Gideni unutmayı bekler misiniz? Yoksa giden gider, ben hayatıma devam ederim mi dersiniz?

Gideni unutmayı bekler misiniz? Yoksa giden gider, ben hayatıma devam ederim mi dersiniz?

Demekki sende yeni ayrılanlardansın hoş geldin aramıza. Hemen sevgili yapmam. Birine geri yoğun bir duygu yaşamadan seni seviyorum diyemem. Biri gidince başkasıyla tedavi edemezsin. Geciçi bir şekilde tedavi eder. Ama mutlu olamazsın. Acıyı yaşa. İcinden söküp atana kadar yaşa. Ustunu bir baskalariyla kapatirsan bir labirent gibi olur o iş. Yolda bulduklarını kırarsın. Herkes eşit sonuçta bir diğerinin üstünlüğü yok. Sadece bekle. İçindeki acıyı da yaşa. Dinmesini bekle. Elbet biri çıkacak karşına
Ayrılığın bir algoritması vardı, tam hatırlamıyorum ama 3/1 geçirdiğiniz süre gibi bişeydi sanırım. Şahsen ben kendime vakit tanırım, arınmak için, aklımı bulandırmamak için, önceki ilişkimdeki sorunları yeni ilişkiye taşımamak için. Yep yeni, temiz bir sayfa için bir müddet zaman şart, haa oldu ki bazı koşullardan dolayı kafanızdan atamıyorsunuz, o zaman kırmadan birilerini geçiş süreci olarak konuya dahil etmeniz gerekebilir! İşe yarıyor! ✌🏽
Uzun siren bir ilişkide.. ayrılığı kabullenmek ve süreci atlatmak için zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.. pıskoloji acısından
Unutmayı alışmayı beklerim. Çünkü bu süreç insana çok şey öğretiyor.
Thanks bro🌸
Cevap
12Cevap
Yeni bir ilişkiye başlamam kolay unutan biri değilim. Çok uzun yıllar yıllar geçmeli bilmiyorum
Ne zaman aşık olursam ama uzun bir süre aşık olamam
Ayrıldıktan 6 ay sonra ilişkiye başlamak daha sağlıklıymış
Kinden ayrildigina bagli ve nasil oldiguna. Deli gibi sevdiginden kolay kolay vaz gecilmez, ama hoslandigindan birisi icin 5 saniye beklemez Cogu insan. Genelde ayrilikta kadin cok algar uzulur ama erkek zor unutur.
Ayrılmadan hemen önce dermişim şaka. 🤣🤣🤪 ayrıldıktan hemen sonra ciddiyim boşta durabilen bir yapım yok çivi çiviyi söker diye düşünüyorum aşk acısı pek çektim diyemem herkes unutuluyor elbet bir gün
Bir kadının yanında hep kanka ayağına erkek arkadaşları vardır pusuda beklerler ayrılık sinyallerıni sen ilişkini bitirmeden alır onlar en kötü ihtimalle onlar sana omuzunu verır öyle yurur gıder
Bilemiciim 😂
İki yıl geçti üzerinden hala hayatima birini sokmadım ben çok zor seviyorum sevincede bağlanıyorum unutmasida zor oluyor birini sokmak istesemde olmuyor çünkü şıp sevdi bir insan değilim
Ben ayrıldıktan 1 ay sonra başladım. Ama ilişki sonlarına doğru zaten bir soğuma olmuştu. Öyle yoğun duygularla ayrılmadığım için 6 ay yas tutamam.
Bence ayrılan kişi ile alakalı değil bu durum kişinin kendi hissiyatlarıyla bağlı. Bu yüzden biten ilişki ardından hemende olabilir çok zaman sonrada hiçte olmayabilir
Ayrılmak normal tabii ki fakat ben bedenen ayrıldıktan sonra kalbi hissiyatlarimin da bitmesini beklerim.
Manitacılık işleri bana çok uzak ya ama daldan dala atlamak da biraz rahatsız edici
Geçer ya birkaç yıl. Birinden hoşlanmam kolay değil çünkü.
Kendimi ne zaman hazır hissedersem..
bi ölçüsü yok..
tamamen ruh yapım ile alakalı
Canımı çok yakıyorsa kimseyle çok fazla içli dışlı olmam.
Birini tekrar sevebilmek için yaklaşık 3 seneye ihtiyacım olur.
İlişkilerim yaşandı be bitti saygısızca (öyle şeyler, yaptılar ki onlar kendi kendilerine anında beynımden ve yüreğimden silindiler) ama ilişkilere kapalıyım artık.
Çok zorlanıyorum bu konuda. Pamuk prenses olsa sevemiyorum. Aklım eskide kalıyor
Aklında başka biri varken yeni bir ilişkiyi sağlıklı bulmuyorum hem kendıne hem karsındakı insana ıhanettır bu.
En azından bi 6 ay geçmeli ya. Eski iliskiye saygı şart.
2 bucuk sene oldu ayrılalı daha başlayamadım ben jxjcjdnndk
İlk ve son kalmasını tercih ederim.
İlişkiye bağlı karşıma çıkanlara
Çivi çiviyi söker mantığına göre
Biri varsa denerim. Çok beklemem
1.5 - 2 yıl sürer.
benim cok uzun suruyor
1 ay geçet.. Ne zaman bulursam beni anlıyanı.
Bilmiyorum, uzun bir zaman geçmeli.
Duygun bitti hissettiğin an
Ne zaman karşıma biri çıkarsa
Ne zaman hazır hissedersem
Önce unuturum atlatirim
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir aw
ne zaman kendimi hazır hissediyosam o zaman
Biraz zaman geçse iyi olur
Yedekte biri varsa olur
Yeni birisine bağlanınca
Bende en az 2 sene sürüyor
hiç belli olmaz