AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seni sevdiği için yapmıştır sonuçta her sevgili birbirini döver ayrılma sakın.
İroni yapıyorsun anladım demek istediğini ayrıldım maalesef :D
İyi en azından ironi anlaşılıyor :D
Bide soruyor musun git şikayetçi ol ve ayrıl
Ayrıldım
En iyisi
Bu insanlari nereden buluorsunuz. Dagdan magada yasayan ilkel kabilelerden mi
Böyle değildi başta çok iyidi gerçekten ya da boyleydi ben göremedim ama sonradan böyle yaptı işte
Ayrılacaksın tabi ki. Hala sevgilim mi diyorsun birde.
Hayır tabiki ayrıldım bende kurtuldum en nihayetinde çok pişman oldu ama öyle bişey yaptığı için ama ne kadar severse sevsin insan şiddet olmamaliydi bence
hala sevgilim diyebiliyorsan demek ki bişey yapacağın yok
Ya o soru öyle aslında yani sevgilim değil yedi sekiz ay önce ayrıldım bi şekilde ama bunu yaptıktan sonra pişman olduğu vs söyledi ama şiddet sonuçta bu ne kadar insan aşık olursa ne kadar seviyosa sevsin bu olmamaliydi her şeye rağmen bitirdim bende
tamam yapacağını yapmışsın zaten
Sende onun ta*aklara tekme at
Nereden buluyorsunuz bu mağara ayılarını
Bulmuyoruz ki ne olduklari sonradan çıkıyor
Sende gözüne sprey sık ağlasın
Yoktu yanımda öyle bişey maalesef
Sonrasında çok pişman oldu çok özür diledi yani birşeyi değiştirmez diye düşündüm sonuç olarak şiddet yani eninde sonunda bir tartışmayla ayrıldım
Anladım ama bu saatten sonra dönme ona akıllı ol kendine saygın olsun ozlesende
Çok iyi yaptın
Hani birde şey tartışmayla ayrıldık başka bi konu üzerine ama yine onun saygısızlığı ve saçma sapan şeyler için bağırıyordu değişik değişik konuşuyordu bende ayrıldım kurtulmak istedim çünkü ama o benim arkamdan kötü kötü konuşmuş o haklıymış bana beddua felan ediyomus heralde bana bunu yaptigindan haberi yok yani ben onu haksız yere terk etmişim gibi davranıyor akıl almaz yani toksik bir ilişkiydi karşılıklı iniş çıkış oldu evet ama şiddet olmamaliydi
O ne anlar bunlardan sen medenisin kendin gibilerine layıksin tabi olan oldu buda tecrübe oldu aynı şeyi yapmaz insan yaşadıkça geçmiş olsun
Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederim hani birde olay şu , bi tartışma çıktı aşırı kıskanç biri gereksiz bi şeye takıldı telefonumu aldı ayrılmak istediğini söyledi çe ve fotogralarimizi silmeye çalıştı bende istemdim silmesini ona engel olmaya çalıştım o da beni durdurmaya çalışıyodu biraz itişme oldu o sirada birde kafedeyiz kimse yok ama orada da işte bir anda beni engellemek için karnıma yumruk atti nefesim kesildi neye uğradığımı şaşırdım acıdı bide sonra durdu ve aşırı şekilde pişman oldu vs böyle oldu yani travmatik bişey oldu şokta kaldım baya nasıl yapabilir böyle birşeyi diye sonra çıktım vs böyle böyle bitti işte
Saçmalıkdan başka şey değil bende kıskancım ama böyle şeyler yaparmıyim bilmiyorum umarım hiç yapmam doğru değil
Hiç Bir şekilde yapılmamalı olay birde kıskançlıkla ilgisi yok takıntılı baya o yüzden yani ama yapılmamalı kesinlikle her şey biter yani
Allah akıl fikir versin. Bizim insanlara 😂
Sen de bir tane ona vur ve ayrıl
Sende onun pipisine tekme at adam olsun
Hemen ayrıl
Ayrıldım
Şiddet nedir hem de bayana
Sende tekme at
Ve hala sevgilin mi?
Hayır değil
Olması gereken
Kulağını kes