1 yılHayır, kesinlikle eşinizin istediği gibi giyinmek zorunda değilsiniz. Bir ilişkide karşılıklı saygı ve anlayış esastır, ancak bu, bireyin kendi tercihlerini tamamen yok sayması gerektiği anlamına gelmez. Özel bir davete gitmek için özenerek hazırlık yapmanız ve kendinizi iyi hissettiğiniz bir kombini seçmeniz tamamen sizin hakkınız.
Eşinizin kıyafetinizle ilgili tepkisi, sizi gerçekten önemsediği ve korumak istediği için mi, yoksa kontrol sağlamak ve kendi isteklerini size dayatmak için mi? Bu farkı anlamak önemli. Eğer onun rahatsız olduğu belirli bir durum varsa, bunu yapıcı bir şekilde ifade etmesi gerekir, kavga çıkarmak yerine saygılı bir şekilde düşüncelerini paylaşmalı. Ancak sizin giyim tarzınızı baştan belirlemek ve sizi buna zorlamak sağlıklı bir dinamik değil.
Kendi tarzınızı, kendinizi iyi hissettiğiniz şekilde oluşturmanız, özgüveninizin ve bireyselliğinizin bir parçasıdır. Eğer bu tür tartışmalar sık yaşanıyorsa, ilişkinizde sınırların nasıl belirlendiğini ve ne kadar özgür hissettiğinizi düşünmeniz faydalı olabilir. Giyiminiz, eşinizin onayına bağlı olmamalı, bu tamamen sizin kişisel tercihinizdir.
02 Yorumla- 1 yıl
@Ege601 Haddini bilmek mi? ☺️
En İyi Cevaplar
İlişkinizin başında buna izin verdiysen evlenince de böyle gider canım. Belki de gideceğiniz yer için çok fazla giydiğin şey bu da bir ihtimal. Evliysen o eski sen değilsin bazı konularda.
00 Yorumla
eşler üzerinde böyle bi hak var olmadığını söylemek bi noktada ilişkiyi biz boyutundan alıp sen ben boyutuna taşımaktır.. şahsen isteyenin istediği gibi giyinmesini bende isterdim.. fakat ülke şartları buna müsait değil.. Ülkede kaçak göçmeni tacizci suriyelisi afganı pakistanlısı eksik olmuyor.. diyelim ki norveçteyiz.. fakat yine de fütüristik kıyafet ayağına bildiğin çıplaklık gibi görünen modacılar gibi deneysel bişey giymesini aklı başında hiç bi erkek istemez.. bu işin de bi dengesi olacak.
ancak kızların anlam veremediği şey şu; erkekler bakar.. eşiniz size bakan o gözleri oymak ister.. sizin eşinize baksınlar alenen istemezsiniz sanırım başka kızlar? bu durumda eşinize yazık değil mi?
00 Yorumla
Yani bunu zorunluluk olarak ifade etmemek lazım. Zira olayın bütününü ve tam olarak resimli göremiyoruz. Ancak bu erkeklerin fıtratında var. Hepsinde haklıyız diyemem. Zira kadınına hiçbir şeyi layık görmeyen tiplerde var. Ancak bunu yakın çevrenden ikinizde iyi tanıyan birine sorsan daha iyi olabilir sanki
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aman dostum, kimse başka birinin kıyafet seçimi üzerinde tam kontrol sahibi olmamalı ya! Etek giymek istiyorsan ve içinde güzel hissediyorsan neden giymeyesin ki? Özellikle ilk defa giymek istediğin bir şey için bu kadar heyecanlıysan, bu senin kişisel ifaden ve mutlu olma yolun. Belki eşinle oturup, anlayışlı bir şekilde konuşarak neden bu kadar hevesli olduğunu anlatsan iyi olur. Karşılıklı saygı ve sevgi önemli, ama tarzına sahip çıkmayı unutma! 💃✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u 1 yılzorunda değilsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMuhtemelen eşin 1.80 den kısa değildir. Malum siz kadınlar kendinize güven ve koruma hissi veriyor diye 1.80 den kısa erkekleri reddedip sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili oluyor ve evleniyorsunuz. Diyorsunuz ki erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek, çocuk doğuruyoruz, hayvanlar aleminde bile dişiler en iri erkeklere gidiyor, erkek bizi ve yavrumuzu korumalı. Eeeee o zaman evin reiside erkektir ve evde erkeğin dediği olur. Dolayısıyla enişte gayet haklı.
262 Yorumla- 1 yıl
1.80 den kısa ise kadın mi evin reisi olup haklı olacak jxjdj
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond
1.80 den kısa erkeğin sevgilisi eşi olmaz. Direkt bekar kalır. Keza kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar.- 1 yıl
incel erkek bu bırak çöplüğünde kalsın
- 1 yıl
iyi ediyorlar seni seçmeyerek
- 1 yıl
@İstilacıTür ayy cidden öyleymiş sonraki görüş direkt belli etti
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür çöplük değil gerçekler. Sen bile 1.80 den kısa olup benim gibi düşünmeyen erkekleri reddediyorsundur.
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond evet cidden öyle. Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır.
- 1 yıl
maalesef benden çok kısa olan bir sevgilim bile oldu
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond benden çok kısa bir kankam oldu demek istedin herhalde. Ya da maalesef dediğine göre muhtemelen 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur istemeyerek sırf yalnız kalmamak için. 1.80 üzeri bulunca da terk etmişsindir muhtemelen
- 1 yıl
Yani yakın arkadaşım da oldu ama ayırt etmeyi bilirim. Ayrıca 1.80 erkeği bulamayacak biri değilim rastgele takilmiyorum
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond itiraf ettin sonunda demek ki o kendinden çok çok kısa erkekle sevgili değil sadece yakın arkadaş olduğunu
- 1 yıl
Hmm anlıyorum seni
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond gerçekleri söylediğimi anlıyorsun değil mi
- 1 yıl
seni bu karakterinle kimse istemicek durumu kabullen ve insanlara bck atmayı bırak
- 1 yıl
@İstilacıTür algıda problem yaşıyor o muhtemelen anlamaz
- 1 yıl
incellerin hepsi böyle zaten kendi başarısızlığını karaktersizliğini başkalarının üstüne yıkar, kadın cinayetini savunup kimse bana bakmıyor diye herkese sataşanı gördüm beter olsunlar
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür kadın cinayetlerini asla savunmuyorum. Olayı çarpıtma. Ayrıca geçmişte bu karakterde değilken neden tüm kızlar yine reddediyorlardı.
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond yooo gayet iyi algılıyorum ve gerçekleri söylüyorum
- 1 yıl
okuma özürlü
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür okuma özürlü değilim ve gayet doğru okuyorum
- 1 yıl
ya he he
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür aynen öyle. Gerçekler.
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür hayır tecrübe edilmiş gerçekler. Çünkü size göre bir erkek boyu kısa olduğu için ve yakışıklı, zengin olmadığı için eziktir.
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür 1.80 üzeri, yakışıklı ve zengin olsaydım asla ezik olmayacaktım ama dimi?
- 1 yıl
@İstilacıTür köşesinde ağlaması daha iyi olur. Herhangi bir konuda azıcık da vasfı yok sonra kızlar neden bakmıyor. İki kelimeyi bir araya getiremez bu yazık suçu kadınlarda buluyorlar hep. Umarim kimseye yük olmaz uğraştırır durur
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond sence getiremiyorum muyum? Gayet getiriyorum. Genel kültür v. b her şey var. Ama boy, tip ve para olmadığı için kadınlar direkt reddediyorlar. Kadınların bir erkekle sevgili olmasının baş şartı bu üçüdür. Boy para ve tip. Bunlar yoksa hiçbir kız sevgili olmaz. Bu deneyimlenmiş bir tecrübedir.
- 1 yıl
Konuşurken getiremiyorsun demekki. Ayrıca çok ezik bir imaj sergiliyorsun hiçbir kadın yanında zavallı duran birini istemez
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond yooo gayet getiriyorum. Ayrıca geçmişte gayet özgüvenli bir imajda iken bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oluyordu
- 1 yıl
Ne kadar boş yapmışsınız hepiniz. Bu görüş sahibini tanıyorum. 150 boyu var ve tüm kızlara aynı böyle saldırıyor. Kızlar sizde bunun gibilere prim veriyorsunuz konuşturuyorsunuz. Senin boyundan önce düşünmen gereken başka bir şey var. Karakterin. Senin karakterin bozuk. Tüm kızlara düşman olmuşsun. Her gelene geçene saldırıyorsun. Neymiş efendim 180 den aşağı ile kimse sevgili olmazmış. Benim boyum 170 sevgilimin boyu da 174. Ne ben ne de o boylarımızı sorun etmedik. Baş başa diz dize huy huya uyumlu olmalıdır. Bir kız seviyorsa boyuna posuna bakmaz. Yakın zamanda da düğünümüz var. Senin boy kompleksin var. Git tedavi ol.
- 1 yıl
Alakası olmayan sorulara bile boy kompleksin ile görüş yapıyorsun.
- 1 yıl
anlamadığı için açıklama yapma gereği duymuyorum zaten çak lafı gitsin işte
- 1 yıl
@İstilacıTür yapmayın o bundan prim kasıyor. Gelsinler benimle kavga etsinler diye uğraşıyor. Kaç kere denk geldim ben buna. Bulaşmayın kızlar şuna. Konuşsun dursun.
- 1 yıl
böyle böyle hesabı ban yer işte
- 1 yıl
@İstilacıTür yeseydi yerdi çoktandır burada
- 1 yıl
sürekli hesabını kapattırıyorum yenisini açıyor en sonunda kalıcı ban yiyor gmail
- 1 yıl
ondan kendini gizliyor ya
- 1 yıl
@İstilacıTür çok var bu tiplerden burada ya hepsi kapansa güzel olur da yok yani baya kalıyorlar burada
- 1 yıl
bazıları öyle ya
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür 1.80 den kısayım diye mi
Cevap sahibi1 yıl@ArtıkYetoo yooo gayet alakalı. Ayrıca kompleksli değilim ve gerçekleri söylüyorum.
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond her istediğimizi söyleme hakkına sahibiz
- 1 yıl
sen erkeksin sus erkekler çok konuşmaz
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür susalım da siz bizim hakkımızda istediğinizi söyleyin dimi
- 1 yıl
istediğimizi konuşuruz kadınız biz sen erkeksin
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür erkeklerde istediğini konuşur
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür yooo konuşur ayrıca gayette erkektir
- 1 yıl
Buradaki yanlışın direkt boy meselesi ile saldırman. Bak ben 40 yaşındayım boyum 1.82 tipsizde değilim. Yani tip iddiam yok. İşim vs yerinde ama olmayınca olmadı işte. Zira toplumum dinamikleri değişti. Benimde kadınlara kızdığım şeyler oluyor ama kadınlarında kızdığı beye beklediği şeyler yok mu sanıyorsun. Ancak bu senin boyunla vs alakalı değil. Sen direk düşmanca bir tavırdasın ve bu sana ömrün boyunca bir şey kazandırmayacak.
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür yooo tam erkek.
Cevap sahibi1 yıl@TOKAREV ben kadın düşmanı değilim. Sadece burada bunları söylerek derdimi döküyorum ve stres atıyorum. Bir nevi rahatlatıyor. Ayrıca dediklerim 2x2 kadar gerçek. Kadınlar 1.80 den kısa olan, yakışıklı ve zengin olmayan erkeklerle asla sevgili olmazlar. Sana gelince muhtemelen 1.50 1.55 kızlara yazmışsındır. Keza onlarda 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorlar.
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür geçmişte ezik değilken neden olmuyorlardı. Çünkü boyum 1.80 den kısa ve yakışıklı değilim diye
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür yooo gayet özgüvenli idim ama her seferinde red yiyordum
- 1 yıl
@İstilacıTür herkes ona evet demek zorunda sanıyor, çok acayip bir kafa.
- 1 yıl
klasik erkek
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond öyle bir şey sanmıyorum ama hiçbir kız evet demiyor. Ayrıca siz kızlar sevgili olunacak her erkek 1.80 üzeri olsun istiyorsunuz.
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür klasik feminist
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür yooo ben ataerkil im. Ayrıca sende kendini erkeklerden üstün görmüyorsun. Çünkü sende ataerkilsin. Öyle olmasaydın 1.80 den kısa erkeklerle sevgili olurdun.
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür yooo değilsiniz keza boylu poslu olmamızı ve güven vermemizi istiyorsunuz
- 1 yıl
dünyadaki en güvenilmeyen tür sizsiniz 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
üstünüz bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi olur
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür tabi 1.80 den kısa erkekler sizin için güvenilmezdir ama 1.80 üzeri erkekler gayet güvenilirdir.
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür yooo gayet akıllıdırlar ve bense gayet akıllıyım ve akıllıca bir yorum yaptım.
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür yooo gayet yüksek zekalı ve becerikliyim. Fakat bir erkeğin sevgili yapabilmesinin tek şartı 1.80 üzeri boy, tip ve para olduğu için sevgilim olmuyor.
1 yılBir videoda görmüştüm kadın eşime saygı duyduğum için kıyafetime dikkat ediyorum ilgi odağı olacağım şeyler giymiyorum demişti. Tabiki etek sizi ilgi odağı yapmaz ama muhtemelen eşiniz sizi beğendiği şekliyle dışarının görmesini istemiyor. Bence böyle durumlarda eşler birbirlerinin taleplerine kulak vermeli. Bana kıyafetime kesinlikle karışamaz şeklinde düşünmemelisin. Yarın sen ondan giymesini istemediğin bir gömleği o da giymemeli. Bu davranışlar içinde geçerli. Bazende erkekler birbirlerini çok iyi tanıdığı için karısını kısıtlıyor. "Karıma etek çok yakışmış muhtemelen diğer erkeklerde böyle düşünecek"
34 Yorumla- 1 yıl
Kadınların düşüncesine göre yazdım bunu yoksa erkekler için ten rengi ruj bile dikkat çekicidir.
- 1 yıl
@miksizmik arkadaşım sanki sende çok bir şey bilmiyorsun gibi. Zira şuanki giyim tarzını eski Amerikan kadınlarına soruyorlar çok teşhirci, sokak kadını gibi benzetmeler tabi kalınıyor. Konudan bağımsız olarak @sıradanbirkullanıcıı nın dediği bir kadının tespiti yani bir kadından daha iyi bir kadını bilmemiz mümkün olmasa gerek
- Moda & Stil konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılTabii ki eşinin istediği gibi giyinmek zorunda değilsin Ancak bir ortak noktada da buluşmanız gerekiyor Eğer onun istemediği şekilde giyinirsen sıkıntı çıkacak sorun oluşur Sen istemediğin şekilde sırf eşin istedi diye onun istediği gibi giyinirsen sen mutsuz olacaksın O yüzden makul bir karar vermeniz gerekiyor
10 Yorumla
1 yılOnun istediği gibi giyinmek zorunda değilsiniz ama onun görüşlerine saygı duymak zorundasınız.. Eşiniz başka erkekler tarafından size bakılmasını istemiyor, bu sizi kıskandırdığını ve sevdiğini gösterir.. Böyle adamlar oldukça azaldı, üzmeyin derim…
00 Yorumlaeşiniz sizin üzerinizde sizde eşiniz üzerinde bazı rütuşlar yapabilirsiniz tabiki ama zaten evlenmeden önce belli bi tarzınız vardır sizi bu şekilde görüp beğenip evlenmiştir sonrasında değiştirme cabası anlamsız olur, şunuda eklemek gerekir etek ama nasıl bir etek belki fazla açık geldi sadece seni kendine özel hissettiği için herkesin seni öyle görmesini istemedi bunuda değerlendir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet onun istediği gibi giyinmek zorundasın. . Birde türk erkeği ile evliysen onun kölesi olmak zorundasın demektir ailesine hizmetçi ayrıca. Evlenmeden önce bunlari bilmen gerekirdi. Buyuzden kavga çıkarıp zaten sana saygı duymuyor bile. Geçmiş oslun artık ne diyelim
14 Yorumla- 1 yıl
Kürtlerle karıştırma bizi Türk erkeği böyle değil
Cevap sahibi1 yıl@yağuşukluçucuk Kürt erkegi aklımın ucundan bile geçmedi. Ben direkt türk erkeği için söylüyorum zaten olayi
- 1 yıl
İşte Türkler böyle yapmaz
Cevap sahibi1 yıl@yağuşukluçucuk Türk erkeğini bilmesek dediğin doğru dicezde.
s 1 yılZorunda degılsın ama o sana saygı duymak zorunda. Sonucta nasıl giyindigini biliyordu gökten düşüp direkt evlenmezdiniz
60 Yorumla
1 yılHayır değilsin tabiki. Onun tapulu malı mısın sanki sen de ona hiç yakışmayacak kötü bir kıyafet giymesini saçını sıfıra vurmasını söyle kabul ediyor mu
33 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Olayı çarpıtma derim :) otorite demek sadece kıyafet seçimine göre karar veren kişi değil, her alanında sözünü geçiren kişiye otorite demektir. Yani bir kişinin ya da bir organizasyonun, belirli bir alanda hükmetme, yönetme ya da kontrol etme yeteneği vardır. Yani adamın rahatsız olduğu kısmını düzgün bir dille söyleyemeyecekse, son sözü erkek söyleyemeyecekse, o zaman niye evlenir kadın? Ki zaten kadınlar son sözünü geçiren erkeği tercih ediyor diye biliyorum ben.
1 yılKabalaşmadığı ve ileri gitmediği sürece belli noktalar da olabilir çünkü Bi noktadan sonra hayatı iki kişi yaşıyorsunuz ve ona göre uyum sağlamak lazım
75 Yorumla- 1 yıl
Soran1 yılBenim hayatıma saygı duymayan insanla birlikte yaşamak zor ben de yerimi biliyorum elbette
- 1 yıl
Soran kişi, erkeklerin belli bir gördüğü seyler vardir. Erkek gözüyle sakıncalı gördüğü durumda uyarir veya izin vermez. Bunu kötü algilamayin. Bu size sahip çıktığı anlamindadir. Hepimiz erkegiz ve bazi durumlarda davranislarimiz aynidir. Simdi detayi cok bilmem ama nedenini sorsaniz anlatir belki
1 yılyani senede bir bir şey dememesi lazım, bence abartmış olabilir, onun istediği gibi değil de onun da rahatsız olmayacağı şekilde diyebiliriz, karşılıklı saygı-sevgi öncelik olmalı, ama o da abartmasın yani bir kere giymek istemişsin
00 YorumlaValla ben onun istediği için kapanmak zorunda kaldım napayım yoksa dediğin gibi huzursuzluk çıkarıyolar. Bir de bana şey demişti beni dışarıdski kapalılara bakmak zorunda bırakma
11 Yorumla- 1 yıl
Evliliğiniz nasıl peki abla
1 yılKimse kimsenin istediği gibi giyinmek zorunda değil nasıl giyindiğini seninle evlenmeden önce bilmiyor muydu eee o zamn seçimini ona göre yapsaymış
11 Yorumla
1 yılKesinlikle hayır kendi bedenin kendi tarzın ve kendi kararların var eşinin fikrini alabilirsin ama giyinme şeklin tamamen senin özgürlüğün bir kıyafet yüzünden kavga çıkıyorsa burada asıl sorun kıyafet değil eşinin senin seçimlerine ne kadar saygı duyduğu olabilir
12 YorumlaHayr tabiki eşin die herseyine burnunu sokma hakkını vermez bu. Haddini bildir bu kadr seni yönetmesine izn verme
20 YorumlaEşin olduğu için karışma hakkına sahip, sende aynı şekilde ona karışma hakkına sahipsin. Böyle anlaşmazlık yaşadığın durumlarda eşine şirinlik yap, azıcık da cilve direkt ikna olur zaten.
00 YorumlaBen eşim nasıl isterse öyle giyinirim başkalarına değil eşimşn gözünde nasıl göründüğüm önemli benim ben erkek halimle böyle düşünüyorum sana bir misal verirdim ama neyse boş ver
02 Yorumla- 1 yıl
Mesela bende kendi fikrimi söyleyeyim ne istersem onu giyerdim çünkü insanlara kendimi olduğum gibi gösteririm ben bu Dünya’ya olmadığım biri gibi yaşamak için gelmedim ayrıca güzellik meraklısı değilimdir zaman zaman çelişkili görünürüm bazen harika ve bazen sıradan fakat nasıl olursam olayım tek bir erkeğin düşüncesini önemseyecek değilim dışarıda bir sürü insan var ve benim onları dahi önemsediğim söylenemez zaten ben öyle bir başkası için güzel olmayı kaldıramam bir başkasının düşlerini önemsemek benim için ağır yük onun için insanlar benim gibi olmalı istediklerini giymeliler çünkü Dünya ‘da giyilecek bir sürü güzel kıyafet var.
- Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı.
1 yılÖzel bir yere giderken de giyeceğine karışan insanla ömür geçmez. Çok transparan ya da mini giyen bir insan da değilim. Öyle karışan biriyle yapamam gerçekten
00 Yorumla
1 yılZorunda değilsin tabii. Ama giymiş olursan da başkalarının rahatsız edici bakışları senden çok eşini rahatsız ediceginden, yüzde yüz emin olabilirisin.
00 Yorumla
1 yılGüzel bir davet, hoş bir yemek. Yanında sonuçta erkeğin var, bir kadının en guvende hissettiği anlardsn bi zaman.. rahat tatlı hoş bir elbide etek vs güzel olurdu
00 YorumlaZorundasın mecbursun. Zaten onun onaylamayacagi bı elbiseyi kendin teklif bile etmemen laazim bunu giyeyim mi diye. Çok gereksiz siniz bazilarinz keşke bı anda yok olsaniz dünyadan
04 Yorumla- 1 yıl
Bak ben diyorum ki. Kadın erkeğinin onay vermicegi bı elbiseyi giymeyi aklından bile gecirmemeli yani bunun konusu bile acilmamali. Zaten benim kadınım benim bu konudaki hassasiyetimi bilir ve ona göre hareket eder. Etmiyosa zaten bunun altında başka bişey vardır beni gözden çıkarmıştır. Giyeceğini giyer benide çıkarır hayatından bu kadar net bu konu aşağısı yukarısı yok bence
Aşırı dar ya da aşırı çıplaksa teşhir varsa eşin haklı
32 Yorumla- 1 yıl
Etek açık bi kıyafet
Böyle şeyler evlenmeden önce konuşulup çözülmesi ve 3. kişilere sorulmaması çiftlerin kendi arasında halletmesi gereken şeyler
10 Yorumla
1 yılBu konular evlenmeden önce konuşulup anlaşılmalı, evlendikten sonra da böyle konular gündem olmamalı.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılHayır aşkım tabiki değilsin. Tamam eşin ama sen de özgür bir bireysin sonuçta, köle değil. Herkes gibi kendi istediğin tarzı giymeye hakkın var.
10 Yorumla
1 yılAynı özel davete o senin yanında gelirken g-string + deri yelek giyerse izin verir misin?
12 Yorumla
Soran1 yılZaten bana göre ortamlara uygun olmayan şekilde çok özensiz giyiniyor ama ben ona bir şey demiyorum sadece fikrimi söylüyorum güzellikle
- 1 yıl
Sende onun kıyafetine karış düzeltsin kendini, orta yolu bulun.
- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
m 1 yılDeğilsin. Bu ülkede eşinin giyimine karışırlar sözde erkekler. Ama başka kızları tavlamak için koştururlar gelde buna şimdi erkek de
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. maalesef zorundasın evet, eşin huyu o sevmiyor istemiyor giyinmeni. Onu başından böyle alıştırmışsın o seni, sende onu böyle kabüllenmişsin.))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBunları evlenmeden önce konuşup anlaşmanız gerekirdi evlendikten sonra tabii ki birinin özgürlüğü diğerinin özgürlüğünü kısıtlayana kadardır bedeninin mahrem yerlerini herkese göstereceksen neden evlendin O zaman
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılYani çok açık sacık ve vucudunun özel yerlerini herkese gösterecek bi kıyafet giymesini istemezdim.
Tabii söyleme uslubu ve anlama kısmıda önemli
00 Yorumla eşin daha açık giyinmeni istiyorsa zorunda değilsin ama daha üsturuplu kapalı giyinmeni istiyorsa eşine kulak assan iyi olur
00 YorumlaModa & Stil konusunda 361 cevap paylaştı. Sorunun cevabi evet. Onun istedigi gibi giyinmeyebilirsin ama onun icini rahat ettiren seyler giyersen seçim sana aittir.
00 Yorumla
1 yılElbette değilsin ama onun isteklerini de göz önünde bulundurmalısın. Tabii mutlu bir evlilik yaşamak istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yasada bile geçiyor bu eşlerden biri diğerinin giyimine karışırsa boşanmada ağır kusurlu sayılır sana karışamaz ama sen kendini taşıyabilen bir kadın olarak neyin nerde nasıl giyilecegini bildiğini tahmin ediyorum :)
00 Yorumla
1 yılnolur sanki onun senigörmek itediği gibi giyiniversen *
01 Yorumla
Soran1 yılZaten öyle giyiniyorum ve ben abartı şekilde açık giyinmem
1 yılSeni böyle kabul edip evlenmişse istediğin gibi giyin kime ne.
12 Yorumla- 1 yıl
Yani adam kızı olduğu gibi sevmek zorunda eğer kız adamla evlendikten sonra kız böyle giymeye başlamışsa adam haklı, eğer adam kadının böyle giyniceğini bilerek evlenmişse kadın haklı
etek kısaysa çıkarır tabi kavga, süperminimi yoksa?
10 YorumlaHayır etekte toton gözükmediği sürece karışamaz oturmasını kalkmasını da biliyorsan giyin
10 Yorumla
1 yılYani eşler birbirine toplumda temsil ettiği için bir yerde evet.
10 Yorumla
1 yılOnun istediği gibi giyinmekte nedir ya sende onu giyindir
10 Yorumla
1 yılYani çok açık bir kıyafetsa eşin haklı ben de olsam ben de kıskanırım
00 YorumlaModa & Stil konusunda 383 cevap paylaştı. evlilik bazı kısıtlamaları beraberinde getirir annen bunu söylemeliydi
00 Yorumla
1 yılYeri geldiğinde evet ama abartmamak lazım bunu.
00 YorumlaAslında değilsin ama ikinizin de birbirinize saygı duyması lazım...
00 Yorumla
1 yılhayır ya hayat kısa boşan abla ben arkandayım bua rada yaşın kaç ablam
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılEvet kimse buna özgürlük demesin özgür olacaksanız evlenmeyin
00 Yorumla
1 yıldeğilsin de ben şeyi merak ettim eziği ne zaman boşarsın aceba?
00 YorumlaModa & Stil konusunda 301 cevap paylaştı. Hayır
Özel bir yere giderken de ekstra özel giyinsin bir zahmet ya. Hele beraber gidiyorsak...00 YorumlaTabikide hayır. Bence asıl soru sen ne istiyorsun?
00 Yorumla
1 yılEvlendiysen oda sende birbirinizi dinlemek zorundasiniz
00 YorumlaHevesini kırması bile kötü olmuş. Abartmadığın sürece istediğini giy
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBazen böyle gereksiz kıskançlık krizlerine girebiliyoruz
01 Yorumla- 1 yıl
Umarım bir daha kırmaz seni
Gizli Üye(30-35)1 yılÖrnek görmediğimden bir şey diyemem ama neden izin veriyorsun ki karışmasına? Çok kısaysa bile kış mevsimindeyiz. Çorapla giyeceğin için sorun olmaz bence giy gitsin heveslendiysen.
00 YorumlaDeğilsin tabiki, ama giydiğin eteğin boyu önemlidir eşin için ve bence olması da gerekir
00 Yorumla
1 yılKendine güvenen erkek eşini kapatmaz. Eşine bakanların gözlerini kapatır.
20 Yorumla
1 yılSeksi olunca oradaki erkekler sana istekli bakarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZorunda değilsin ama eşinin düşünceleri de senin için değerli olmalı değil mi?, yoksa esin olmasının ne anlamı kalir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeğin istediği gibi giyinmek derken onun onaylamadigi şeyi giymemiz doğru değil. En azından saygı duymalıyız. Erkegimiz yani sonucta
10 YorumlaKavga çıkarması yanlış, sonuçta normal bir dille de ifade edebilirdi. Ama kavga çıkarmamış olsaydı, kesinlikle senin haksız olduğunu, onun haklı olduğunu düşünürdüm çünkü erkek, ailenin reisi olduğu için son sözü söyleyendir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet, zıtlaşmaya boşuna kavga çıkarmaya inatlaşmaya gerek yok kocan nasılsa huyuna göre davranmak günü kurtarabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat