Kadınlar tarafından silah haline gelen, daha sonra da erkekler tarafından benimsenmiş bir sevgi belirtisi haline gelen "trip atmak" çözüm veriyor mu? o_O
Sen trip atar mısın?

Kadınlar tarafından silah haline gelen, daha sonra da erkekler tarafından benimsenmiş bir sevgi belirtisi haline gelen "trip atmak" çözüm veriyor mu? o_O
Sen trip atar mısın?
Trip atmak hiç bir sorunu çözmediği gibi daha karmaşık hale getirir. ben kimseye trip atmadığım gibi trip atan insan ile de çok uzun süre konuşmaya devam etmezdim. çünkü bir sorun varsa bence iki insan karşılıklı konuşarak mantık çerçevesinde bunu çözmelidir. yani hiç anlamadan ya da karşısında ki kişiyi dinlemeden sadece trip atıyorsa zaten bu olgun olmadığını gösterir daha çok.
Sorunlar hallolmaz. Ben trip atmayı sevmiyorum bomboş bir şey bana göre. Trip atanla da işim olmaz. Hayatım da böyle bişeye yer yok. Hem de artık erkekler tarafından benimsenmiş ve sevgi bilmem nesi demişsin. Hayır böyle düşünüldüğü için her karşı çıkmayı trip sanıyorsunuz. Bu çok saçma geliyor bana. Erkekler ayrı dert kadınlar ayrı dert. Sıkıldım
Bazen işe yarıyor yalan yok😀😀
Yok ben hiç trip atmam😳
Tribe bile trip atarsın fjdksk
😬😬 ahh
Cevap
1Cevap
Pofff :D Hiç sevmem. Ben kavga ederim. Benim olayım şu; sakinim aslında ama damarıma basılırsa ya da karşı taraf kendisini temize çekmek için herhangi bir eylemde bulunursa o zaman kaçacak yer aramasını öneririm :D Keyifli geceler.
Atarım da genelde ciddi olmam dalga geçmek için trip atarım
Kesinlikle çözülmüyor. Ben trip atmam da olan olaylar karşında keyfim kaçabilir, modum düşebilir, yüzüm asık olurum. Konuşup halletmek isterim.
Hayır çözülmez ama en azında çözülmesi için karşılıklı çabalanılır.
Trip atarak sorun büyür çözülmez ki 🤔
Erkek trip atar mı ya 😂
Biraz mantık dağıt bize böyle yaa
Nasıl mantık 🤔 trip atan erkek düğününde gelinlik giyer 😂
😂😂😂 Yeterli yeterli
Daha sayacaktım ya 😂
Kaldıramayız dur 😂
Trip atan erkekler kaldırmanda yardımcı olsun dersem de agır olur degıl mı 😂
Yıkıldımm ⚰️
Senin emoji listeni valla yemin etmeye başladım 😂
Ne yemini 👀
Merak yazacaktım yemin yazmışım 😂
Son kullanılanlar 😐👀🧐⚰️😂😬😌😤🤨🤔☹️😎🥳🖤🤺😃💊🌟🤫😮🐀🏃🏻♂️🏳️🐈🍾💗🤓🧚🏻♀️☺️👧🏻🐼🍃🚀🤞🏻😇🛡️
Bir de bu telefonun emojileri eksik gibi. Benim istediğim şeyler tam olarak yok gibi burada. 😂
Pembe kalp ve periyi kullanmadım de yengeç 🥺 yanlıslıkla araya girmiş de elim ayagım titriyor şu an 🥲
😂😂 Dün sizleri etiket yaptım ya, kızların isimlerinin yanına koydum onları. Yoksa ben siyah kalpçiyim 🖤
Siyah kalp adamdır
erkekler trip atmasın 😐
Ok 🧐 fkdks
hiç kimse trip atmasın, konuşmak varken trip cözüm değil, ok 😏
Teşekkürler, ok.
#YayınOku
😅😅
Daha çok sorun yaratıyor
Çözülmez, oturup konuşmak varken💫
çözülmez çözülmüyor da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?