Aşk İlişkileri Hasta olsanız sevgilinizle buluşur muydunuz? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Boğaz yanması öksürük lütfen bir kaç gün sonra gelir misin🤦 Hasta olsanız sevgilinizle buluşur muydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hayır buluşmazdim, onu hasta etmek istemezdim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Evet buluşurum 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bulaşıcı bir durum söz konusu ise buluşmazdım 0 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Buluşmayı bırak direk eve kapatrdm kendimi iyleşmeden ne kimseyle görüşürüm ne de bir yere giderim 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tabiki buluşurum. Bende ki mikrop ona da bulaşsın 😂 Birlikte hasta olmak güzeldir. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sanki sevgilim oldu da bir hasta olması kaldı açıkçası buluşmazdım onu da bulaştırmamak için 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben hasta olduğumda beni kimse bir adım ileriye buluşmaya götüremez! 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hasta olacam diye korkmuyorsa olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır buluşmazdim, onu hasta etmek istemezdim
Evet buluşurum
Bulaşıcı bir durum söz konusu ise buluşmazdım
Buluşmayı bırak direk eve kapatrdm kendimi iyleşmeden ne kimseyle görüşürüm ne de bir yere giderim
Tabiki buluşurum. Bende ki mikrop ona da bulaşsın 😂 Birlikte hasta olmak güzeldir.
Sanki sevgilim oldu da bir hasta olması kaldı açıkçası buluşmazdım onu da bulaştırmamak için
ben hasta olduğumda beni kimse bir adım ileriye buluşmaya götüremez!
Hasta olacam diye korkmuyorsa olur
Buluşurdum sdksdjs
Hastalığın şiddetine bağlı
Buluşmazdım
Hayır