Bazıları var, ayrılır ayrılmaz sosyal medyada kızları takip etmeye başlar, arayış içine girer. Önceki ilişkisine zerre saygısı olmadığı için.
Benden ayrılan kişi 3 ay boyunca kimseyi takip etmedi. şu an yeni yeni arayışa geçmiş 😂 3 ayda bir sevgili yapıyoruz diye arkadaşıyla muhabbeti geçmişti doğruymuş vizyonsuz
Benden ayrılan kişi 3 ay boyunca kimseyi takip etmedi. şu an yeni yeni arayışa geçmiş 😂 3 ayda bir sevgili yapıyoruz diye arkadaşıyla muhabbeti geçmişti doğruymuş vizyonsuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Belli bir zaman Mehmet mümkün değil ya ayrıca yani sürekli hiç ilişki içinde olmak zorunda değilim
2017’de Bir 9 Aylık İlişkim Olmuştu Daha Bu Yıl Kendime Geldim Diyebilirim. Fakat Bir İlişkiye Ne Zaman Başlarım. Şahsen Birini Tanıyıp Ona Bağlanıp Yanlış Kişi Olduğunu Öğrendiğinde Acı Çekmektense Aslında İlişki İstemiyorum.
Keşke Tanımadan Önce Bağlanmasaydım Bu Denli İnsanlara.
Yıkıklıkla başlayamam hislere uzun bir süre zülüm eder ve acı çekerim
Düşününce bile korkunç yaşamak istemiyorum
Sanki daha önce çok şey yaşamış gibi konuşmuşum ama inanın kalbimde her şeyi hissediyorum
Hatta o kadar hissediyorum ki bu biraz fazla
Çok duygusal bir insansın öyle hissettim. Allah gönlüne göre temiz insanlarla karşılaştırsın 😊
Evet doğru hissetmişsiniz şarkı dinlerken bile ağlayacaktım mutluluktan mesela dünn
Neden öyle oldu kii
Teşekkür ederim o sizin güzel kalbiniz ve bakışınız
Amin inşallah
Adama umarım sevgili yaptığı için vizyonsuz dememissindir 😅
Aşk olsun insanları kırar mıyım heç vizyonsuz harici her şeyi söylediğim doğrudur 🙄 Mesela bir gün yolda yürürken yerde pislik vardı. Zamanında boka basmışım zaten seni bularak, şimdi buna bassam ne olcak demiştim 😂
Eğer ki kişi şıp sevdı bır kısılık degılse bence bıraz zaman gecmelı ve eskı askın ustune kullenen yerın yok olması gerekır. Oncelıkle eskı askı unutmak ıcın bır bırlıktelık pesınde kosanlar daha fazla uzulur bunu da dusunmek lazım
Besmele ile demeni beklerdim senden 😄
@flaneurx Ya gunah seyler olursa
Allah affetsin 😄
@flaneurx amin ecmain 🤲
Ne zaman unutup kendimi yeni bir ilişkiye hazır hissedersem o zaman başlarım.
ayrıldığı gün başka biriyle flört etmeye başlamış ınsanlar tanıyorum bu onların ilişkileri beni alakadar etmez ancak şahsen bunu iğrenç buluyorum karşısındaki insanı önemsememiş ve kendine değer vermeyen biri ancak bunu yapar
Hiç belli olmaz ya bilemiyorum belli bir şekli usulü yok yani
İlişki yaşamadım platoniktim 3 yıl geçti yerine kimseyi koyamıyorum, insanlar nasıl yapabiliyor aklım almıyor
Bu kadaer buraya yazcek kadar önemsediğinw göre iyi değilsin
Bir ilişki kurup ayrıldıktan sonra bu soruya dönecem.
İlişki süresinin yarısı zaman kadar kimseyi hayatına almamak gerek demişti biri
5 yıl geçmesi lazım
Peki 1-2 aylık bir ilişki olsa bile 5 yılda mı unutursun 🙄
Ha o zaman 1 yıl
Yuh bu kadar yıkık olma kardeş biri karşına çıksa unutursun 1 yılda adamın kemikleri mezarda kalmaz 😂
Yıkıklık değil bana ihanet gibi gelir.
Millet boşanmadan ikincisini buluyor sen ayrılmaktan bahsediyon valla helal olsun. Sağlam karakterli insanlar çok az 😊👏
Yani olması gereken bu :D
Canım ne zaman isterse o zaman başlarım
hemen birini buldugumda..
Genelde kafa dinliyorum kafama göre
6 yıl oldu başlamadım
Hemen birini bulup işimi görürüm
7 aydır sevgili yapmadım
6 7 ay oldu unutamadım, alıştım
Unuttuğum zaman
Unutmaya bakarsak benimki 1 gün bile sürmüyor 😂 Bence karşı tarafa saygısızlık olmasın diye biraz beklenmeli. Çünkü illaki insan stalklayıp bakar, kalbi kırılmasın diye düşünürüm zaten ne geldiyse başımıza enayilikten geldi 😂
O Bir gün senin için geçerli demek ki gerçekten sevmiyorsun sevgili yapmak için sevgili oluyorsun. Senin aklımı alan biri çıkmamış
Aklımı almak kolaydır mesele kalbimi almak 😂 Benim 1 yıllık ilişkim oldu en fazla 2 gün üzüldüm. 2 aylık ilişkime de 4 saat bile sürmedi. Sadece mantığıyla hareket eden insanlara hayranım keşke hepimiz kalpsiz olabilsek 😊
Bak demedi deme biri çıkar aylarca unutamazsın mantık falan unutulur. inşallah bir gün layık birisi çıkar da aşkı tadarsın
Bu kadar yıkıklık yaşadıktan sonra kalbimi birine verirsem safımdır zaten dkfs Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın tabii iyi olan iki ayaklı canlı varsa 😂
O kadar yıkıklık yaşamakta biraz da kendine suç bul bence. Efendi aklı başında birini bulmuyor kızlar da serseri küfür eden kavga çıkaran tuhaf tuhaf saç şekli yapan kişileri buluyor sonra güvensizlik yaşıyorlar bence Biraz öz eleştiri yapmak gerek
Efendisini de buldum yani öyle sandım. İlk başta kültürlü, efendi, oturaklı gibi davrandı. Sevgili olduktan sonra konuşma arasına küfür sokuyor, açıkçası eski sevgilimin esrar kullandığını 2 ay sonra öğrendim, terk ettim 😳 Hiç belli etmiyolar gerçek hallerini kime güvenceğimizi şaşırdık
Belli eder aslında ama ne bilim fark edememişsin
Ya bir insan Biraz konuşup seks ten bahsediyorsa bilki amacı geçici zevk seks, sonra bırakıp gidecek birisi araya küfür katıyorsa seni test ediyor demek sen bırak anında birisi senden gizli bir şey yapıyorsa bil ki saklsı gizlisi çok ayrıl ondan aslında çok da zor değil ama
Hen başlayabilirim
Hemen
Hiç düşünmedim
2-3 yıl
hemen hemen sıcağı sıcağına
yalan
Hemen başlamam
10 gün sonra
duruma göre değişir