle beğensin, uğraşamam" diyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir. Çalışıyorsa da eve gelince eşofman yerine şık ve hoş bir ev kıyafeti giyebilir, zor değil. Aynı özeni senin de göstermen şartıyla. Evde paspal gezen kadın da, erkek de eş kişisini soğutur, uzaklaştırır.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum
En İyi Cevaplar
Yorumlardada okudum dediğin kadar yardım ediyor bakıcı iş paylaşımı vs yapıyorsan Kusura bakma da eşine rahat batıyor kadınların geneli çocuğu hep bı erkeği uzaklaştırmak için kalkan olarak kullanıyor kimi eve misafir ya da kendi gitmek istemediği yer oluncada tek cümleleri çocuk durmuyor bende anneyim 2 çocuk büyüttüm 1 engelli tek başıma babalari tek bir kere yardım etmedi çalışıyorum diyip sadece hizmet bekliyordu ha öyle maddiyatta sıfırdı almazdim biseyler üstelik sorumsuz ilgisiz odunun tekiydi bulduğum firsatlarda ilgisini çekmek için sevmediğim nefret ettiğim makyajı bile sırf hoşuna gitsin diye yapardım giyim yemek vs herşeyi deniyordum en son boşandım hayatımı mahfetti senelerim heba oldu kimi bulamaz kimide işte elindekinin kıymetini bilmez al karşına doğru düzgün konuş kendine gelmesini söyle yoksa zamanla sende yorulup kendini bırakacaksın öyle sadece çocuk için süren bı evlilik olarak kalır farkına bile varamassiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Valla hayat sizi çok yıpratmış kolay bir evlilik olmamış ben elimden geleni yapıyorum sonuna kadarda yapıcam. Yorumunuz için teşekkür ederim
Eşini çok dikkatli dinle, firsat mi kaliyor diyor. Yani bu demek oluyor, aslinda giymek istiyor ama kendine zaman kalmiyor. Bence bir bahaneyle, duğune bayrama ya da vir yere çikarsaniz, o senin istediğin şekilde giyinir. Sende ona karşi isteklerini yenilemiş olursun. Halen eşinizi böyle görmek istediğin ne kadar güzel, çok bağlisin demek, çok güzel bir şey.
Bir de şunu fark ettim, instagramdaki kadinlarin işi gucu diş görunum. Söylediğine göre eşin, ben daha onemli şeyler peşindeyim. Bir de sen sıkma veni lutfen demeye getiriyor. Belki şansin olursa ona güzel bir gecelik al, ve yeni iç çamaşiriyla beraber, hem kendi rahat eder hem de seksi olur. Ikinizde sevinirsiniz. Evlerin işleri bitmiş bir halde kesinlikle giyer bence. AYda bir mumlari yak, romantik ol, bir gül topla aşk mektubu yaz, onu ne kadar güzel gordugunu. Bunlar basit şeyler ama bazen unutuyoruz kucuk olduklari için. BOL şanslar
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için bunlara dikkat ediyorum ama bir kez daha üstünden geçeceğim
+1 yılEşinizin işlerini azaltin, sürekli ev ve çocuklarla ilgilenen bir kadın içten içe öfkeli oluyor. Bir de kalkıp giyinecek gücü ve isteği kendinde bulamıyor. Siz bakiş acınızı farklı yöne kaydırın. şu an muhtemelen görmek istediği tavır en iyi anne, en iyi kadın olduğunu hissetmek. Elbise giysen daha iyi olur değil de bugün gözüme bir farklı göründün diyin. Hangi kıyafetin içinde olduğuna odaklanmadan. Bir süre sonra o farklı görünme arzusunu tekrar tatmak isteyecektir kadın. Biz kadınlar önce olduğumuz halimizle en beğenilen hiç elestirilmeyen olmak isteriz bir süre sonra inanın ortak bir dil bulacak ve sizin istekleriniz için çaba harcayacaktir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle ilk cümlenize birebir katılıyorum. Diğer söylediklerinizi özellikle sürekli yapıyorum bakalım inş düzelme olur ama dün akşam konuştuk biraz sanırım o durumu fantezi olarak anlamış biraz üstünden geçmek iyi oldu diye düşünüyorum hee tamam dedi çünkü umarım işe yarar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHaklısın
10 Yorumla
+1 yılBence sen de çok doğru değilsin. sende kesin onun hoşuna gitmeyen bir şey var, ikizler burcu tribi nerde görsem tanırım. cunku seven kadın gonlu alınan kadın erkeği bunu diyecek te o yapmayacak. sen kadına hakaret eder gibi, emreder gibi , aaah sen de bı güzel giyim ne bu eşofman dersen mahsus giyinmez, altında bir şey arar
Sen kadına bı güzel dille yaklaş, kırdığın bir konu varsa özür dile, sonra hediye bı kıyafet al eşine çok yakışacak bir şey...
Sonra ov. bak. senin vücudun çok güzel, bunu giysen var ya nasıl taş gibi olursun kadınım benim , çok merak ediyorum üzerinde... ya hangi kadın karşı koyar ki bu ilgiye alakaya.
Sen yanlış giden şeyleri bı düzelt sonra kadındaki değişimi gör.
26 Yorumla- +1 yıl
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ hayır, istemiyorum
- +1 yıl
Peki nasıl istersen
- +1 yıl
Ben bunları birebir yapıyorum dediğiniz gibi ben genel olarak eşim ile hiç tartışmam onu üzecek bir sözde bulunmam ve sürekli onun gönlünü hoş tutarım aksine benim yaptıklarım karşısında şaşırır sürekli o wow hissiyatını yaşatıyorum. Ama dün akşam biraz konuştukta sanırım o bunu şöyle anlaşım gece iç giyim olarak düşünmüş hayır dedim biraz anlattım tamam ben anladım dedi. Birde işin piskolojik boyutu var geçmişinde bir çok travmasıda var kendiside söylüyorum ben biraz onlarada bağlıyorum.
- +1 yıl
Ne diyeyim eşinizin eril enerjisi yüksektir demekki, dişil e enerjisinin yükselmesi gerekir. ipek kıyafet giymek, altın takmak artıriyormus dişil enerjiyi. bir de Esra ezmeci denen bayanın tuzlu su ile yikanma taktiği ve kitapları var, eşinize alabilirsiniz
- +1 yıl
ilginç bir yaklaşım kontrol edeceğim teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Fikrimce ömürlük birlikteliklerde kadın ve erkek kendilerine evlerinde özel bi dünya kurmalılar. Bu dünya sadece onlara ait olmalı. Bu dünyaya her şey dahil, güzel giyinmek de! ⭐
#tubasueda 🍀🍀44 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler yorumunuz için
- +1 yıl
Dilerim eşinle aynı bakış açısıyla mutlu olun 🦋
- +1 yıl
İşte en güzel yorum bu bence..
- +1 yıl
Haklisin
+1 yılAslında bu kadından kadına değişen bir durum evet haklısın eşini güzel görmek istiyorsun bu konuda sana bir şey diyemem ama belki de psikolojik olarak çok yoruluyor çocuk ev yemek iş güç hani bilirsiniz kadınların yükü fazladır bir yorumunda gördüm yardımcı tutmak falan istemişsin yani belki maddi yönden seni düşünüyordur ya da eve yabancı bir kadın sokmak istemiyordur yani her şeyi düşünebilmek gerekiyor. Çocuklar o kadar huysuz oluyor ki gün içinde hani babaların çocuklara baktığı saatler bir saattir 2 saattir atıyorum ama anneler 7/24 bakmak zorundalar gece uyandıklarında hastalandıklarında acıktıklarında yani her halükarda anneler her zaman sorumluluğu üstlenen taraf oluyorlar. Yani eşiniz biraz yorulmuş olabilir üstüne fazla gitmeyin güzel güzel konuşun.
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bu şekilde davranıyorum elimizden geleni yapıyoruz öyle söyleyeyim bazen bende aynı tükenmişliği yaşıyorum ama çizgimi bozmamaya çalışıyorum çalışıyoruz bakalım nasıl gidicek :)
+1 yılSuç değil ama saçma.
Aile kurmuşsun kendi özel alanınız eviniz. Sen don gömlek gez kadın takım elbiseyle karşında hazırol dursun değilmi?
Boşuna evlenmissin o zaman. İstediğin zan bi eskort tutardın gelirdi eve seni idare ederdi. Çok sinir oldum sana şu an.
Özel alanınız yaa kadın da rahat giyinicek yabi onca işi var elbiseyle mi yapsin ev işini
O zaman kadın süslensin senin istedigin gibi giyinsin sen ev islerini yap cocukta dahil. Kadin birsey yapmasın senin icin sadece elbili dursun senin karşında.
Hayret biseysiniz yaa11 Yorumla- +1 yıl
Neden sinirlendiğini anlamadım benim böyle bir tip olduğum kanısını nereden çıkardın anlamadım garip bir yaklaşım olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeyefendi ben sizi gayet anladim da acaba bunları söylerken eşinizi rencide ederek mi söylüyorsunuz ya da dışardan bir kadını ona örnek göstererek vss burada sizin söyleyiş ve isteyis tarzınızda çok önemli bir unsur kadınlığına laf ederek söylüyorsunuz örneğin kırılır inada bindirip yapmaya bilir mesela şöyle yapın bunu dile getirmeyip ona bir elbise hediye alın ve bu elbisenin içinde seni görmek istiyorum diyin sana çok yakışacak filan diyebilirsin yani demek istedigim bu konuda tm çok haklısınız ama onu rencide etmeden özendirek yapmaya çalışın
01 Yorumla- +1 yıl
Yok asla ben eşimi hiç bir zaman kimse ile karşılaştırmam veya rencide etmem aksine yaklaşımım şu olur internette o elbiseyi kıyafeti bulurum bak bu sana çok yakışır sana hediye olarak alayım mı derim. Senin fiziğin resmen manken gibi sana cuk oturur güzel durur diyorum senin değişik fantezilerin mi var diyor bana :) ben ne yapayım anlamadım. Gösterdiğimin etek boyu kısaymış mesela hayır kendininde var aynı boyda anlamıyorum o kısım garip bir yaklaşım gibi geldi
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Kimseyi değiştirmeye çalışmayın başkalarına özenen sizsiniz açık ve nett bunu anladım kadın kendine bakıyor spor yapıyormuş falan oda biseydir saçını taramayan pijamayla markete çıkan da var darlassniz sonuç kötü olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
O tiplere toksik insan diyorum zaten öyle biri ile ne evlilik ilerler nede vizyon o yüzden o tiplere yorum yapmıyorum ama bir tık daha iyi hale gelmesini istemenin nesi suçtur ki :)
Belli ki psikolojik olarak sıkıntılı onu rahatlatmayı anlamayı denemelisin bence önce. Yok öyle değil diyosan da bu onun karakteridir ve onu öyle kabullenip evlenmişsin ki seviyosan böyle şeyleri niye dert edesin her türlü gözüne güzel gelmesi lazım sıkıntı sende gibi geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Piskolojik travmaları var zaten detaylı halini ekstra bir soru olarak yazdım profilimden bulabilirsin ama seviyorum zaten ben onun her halini beğeniyorum gülüşünü saçını bakışını orada bir sorunum yok ki :)
+1 yılYorumları okudum. Esinizden dogum sonrası kaygılanma anksiyete tarzı bir durum olabilir mi? Eger bu yoksa fazlasıyla ustune sorumluluk binmis ve bıkmıs gibi kafa tatiline cıkmanızı oneririm.
13 Yorumla- +1 yıl
Villa tatili ayarlıyorum her yaz arada kışında kaçıyoruz sağ sola evet biraz onun etkisi var kaygı bozukluğuda var herşeye streslenir herşeye kaygılanır anlamsız olsa bile kendine engel olamıyor
- +1 yıl
Bence bir psikologa gorunmeli
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsan elindekinin nankörü, elinde olmayanın delisi dir. Babam yüzünden evde rahat istediğim giyinemediğim için canı sıkılan ben. Güzel giyinmesi mümkün olduğu halde ev işi falan diyen eşin. Dünya çok adaletsiz
21 Yorumla- +1 yıl
Vallahi adaletsiz değilde bir sınanma diyelim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın, evliliğe renk katar. Ev işlerini ortak yapıp birbirinizin yüklerinizi azaltarak, birbirinize daha fazla vakit ayırırsınız.
11 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı tutayım bile dedim ki zaten ev işlerine yardım ediyorum akşamları çocuğu uyutuyorum yemeğini yediriyorum. Bazen kahvaltı hazırlarım dışarıdan yemek söylerim ki uğraşmasın ama bunlar olmasına rağmen çözemedik sorun bu aslında.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBırak bari evinde istediğini yapsın. Sana güzel görünecekse bazı geceler sana özel giyinir olur biter. Onun dışında herkesin evi kalesidir. Kendi zevkin için onun huzurunu bozma.
Zaten başta bunu söyleme şeklin yanlış. Eşofmanlıyken de eşinden tahrik olan onca insan varken sen onu günlük haliyle yeterince çekici bulmadığını söylüyorsun. Tabi sinirlenir normal.28 Yorumla- +1 yıl
Kadının asıl kıyafeti cilvesidir
- +1 yıl
Senin için öyledir belki. Herkes için öyle olmak zorunda değil.
- +1 yıl
Kadın evde erkeğini cezbetmek için kıyafet giymek zorunda değildir. Halı hareketi ve davranışı bile etkiler erkeği gözü dışında değilse erkegin
- +1 yıl
Ben eşofman ve gecelik örneği verdim de çıplaklık zaten çoğu erkeği cezbeder bunu yeni bir bilgiymiş gibi söylüyorsun.
- +1 yıl
Çıplak olsun demiyorum bebek kıyafetiyle olarak yapabilir cazibeyi cilveyi
- +1 yıl
Senin fikrin neyse ne knk bana zevkini ne diye anlatıyorsun?
- +1 yıl
Zevk değil erkeklerin anlayışı bu
- +1 yıl
5 parmağın beşi bir değil.
+1 yılİkizler burcu olarak çok zor bir zaman sonra sıkılır zaten bence
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım bir süre sonra giyinir mi diyorsunuz
- +1 yıl
Evet giyinebilir kafasını esmesiyle alakalı bir durum bu bence.
- +1 yıl
kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSalaş bile olsa, göze hitap ediyor olmalı her iki tarafta! Bence haksız degilsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığın yorumları okudum aklıma bir şey geldi. Eve davetsiz gelen kadın misafir olsa ve tabi eşin o haliyle mahçup olup hemen üzerini değiştirir. Gelen kişi kadın olsun ve üstündeki halini ayıplasın evde bu halde misin falan diye. Yahut eşine yardımcı ol çocuk ile az ilgilen de kadın heves etsin. Çocuk dolayı istek kalmamış olması normal. Enerjisini yiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet enerjisini onunda benimde yiyor ben çocuğa bakıyorum bazen 1 gün komple bende diyorum hayır diyor alıp gidiyorum bebeği ki hem kendine baksın evi toplamak istiyor toplasın. Eve geliyorum temizlik yaptım yorgunum hemen uyku mod on. Yaklaşmaya çalışıyorum kızıyor anlamıyorum ben daha ne yapam :)
Sende haklısın o da. Yorgunluktan üşeniyordur hazırlanmaya. Onu da anlamaya çalış.
01 Yorumla- +1 yıl
Onu anlıyorum zaten yardımda ediyorum fazlası ile sorun yardım etmeme rağmen gerçekleştirmemesi
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyebilirsin ama bunu güzel bir şekilde kırıcı olmadan söylemelisin aksi takdirde evliliğine zarar verirsin. Senin söyleyeceğin tek bir kelimeyi esin on yıl sonra bile unutmayabilir. O an affetmiş gibi gözükse de unutmaz hemcinsim biliyorum yani. O yüzden kırmadan hoş bir dille soyle lütfen
03 Yorumla- +1 yıl
peki düşün ki sana söyleniyor nasıl söylenmesini isterdin? Yardımcı olabilir misin
Cevap sahibi+1 yılsöylemeden önce soru sormam lazım hep mi o şekilde giyiniyor belki mutsuz diye öyle giyiniyordur, eğer hep öyle değilse bence şöyle demelisin mutsuzsun galiba bu aralar giyiniş şeklinden anladım seni böyle görünce üzülyüorum modum düşüyor de , kendine gel enerjik ol de seni daha iyi bir şekilde enerjik , kendini seviyor bir şekilde görmek istiyorum diyeiblirsin , bu yazdıklarımı hep o şekilde giyiniyorsa da söyleyebilrisin eğer sana zıt gelirse bu yazdıklarım bu yazdığıma cevap ver yine düşünürüm bir şeyler
Cevap sahibi+1 yılşunu da söylemek istiyorum hani eğer söylediğin halde giyinmezse de zorlamamak lazım alışkanlık haline getirmiştir veya canı istemiyordur ve eğer kötü bir şekilde söylersen kırılır ve unutmaz çok hassas bir konu dikkatli ol, dediğim gibi istemiyorsa zorlamanın alemi yok ama benim dediğim şekilde güzel bir şekilde söylersen belki kararı değşir dene bence sen bilrisn
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer ona yardım etmiyorsan , her şeyi kendi başına halleniyorsa sende bir kıvanç gibi bakımlı vs değilsen evet suç. her şey karşılıklı olmalı. Ama sen her işine çocuk temizlik vs yardım ediyorsan , sende özen gösteriyorsan giyimine sen haklısın.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabiki eşime yardım ediyorum hemde fazlasıyla bazen yemek yapma dışarı çıkalım diyorum zorluyorum çocuğu alıp bugün baba oğul günü diyorum rahatlasın diye bakım konusunda pis gezmem asla ama kıvanç gibide değilim yani 😅 ama elimden gelen bu birde şu sıralar acaba saç dökülmem mi etkili diye düşündüm ama eşim beni böyle tanıdı sevdi pek sanmam ama saç mı etkirsen
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. haklısın bro. evlenince seni garanti görüp salmasın. dışarıdaki dişi kurtları hatırlat ona :))
11 Yorumla- +1 yıl
Kıskandır diyorsun yani zaten bir işe gidince deli oluyor o başka bir durum :)
+1 yılBen haklı bulmadım. Eğer ona konfor alanı sunmuyor ev ve çocuk işlerini ona yıkıyorsan eşinden böyle bir talepte bulunman yersiz o kadın ömrünü sana adayacak bir de dış görünüş olarak da ek isteklerin olacak. Yok öyle bir dünya.
21 Yorumla- +1 yıl
Durum hiç öyle zannettiğiniz gibi değil ben eşime sürekli yardım eden birisiyim yardıcı tutmak istedim kabul etmedi sürekli ev işlerinde yardım ederim çocuğa bakarım sorun zaten durumun böyle olduğu halde dikkat etmemesi
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkizler burcu kadını evlerden ırak. İşin zor.
14 Yorumla- +1 yıl
ahahha :D
- +1 yıl
Bende koç burcuyum buna yorumun ne olur merak ettim
Cevap sahibi+1 yılAcayip zıtsınız. Yani nerden buldunuz da birbirinizi evlendiniz ikizler burcuyla anlaşan erkek burç pek yokta koç erkeği de cidden çekmez ikizler kadınını siz bulmuş buluşturmuş birde evlenmişsiniz iş o raddeye nasıl geldi İkizler burcu olupta bakımsız olan tek İkizler kadını herhalde senin ki. Basiretsiz misin nesin 😂😂 bakımsız olanına denk gelmişsin
- +1 yıl
Bakımsız değil ki canı isteyince resmen çılgın bir hale dönüşüyor sadece ben günlük yaşantıdada çılgın olsun istiyorum (evde) :D
Öyle böyle haklı değilsin, ne demek ya bir zahmet senin mutlu olman için de bir şeyler yaşasın. Ayrıca sen onu öyle görüp uyarılıyorsun onu arzuluyorsun bir kadının bundan mutlu olması lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim çok teşekkür ederim aynen bu durumdayım :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeli misim tabiki haklisim niye arada giysin hep giysin
17 Yorumla- +1 yıl
Keşke eşimde aynı fikirde olsa bunu nasıl teşvik edicem bir bilsem varsa fikriniz beklerim
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bitti, oh beni alan böyle aldi diyor saldi
- +1 yıl
Aldığımda böyle değil ama ayrıca alma terimide biraz garip bir bakış açısıymış doğrusu almak vermek çok doğru değil biz hayatlarımızı birleştirdik
Cevap sahibi+1 yılAbi bu isler böyle, bekarken tüm süsleri püsleri yapar beni begenen olsun ALAN alsin der, aldiktan sonra şak salar aman bu benim her halimi seviyor der birakir
Cevap sahibi+1 yılKendin diyosun böyle degildi diye
- +1 yıl
kadınlar yine üzdü :(
Cevap sahibi+1 yılKadinlar degil senin karin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler kadını hayat enerjisini alır insanın evlendikten sonra salıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha siz nasıl bir tecrübe yaşadınız bilmek duymak isterim :) Bende temkinli olurum
Cevap sahibi+1 yılEvlenene kadar herşeyi yaparim derler ama sonrasında salarlar asla inanma
+1 yılhmm peki ona hic elbise hediye ettin mi mesela? onunla alisverise çik ve begendigin bir elbiseyi « bu sana cok yakisir » diyerekten alsan belki de sevinir ve sana guzel gözükmek ister. Sende dikkat ediyor musun mesela iç kiyafetlerine veya giyimine? belki sen biraz daha özen gostersen yapar ama eger ki sadece ondan bekliyorsan zoruna gidiyordur belki
15 Yorumla- +1 yıl
Tabiki, Dolap artık kıyafet almıyor aklınız hayaliniz durur. Hatta diyorum al kartımı ya da al nakit para (az buz bir parada değil) git al istediğini diyorum yok aynı etek gösteriyorum senin liseli fantezin mi var diyor ben bunları nasıl giyeyim diyor. Bu arada ben dikkat ediyorum ama sanırım benim tarzımı beğenmiyor diye düşünüyorum değiştirmeye çalıştı çünkü bir kaç kez ama o tarz bana ters :) ben steve jobs gibi giyinen birisiyim.
- +1 yıl
üzüldüm ya.. çok tuhaf yani eşim bana öyle dese bu tarz tepki vermek yerine beni seviyor arzuluyor diyerekten sevinirdim. ama bak dedigin gibi o da senin tarzini degistirmek istemis.. acaba onu kiskandirsan mesela ne tepki verir?
- +1 yıl
Valla hiç anlamıyorum kıskandırıcak bişeyimde yok ki evden çalışıyorum dışarı çıkar çıkmaz hemen soruyor nereye neden gidiyorsun ya bi işim var diyorum vergi dairesinde ne yapacam zaten :D biraz çılgın birde işim gereyi plazalara çok sık gidiyorum iş toplantısı vs oradaki kadınlar düzgün giyiniyor diye deliriyor ya ben ne yapayım :D sende ol diyorum ateş ediyor resmen. Örnek verir misin nasıl kıskandırayım. Tarzı ona bırakırsam MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ klibindeki gibi peluş ayı gibi gezerim.
- +1 yıl
yaaa güldürdün :) mesela esim tv de guzel kiz görüp vay bee diye seyler söylese deliye dönerim (tabi onu kirmadan mesela eger eşin kiloluysa gidip zayif kizlara vay bee deme sakin :D ) ama o tarz kucuk kucuk söylentilerle kışkırtabilirsin
- +1 yıl
Yok asla öyle bir laf etmem, ayıp olur. Eşim zaten gayet fit birisi spor yapan resmen manken fiziği var ama bana taktik lazım ne yapmam gerektiği konusunda
+1 yılMusun kardeşim çünkü kadın eşine güzel görünmek zorundadır güzel giyinmek zorundadır güzel kokmak zorunda ama sadece eşine dinimizde bunu söylüyor eşin sana helaldir eşini açıp da giyinebilirsin güzel koku da makyaj da yapabilirsin de bunları evin içinde yaparsın erkeğinin gözünün dışarı kaymasını istemiyorsan bunları yap yani
01 Yorumla- +1 yıl
Ben soran tarafım sanırım bu eşime yapılımış bir yorum gibi geldi bana :) Ama ben bakım olarak bir problem yaşamıyorum kendimde aksine birebir sordum gayet temiz birisin dedi :)
+1 yılKardeşim sorun nerede biliyor musun?
Tarzınız, yapılarınız farklı.. bundan kaynaklanıyor.. bu aradaki patika genişleyip acilirsa işte o zaman gidişat kötü.. İnan bana biraz mantığım biraz sezgilerimle yorum yapıyorum.. İnşallah çok çok mesut ve huzurlu olduğunuz zamanların haberi gelir kulağımıza, sevgilerimle 🙏🏻
01 Yorumla- +1 yıl
Tabikide farklıdır işin güzel tarafıda bu farklı yönlerimizi ortak potada eritebilirsek güzellik ortaya çıkıyor zaten ki bunu güzelce yapıyoruz sanırım dün akşam bir aşama kaydettim diye düşünüyorum o bu söylediklerimi yatak odası fantezisi olarak düşünmüş ben öyle değil deyince hee deyip anladı bakalım görelim :)
+1 yılEğer kalbinden pis düşünceler geçmediyse tamamen eşinin kendi iyiliği için söylediysen haklısın ama pis düşüncülerin varsa haksızsın
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvin içinde elbise etek giymesini istemek yerine eşinizi dışarı çıkarıp süslenebilecegi bir yere görürseniz sinemaya yemeğe falan daha iyi olmaz mı yoksa açıkça fantezi mi istiyorsunuz eğer amacınız oysa bunu daha açık bir şekilde dile getirin
01 Yorumla- +1 yıl
Her ikisinide yaptım garip bir şekilde hırçınlaşıyor sen benden ne istiyorsun tarzında bir konu geçiyor diyor ki bende istiyorum ama evin işi bitmiyor kafam rahat değil odaklanamıyorum diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer güm giymesi şart değil evet ama çocuk büyükse yapılabilir. Ayrıca illa açık saçık olmasına gerek yok normal bir elbise bile olsa sizi mutlu edecekse yapmalı. Ben yapınca eşimde çok mutlu oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle filmlerden çıkmış gibi olmasına gerek yok yani ama bir şekilde ateşlemem lazım yapamıyorum bir türlü
Evlilik Bi yerden sonra monoton oluyor bilginize ne deseniz boş
14 Yorumla- +1 yıl
ahahah standart diyorsanız bişey diyemem ama monotonluk ne kadar süre sonra oluşuyor onu merak ettim doğrusu :)
- +1 yıl
ama bizim daha 3 sene oldu bir sorun yok sanırım ben biraz bu durumun önüne geçiyorum biraz çiftlerdede bitiyor işte sanırım
+1 yılmilletin konuştu şeye bak wdkjwjdwd
don meselesi falan haykırdım yahu
11 Yorumla- +1 yıl
ahahaha don değildi ya konu :D
+1 yılHaklı işte haklı olduğu halde haksızsın'mı yazıcam? aaaa
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Bu sizin en doğal hakkınız
11 Yorumla- +1 yıl
Gelinde bunu eşime anlatın
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGiyinmek isterse giyinir
01 Yorumla- +1 yıl
tamamdır
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yıliçinden gelmiyordur giymiyordur, gelse giyer. ayrıca artık birkaç kez bunu dediğiniz için giyerse kendisi için değil sizin için giymiş gibi olacak.
ben de olsam eşim benden böyle bir şey istese hoşuma gitmezdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu biraz inadına yaparım gibi oldu
Şu anketlere sadece haklısın haksızsın yerine farklı seçenekler koysanız neden sizi haklı veya haksız görmek zorundayız. Mesela oturup konuşun ve çıkan karara göre hareket edin vs.
02 Yorumla- +1 yıl
mesela neler olabilir acaba?
Evet bence istemen gayet normal ama eşinin instagramdaki takip ettiğin kadınlar.. dediği kısma takıldım ikinizde de bi gevşeklik
01 Yorumla- +1 yıl
Ben instagram kadınları takip etmiyorım ayrıca instagram kullanmıyorum :)
Neden suç olsun ki? Rahat ve şık biseyler istersen sorun olmaz. Elbise giy dersen o biraz sikinti olabilir 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Hepsi denendi sonuç negatif
Haklisin en dogal hakkın evde senin yaninda istedigin gibi giyinsin her zaman olmasada arada seksi gözüküp fitilini ateslemesi gerek
016 Yorumla- +1 yıl
Bencede gelde anlat derdini hemen parlıyor hemen agresifleşiyor ama internette takip ettiği kadınların hepsi yapıyor allah senin inandırsın yılbaşı akşamı güzel diyin dedim diye köpürdü köpürdü yok biz dışarı mı çıkıyoruz yok bilmem ne sonra bak insanlar evde olsada giyinmişler diyorum ses yok
- +1 yıl
Aynen ama işte bebek varya rahat bırakmıyor 2 yaş malum
- +1 yıl
Yok hocam bitmek bilmeyen müge anlı vakaları ve instagram storyleri her zaman ön planda onlar kafasını boşaltıyormuş :) Ya şunu anlamıyorum başkasının derdi senin nasıl rahatlatır gerçekten çözemiyorum
- +1 yıl
Valla çift terapisi yapalım dedim gerek mi var diyo içimden dedim yok mu
- +1 yıl
Aksine çok aşırı yakınız pandemiden beri dip dipeyiz çocuk çok zorluyor baya zor bir bebek varda huzur sıfır gibi bişey
- +1 yıl
aynen öyle sanki bıkmış gibi çözemedim
- +1 yıl
İşin tuaf kısmıda o zaten başkalarının sorunlu hayatları nasıl çekici geliyor anlamıyorum bir türlü ben söylenincede kavga ediyor çözemedim
- +1 yıl
Olabilir, sizde aynı durum olsa ne yapardınız
+1 yılEvde sana giyinmeyecekse kime giyinecek
10 Yorumla
+1 yıl%100 haklısın
10 Yorumla
+1 yılKadınların genel problemi. Hepsi aynı.
10 Yorumla
+1 yılBenim kocamda aynı
21 Yorumla- +1 yıl
Sende onu haksız görüyor musun merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de haklısın
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
Al hediye et giyer belki
09 Yorumla- +1 yıl
Denedim dolar aldığım hediyelerle dolu daha ne yapsın bu adam :)
- +1 yıl
Yani geçen şunu yaptım trendyolda favoride ne kadar beğendiyi şey varsa tek seferde aldım 1 haftadır kargo geliyor ben daha ne yapam
- +1 yıl
Dışarı giderken bir sorın yok zaten
- +1 yıl
Hmm buradan olumsuz bişey mi çıkarmalıyım sizce? Çevrede birisi paspal görmesin diyo bana normal geldi
- +1 yıl
Güzel giyinirdi tabiki ama mesele benimle iken olması
- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılKadinlarin genel problemi bu olsa gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin tercihin, ama kendisi karar vermeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gayet normal bir istek aslında
08 Yorumla- +1 yıl
En son öyle bir yorum yaptı ki ben escortmuyum bende bunu istiyorsun olmuyor işte anlamıyor musun dedim içime oturdu bende bir daha dile getirmedim üzüldüm. Sonrasında üstünden zaman geçince söyledim bu söylediğini hiç bir şey söylemedi.
- +1 yıl
Çok ilginç bir eşiniz varmış gerçekten
- +1 yıl
Detaylı anlatır mısınız içerden
- +1 yıl
Ya hocam benim anlamadığım evlenmeden önce daha açık giyiniyordu resmen evlendikten sonra özellikle bebek olduktan sonra bir çıldırdı baka kaldım resmen kendini hiç bir zaman güzel hissedemiyor şimdi takmış botoks yaptırıcam yaşlandım diye yaş 29 gerçekten şaşkınım :) Ama altında yatan sebep bence çocukluk travmaları arkadaşları hep çirkinsin demiş hayır karım çok güzelde bir kadım çirkinde değil cins cahil çocukların söylediği şeyleri kendine travma yapmış birde yoklukta büyümüş hep kötü davranmışlar sanırım bununda etkisi var
- +1 yıl
Evt olabilir kötü şeyler yaşamış belliki. Peki cinsellik konusunda durum nedir?
- +1 yıl
Ölü sezon misali ayda 1
- +1 yıl
Burdan herşeyi yazamıyorum
- +1 yıl
Bu arada ben ayda rahat 7 8 denemede bulunuyorum :D
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılevdede rahat olamicaksa ohooo
00 Yorumla Evde rahat olmalı insan
#Hükümdar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSen de tarz giyin
01 Yorumla- +1 yıl
Sırada bu var bakalım 😎
Suç değil
10 YorumlaNeden suç olsun ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Haklısın
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır suç değil
00 Yorumla Haklı değilsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki neden biraz açar mısın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım